Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
To, co mělo být pro našeho nedávno zesnulého drahouška – a zbytek Pohádkova – časem odpočinku a přemítání, se ukáže být pravým opakem. Zatímco se Gerda snaží zorientovat v pohádkovém zásvětí s velkým P, podaří se pohádkovským padouchům oživit temnou vládkyni. Přežije Pohádkov nadcházející bouři, když se do role jeho zachránců pasuje pouze mozkový trust ve složení Láďa a drak Duncan? Jak dalece jsou vlastně propletené osudy Gertrudy a země, kterou s takovým gustem nesnáší?

Obsahuje sešity série I Hate Fairyland #16-20 (únor 2018 - červenec 2018)

Scénář
Skottie Young
Art
Skottie Young
Ink
Skottie Young
Barvy
Jean-Francois Beaulieu
Obálka
Jean-Francois Beaulieu, Skottie Young
Lettering
Jiří Hrbek (Daren)
Překlad
Michael Talián
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
akční, dobrodružný, fantasy, sci-fi
ISBN/ISSN
978-80-7679-069-8 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
335 g
Stran
120
Cena
349 Kč
Originál
I Hate Fairyland #04: Sadly Never After (Image Comics, 2018)
  • faster86
    tak jak mě dvojku a asi i trochu trojku oproti jedničce přestávalo bavit číst, tak tady se to trošku zase zvedne, je to hold průměr i když příjemný průměr
  • Sagikkun
    Nelíbilo se mi to... na začátku.
    Během prvních stran jsem měl pocit, že veškeré situace jsou zde vyloženě na natažení děje a moc mi jejich zasazení do fiktivního světa neseděla. Jenže s postupem čtení jsem pochopil, že tento závěrečný svazek je od předchozích dílů opravdu jiný, a že se mi to tak líbí.
    Nečekejte zde tunu násilí a vtipů jako předtím. Nešťastně až do smrti je dekonstrukcí Pohádkova a jeho obyvatel, a především je to konec jak doslovný (poslední svazek + se zde s motivem konce po většinu knihy dobře pracuje), tak symbolický - je načase se s "pohádkou" pro dospělé rozloučit a vrátit se do reálných obtíží všedního života (což je zde opět taky dobře vyobrazeno). A ve finále je vlastně jedno, jestli jste v kanclu nebo v říši mluvících zvířátek... vyjebávky vás doženou všude :)

    Crew s tímhle mixem Adventure Time, Happy Tree Friends a (lehce) Ricka a Mortyho rozhodně nešlápla vedle a bylo to něco, co jsem ani do té doby nevěděl, jak moc vlastně potřebuji. Rozhodně mi to bude chybět, stejně tak jsem ale rád, že to skončilo v tom nejlepším.
  • james89
    Byla to fajn série a tak akorát dlouhá. Kdyby to bylo na víc knih, tak by se to asi dost opakovalo. Líbila se mi pohodová kresba
  • honza2457
    Poslední díl série a ač je trochu konec uspěchaný, jsem rád že to Skottie Young uzavřel dříve, než by kvalita šla dolů. Super série s úsměvnou pointou na konci.
  • adevr
    Smutné loučení... ale snad ne tak úplně.
  • Good Games
    Good Games mecenáš12.10.2021 21:54Nesnáším Pohádkov #04: Nešťastně až do smrti
    Nesnáším Pohádkov 4: Nešťastně až do smrti je posledným dielom série a musím povedať, že mi bude tento odľahčený svet plný čierneho humoru na našom trhu chýbať. Ako sa však hovorí? V najlepšom treba prestať a platí to aj tu. Už bolo cítiť, že postupne mal autor Scottie Young menej a menej sviežich a hravých nápadov a niektoré veci sa už začínali opakovať. Aj napriek tomu však spokojnosť a patrí to k tým najzábavnejším sériám, aké tu u nás kedy vyšli. =►Celá recenzia◄=
  • Hanussen
    Ale jo, celkem dobrý závěr s konečnou dekonstrukcí pohádkového světa.
167