Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 2 další ukázky

Koupit
Batman, Batwoman, Red Robin, Orphan, Azrael, Batwing a všichni jejich spojenci zachránili město před monstrem, které sami pomohli stvořit. Nyní se uskupení těchto temných rytířů rozpadlo a je potřeba se vypořádat s následky.

Pro mladé hrdiny jako jsou Cassandra Cainová či Duke Thomas bitva sice skončila, ale válka je teprve na počátku. Své snahy se nevzdají bez boje – i kdyby to znamenalo obrátit se na jiného mentora než je Batman.

A k této roli jako by byl Black Lightning stvořený. Dokonce i Batman souhlasí, že Jefferson Pierce, učitel a superhrdina, je dokonalou volbou pro zformování nové generace bojovníků se zločinem.

Jenže Black Lightning a Temný rytíř jsou dva velice odlišní lidé. Mohou jejich rozdílné metody a cíle jejich mladým svěřencům pomoci, anebo je svrhnou do propasti nejistoty a přinutí je spoléhat se sami na sebe? Je vůbec Gotham pro tyto dva superhrdiny dost velký?

Obsahuje sešity série Batman Detective Comics (Vol. 3) #982-987 (červen 2018 - srpen 2018)

Scénář
Bryan Edward Hill, Michael Moreci
Art
Philippe Briones, Sebastián Fiumara, Miguel Mendonca
Ink
Philippe Briones, Diana Egea, Sebastián Fiumara
Barvy
Adriano Lucas, Dave Stewart
Obálka
Júlio Ferreira, Adriano Lucas, Eduardo Pansica
Lettering
Pavel Mařata
Překlad
Pavel Švanda (Ninjer)
Redakce
Mirka Jarotková, Martin Kužel
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7595-555-5 (BBart s.r.o.)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
380 g
Stran
144
Cena
399 Kč
Originál
Batman Detective Comics #08: On the Outside (DC Comics, 2018)
  • Palebras
    Začátek čtení nejnovějšího přírůstku do série Detective Comics, byl dle mého mínění poměrně vlažnější a to také díky kresbě, která působila dost barevně a budila dojem cílící na mladší publikum. Ničemu nepřidal také fakt, že hned v úvodu jsme svědky rozhovoru s největším fandou temného rytíře, který vlastní na svém účtu Viewtube miliony shlédnutí a miliony sledujících. Naštěstí příběh poté nabral na obrátkách, vykašlal se na nějaké Viewtuby, selfíčka, sledující a začalo se pěkně po staru vraždit, Batman přizval do party další novou tvář a společně se pustili do pátrání a vystopování hlavního záporáka tohoto příběhu, který již do konce šlapal jako na drátkách. Sešit na závěr o prokletí Gothamu byl už slabší a lehce zmatený, vyloženě ale celkový dojem nekazil. Po změně scénáristy jsem měl mírné obavy, ale dobře jsem bavil. Konec celkem navnadil na pokračování, takže jsem zvědav a poměrně se těším.