Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Tajemství síly odhaleno!

Poté, co se vypořádal s jejich zabijáky, vydává se Saitama spolu s Genosem zaútočit na Domov evoluce. Tam na ně čeká nejsilnější výtvor člověkem řízeného vývoje: Pekelný nosoroh. Jak si Saitama poradí s tímto mocným protivníkem, který dokonce i Genose dokáže okamžitě zneškodnit?

Série je známá především pod názvem One-Punch Man (anglický název), než pod originálním názvem Onepunch-man.

Scénář
ONE
Art
Yusuke Murata
Obálka
Yusuke Murata
Lettering
Jiří Hrbek (Daren)
Překlad
Marek Mikeš
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
akční, humorný, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7679-104-6 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách s přebalem
Formát
128 x 182 mm
Tisk
černobílý
Váha
265 g
Stran
204
Cena
249 Kč
Originál
Onepunch-man #02: Tsuyosa no Hiketsu (Shueisha Inc., 2012)
  • Norri
    Norri mecenáš22.5.2022 20:17One-Punch Man #02: Tajemství síly
    Zpočátku jsem měl pocit, že ze mě už opadlo překvapení z něčeho nového a jiného, ale nakonec jsem se do toho zase dostal. Síla humoru této série je v brutální zkratce. Je to zábavná blbinka, kterou přečtěte za chviličku. Takže vás to pobaví, ale nestihne to začít nudit.
  • Sawyer
    Tak tohle byla teda hrůza. Nevím čím to je, že mě bavil první díl a tenhle moc ne. Asi to bude tím, že od prvního jsem toho moc neočekával a tady ta laťka byla prostě výš. Minule jsem remcal, že by to chtělo víc ucelenější děj a tady v tom autor pokračuje. Celá kniha je jeden velkej zmatek, protože se skáče sem a tam. Čtěte příběh, najednou bum a je konec a skočíte zase někam jinam, kde se děje to samé. Nevím jestli je to překladem, ale ty jména jsou fakt hrozný. Pekelný nosoroh, Bezdokladný jezdec, Kladivoun atd. Stejně jako u Zabijáka Démonů mi taky hrozně vadí číst při akci: "Kulometný útok!" atd. Humor taky nedosahuje takových kvalit jak v prvním svazku. Taky bych ještě dodal, že to má hrozně málo textu a je to šíleně pateticky uřvané, ale aspoň, že to má hezkou kresbu.

    Hodnocení - 3/10
  • Fry
    One-Punch Man #02: Tajemství síly - 'Náš šéf projevil zájem o vaše tělo.' ... výborná věc a tak trochu jiný shōnen. Každopádně jsme teprve na začátku a mírné kolísání kvality jednotlivých kapitol je tak vcelku pochopitelné. Přesto se nejedná o nic závratného, ONE postupem času vybrušuje jednotlivé scénáře a Muratova kresba je, no... zkrátka perfektní! Nemůžu nedoporučit ... Za mě 5*!
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš12.12.2021 18:08One-Punch Man #02: Tajemství síly
    Tak tohle bylo úplně mimo. Samej zmatek, pořád se někam skáče, nedokončují se myšlenky a části příběhu, viz Nosoroh. Najedou je to celé jinde a pak zase někde jinde. Postavy přicházejí a odcházejí, jak lidi v nádražním bufetu. Přijde mi to jako komiks stojící na hláškách a proklamacích. Děj nula. Jak jsem prskal u první knihy, tak tohle bylo úplně mimo. Druhou hvězdu dávám za kresbu a za pár vtipných momentů, např. metody stát se silným pobavily, jako fakt, teda doufám, že to autor sám bral jako výsměch žánru, jinak nevím nevím.
61082