Vzhledem k tomu, že Neporazitelný Iron Man nemůže zastávat svou práci, do záře reflektorů se jakožto úplně nový vyzbrojený Avenger dostane nová hrdinka. Neobyčejně geniální, superschopná Riri Williamsová, jejíž největší silou je její mozek, si říká Ironheart.

V Domě nápadů se chystají změny a Riri Williamsová je v čele! Objevte záhadné začátky členky Avengers, Champions a následnice Tonyho Starka. Mladá hrdinka je oděna do podobného brnění a stejně jako Tony umí létat! Riri si úžasný, „ironmanský“ oblek vytvořila sama a je připravena ukázat světu, co se v ní skrývá. Připravte se na to, že poznáte svou oblíbenou hrdinku... je jí Neporazitelná Ironheart!

Obsahuje příběhy:
Mladý génius
Riri Williamsová

Každá kniha obsahuje bonusové materiály, jako jsou soupisky týmů, první výskyty a historii postav, profily tvůrců, shrnutí minulých událostí, náčrtky, seznam zásadních knih a jiné zajímavé informace. Hřbety jednotlivých knih tvoří marvelovskou krajinu, jejímž autorem je výtvarník Adi Granov. Vychází každý druhý týden.

Obsahuje materiál ze sešitů série Invincible Iron Man (Vol. 3) #7-12 (květen 2016 - říjen 2016) a sešity série Invincible Iron Man (Vol. 4) #1-6 (leden 2017 - červen 2017). V tiráži knihy označeno zastarale jako volume 2 a 3.


Scénář
Brian Michael Bendis
Art
Stefano Caselli, Mike Deodato Jr.
Ink
Stefano Caselli, Mike Deodato Jr.
Barvy
Marte Gracia, Frank Martin Jr.
Obálka
Stefano Caselli, Marte Gracia
Lettering
Rui Alves, Petr Schwarz
Překlad
Veronika Jarrahová, Martina Zvolská
Redakce
Alena Mikulíková, Petr Novotný
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 2421-6399 (Hachette Fascicoli)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
175 x 266 mm
Tisk
barevný
Váha
635 g
Stran
168
Cena
249 Kč
Originál
Invincible Iron Man: Ironheart - Riri Williams (Marvel Comics, 2016, 2017)
  • Moon
    Jedna z těch lepších ,,nových postav,, a rozhodně jsem zvědavý co sní bude dál.
    Bohužel v těchto 6 číslech se toho moc nestane a už teď (tři dny po přečtení) musím hodně přemýšlet co se v příběhu vlastně stalo.
  • Tyfus
    Ze všech těch nových hrdinek, které v NHM v poslední době vyšly (Squirellgirl, Gwenpool, atd.) konečně něco co nejede na infantilní komediální vlně a velmi mi to sedlo! Příběh se zajímavě rozjíždí, bohužel to trpí klasickým neduhem uvádění nových postav - za 6 čísel se téměř nic nestalo. Nícméně já jsem spokojený a určitě si seženu pokračování!
  • hroubek
    Nesedlo mi to, tak jak bych si přál. Bendis to rozehraje dobře a věřím, že samotná Riri se v dalších příbězích pořádně vyprofiluje a bude zajímavější postavou. Ale v tomto úvodu mě to tolik nebralo. Prostě mi to přišlo takové obyčejné a krom toho proč se Riri rozhodla stát superhrdinkou, tak to nic výrazného nenabídne. Škoda.
117631