• J.T.honza
    J.T.honza12.12.2013 21:23Superman: Poslední syn
    Jak mám komiksy od Johnse rád (hlavně první Green Lantern a Superman: Utajený počátek), tak tohle byla fakt nuda. Předvídatelné až hrůza, blbě se to četlo, protože jednou se čte klasicky, podruhé zleva doprava přes celou dvoustránku a hlavně - ta obálka je tak nádherná a slibuje velké věci a přitom vevnitř to má snad nejošklivější kresbu, co jsem zatím viděl. Chvílema jsem si říkal, že bych to snad i já nakreslil líp a to se sotva dokážu podepsat. Podtrženo sečteno - za přečtení stojí jen v případě, že si to půjčíte z knihovny nebo koupíte ve slevě. Za plnou cenu to nestojí.
  • J.T.honza
    Žádný zázrak to není, hlavně teda proto, že to je ten úvod ke Spider-Manovi, který máme snad všichni natolik zažitý z prvního filmu s Tobeym, že nás jen těžko překvapí. Jo, drobné změny tam jsou, ale nic zásadního nebo překvapivého to není. A hlavně, když to srovnám s tím, co u nás vyšlo od Straczinského za boží Spider-many, volba je jasná.
  • J.T.honza
    J.T.honza6.12.2013 13:31Flash: Znovuzrození
    Pro lidi, kteří čtou Flashe poprvé doporučuju číst pomalu a dávat pozor, jinak vám uniknou souvislosti a výsledek nebude dávat smysl. Naštěstí ale celek smysl dává a není to žádný výsek bez začátku a konce, jak se mi snažil namluvit prodavač v knihkupectví. Je to asi trochu jiný zážitek, než jsem čekal (přece jen jsem myslel, že to bude odlehčenější a vtipnější čtení), ale dobré to v každém případě je. Moc bych si přál další díly, budou?
  • J.T.honza
    J.T.honza26.11.2013 13:07JLA: Liga spravedlnosti #1
    Obrázky moc pěkné, ale dějově je to nějaké pomíchané a vůbec to nedává smysl, viz modrý superman od druhé kapitoly. Řadím to spolu s Supermanem - Action comics k typicky Morrisonovským komixům, které zpočátku baví, ale pak se v sobě ztratí a čtenář je ve výsledku spíš nasrán než potěšen. Škoda. Aspoň že jsem to sehnal levně...
  • J.T.honza
    J.T.honza26.11.2013 13:04Batman: Ticho
    Jako jo, v podstatě jsem spokojený, je to pořádná bichle, vydrží na dlouho a obrázky jsou moc pěkné. Škoda, že ten děj je nějaký překombinovaný a ve výsledku mi moc nedává smysl. Možná bych se měl dát do druhého čtení, protože většinu knihy jsem se bavil, jen ta závěrečná pointa ale jaksi prošla kolem mě...
  • J.T.honza
    J.T.honza26.11.2013 12:49Mýty #01: Legendy v exilu
    Naprosto geniální, asi vůbec nejlepší kniha, kterou ve své padesátičlenné komiksové knihovničce mám. Doporučuju všem bez rozdílu.
  • J.T.honza
    Fantastický, jsem nadšený a chci další díly. Tohle je přesně ta správná béčková akce natřískaná černým humorem. Srovnal bych to s Expendables - víš, že je to postavený na hlavu, ale miluješ to. Všechno.
  • J.T.honza
    Tohle je fakt bída...ani nevím, jak jsem sám sebe ukecal ke koupi už třetího dílu..
  • J.T.honza
    J.T.honza25.10.2013 20:02Green Lantern: Žádný strach
    S druhou i třetí knohou mám totožný problém - První kniha mě velmi navnadila, ale tady jsem se vůbec nechytal. Je to překombinované, nenavazuje to na sebe a vůbec nechápete, co se tam děje a proč. Myslel jsem si, že jsem narazil na zlatou žílu jako u Straczynského Amazing Spideyho, ale bohužel. Fakt jsem se v tom ztratil a vlastně mě to ani moc nebavilo. Nicméně kresba je parádní.
  • J.T.honza
    J.T.honza25.10.2013 20:02Green Lantern: Pomsta Green lanternů
    První kniha mě velmi navnadila, ale tady jsem se vůbec nechytal. Je to překombinované, nenavazuje to na sebe a vůbec nechápete, co se tam děje a proč. Myslel jsem si, že jsem narazil na zlatou žílu jako u Straczynského Amazing Spideyho, ale bohužel. Fakt jsem se v tom ztratil a vlastně mě to ani moc nebavilo. Nicméně kresba je parádní.
  • J.T.honza
    J.T.honza25.10.2013 19:57Green Lantern: Tajemství původu
    Parádní! Skvělý a srozumitelný mainstream, který má hlavu a patu, začátek i dostatečně uspokojivý konec. Jsem nadšen a chci další díly!
  • J.T.honza
    J.T.honza25.10.2013 19:56Superman: Utajený počátek
    Krásný mainstremový komiks. Je toho hodně ke čtení, je to srozumitelné, v dobrém slova smyslu jednoduché, přímočaré a zábavné. Přečetl jsem si to v knihovně a mám chuť si to koupit domů do sbírky. A to se mi často nestává. Bude nějaké pokračování?
  • J.T.honza
    Je to pro děcka. Hodně malé děcka. A navíc jsem tam měl všech 7 kartiček, které už mám, bůůů :(

    Jo a není to poslední číslo série. Bohužel
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 0
Mám: 267 (cca 88254 Kč)
Chci: 54 (cca 24494 Kč)
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0