Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
VŠICHNI ZNAJÍ JEHO JMÉNO!

Muž, který se odvážně vrhá z vrcholu zítřejších snů, aby na hraně dobrodružství doplachtil až k samým mezím představivosti! Tony Stark je Iron Man. A Iron Man je… myšlenka. Myšlenka, která se neustále proměňuje. Neustále vyvíjí. A Dan Slott s Valeriem Schitim ženou tohoto nezdolného vynálezce k novým výšinám vynalézavosti! Ale Tony má od svého návratu jedno velké tajemství a existuje jen jediná osoba, které důvěřuje: James Rhodes! A taky Jocasta! Machine Man! Gauntlet! Wasp! Sunset Bainová! Arno Stark! A Manticore, nejničivější bojové vozidlo v celém marvelovském vesmíru! Tony Stark je Iron Man a budoucnost nastává právě teď! Tak se připoutejte!

Obsahuje sešity série Tony Stark - Iron Man (Fresh Start) #1-5 (červen 2018 - říjen 2018) [Fresh Start]

Scénář
Dan Slott
Art
Max Dunbar, Gang-Hyuk Lim, Valerio Schiti
Ink
Max Dunbar, Gang-Hyuk Lim, Valerio Schiti
Barvy
Edgar Delgado, Rachelle Rosenberg, Dono Sánchez-Almara
Obálka
Adi Granov
Lettering
Josef Ládek
Překlad
Štěpán Kopřiva
Redakce
Filip Gotfrid, Martin Kužel
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-853-4 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
365 g
Stran
132
Cena
349 Kč
Originál
Tony Stark - Iron Man #01: Self-Made Man (Marvel Comics, 2019)
  • karl173
    Iron-Man je v komiksu pro mě jeden z tich horších a nudnějších Avengerů. A bohužel ani Dan Slott to v tomto komiksu nedokázal změnit.
    Když to shrnu, bylo to nudné, mnohdy přeplácané a kresba na mě působila příliš dětsky. Nakonec se asi nejvíce povedl poslední sešit, ve kterém Tony Stark ani nefiguruje, byť je tam v podstatě jeho kopie.
    Snad se to příště aspoň trochu zlepší, ale moc na to nesázím. 2*
  • MEGA
    Celé mně to přišlo takové mdlé. Není zde žádné napětí, žádné zajímavé postavy a všechny koncepty jsou buď ochranné, nebo nedotažené. Samotný Tony je naprosto plochá postava a v knize slouží pouze jako řešitel všech problémů na poslední chvíli. Přes to ale kniha dokáže sloužit jako nenáročná zábava a kresba je líbivá. Pokud jste velcí fandové Iron Mana, věřím, že se vám tento komiks může líbit. Já jsem z něho zklamán.
  • mearez
    Tady mám menší dilema. Rozhodně budu hodnotit výše, než zbytek databáze, protože se mi komiks celkem líbil. Ovšem rozumim rozhořčení, které tento díl v některých lidech budí. Víc než kvalitu komiksu, kterej prezentuje celkem kvalitní nápady (i když moc nechápu, proč Slott udělal z umělý inteligence další X-meny když v Marvelu už existujou... no X-meni, který celou problematiku diskriminace ve společnosti zládaj líp), ale humor, na kterym komiks stojí, je bohužel jen pro určitou skupinu lidí. Nejvíc wtf mi ale přišlo, že Marvel udělal ze stěžejní série v podstatě Deadpoola pro děti a boomer-friendly vztahovku. Zlatej Bendisovo Iron Man. Ale i přes všechno tohle mě komiks bavil. Nenudil jsem se a to je hlavní a od Iron Mana jsem dostal přesně to, co jsem chtěl, tedy hodně obleků a vychytávek a nenáročnou akci. Ale Slott by dle mého měl ubrat na humoru a tento post nechat sériím jako je Deadpool. Pokračovat budu. Za mě lepší 3*.
  • cyboy
    Predne je to uplne prazdne a cele si to jen hraje na obsah. Pak je tam nekolik totalnich uletu, ktere ukazuji jak moc aktivisticky pristup selhava na urovni logiky a nakonec je tam moderni humor bez humoru, ktery je stejne jako nektera temata, tlaceny na silu.
    Jestlize toto ma byt standard moderniho superhrdinskeho komiksu, pak neverim, ze ma budoucnost.
    40%
4813