Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Koupit
V neradostných dobách se lidé rádi utíkají ke vzpomínkám na lepší časy, ale... měli naši hrdinové vůbec nějaké lepší časy? Vítejte v roce 847 – Eren, Mikasa a Armin se právě dali k armádě a velice rychle jim dochází, že na sobě musí zapracovat. Jinak jejich cesta skončí dřív, než začala.

Série je známá především pod názvem Attack on Titan (anglický název), než pod originálním názvem Shingeki no Kyojin.

Scénář
Hadžime Isajama
Art
Hadžime Isajama
Obálka
Hadžime Isajama
Lettering
Martin Šveněk
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Jiří Pavlovský
Žánry
akční
ISBN/ISSN
978-80-7449-315-7 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
113 x 175 mm
Tisk
černobílý
Váha
190 g
Stran
196
Cena
189 Kč
Originál
Shingeki no Kyojin #04 (Kodansha Ltd., 2011)
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin8.9.2015 16:05Útok titánů #04
    Vskutku, kombinace matoucích a nudných flashbacků, patetických dialogů a ošklivé kresby, mi tu sérii trochu znechucuje. Tentokrát se dá mluvit o výrazně klesající tendenci!:) Ale ne, myslím, že u série ještě chvíli vydržím bez většího remcání, nápad se mi stále líbí... i když...

    Celkový dojem: 60%
  • erik
    erik7.8.2015 07:24Útok titánů #04
    Neskutočná nuda plná otravných uplakaných "flešbekov". Kresba by to nezachránila, ani keby sa vydarila, čo sa o nej zďaleka povedať nedá. Z Útoku titanov sa stáva ďalší jasný kandidát na najhoršiu crewácku mangu hneď za Gantzom. Asi to vydržím, kým sa dostanú za hranice mesta (azda to nebude až niekde o sto dielov) a finito.
  • kaylin
    kaylin4.8.2015 08:47Útok titánů #04
    Přiznám se sám, že mě čtvrtá kniha svou strukturou také neoslnila a měl jsem pocit, že to, co bylo ve flashbacku řečeno ve čtyřech kapitolách, by se dalo shrnout i kratším způsobem. Já bych proti tomu celkově nic neměl, mám flashbacky rád, ale pokud se jedná o sešitový formát, případně sbírky několika kapitol, jako je tato, je náročnější se čtenáři zavděčit a v konečném důsledku může mít čtenář pocit, že byl o něco ochuzen. V románové podobě by tohle fungovalo lépe. Více: http://www.comics-blog.cz/2015/08/972-utok-titanu-4-65.html
  • koudy
    koudy mecenáš27.7.2015 16:07Útok titánů #04
    Začáteční nadšení vyprchává a i příběh se přestal hýbat rychlostí shinkansenu a přešli jsme na ČeskéDráhy (četl jsem to ve vlaku a měl jsem zrovna zpoždění :) )

    Ještě tomu asi chvilku dám (a taky proto že mě celkem zaujal ten svět), ale některé pohnutky některých postav mi přijdou vyloženě dem*ntní (vykreslení postav je někdy celkem dobré, ale někteří jsou prostě jen haj*li, nebo zase jen dobroučký až nechápete jak to že je ještě někdo nesežral, nebo spíš, že se oni samy nenabídli - ve světě kde není dost jídla...)

    O kresbě se příliš rozepisovat nebudu - rád bych napsal že se to trošku zlepšilo, ale možná je to jen mé zbožné přání, bohužel dost často tu jsou stále šmouhy na pozadí i když to není vůbec potřeba.
    Například od toho jak postava rychle jí, nebo pije.

    Celkově to číst jde, ale určitě bych to nenutil jako "MUST" čtení, které musí projít rukou každému komixovému nadšenci.
    Ještě možná bych to doporučil mangovému nadšenci, ale nemám dostatečný přehled v tomto oboru abych tu mohl vynášet nějaké pořádné soudy. :)
214141
Četl/a (62)
Anton Whatever, besikv, binnmode, blackJag, Bronn, calvin10, Chaolinek, charvos, dajik, Dinosori, Doppelganger, Dzoglik, erik, Final, Franta z Čokolády, Georgíno J., Hønzza, Horstik, Hugin, IndyP, invape, Jak, James, jankie, japes, jardoom, Kadin, kapicka, kaylin, Keno, kisuke93, koudy, Kryysa1892, lantan1, Madao, Matthew, mewt, Mitsuko, motycond, Mysak92, Nexis, Osimchin, petrSF, plema, Plocan, Poseidon1978, PrastenejCitron, raenius, RaptoR, Rinter, Sagikkun, Schimi85cz, seneke, Sir_Pete, T3ss, Vajper, VanTom, vevera6, vranakx, xflori01, xxSIMIxx, zlejzmrd
(112)
665+1, alchymista5, Alfonzo, Anton Whatever, Awakener, BadBoy, batoo, bboorreekk, besikv, binnmode, blackJag, Buchtic, calvin10, Černá Krysa, Chaolinek, charvos, ConanVJ, Dinosori, doophy, Doppelganger, Dzoglik, erik, FatMonster, filemon, Final, Franta z Čokolády, Georgíno J., GORERATED, gruno, Hamichal, herbert, hlavathor, Horstik, Hugin, Hulik, IndyP, invape, Jak, James, jankie, japes, jardoom, kapicka, Kareru, kaylin, Keno, kisuke93, konous, Kryysa1892, Leland, Lobok257, lopik, Lord_Arthas, Madao, Mamut12, markic, Matthew, Maxianimal, me, merhyx, mike731, mindstormjak, Mitsuko, monty.cl, Mysak92, Nanami, Nexis, noMster, Osimchin, OwerLord, pavel, pechna, petrSF, plema, Plocan, Poseidon1978, PrastenejCitron, raenius, RaptoR, Rinter, Sagikkun, Saran, Schimi85cz, seezeethree, segy, seneke, Sir_Pete, sleepless, suricattaontheway, T3ss, tacmud, Tomzany, Toren, Vajper, VanTom, vevera6, vishnar, Vítek, vranakx, worf, xai, xflori01, xintax, xxSIMIxx, yogi, YukioSanUchiha, Zajda, Zajo original, Zbysek2410, zdoog, Zíďas, zlejzmrd
Chce (6)
Askalon, Braindead, burzum, Maty48, Premek, Rich