Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Město se zbarví do rudé... do krvavě rudé!

Venomův psychotický potomek Carnage se vrátil – a má v plánu povraždit každého, kdo kdy nosil symbionta! Cletus Kasady se celé měsíce zdržoval na samém okraji marvelovského vesmíru, ale teď se chystá v plné parádě vrátit do New Yorku – a je silnější, než kdy byl! Aby toho nebylo málo, objevuje se ve hře nový hráč a je to někdo, koho byste rozhodně nečekali! Spider-Man a Venom se statečně staví Carnageovu šílenství, ale situace se pro ně nevyvíjí vůbec dobře. Nejistí spojenci si jen tak tak zachrání kůži, a nakonec jim nezbude než zapojit do boje s Carnagem celou družinu hrdinů. Drsná pravda je taková, že z tohohle konfliktu někteří nevyváznou v jednom kuse... pokud ho vůbec přežijí!

Obsahuje sešity série Absolute Carnage #1-5 (srpen 2019 - listopad 2019) a materiál z Free Comic Book Day 2019 (Spider-Man/Venom) #1 (květen 2019)

Scénář
Donny Cates
Art
Mark Bagley, Ryan Stegman
Ink
John Dell, Jay Leisten, J. P. Mayer (JP Mayer), Ryan Stegman
Barvy
Frank Martin
Obálka
Frank Martin, J. P. Mayer (JP Mayer), Ryan Stegman
Lettering
Josef Ládek
Překlad
Filip Drlík
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7679-397-2 (CREW)
Vazba
šitá v měkkých deskách
Formát
168 x 258 x 10 mm
Tisk
barevný
Váha
555 g
Stran
204
Cena
499 Kč
Originál
Absolute Carnage (Marvel Comics, 2020)
  • Good Games
    Good Games mecenáš28.7.2023 19:20Carnage: Naprostý masakr
    Nemôžem inak, ale toto je naozaj naprostý masakr! Poriadna dávka akcie a súbojov vo vysokom tempe. Perfektná chlapčenská zábava plná hlášok, hnusných záporákov a sympatických hrdinov. K tomu si prirátajte dokonalú vizuálnu stránku od machra Ryana Stegmana a nie je o čom. Výborne som sa bavil a ak len trochu máte radi Spider-Mana či Venoma, určite si to dajte, mne to padlo veľmi dobre.=►Celá recenzia◄=
4321