Krasavec Fandral, mrzout Hogun a Volstagg, Lev Asgardu.
Nejvěrnější spojenci mocného Thora. Bratři ve zbrani.

V komiksu Odpoledne pod psa má věhlasné trio za úkol vystopovat nebezpečného vlka Fenrise - dávno uvězněnou mytickou bytost bažící po krvi. A pak, v Marvel Fanfare, se válečníci vydají napříč Devíti světy, aby se utkali se sirénami, mytickými příšerami a Lokim, nevypočitatelným asgardským bohem lstí a úskoků.

V české mutaci vyšel tento svazek jako 9. v pořadí.

Každá kniha obsahuje bonusové materiály, jako jsou soupisky týmů, první výskyty a historii postav, profily tvůrců, shrnutí minulých událostí, náčrtky, seznam zásadních knih a jiné zajímavé informace. Hřbety jednotlivých knih tvoří marvelovskou krajinu, jejímž autorem je výtvarník Adi Granov. Vychází každý týden.

Obsahuje sešity sérií Warriors Three #1-4 a Marvel Fanfare #34-37


Scénář
Bill Willingham, Alan Zelenetz
Art
Neil Edwards, Charles Vess
Ink
Dan Green, Scott Hanna, Charles Vess
Barvy
Fabio D'Auria, Elaine Lee, Frank Martin Jr.
Obálka
Salvador Espin
Překlad
Changer the Elder
Redakce
Ondřej Král
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 2421-6399 (Hachette Fascicoli)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
175 x 266 mm
Tisk
barevný
Váha
684 g
Stran
200
Cena
249 Kč
Originál
Warriors Three: Dog Day Afternoon (Marvel)
  • ludek.n
    Udatný Volstagg, krasavec Fandral a mrzout Hogun jsou nejčastěji vidět po boku mocného Thora jako jeho nejbližší společníci, přátelé a rádci při jeho dobrodružných výpravách. Občas se ale stane, že se musejí obejít i bez svého odvážného vůdce. To je i případ, kdy bratři ve zbrani stíhají uniknuvšího vlka Fenrise v čtyřdílném příběhu Billa Willinghama „Odpoledne pod psa“. Za kreslící podložkou mu asistuje Neil Edwards a bez přehánění je to jízda jako hrom. Ty nejlepší fantasy tradice přetavené do šťavnatého, plnokrevného vyprávění bez kompromisů. V druhém, chtělo by se říct shakespearovském, příběhu nám Alan Zelenetz předvede, jaké trampoty mohou postihnout asgardské lordy Mordeho a Unu, když na svůj svatební obřad nepozvou mistra klamu Lokiho. Volstagg, Fandral a Hogun musí zachránit situaci dřív, než bude pozdě. Výtvarník Charles Vess podchytil Zelenetzův humor a obtiskl ho do svých kreseb. Vyprávění tak dostalo nádech veselé taškařice, která se nebere kdovíjak vážně, ale dokáže zaujmout svým svěžím, odlehčeným a hravým tónem. Není to pecka, která by vás nenechala spát, ale nemusejí přece nad Asgardem řádit hromy a blesky, aby se člověk pobavil…
  • MEGA
    První příběh byl nemastný neslaný. Propojení moderního světa se severskou mytologií bylo zajímavé, ale dalo se z toho vytřískat mnohem víc. Vše dávalo hlavu a patu, ale zakončení bylo velmi slabé. Knihu ovšem nadzvedává druhý příběh, u kterého jsem se náramně bavil. Příběh a kresba se krásně doplňují a komiks má úplně pohádkový nádech. Každá postava je jasně vykreslena a přes všechny jejich nedostatky jsem jim fandil. Ano, jejich vývoj je primitivní, ale to mi k tomuto příběhu vůbec nevadilo. Naopak si myslím, že ta jednoduchost a přímost dodává příběhu určitý šarm.
  • Ivan Kucera
    „Hrdina je koneckonců jen zbabělec, ktorý už nemá kam utíkat.“ Fajn, miestami dokonca veľmi fajn (v druhom príbehu som sa čiastočne cítil ako pri mojej detskej láske menom Thorgal a to už je vážne čo povedať), ale nejaký veľký zázrak to napriek snahe nebol. Skôr "len" príjemná ochutnávka z dobrodružstiev menej slávnych marveláckych postáv (čo je ale občas tiež potrebné a osviežujúce). Ústredná trojka je natoľko milá a originálna, že Thor vôbec nechýba (čo neznamená, že nepriletí, nechajte sa prekvapiť). Nakreslené je to pekne, nie je to síce nezabudnuteľný zázrak. Ale sympatický, ľahký mainstreamový nadpriemer? Asi hej. Scenár ma každopádne nebavil a v postavách som sa (prirodzene okrem ústrednej trojice) strácal.
  • Lenka.Vílka
    Čteno 01/2017

    První část mě bavila víc. Příběh měl hlavu a patu. Částečné odlehčení mě bavilo a zapříčinilo, že stránky mizely rychle. Zato druhá část byla horší. Mě ta starší kresba prostě nebaví (bů na ní, upalte čarodějnici), ale když mě od ní odpoutá dobrý děj, vážně se od toho odprostim. Což se stalo i v tomhle případě (tak na 80%). A utvrdila jsem se v tom, že kdo chce číst dobré věci, musí se naučit trpět. Třeba při čtení toho příšerného asgardského fontu. Mé oči trpěly vždy, ale v téhle koncentraci to bylo poprvé :(
  • Milo_Harwey
    Dost souhlasím s komenty: S4TW, trudoš a Darth Raelchi...
    Severská mytologie mi je také hodně blízká, spolu s dalšími mytologiemi a fantasy světy, ač mé znalosti budou určitě skromnější než zdejších odborníků (bez ironie)

    Byl jsem na vážkách, když jsem viděl bratry ve zbrani tvořeny vedlejšími postavami... Ale předem musím dodat, že samotný odklon od klasických superhero komiksu mi udělal radost, obzvlášť ve spojení s mýtickým fantasy světem. Zacina se moderním příběhem od toho jmenovaného Willinghama, kterýho neznám, takže jsem měl výhodu (mýty jo, ale nečetl jsem ještě), jenž vypráví o vlku Fenrisovi z pohledu ženský od AIMU. Není špatnej, má spád a tempo a dobrou kresbu, zpracování historie postav spolu s fenrisem bylo zajímavý a příběh má světlejší chvilky, zkrátka za horší 4*.

    Druhý příběh ... Z něj přímo čiší krásná příjemná atmosféra pohádek vyvolávající příjemný poklidný fajn pocit... (To zní jak pocit po sexu :D) , prostě je to hodně fajn, má to vtip, který je vtipný (v prvním příběhu byly možná tak dva momenty k pousmání), první část s volfstaggem byla zaručeně to nejlepší v knize (6*), celkove mi druhy příběh připomíná rodinné pohádky od Disney, co jsou trochu řízlé naturalismem a hororem... Kresba je nádherná. Pohádková prostě, trochu podobná třeba Asterixovi. Další části se týkají hoguna a fandrala, aby se na konci spojily ve finále s Thorem. Vyprávění se mění spolu s charakterem postavy, kresba a vtip zůstává... Pokud již tohle je retro, jakože asi jo, když je to 33 let starý, tak u me je zaručeně nejlepší napříč všemi, co jsem doposud četl a vévodí knize. Zde bych volil 5*.

    Bonusy na konci převypráví historii postav každého zvlášť, ale ve výsledku se týkají všech, mají historii společnou. ;) + Vznik díla a inspirace pro vzhled hrdinů je super. Všechno sedí... A jsem osobně rád za vývoj Volfstagga (viz můj koment u příběhů z asgardu, kde bohužel působil jako komická figurka na úkor smyšleného chvástání, což v reálným světě nesnáším, je mi takových lidí líto, směšný total), tady první příběh nadhodí jeho novou historii a v pohádce je komická figurka, ale není ubohej, ba naopak. :)

    V konečném součtu , i pro povýšení knihy výše, dám 5*. Snad jí to pomůže ke 4* v součtu...

    Btw. Norri - tohle retro určitě nepatří ke standartu ;)
  • Norri
    Původně jsem to ani nechtěl kupovat, ale vzhledem k dobrým hodnocením jsem si to pořídil v antikvariátu. Byl jsem na to hodně zvědavý a docela jsem se těšil. Proto jsem teď spíše zklamaný. První příběh "Odpoledne pod psa" měl sice trošku chaotický začátek, ale potom se to usadilo a bylo to docela zábavné. Mělo to zajímavý nápad a i kresba se mi líbila. V případě "Marvel Fanfare" už to taková sláva nebyla. Příběh se snažil být vtipný, ale ve výsledku mě vlastně dost nudil. Některé celostránkové kresby byly fajn, ale zbytek byl takové standartní retro, které moc nenadchne.
  • Blackhand47XD
    Miluji příběhy, ve kterých sidekickové dostanou svůj prostor a možnost zazářit. Staré komiksy byly ale hezky trapné.
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš25.3.2018 21:26Nejmocnější hrdinové Marvelu #009: Bratři ve zbrani
    Já prostě žeru severskou mytologii a proto, když se něco někde šustne, tak po tom hrábnu. Na rozdíl od Valkýry, tady jsem neprohloupil. Oba příběhy jsou zajímavé. Nové a originální pojetí Fenrise. Postavu mám rád, jak z pohledu Severu, tak i fiktivní odjinud, viz zde. Potom Marvel Fanfare přijde s něčím tak ryze pohádkovým, ale přitom v podstatě drsným. přišlo mi to jako číst starou epickou báseň někdy ze Středověku. Narážky na Shakespeara jsou dokonce uvedeny v citaci. Do toho ta kresba!!!! Pro mě lepší o trochu než ten první příběh, který je sám o sobě také zajímavý. Každopádně Charles Vess a jeho ztvárnění ženských nohou je pastva pro oči a už dlouho jsem neviděl tak krásně nakreslené ženské nohy. Líbí se mi ta vyváženost mezi ctění literárně-mytologické předlohy a autorské licence. Na to, že jsou Thorovi kamarádi naprosto smyšlené postavy pro účely Marvel univerza, se nebojím klidně prohlásit, že si tito hrdinové zaslouží své místo v Ásgardu po boku Ásů.
  • kaylin
    Volstagg, Hogun i Fandral jsou postavy, které jsem si teď oblíbil naplno. Více: http://www.comics-blog.cz/2017/08/1510-nejmocnejsi-hrdinove-marvelu-9.html
  • trudoš
    Excelentní album a to po všech stránkách. Nejenže uvede hrdiny a jejich historii, ale zároveň představí dva komiksy, které jsou v mnoha ohledech rozdílné, přestože pracují se stejnou trojicí postav. Přičemž je důležité říct, že oba ty příběhy jsou uzavřené a ten novější tomu staršímu nezvládá ani šlapat na paty, ačkoli Bill Willingham odvedl skvělou práci. Ovšem vyprávění Alana Zelenetze o neposlušných kozách je zkrátka geniální, ctící tradice Shakespearových komedií, stejně jako dávných severských ság a překvapivě fungující i po těch třiceti letech od svého vzniku. Neskutečně zábavné. Ale ani Odpoledne pod psa není špatné, jen mu chybí úvod do děje, který by pomohl čtenáři se trochu zorientovat v souvislostech, nezná-li alespoň povšechně marvelovské universum. Zcela to však vynahrazuje originální zápletka s A.I.M. a vlkem Fenrisem šmrncnutá notnou dávkou moderního humoru.
    Pro jednou se redaktorům podařilo mě skutečně ohromit, až mě mrzí, že obou řad se u nás nikdy nedočkám kompletních.
  • plus-rovnáse
    Nechápu proč starší komiksy jsou za novějšími (koukal jsem, že je to tak i v anglické verzy), tady to měl někdo pomotaný:)
    Novější komiks se mi četl lehce a krásně, kresba byla skvělá a když mi někdo řekl "Zase čteš komiksy pro děti?" ukázal jsem mu dvoustranu s oběšenci a bylo to:)
    Starší komiks byl - stydím se to napsat - blbější. Koza, koza, další koza... a hele Thor! Tak bych to odvyprávěl.
    Bonusy jsou fajn. Historie každého zvlášť byla dobrý nápad (ať už kohokoli) a tak bych to asi ukončil.
  • P.G.
    Vzhledem k tomu, že do této knihy jsme ani netušila, že nějací Bratři ve zbrani existují, hodnotím seznámení se s nimi kladně. První příběh je sice možná o něco delší, než by musel být, ale díky výborné kresbě mi celkem rychle uplynul. Zápletka se mi zdá trochu kostrbatá, ale rozuzlení je docela povedené. Druhá část (retro) mě zaujala více, především díky rozvržení do úkolů pro jednotlivé hrdiny a poté společného finále. Kresba je místy trochu zvláštní (zejména obličeje postav), ale jinak fajn. Co mi ale na obou příbězích hodně vadilo, byl font letteringu hrdinů a jeho špatná čitelnost. Bonusy výborné - alespoň jsem se o Bratrech dozvěděla pár zajímavých informací.
  • salamandr
    nová část good, kresba skvělá, příběh mě zaujal. Naopak stará část i když má vcelku rozumný příběh, tak kresba nic moc a jednotlivé postavy mi nějak neseděli s novou tvorbou ze začátku knihy
  • S4TW
    Tak moderní část byla tak nějak o ničem. Chyběl tomu ten vtip, to fantastično, které je spojené s těmito tři výkuky. Respektive to tam bylo, ale nějak mě to nevzalo. Možná kdyby Bill víc využil své zkušenosti z Mýtů... Kresba také nebyla špatná, ale opět to nevystihlo to, co bych od tohoto typu komiksu vyžadoval. Prostě se to celé tvářilo trochu víc vážně, než by mělo, ale zároveň to bylo absurdní. Navíc Volstagg? Špatně zpracovaný... Každopádně vše vynahrazuje naprosto perfektní "starší" část, která mi dala to, co jsem očekával spíš od moderního kousku. Fantasy, skřítky, čarodějnice, velké hady, kozy, Volstagga jak se patří a vůbec všechny postavy byli zábavné a svěží. Kresba také měla nádech humoru a všechno už jen dotvořily veselé barvy. Řeknu to asi trochu blbě, ale byla to taková moc hezká pohádka, velmi inspirovaná severskou mytologií, něco v Marvelu neotřelého, ale o to víc zajímavého, originálního a zpestřujícího. Prostě jsem byl maximálně spokojený. Bohužel průměrná první část trochu kazí výsledný dojem, navíc chudší bonus tomu také nepomáhá...
  • J.T.honza
    Dalo se to, ale na Mýty to nemá. Zajímavá odbočka, toť vše.
  • louza
    Willinghamovu jménu v kombinaci s velkými celostránkovými ilustracemi rozzuřeného obřího vlka se těžko odolává, jenže to opravdu nejsou Mýty. Elegantní ale až moc jednoduchá linka se táhne přes čtyři sešity mírně nadprůměrného příběhu o osvobození mýtického vlka. Nese si vlastní origin a snaží se pracovat s postavami. Ale prostě to tak úplně nestačí. Ne po Dobrém princi, nebo Vlčatech v zemi hraček. Ani druhá starší série příběhů není vyloženě špatná, jen je zkrátka poznamenaná naivnější dobou vzniku. Jde o celkem netypický Marvel a příjemně okrajové postavy s nimiž čtenář hlavního proudu moc do styku nepřijde, ale to je tak všechno. 65%
  • Luigim
    Mám rád severské legendy a tento komiks byl me prvni seznámeni s touto trojicí bojovníků. Nebyla špatná ani ta retro část. Ale nejvíc mí sedla ta prvni polovina s moderní kresbou.
  • Azalin
    Zábavné čtení, přičemž starší příběh je překvapivě lepší než ten novější od Willingama.
  • jh666
    Na Bratry ve zbrani jsem se těšil od chvíle, kdy jsem zjistil, že je napsal Willingham. A rozhodně nezklamal. Sice to není až tak dobré jako Mýty, ale pořád se jedná o velmi povedenou marvelovskou fantasy zábavu se skvělou kresbou a trochou vtipu. Velkým překvapením je pak klasická část. V úvodníku tentokrát nelhali a tahle kombinace frašky (v dobrém) a Shakespearovské komedie je také naprosto výborná. Ve výsledku pro mě zatím nejlepší díl NHM. 100 %
  • cyboy
    Jsem prekvapen. Kdyz jsem na obalce videl Willinghamovo jmeno, tak jsem byl vazne zvedavy, ale ukazalo se, ze marne. Willingham se pomerne tezkopadne snazi vytvorit vazny pribeh s nevaznymi postavami a sem tam se pokousi o vtip. Jeho cast je tou slabsi a pokracovat kniha v tomto duchu, tak bych byl velmi zklamany, ale pak prislo to prekvapeni. Druhou pulku knihy tvori "klasika" s jednoduchym pribehem o koze, ktery ma tempo, vtip a je tim spravnym zpusobem predvidatelny. Skoro tomu sam nechci verit, ale tady klasika jednoznacne zachranuje knihu a prebiji veskere Willinghamovy snahy o vzletnou odusevnelost (jako ano, ten chlap ma vazne nacteno, ale tady jeho pristup proste nefunguje).
    80%
  • Fimi
    pro mě příjemné překvapení a asi společně se Spidermanem a Hulkem nejlepší z NHM...moc pěkná kresba, příběh se dá a není to uplně tupé jako ostatní tituly červeného Marvelu
19432311
  • Fimi
    Dopp: jo přemluvil jsi mě, beru
  • Doppelganger
    Fimi: chápu, co myslíš. Ale pro protiargument mrkni na Deadpoola - taky je Foxu a přitom v komiksech rozhodně není utlačován - tři pravidelné řady (Deadpool, Deadpool and the Mercs for Money, Spider-Man/Deadpool), stálý člen v Uncanny Avengers a skoro nonstop mu vychází nějaká minisérie (aktuálně Deadpool: Back in Black).

    jinak nechme mluvit čísla: když nepočítáme Deadpoola, tak X-Meni mají momentálně 6 pravidelných sérií (All-New X-Men, Extraordinary X-Men, Uncanny X-Men, X-Men '92, Old Man Logan, All-New Wolverine, anebo 7, pokud počítáme i Scarlet Witch) + členové X-Men vystupují v sériích Uncanny Avengers, New Avengers, Champions, Spider-Man, Guardians of the Galaxy, kdežto Inhumans mají aktuálně 5 sérií (Uncanny Inhumans, Karnak, Ms. Marvel, Moon Girl and Devil Dinosaur, Mosaic) + členy v Uncanny Avengers
  • Fimi
    Doppe: jj to vím, ale mrzí mě že ta politika filmových práv se odráží v komiksech a potom i v manipulaci prodejů v zahraničí a dokonce i u nás, to je prostě zoufalý...Disney chce tak moc Foxu ublížit že v komiksech dělá z mutantů debili, zabijí je, zatracují je, dělají z nich homosexuály, nemají zajímavé příběhy a místo nich tlačí Inhumans, tak jsem na ten comeback zvědavej ale žádná sláva to sstejně nebude, ten aktuální Marvel je uplná sračka
  • Doppelganger
    Fimi: Marvel sice Inhumans pořád dost protežuje, ale na jaře chystají velkolepý comeback X-Menů - ResurreXion
  • Fimi
    je škoda že ta filosofie Marvelu dát do pozadí mutanty a dělat z nich debily a postupně je nahrazovat Inhumans kvůli filmovým právům na Xmeny které má Fox, se odráží už i do NHM, tato kniha měla být číslo 13, číslo 9 měla být Jean Grey a další má být právě X-men, ale opět nebude...opravdu škoda, že se tohle odrazí i do těchto knih...doufám že se to neukáže v UKK a nezbaví se také x-menovských titulů...
Četl/a (120)
2scha, Abbott, adevr, Al0f0k, Alfred, AlmightyMates , Badgu.y1902, Blackhand47XD, Blackmoor, calvin10, CaptainCzech, Carnage, Chaolinek, chcita, chuckboris, Craxx, cyboy, dajik, Darth Raelchi, deadpool, Deckard, DegiCZ, Doctor_Sk, Doncek4321, Doppelganger, DracoAn, dvory, Dzoglik, Elizabeth, emanek, Fox01, gezic, Goldfinch, Gustik5, gwen666, henrycruel, hromotlk, Hugin, hypermlok, Idy, invape, Ivan Kucera, Izmir Čupr, Jabba, Jack, JackOneil, japes, JaroKakashi, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, jiskra, kadas97, kallenved, karl173, kaylin, KdG, Kil-Khal, Kitykatyn, Koci, Lachvos, lantan1, Lenka.Vílka, Librarian, ludek.n, Majkl151, Mariomichal, Martin.imr, Martinb, massilia, Mates17, Mato, Maty48, mcezik, me, MEGA, Mercurio, Michal Ebert, MichalR, mineralk, miuanek, MonsterGyre, Moon, mstefl, NecRoman, NikkiKonig, Norri, Paldini, Patricio, PatrikTheMighty, pearlxjam, PeNNy, perper, petad, petrSF, Piros0013, punisher, R3nd4 , raenius, rewkon, Rinter, roswelll, S4TW, slavik38, Star36489, start05, SteveCZ, Symbi, Tawax , the.kasztan, trudoš, Tyfus, TZcomics, Ukko, vita, VskPrzk, xxSIMIxx, Zaknafeine, Zdendy, zlejzmrd
(282)
2scha, Abbott, Abe, absolute.000, adam.ra, adevr, afri, Afrodoman, Agiru, Al0f0k, Alfi, Alfonzo, Alfred, Alikkk, AlmightyMates , asgardpepa, AwatarDK, Azalin, Azbest, Badgu.y1902, batoo, bboorreekk, beanek, Blackhand47XD, blackJag, Blackmoor, Blair, bmc75, bobo666_2005, bronxik, burzum, buscheer, calvin10, CaptainCzech, CaptainL, CaptainMarty, Carnage, Chaolinek, chcita, Choky86, chuckboris, ConanVJ, Craxx, CSE_AC/DC, cyboy, dajik, Dali, deadpool, Deckard, deefha, DegiCZ, Denis1996, Dexir, disclose, DKoscik, Doncek4321, doophy, Doppelganger, DracoAn, Dzoglik, Ejdý, Ejdý1, Elizabeth, emanek, Errov, ertefol, farb, fifas, filemon, Filip123, Fox01, Fry, FumarEnPipa, gezic, Glumal, Goldfinch, Gustik5, gwen666, Hades, hahahoho, Hebled, henrycruel, hicks, hiro666, hlavathor, holubdema, Honza R., Honzin, hromotlk, Hugin, hugosnowden, Hulik, hypermlok, Idy, ikshorm, illy, Infarkt, invape, Izmir Čupr, J.T.honza, Jabba, Jack, Jack043, JackOneil, Jakub Howlett, James, james dixon, japes, jardoom, JaroKakashi, Jason2808, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, jiskra, jjjirik, José, Joshua_T, Juseph , kadas97, kallenved, Karel Sec, karl173, KdG, kendor007, Keno, Kitykatyn, Kiwi1902, Knuckless, Koci, komik.sx, komiksák007, krupan, kucik, Laik, Lenny, Lobok257, lopik, Luigim, Lukyn2810, maara, Majkl151, Mariomichal, markic, Marthy76, Martin.imr, Martinb, MarvelLover, Masinfira, Mates17, Matio, Mato, Matthew, Maty48, MB, me, meffis, MEGA, Mercurio, merhyx, mgeralt, Michal Ebert, MichalR, MickeyStuma, mikado, MIKER65, mikina, mimo_provoz, mineralk, miuanek, Mleako, MonsterGyre, monty.cl, Moon, morbn, MP, Mr.Ward, Mrtvejbazen, mstefl, mywiel, namdnas, NecRoman, Nevimtrebastofi, Nightmare, NikkiKonig, Norri, novass, nx, Nyxxie, OldaB, Olesh, Orbeek, Paldini, Patricio, PatrikTheMighty, pavel, pearlxjam, pechna, pennywise, perper, petrSF, petrsimcik, Piros0013, pk123x, Placi11, plema, Poseidon1978, punisher, Quentin, R3nd4 , Radkos, raenius, raimi, RaptoR, rewkon, Ricarderon, RicHard. , Rinter, rockyt, RodRoder, roswelll, Rowan, Rumburaq, S4TW, Saiffer, Salien, Saran, Schramm, semi41, Sesta, Shin, Sick666, Sidi Santini, SirMinac, SiWeX, Skot, slavik38, sleepless, start05, SteveCZ, Stlucius, StressCZ, suricattaontheway, szajter, t0mas, tacmud, Tawax , the.kasztan, TheoDread, Tialster, tom99, tomaseek, Tomasino79, tomned, tomntp, trudoš, tulipstros, Tyfus, TZcomics, Ukko, Valis, Viking, vita, Vítek, vranakx, vrazdinek, Vrtule, VskPrzk, Wargeron, willis, xai, xintax, xxaannddeerr, xxSIMIxx, yarda, yogi, Zajo original, Zdendy, zdennanek, zdoog, zikaa, zlejzmrd
Chce (9)
Azik2586, delsemela, FatMonster, Grebenda, Houbař, JanSekeraCZ, Premek, Sebastian the wise, valentajno
Shání (3)
FatMonster, Houbař, valentajno
Nabízí (5)
Fox01, Fr3d_K, sleepless, StressCZ, www.foxbazar.cz