Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Když přijde na obří nestvůry, žádná země s nimi nemá tak bohaté zkušenosti jako Japonsko. Jejich útoky, které narušují život běžných lidí, jsou zde takřka na denním pořádku.
Kafka Hibino chtěl kdysi vstoupit do Japonských obranných sil a bojovat s nestvůrami. Dnes však místo toho odklízí jejich pozůstatky jako člen speciální úklidové čety. Když dostane druhou šanci splnit si svůj dávný sen, osud před něj postaví další překážku: Kafka projde nečekanou proměnou. Povede se mu skloubit boj s nestvůrami s tím, že se sám stal jednou z nich?

Série je známá především pod názvem Kaiju No. 8 (anglický název), než pod originálním názvem Kaijū 8-Gō.

Scénář
Naoja Macumoto
Art
Mantohihi Binta, Osamu Koiwai (Osa Prod.), Naoja Macumoto, Džiró Sakura
Obálka
Naoja Macumoto
Lettering
Jakub D. Kočí
Překlad
Matěj Vozábal
Redakce
Markéta Audy Masopustová, Tereza Micková
Žánry
akční, fantasy
ISBN/ISSN
978-80-7679-437-5 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 x 14 mm
Tisk
černobílý
Váha
260 g
Stran
212
Cena
249 Kč
Originál
Kaijū 8-Gō #01 (Shueisha Inc., 2020)
  • Fort
    Fort17.12.2023 18:31Kaidžú č. 8 #01
    Příběh postrádá logiku, v městě jsou obrovské nestvůry lidé je zabijí oni spadnou na domy pod nimi, za týden se po nich uklidí a život jde dál, to jako fakt? Manga s lidskou nestvůrou v hlavním roli, takových příběhů je docela dost a už teď vím, že tohle nebude pro mě. Už z prvního svazku jde vidět jak je psaná naprosto genericky. Dáme do příběhu mužskou a ženskou postavu, bude to akční, trochu vtipné, přidáme monstra a to by bylo, aby z toho nebyl hit, ne děkuji.
  • Good Games
    Good Games mecenáš1.11.2023 23:08Kaidžú č. 8 #01
    Chytľavý úvod do série Kaidžú č. 8. Na Japonských mangách sa mi páči, že často majú zaujímavo a hravo vymyslené zápletky a tu to platí tiež. Godzillu snáď poznáme všetci a Kaidžu napríklad boli obrovské monštrá vo filmoch Pacific Rim. Tu je zápletka síce podobná a to, že obrovské monštrá ničia Japonsko, no je tu špeciálna jednotka na boj s nimi a je tu aj špeciálna jednotka, ktorá musí všetok ten bordel z mŕtvych obrovských oblúd z mesta odstrániť a v nej pracuje aj náš hlavný hrdina, ktorý sa následne nakazí a sám sa na takúto obludu zmení…Nechýba tomu humor, nejaká tá akcia, sympatickí hrdinovia a fajn kresba. Bavilo ma to a som zvedavý na rozvíjanie príbehu v ďalších dieloch. Jedná sa inak o celkom solídny manga hit vo svete, ktorý predal viac ako 11 miliónov. =►Celá recenzia◄=
62