Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Zatímco Kei pomáhá uprchlíkům, snaží se Tae přežít své zajetí bez úhony – což není zdaleka lehký úkol. Reika a zbytek Gantzova týmu se mezitím pokoušejí přijít na to, jak Katastrofu odvrátit. Není však na protiakci příliš pozdě?

Scénář
Hiroja Oku
Art
Hiroja Oku
Lettering
Daniel Řezníček (DanQ), Lionel Řezníček
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Filip Gotfrid, Jiří Pavlovský
Žánry
akční
ISBN/ISSN
978-80-7679-110-7 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
130 x 180 mm
Tisk
černobílý
Váha
270 g
Stran
216
Cena
229 Kč
Originál
Gantz #31 (Shueisha Inc., 2011)
  • VanTom
    VanTom12.10.2022 12:45Gantz #31
    V lehce odpočinkové knize autor neustále, až trochu otravně (třeba i po jednom dvojstránkovém obrazu) přestříhává mezi několika dějovými liniemi – patáliemi Tae v teráriu, útěkem Kurona z mimozemské lodě či sestavováním posledního Gantzova týmu z dobrovolníků ochotných riskovat život pro záchranu unesených lidí. Takový standard, v němž se toho vlastně příliš nestane – ovšem přečtený je vcukuletu.
  • Fry
    Fry admin5.2.2022 09:39Gantz #31
    Gantz #31 - Invaze planety Země pokračuje, avšak karty se obrací a lidé nemají zájem obětovat své životy bez boje. Kei, ačkoliv stále bez Tae, díky nové taktice překonává několik překážek a staví se do čela záchrany skupinky chycené v jakési pseudo-ZOO. Naproti tomu v Tokiu, v místnosti s černou koulí uprostřed, se 'falešný' Kei a ostatní snaží utvořit záchranný odboj ... Za mě 4*!
  • p3tris
    p3tris28.1.2022 18:18Gantz #31
    Zatímco se Tae sbližuje se svým spoluvězněm, někdy až nepříjemně důvěrně, Kei se při pokusu o její záchranu neštítí ani takových věcí, jako braní rukojmí. Co mu zbývá, když ho mimozemšťané považují jen za potravu a dotěrný hmyz? Ale hmyz, který se stal na vesmírné lodi veřejným nepřítelem číslo jedna. Mezi tím zbytek týmu zjišťuje další informace o černých koulích a pokouší se zorganizovat obranu s pomocí ostatních týmů. jenže Gantz už ztrácí svou moc... Jednatřicítka je méně akční díl, který však dává odpovědi na některé dříve nevysvětlené otázky.
2832