Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
HNĚV RUDÉHO LVA!

Největší fanoušek Ligy se stal zároveň její největší hrozbou. Využívá tajemství členů týmu proti nim – a to vše ve snaze přimět je soustředit se opět na to, co je opravdu důležité. Aby dosáhl svých zvrácených cílů, poškodí dokonce Strážní věž a doslova tak srazí Ligu spravedlnosti zpátky na Zem!

Zničená základna dopadne do Afriky a boj o právo na její trosky vyvolá humanitární krizi. Rudý lev, vládce sužované země, si najal bezskrupulózního padoucha Deathstroka, aby zasáhl v jeho prospěch, a tým superhrdinů je nyní tím jediným, co stojí v cestě masakru...

V této knize se uzavírá příběh první Ligy spravedlnosti vytvořené v rámci Znovuzrození hrdinů DC. Akce se zde střída s lidskou stránkou důsledků – členové týmu jsou totiž nuceni vypořádat se s problémy, které nelze řešit superschopnostmi.

Obsahuje sešity série Justice League (Rebirth) #39-43

Scénář
Christopher James Priest (James "Jim" Owsley)
Art
Philippe Briones, Ian Churchill, Pete Woods
Ink
Philippe Briones, Ian Churchill, Pete Woods
Barvy
Jeromy Cox, Alex Sollazzo, Chris Sotomayor (Sotocolor), Pete Woods
Obálka
David Yardin
Lettering
Petr Schwarz
Překlad
Ľudovít Plata (Turlogh)
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-990-6 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
350 g
Stran
128
Cena
299 Kč
Originál
Justice League #07: Justice Lost (DC Comics, 2018)
  • karl173
    karl173 mecenáš20.2.2022 17:11Liga spravedlnosti #07: Ztracená spravedlnost
    Velmi slabý díl plný nelogičností a nudného scénáře, který navrh nepřidal špetku originality.
    Zároveň přes krátkost komiksu se to celkem vleče.
    Kresba ušla.
  • rewkon
    Tohle byla strašná nuda navíc zbytečně ukecaná.
  • Palebras
    Celá Liga spravedlnosti v rámci Znovuzrození hrdinů DC, se nějakým způsobem pořád nemohla rozjet, nebylo to špatné, ale rozhodně to nebylo ani extra dobré, nebylo to průměrné ani nadprůměrné, bylo to někde mezi, pořád se to nemohlo nakopnout a rozjet, až tahle Liga došla ke svému závěrečnému dílu a pořád z toho mám pocit, že to celé zůstalo někde na půli cesty. Hitch se od začátku snažil vystavět příběh, který dával naději v něco většího, lepšího a hlavně zajímavějšího, avšak k celkové realizaci jaksi nedošlo, aby ho následně vystřídal na pozici scénáristy Priest, který už ani neměl prakticky moc velký prostor něco rozjíždět a nezbylo mu nic jiného, než to jen celé ukočírovat. Co se týče Ztracené spravedlnosti, tak jako v případě Lid versus Liga spravedlnosti, tedy solidně rozjetý začátek, který postupně sklouzával do průměru, absolutně vůbec mě nebavily chytré kecy Cyborga, tak jako Flashe v předchozí knize a celé to prostě nemělo šťávu. Kresba taky nijak neohromí a ve výsledku se jedná o průměr, který sice neurazí, ale ani nenadchne. Ale jelikož mám Ligu spravedlnosti rád a nijak zásadně jsem se u ní nenudil, dávám Ztracené spravedlnosti a celé téhle sérii 4* s odřenýma ušima a rozhodně doufám, že další Liga na tom bude o poznání lépe.