Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Při závěrečné zkoušce pro přijetí do protidémonských jednotek Tandžiró stanul před obřím netvorem, proti kterému zužitkoval vše, co ho Urokodaki naučil. Bude to ale stačit?
Po návratu už na něj sice čeká Nezuko, Tandžiró si ale klidu dlouho neužije. Je totiž povolán do nedalekého města, kde noc co noc záhadně mizí další a další dívky…

Série je známá především pod názvem Demon Slayer (anglický název), než pod originálním názvem Kimetsu no Yaiba.

Scénář
Kojoharu Gotóge
Art
Kojoharu Gotóge
Obálka
Kojoharu Gotóge
Lettering
Martina Bellová
Překlad
Petr Kabelka (Astrak), Eliška Kabelková Vítová
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
akční, drama, fantasy
ISBN/ISSN
978-80-7679-010-0 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 x 13 mm
Tisk
černobílý
Váha
250 g
Stran
196
Cena
199 Kč
Originál
Kimetsu no Yaiba #02: Omaega (Shueisha Inc., 2016)
  • Poniczech
    Poniczech mecenáš26.4.2023 15:11Zabiják démonů #02: To ty...
    Lepší než první díl, teď už se něco děje a chytlo mě to! Z hodně průměrného šónenu se to vyšvihlo na nadprůměr a já jen doufám, že dostaneme na otázky, které tahle série buduje, nějaké uspokojivé odpovědi.
  • Fry
    Fry admin19.11.2021 19:26Zabiják démonů #02: To ty...
    Zabiják démonů #02: To ty... - Tandžiró úspěšně prochází první velkou zkouškou a na scénu vstupuje hlavní (?) záporák. Přitom jsme zatím stále na začátku a kam se bude příběh dále odvíjet není zcela jasné. Možná z toho původně měla být jenom minisérie (nebo možná ne?), každopádně doufám že se na úkor dobrého rozjezdu autor po chvíli nevyčerpá, byla by to škoda ... Za mě 4*!
  • Fort
    Děj se nám posune, přibudou různorodější démoni, někteří hodně bizarní. Pobavila pasáž o ženách které stárnou a jsou šerednější až začnou chutnat hnusně. Chápu, 16náctileté, voní lépe. Co jsem nepochopil je to šílenství kolem Zabijáka démonu, vždyť je to průměr.
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš22.7.2021 17:43Zabiják démonů #02: To ty...
    Neskutečně mě to chytlo. Takový rapidní zvrat od první knihy a jde se přímo na komoru, no labůžo. je to vlastně ujetina, ale ono to drží pohromadě. Je to vtipné, je to komické, je to vážné a temné. Příběh je milý a úsměvný, přitom se dokážu ztotožnit s postavami a netrpělivě očekávám, kam mě Demon Slayer zase zavede. Za mě velký dobrý. Parádní manga.
365