Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Poté, co byl ve městě zpozorován Man-Bat, po něm začíná pátrat Scooby-Doo s detektivním týmem Záhady s.r.o. Záhy zjistí, že nejsou jediní, kdo se o netvora zajímá – po jeho stopách se vydali i Batman s Robinem. Velké nadšení nastane, když naše hrdiny přizvou ke spolupráci jejich velké vzory – spolek super-detektivů známý jako Záhadologové z Gotham City. Hned na prvním společném setkání se střetnou se zákeřným Scarecrowem a Scooby tak konečně může uskutečnit svůj sen bojovat proti zločinu jako superhrdinský Zázračný pes! Se svými novými super-spolupracovníky se pak Scooby-Doo a Záhady s.r.o. dostanou do dosud nepoznaných míst, od Věže Titánů po tajemný ostrov Themyscira, kde je čekají neuvěřitelná dobrodružství!

Obsahuje sešity série Scooby-Doo Team-UP #1-6

Scénář
Sholly Fisch
Art
Dario Brizuela
Lettering
Pavel Mařata
Překlad
Petr Zenkl
Redakce
Jiří Pavlovský
Žánry
dětský, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7507-602-1 (BBart s.r.o.)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Stran
128
Cena
299 Kč
Originál
Scooby-Doo Team-UP vol.1 (DC Comics)
  • Ivan Kucera
    Ivan Kucera mecenáš19.1.2023 06:55Scooby-Doo - Týmovka #01
    Keď som zistil, že tento komiks existuje, povedal som si, že takú koninu jednoznačne musím čítať. Predtým som mal skúsenosť s crossoverom Batmana a Ninja korytnačiek a oba boli skvelé (hovorím samozrejme o tých z pera Jamesa Tynionaa IV, nie o komikse od Matthewa K. Manninga), tak som smelo šiel aj do spojenia so Scooby-Doo. Nuž. Mala ma varovať už obálka, zjavne orientovaná na detského čitateľa. A to takého, že ozaj malého. Toto je určené hrubým odhadom tak pre deti okolo osem rokov. Presne takým štýlom je to nielen napísané, ale nanešťastie tiež nakreslené. Bavila ma sebareflexia (poukazovanie na Shaggyho a Scoobyho „inteligenciu“ a ustráchanosť, tanec batusi, Kríza nekonečných Scoobyov) a vtipná kapitola s Myronom Trošku Protivným, aspoň za to dávam 2*. Proste komiks pre deti s usmievajúcim sa Batmanom, čo hovorí za všetko. Samozrejme nesmie chýbať výchovný apel (nesúďte ľudí podľa pohlavia, ale podľa ich skutkov a povahy, najhorší je strach pre samotný strach atď.). Animovaný Scooby-Doo bol seriál môjho detstva, ale toto nezachránila ani nostalgia.
  • Palebras
    Palebras7.6.2020 18:32Scooby-Doo - Týmovka #01
    Tahle týmovka dospělého čtenáře nemá absolutně čím zaujmout. Příběh je prakticky nulový. Jedná se o pár událostí, rozhozených mezi různé situace a hrdiny univerza DC. Kresba je dětská, barevná ale neměl jsem s ní nějaký větší problém. Co bych vypíchl, tak to jsou některé z postav, které se v komiksech vydaných u nás příliš nevyskytují a jedná se napřiklad o Ace the Bat-Hound nebo Bat-Mite. Jako takové nenáročné seznámení s pár postavami z universa DC, které přečtete spolu se svým prckem na klíně fajn. Jinak to nemá co nabídnout.
  • karl173
    karl173 mecenáš18.11.2018 20:42Scooby-Doo - Týmovka #01
    Stoprocentní dětský komiks, který v sobě neukrývá nic jiného než jednoduché příběhy a jednoduchý humor. Prostě nic víc, nic míň. Pro dospělého čtenáře zde není absolutně nic. Nicméně děti by se mohli bavit, i když jsou lepší komiksy, které si mohou děti přečíst. 50%
  • Skot
    Skot mecenáš31.1.2018 20:51Scooby-Doo - Týmovka #01
    Dětský komiks s jistě záměrně primitivní kresbou a křiklavými barvami. Scénář rovněž na úrovni malého čtenáře. Ten je snad cílovou skupinou. Po přečtení se omlouvám tak kritizovanému čtyřlístku. Spojení s comicsovými hrdiny tuto knihu rovněž nezachránilo. Na rozdíl od například Planetary ( i když to je jiná liga) doufám , že již další kniha nevyjde a nezhorší ekonomickou bilanci BB artu.
  • luky.kuky10
    luky.kuky1027.12.2016 23:38Scooby-Doo - Týmovka #01
    Jako cteni pro deti je to idealni, ale dospeli si ho s velkou troskou nadsazky dokazi celkem uzit taky. Tuhle blbinu hodnotim 3*
  • Fry
    Fry admin14.10.2016 15:12Scooby-Doo - Týmovka #01
    "Scooby-Doo - Týmovka 01" - Klasická průměrná barevná nálož solidní zábavy, neboli prostě jen Scooby-Doo! Pokud jste na jeho animovaných příbězích vyrůstali, nebo je to idol vašich dětí, tahle kniha by neměla chybět ve vaší knihovně. Mínus vidím pouze v tom, že všechny sešity jsou velmi naivní a mnohdy až zbytečně přeplácané z účelu nacpat tam co nejvíc superhrdinů. Animovaná dobrodružství jsou proti tomuhle nadstandard, ale fanoušci si přidají jednu hvězdu tak či tak ... Za mě 4*!
  • kaylin
    kaylin7.10.2016 05:44Scooby-Doo - Týmovka #01
    Dějově jsou ty příběhy pořád na jedno brdo, a kdyby se to neoživilo DC superhrdiny, tak prostě zapadnou. Ale vlastně na tom Scooby asi v poslední době stojí. Spojovat ho s jinými postavami, třeba i s wrestlery, aby to ještě dál bylo možné táhnout. Ale už jen proto, že se Scooby tak dlouho drží v podvědomí, bude pravděpodobně i tenhle komiks děti bavit. Více: http://www.comics-blog.cz/2016/10/1275-scooby-doo-tymovka-1-50.html
  • baatcha
    baatcha26.9.2016 11:54Scooby-Doo - Týmovka #01
    Scooby-Doo Team-Up se očividně snaží navázat na úspěch série Batman '66, která před pár lety oživila kultovní TV seriál, i když úplně stoprocentně se mu to nedaří. Jeho příběhy jsou nejlepší v okamžicích, kdy si dělají legraci samy ze sebe a dotahují pointy ad absurdum. Více meta-humoru by jim rozhodně jen prospělo. Takhle mám dojem, že poměr dobrých vtipů a hluchých míst je celkem vyrovnaný. Jako, taky se nám pár džouků ztratilo v překladu... Ale příběh Dvakrát mrňous není plus mě pobavil naprosto neskutečně a proto dávám za 4. (Obálky jsou totální úlet a kresba je poměrně tripoidní. Schválně spočítejte všechny ty výrazy tváří!)

    EDIT: Jak nad tím tak přemýšlím, možná je Scooby-Doo ještě šílenější než ten Bat. '66.
  • marek zigmund stanko
    marek zigmund stanko24.9.2016 14:21Scooby-Doo - Týmovka #01
    přesně tak roztomile naivní, jako batman z šestašedesátého, místy -scoobyho dynamická týmovka s baťovým psem- fakt vtipné ..ano, i pro dospělého, co to dočetl :)
28176
  • cyboy
    cyboy mecenáš24.9.2016 02:05Scooby-Doo - Týmovka #01
    Dlouze jsem tim (temer v uzasu) listoval v ComicsPointu a muj zaver je, ze BB/art uz nevi na cem by jeste krvacel a tak rozjede radu pro deti. Kresba juvenilni, dialogy taktez. Pokud to nekdo z dospelych docte, podelte se s nami jaka je to pecka. Ja prozatim radeji vyhodim tech 300 z okna, treba je najde nekdo kdo si je zaslouzi vic.
  • namdnas
    namdnas23.9.2016 15:53Scooby-Doo - Týmovka #01
    I have a baaad feeling about this...