Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Zkoušku přerušil nečekaný útok neznámého Krempáka. Eunieho proměnila zakázaná magie a Coco, Tetia a zraněný Qifrey musí sami čelit nenávisti Romoneunských. Tváří v tvář další těžké zkoušce si mladí učedníci musí zvolit svou cestu. Budou však jejich síly stačit na bytost, která nemá fyzickou formu? A dodrží nevědoucí Coco přísná pravidla kouzelnického světa, nebo se nechá zlákat zakázanou magií, aby ochránila ty, které miluje?

Série je známá především pod názvem Witch Hat Atelier (anglický název), než pod originálním názvem Tongari Boushi no Atelier.

Scénář
Kamome Shirahama
Art
Kamome Shirahama
Obálka
Kamome Shirahama
Lettering
Martina Bellová
Překlad
Michala Kropáčková
Redakce
Filip Gotfrid, Veronika Kursová
Žánry
fantasy, pohádka
ISBN/ISSN
978-80-7679-048-3 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 mm
Tisk
černobílý
Váha
248 g
Stran
196
Cena
199 Kč
Originál
Tongari Boushi no Atelier #05 (Kodansha Ltd., 2019)
  • VanTom
    Z očekávaných velkých akčních soubojů s Krempáky (a proměněným Euniem) rychle sejde, jelikož dívky toto řeší (a vyřeší) srdečnou domluvou či důvtipem s netradičními nápady. Alespoň už víme, o co záporákům jde – svést Coco na temnou stranu sí… zakázané magie. Kresba pořád nádherná, ách, i když v oněch náznacích akce též lehce zmatečná.
  • Sawyer
    Tohle je přesně ta série, u které vidíte umění na každé stránce. Sem tam mi chvilku trvalo než jsem poznal, co se děje, ale jinak je ztvárnění kouzel skvělé a originální. Souboj na začátku s Romoneunskými mi přišel celkem tlačený na sílu a docela rychle ukončen. Krempák, který zkoušku přerušil nic extra neudělal a přišel mi celkem nevyužitý. Opět ale musím pochválit postavy. Naši hrdinové musí bojovat proti Eunimu, který je proměněný na vlka či co a dočkáme se i docela dojemného konce.
    Nejedná se o nejlepší díl, ale ještě že tenhle měsíc vychází další.
362