Press kit obálka
Koupit
Policista Daigo Agawa, který byl přeložen do horské osady Kuge, podezřívá místní z kanibalismu, ale brzy je nucen čelit své vlastní temné minulosti.

„Zabil jsem člověka před očima své dcery!“

Co se odehrálo mezi Daigem a jeho mlčenlivou dcerou? Život v horské vesnici postupně přestává být klidný. Druhý díl napínavého a šokujícího příběhu o vesnici kanibalů se řítí k vám!

Scénář
Masaaki Ninomija
Art
Masaaki Ninomija
Obálka
Masaaki Ninomija
Lettering
Miroslav Kučera
Překlad
Anna Cima
Redakce
Tomáš Kloutvor, Lucie Žippaiová
Žánry
horor, mysteriózní, psychologický
ISBN/ISSN
978-80-277-2403-1 (DOBROVSKÝ s.r.o.)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 x 17 mm
Tisk
černobílý
Váha
220 g
Stran
212
Cena
219 Kč
Originál
Gannibal #02 (Nihon Bungeisha Co., Ltd., 2019)
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin6.3. 17:27Gannibal #02
    Nevím, ale zdá se mi to velmi dobře napsané a gradující, dost mě to baví... konečně další manga, ze které nedostávám osypky z nudy či cringe motivů. Ale pravda, tenhle motiv je taky dost úlet!

    Celkový dojem: 90%
  • trudoš
    trudoš editor21.2. 19:59Gannibal #02
    Druhý díl dokazuje, že Masaaki Ninomija není žádný amatér a ví, jak komponovat hororový příběh. Takže zatímco v předchozím díle nás seznámil s prostředím a postavami, tentokrát nám představuje protagonistu a jeho rodinu, aby následně mohl pracovat s motivy nebezpečí, která jim hrozí. Čtenář tak má strach o někoho, s kým se již stihl ztotožnit. Policista Daigo Agawa se navíc ukazuje v trochu zajímavějším světle, než posledně a zdá se, že padouši z kraje Togu krapet podceňují jeho výbušný potenciál. Ostatně, zajímavě se rozvíjí i samotná zápletka, kdy v ději načrtnuté záhady jsou nějakým způsobem zodpovězeny, třebaže vše poukazuje na skutečnost, že ne úplně pravdivě. Hrdina se tak ocitá v situaci přijetí rozhodnutí, zda obětovat bezpečí rodiny a honit se za chimérou, nebo se podvolit tlaku okolí a žít svůj šťastný život. Druhá kniha tak sice nepřináší žádnou velkou hrůzu, ba ani krapet děsivosti, ale rozhodně navnadí na pokračování mnohem spolehlivěji, než se to povedlo knize první.
26