Koupit
V čúninské zkoušce začíná jít do tuhého a mladí geninové z Konohy bojují o holý život. Navíc se začíná naplno projevovat pečeť, kterou Sasukemu vtiskl tajemný Oročimaru. Mají naši hrdinové ještě šanci postoupit do dalšího kola zkoušky? A jak si vedou ostatní týmy? Skutečně jdou některé na smrt?

Od roku 2018 v prodeji také souborný box obsahující díly 1-7
Identický dotisk v lednu 2022


Scénář
Masaši Kišimoto
Art
Masaši Kišimoto
Obálka
Masaši Kišimoto
Překlad
Jan Horgoš
Redakce
Jiří Pavlovský
Žánry
akční, humorný
ISBN/ISSN
978-80-7449-089-7 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
110 x 175 mm
Tisk
černobílý
Váha
183 g
Stran
192
Cena
189 Kč
Originál
Naruto #07: Susumubeki michi...!! (Shueisha Inc., 2001)
  • tom173
    tom1731.5.2023 00:22Naruto #07: Správná cesta
    Proběhne tu pár bojů se zaměnitelnými nepřáteli. Alespoň se blíže ukáže Gaara. Trochu to vytahují krátké příběhy z Kišimotova dětství. Co si ale pamatuju tak odtud už by to mělo být jen lepší.
  • trudoš
    trudoš editor6.2.2022 17:03Naruto #07: Správná cesta
    Sedmé pokračování přineslo nové nápady na bojové scény a přibylo i trochu záhad navíc, ovšem postav a týmů začíná být na můj vkus nějak moc, vinou čehož se ztrácím v základním „kdo je kdo, o co mu jde a za koho vlastně kope“. O to spíš, že každé z figur dává Masaši Kišimoto tolik prostoru, že musí být zákonitě – tedy alespoň dle nepsaných literárních pravidel – podstatná, což je sice v šíři celé ságy docela klidně možné, ale zároveň maličko děsivé. Jako kdo si to má všechno pamatovat?
    Vyprávění má i nadále spád, o tom naprosto žádná, ale popravdě řečeno, jak už se celá ta zápletka okolo zkoušek táhne skrze několikero knih, je těžké při delších časových rozestupech mezi jednotlivými díly udržet stoprocentní pozornost. Taky zjišťuji, že mi všechno to vysvětlování čaker a jejich využití v boji leze jedním uchem dovnitř a druhým ven. Upřímně, dal bych nevím co za to, aby tahle kapitola konečně nabrala směr k cílové rovince a děj pokročil k jiným motivům, bo moje paměť už hrozí přehřátím.
  • kaylin
    kaylin29.5.2014 10:05Naruto #07: Správná cesta
    "Bleach" a "Naruto" mají podobné prvky a projevuje se to i v tom, že je zde chvílemi tápání na místě. "Naruto" je ale přece jen akčnější a těch ninja sekvencí je zde docela dost, aby to čtenáře mohlo pořád bavit. Některé stránky prostě prolítnete, abyste se dostali na ty další, kde se zase něco děje. Sem tam je to prolnuto nějakým tím vtípkem, nemůžu si ale pomoct, Masaši Kišimoto je v posledních dílech trochu křečovitější a ty vtípky mu moc nejdou. A to ani ty dětinské. Více: http://www.comics-blog.cz/2014/05/647-naruto-7-spravna-cesta-60.html
  • Plocan
    Plocan19.1.2014 17:52Naruto #07: Správná cesta
    Pozor! Text může obsahovat spoilery! Končí víkend, a tak toho musím přečíst, co se dá, jelikož se přes týden zase moc k manze nedostanu. Každopádně jsem si přes odpoledne přečetl sedmého Naruta i s přestávkami na přípravy do školy, ale co už... Je přečteno a jde se hodnotit. Táááákže...
    Příběh začíná tam, kde v předchozím díle skončil (You don´t say?). Ino a její tým přicházejí na scénu, aby pomohli neschopné Sakuře a cool Sasukemu s drsným Narutem, kteří jsou tak trošku mimo... Všichni se vytasí se svými super technikami, které si nejde nezapamatovat... Šikamarovo „Stínové posednutí“, Čódžiho „Masový tank“ a „Technika záměny duší“ naší prostořeké Ino. Po super kombinaci, která vypadá neporazitelná, se opět boj obrací v prospěch tria ze Zvučné, jen do chvíle, kdy se na místo boje dostaví Ten Ten a Nedži - zbytek Leeho týmu. Když už to vypadá, že uvidíme i schopnosti nejsilnějšího z Konožích geninů - Nedžiho, probouzí se Sasuke, jehož tělo pokrývá jakési divné tetování. Díky němu Sasuke překypuje silou a zbaví se zvučného tria, kteří mu odevzdají svitek a musejí se stáhnout. Pak se na pár kapitol podíváme o pár hodin a dokonce i dní zpět. Anko se vydává do věže ve středu lesa, aby se zde setkala s Hokagem a mohla mu povědět o tom, že je Oročimaru zpátky a uvidíme také tým, který dokončil zkoušku jako první. A to za pouhých 97 minut! Poté se podíváme ještě dále zpátky, přesněji 50 minut po začátku zkoušky, kdy se Kiba, Šino a Hinata stanou svědky hrůzné vraždy, kterou spáchá tým z Písečné, přesněji jeden z nich... Zdá se, že to nebudou zrovna slabí protivníci. V poslední části knihy se pak přesuneme na čtvrtý den zkoušky, kdy Narutův tým stále nemá druhý svitek potřebný k úspěšnému zakončení zkoušky. Naruta se Sakurou chvíli láká se do svitku podívat a zjistit, co je uvnitř za tajemství. To jim nakonec překazí Kabuto, který jim slíbí, že jim pomůže jejich svitek sehnat. Nedlouho poté se všichni chytí do gendžucu jakéhosi týmu mlžných nindžů. Tady se ukáže, že Naruto už není ten spratek, jakým kdysi býval, ale předvede se v tom nejlepším světle a konečně se jim podaří získat i druhý svitek. Když jsou tedy mlžní nindžové poraženi a Narutův tým má konečně oba dva svitky, dovede je Kabuto k věži, kde se spolu s jeho týmem setká s Oročimarem a předává mu veškeré informace, které shromáždil za druhé kolo zkoušky. Naruto, Sasuke a Sakura jsou nyní již připraveni podívat se do svitků a čelit tomu, co je v nich ukryto...
    Sedmý díl byl mnohem lepší a zdařilejší, než předchozí. Sakura nám tu příliš neotravuje vzduch (ano, jsem na ni vyloženě vysazený), ukáže se tu jedna z mých nejoblíbenějších postav - Gaara a jeho hrůzné techniky. Nechybí tu jak Cool chvíle Sasukeho, tak Cool chvíle Naruta a když už si myslíme, že už nás na konci nemůže nic překvapit, ukáže se, že Kabuto je vlastně celou dobu zvěd pracující pro Oročimara! Co mě však mrzí je, že když už se konečně na scéně objevil Nedži s Ten Ten, probral se Sasuke a vyřídil trio ze Zvučné on. Stejně tak mě celkem mrzí, že Naruto, o kterém jsem vždycky myslel, že je sice blb a tupoun, ale nenapadlo by ho podvádět... A on přitom přemlouvá Sakuru, aby se s ním podívala do svitku. Příští však bude ještě lepší. Tentokrát to ale stále za plné hodnocení není...
    80%
  • Černá Krysa
    Černá Krysa10.1.2014 15:43Naruto #07: Správná cesta
    Zbožňuju to! Sice v soubojích se člověk občas trochu ztrácí v obrázku a postav začíná bejt tolik, že se občas musím mrknout na začátek, kde jsou všechny uvedený, ale vůbec mi to nevadí.
  • Final
    Final mecenáš28.2.2013 13:00Naruto #07: Správná cesta
    I když mi občas dělá problém si po dvou měsících vzpomenout, kdo je kdo v tomto komiksu (krom hlavní trojky), tak se před půlkou zorientuju, a opět se bavím všemi možnými i nemožnými technikami. Došlo i na drsnější akci. Spokojenost. 82%.
  • DEmnoG
    DEmnoG mecenáš14.8.2012 17:11Naruto #07: Správná cesta
    Jak to tady ctu, tak jsem rad, ze Naruta ignoruji:).
  • krvinka56
    krvinka5613.8.2012 09:37Naruto #07: Správná cesta
    Tak perfektně čtivé jako vždy .Kresbě nemám co vytknout.Co mi přišlo poněkud praštěné sou historky Masaši Kišimota .Pobaví ale přišlo mi že se to sem moc nehodí.Příběh se postupně hrne ku předu a odhaluje nové nepřátele, postavy a techniky.V něčem mi přijde anime lepší jindy zas manga.A Naruto se také pozvolna mění.No vlastně každá postava.Vše je přehledné a perfekně zpracované.Kresba fakt nemá chybu.A Gára je podle mne druhá nejlepší postava.Příběh se nám postupně rozjíždí a chystá se k velkému polofinále.Ale než se k tomu dostaneme chvilku to potrvá.
  • Fry
    Fry admin12.8.2012 09:07Naruto #07: Správná cesta
    Sedmý díl populární Manga série. Další nepřátelé na obzoru.

    kapitola 55: Totální válka...!! - Pokračuje bitva s triem ze zvučné.
    kapitola 56: Darovaná síla...!! - Sasuke porazil Zaka (Jeden z tria) a zbytek se zatím stáhl.
    kapitola 57: Před deseti hodinami - Návrat do minulosti k Anko Mitaraši a obřím tygrům.
    kapitola 58: Očití svědkové...!! - Inuzakův tým uvidí Gaaru s týmem, jak umí bojovat.
    kapitola 59: Písečná tragédie!! - Gaara je velmi silný ninja, což se můžete přesvědčit v této kapitole.
    kapitola 60: Poslední možnost..!! - Skoro všechny svitky už jsou rozebrány, co si asi Narutův tým počne.
    kapitola 61: Správná cesta...!! - Kabuto se snaží pomoct Narutovu týmu, ale kvůli svému zájmu.
    kapitola 62: V pasti...!! - Poslední boj v této knize.
    kapitola 63: Další na scéně - Závěr opět navnadí na další díl.

    Opět povedené, těším se na další díly (obzvlášť na Nedži versus Hinata).
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin16.7.2012 12:08Naruto #07: Správná cesta
    Souhlasím s erikem hned ve dvou věcech - souboje jsou zmatečné a chaotické, a za druhé, také mám problém orientovat se v postavách. Také mi drahnou chvíli trvá než se do příběhu dostanu, protože mám pocit, že ničemu nerozumím a že mě to vlastně nebaví. Od první třetiny to však zase napjatě hltám... divné.

    Celkový dojem: 60%
  • Galupus
    Galupus9.7.2012 19:23Naruto #07: Správná cesta
    Klasika :) pro mě má manga dlouho stabilních 5* a tady jedávám az překlad a Letteringovou práci.
  • erik
    erik30.6.2012 14:19Naruto #07: Správná cesta
    Je to Naruto , čo dodať. Azda to, že bojové scény sa nedajú "pochopiť", aj keď kreslič je vymakaný. Spočiatku som netušil, čo sa to tam potuluje za postavy (veru, zabudnuteľnosť by mohla pokojne prijať meno Naruto), ale napokon to neprekážalo. Vlastne som sa prichytil pri tom, že ma to vcelku bavilo.
141412