Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Spidey a Deadpool jsou taškáři na slovo vzatí! Ale teprve s příchodem Taškáře začne ta pravá...
TAŠKAŘICE!

TAŠKÁŘ JE OŽIVLÝ PAJDULÁK Z KRESLENÉ GROTESKY. Má příšerné načasování a objeví se vždycky, když to užvaněný žoldák a jeho pavoučí parťák nejméně potřebují – totiž ve chvíli, kdy se rozhodli skončit s humorem! Ale co je vlastně přimělo pověsit fóry na hřebík? A dokáže vůbec Spider-Man udržet bobříka nehláškování, když se musí zaobírat Taškářovými nesmysly? A aby toho nebylo málo, následně si Spider-Man užije své ještě se zlovolným Arkádou, který jej pozve jako prvního návštěvníka do svého nového, nebývale vražedného Mordolandu v Madripooru!

Obsahuje sešity série Spider-Man / Deadpool (All-New, All-Different Marvel) #19-22 (červenec 2017 - říjen 2017)

Scénář
Joshua Corin, Elliott Kalan
Art
Todd Nauck, Will Robson
Ink
Scott Hanna, Todd Nauck, Will Robson
Barvy
Jordan Boyd, Rachelle Rosenberg
Obálka
Richard Isanove, Will Robson
Lettering
Josef Ládek
Překlad
Darek Šmíd
Redakce
Filip Gotfrid, Boris Hokr
Žánry
akční, humorný, superhrdinský, týmovka
ISBN/ISSN
978-80-7449-789-6 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
312 g
Stran
112
Cena
329 Kč
Originál
Spider-Man / Deadpool #04: Serious Business (Marvel Comics, 2018)
  • Delphín
    Hrozně mě mrzí, jakým směrem se tato série vydala. Tohle je prostě komiks, který má krásnou kresbu, ale totální propadák je scénář. Scenárista absolutně odevzdaný, příběhy nezajímavý a nelogický, první nedotažený, druhý zbytečně urychlený. Celkově to na mě působí, že si s tím autoři moc nevěděli rady a podle toho to taky, bohužel, dopadlo.
  • karl173
    karl173 mecenáš12.10.2021 19:57Spider-Man / Deadpool #04: Žádná sranda
    Celkem nuda. Myslel jsem si, že po takové pauze s Deadpool/Spider-Manem jakou jsem měl, by to mohla být fajn oddychovka, ale místo toho to byla spíš zívačka u které jsem párkrát usnul. Ale nakreslené to bylo celkem hezky. 2*
  • hroubek
    U tohoto komiksu si nemůže nikdo stěžovat na klamavou reklamu, jelikož samotný název - Žádná sranda, naprosto přesně vystihuje to, jaký komiks ve výsledku je, žádná sranda. A po pravdě to nebylo vůbec příjemné zjištění. Spidey a Deadpool prostě celou dobu jedou na půl plynu. A i samotné příběhy nejsou žádné terno. A co se týče záporáku, tak to taky není žádná velká výhra. Naštěstí se to čte celkem dobře, má to dobré momenty a pár vtipů se opravdu povedlo. Přesto od Spideyho a Deadpoola čekám trochu více, než jen obyčejný průměr.
  • Liborius
    Tyhle jednorázové blbinky Spideymu a Deadpoolovi asi prostě sluší víc. Oproti Pavučince mnohem větší zábava, ale zase na až taková, taky je to přehlednější, a tak nějak celkově prostě lépe uchopené. Přesto jde o naprostou jednohubku, která moc nevyniká a brzy se vám vykouří z hlavy. Více na Multiverzum.sk - http://multiverzum.sk/spider-man-deadpool-zadna-sranda/