Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Koupit
První Deadpoolův komiks u nás – a hned jeho nejlepší a největší mise! Slavného užvaněného žoldáka si najal samotný Drákula, aby mu doručil tajemnou zásilku. To je startovním výstřelem k zběsilému závodu přes celý svět, ve kterém půjdou po Deadpoolovi všichni tvoři i netvoři – a stranou nezůstane ani samotná zásilka. V ohrožení bude nejen Deadpoolovo tělo... ale i jeho srdce!
Upíři! Minotauři! Honičky! Přestřelky! Tortilly!
Prostě všechno, co od Deadpoola čekáte.

Obsahuje sešity série Deadpool: Dracula's Gauntlet #1-7

Scénář
Gerry Duggan, Brian Posehn
Art
Reilly Brown, Scott Koblish, Khary Randolph
Lettering
Josef Ládek
Překlad
Darek Šmíd
Redakce
Jiří Pavlovský
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-194-8 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
530 g
Stran
200
Cena
439 Kč
Originál
Deadpool: Dracula's Gauntlet (Marvel Comics, 2014)
  • JORDY
    JORDY26.11.2023 16:15Deadpool: Drákulova výzva
    Moje první komiksová zkušenost s Deadpoolem, která naneštěstí nedopadla příliš vydařeně. Přestože se zdá, že se premisa k postavě může hodit, provedení je značně podprůměrné a kvalitních zábavných hlášek tu je mizivě, což je u Deadpoola veliký problém. Nezaujala mě ani nevýrazná mainstreamová kresba.
  • martin28
    martin2814.4.2022 11:50Deadpool: Drákulova výzva
    Nějak extra mne to neoslovilo. Dobrých hlášek bylo, jak oscarových filmů Zdeňka Trošky. Přeplácaný konec zase evokoval Čapkovo "Jak si pejsek s kočičkou dělali k svátku dort". Čekal jsem větší pecku na úvod Deadpoola u nás.
  • SomeOne
    SomeOne13.9.2019 18:15Deadpool: Drákulova výzva
    Dobrá jednohubka, docela rychle to uteče, akorát finální souboj byl na mě až příliš dlouhý. Vtipy jsou zde celkem povedené.
    Nejvíce se mi asi líbil konec celé knihy.
    Kresebně spadá tento komiks do normálního mainstreamového průměru.
  • Cinema Ranger
    Cinema Ranger22.8.2019 16:17Deadpool: Drákulova výzva
    Asi nejlepší DP, kterého jsem četl. Svižné, čtivé, fóry jsou fajn. Celkově lepší než celá Deadpoolovská sérka, co tu vyšla a nedávno jsem ji též četl. Kupujte, vyplatí se to. 95%
  • Venomslav12stars
    Venomslav12stars1.8.2019 15:21Deadpool: Drákulova výzva
    ´docela rychle přečtené sem tam hláška někdy dobrá někdy špatná asi nejhorší Deadpool co jsem četl
  • massilia
    massilia29.6.2018 11:03Deadpool: Drákulova výzva
    Dlouhé čekání na dobrou hlášku... Tak by se dal shrnout můj dojem z tohohle Deadpoola. Příběh, který by vystačil maximálně na pět šest sešitů, je natažený nad únosnou mez a autoři zřejmě doufají, že to zachrání snahou narvat do děje co nejvíce marvelovských a dalších postav. Deset opravdu dobrých vtipů na dvě stě stran je opravdu málo. Hodně slabý odvar.
  • Komiksum
    Komiksum11.6.2018 22:40Deadpool: Drákulova výzva
    Jsem překvapen. Četl jsem to po Mrtvích Prezidentech (žádná sláva) a Lovci duší (o moc lepší) a musím říct, že tohle mě fakt bavilo. Scénář byl opravdu vtipnej, humor je jednoduchý ale funguje. Kresba vypadá hezky (Shiklah je fakt pěkná roštěnka). Dobrá a velmi dlouhá akční jízda, musím říct, když na scénu přichází parodie na Fantastic Four tak tempo upadá, ale ke konci se to zlepší. Konec příjemně překvapil, fakt se mi líbil. Rozhodně doporučuji, lze číst samostatně či až po prvních čtyřech knihách.
  • Hunter
    Hunter11.6.2018 16:49Deadpool: Drákulova výzva
    První komiks s Deadpoolem u nás ! No je to paráda. Co už paráda trochu není je to, že se dějově odehrává po Deadpoolovi vs S.H.I.E.L.D. Což trochu mate ale ne nijak zásadně. Nahláškovaná akční jízda jako vždy nesmí chybět. Příběh šlape bez zbytečných okecávání a rozhodně nudit nebude. Jedná se podle mě o hodně dobrý komiks který si určitě pořidte.
  • Blackhand47XD
    Blackhand47XD3.6.2018 21:03Deadpool: Drákulova výzva
    Deadpool si našel životní lásku, kterou není Smrt, ale sexy démonka. Navíc šlo o první pořádný komiks s DP, který u nás vyšel.
  • MarvelLover
    MarvelLover18.4.2018 00:19Deadpool: Drákulova výzva
    Super komiks, krásně se mi to četlo a líbilo se mi kolik antihrdinských postav se tam objevilo. 100%
  • karl173
    karl173 mecenáš10.3.2018 18:26Deadpool: Drákulova výzva
    Tak jsem si tenhle komiks přečetl znovu kvůli návaznosti na Deadpool se žení. Navíc když jsem četl tento komiks poprvé, tak jsem teprve s komiksy v podstatě začínal, a za prvé jsem je ještě nedokázal pořádně číst, a neuměl jsem si je užít jako teď a zároveň jsem hlavně četl něco co se vlastně událo až po Deadpool vs. Shield. Rozdíl po druhém přečtení byl tedy velmi znát. Mohl jsem si knihu pořádně užít a navíc bylo fajn znovu zažít tuhle zábavnou akční mega-jízdu. Je to plné narážek tak jak to umí Deadpool nejlépe a také plné nápadů a vtipných momentů. Akční scény mají šťávu a celé to má skvělý tah kupředu. Navíc se zde najde jen minimum hluchých míst. Třeba část s Hydrou a Aimem byla trošku slabší, ale nakonec se z toho vyvrbila také zábava. Kresba je navíc skvělá a celou ujetou řež skvěle vykresluje. Tuto odbočku si tedy člověk nemůže jinak, než užít. Za mě tedy paráda. 90%
  • Franta z Čokolády
    Franta z Čokolády11.2.2018 22:26Deadpool: Drákulova výzva
    Na začátku roku 2016,co to vyšlo,pokud se nepletu,začly moje druhé vánoce.
    Od komiksu jsem měl docela velké nároky, protože film byl( je) boží.
    A nebyl jsem zklamaný.
    Kresba,až na pár vyjímek,se mi hodně líbila,je detailní,stejně tak coloring,kdy všechno září barvama,když Deadpool hláškuje.
    A k samotné zápletce,jedná se o jednoduchý road trip,který vyvrcholí ve vtipné Urban fantasy.
    Ale ta cesta je tak super.
    Užil jsem si to jak tehdy,tak si to někdy užiju i teď.
    Hlášky jsou skvělé,postavy zapamatovatelné a zkrátka je to taková chutná polévka.
    Za sebe doporučuju.
  • hroubek
    hroubek8.1.2018 15:44Deadpool: Drákulova výzva
    Upřímně si nedovedu představit lepší první komiksové setkání s Deadpoolem, než je tento komiks(pro mě bohužel o poprvé nejde). Je to velmi příjemná přímočará jízda, která šlape jako švýcarské hodinky. Deadpool je zde přesně takový jak ho mám nejradši a to ukecaný, šílený, nekompromisní a zábavný. Zábava to je slovo, které nejlépe vystihuje komiks. Protože jakmile to začne být trošku vážnější, tak to není ono, a taky moc nefunguje přeplácaný konec pilný příšer a velkolepé akce. Velmi mě sedl humor, dialogy, popkulturní odkazy, narážky na filmy a jiné komiksy a hlavně fajn příběh. Velkou výhodou pro mě bylo, že jsem komiks četl až po třech vydaných komiksech s Deadpoolem(Mrtvý prezidenti, Lovec duší a Hodný, zlý a ošklivý), jelikož se na ty příběhy a určité zvraty odkazuje. Deadpool: Drákulova výzva je velmi dobré čtení, které pobaví a krásně se u něho člověk odreaguje po náročném dni.
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš2.1.2018 20:34Deadpool: Drákulova výzva
    Deadpoola jsem znal jen z doslechu a několika filmů a když byla možnost si poprvé přečíst a koupit Deadpoola, jsem rád, že Crew vydala zrovna toto dílko. Další už mě tak nebavili z té nové Crwí série. Z UKK a NHM jsem byl taky ještě nadšen, ale Drákulova výzva to všechno přebila. Nadupaný komiks dobovými, historickými, komiskovými a multimediálními reáliemi a vlastně i hláškami. Je to mix všeho, ale přitom to nebudí okázalý dojem. Zajímavý a i když známý, pro mě pořád ne zcela recyklovaný příběh a motiv. Deadpool je vtipný a nářezový. Oceňuji absenci pláštěnkářů (superhrdinů) a naopak oceňuji zahrnutí netypických a nevšedních postav, nejen ze světa Marvel Comics. Blade je prostě vždycky boží ať je kde je. Kresba je na mě trochu jednoduchá a dětská, ale ne všude, jsou tam i stránky, resp. panely, kdy je kresba už dospěláčtější. Těžko uvěřit, že scénáře k těmto komiksovým masakrům píše Bert z Big Bang Theory. Co dodat, pro mě výborné seznámení a tak to i nechám, dál už Deadpoola jen zpovzdálí anebo v kině.
  • sedw
    sedw16.11.2017 22:00Deadpool: Drákulova výzva
    Pro mě asi největší zklamání za poslední dobu. Začátek komiksu ještě šel a první 2 - 3 kapitoly pobavily, ale pak už to šlo z kopce a komiks jsem dočítal spíš z donucení, než že bych chtěl. Slátanina s nezajímavým příběhem, celé založené na nezajímavé akci.
  • Luigim
    Luigim13.9.2016 21:50Deadpool: Drákulova výzva
    Tento komiks mě opravdu pobavil a Deadpool svými hláškami nezklamal. Doporučuji! Těším se na další takto "ujetý" komiks s Deadpoolem.
  • P.G.
    P.G. mecenáš10.9.2016 18:13Deadpool: Drákulova výzva
    Musela jsem si komiks přečíst několikrát, abych mohla tento příspěvek napsat v trochu rozumných mezích a s nadhledem. Proč? Protože Deadpool! Koupila jsem si ho, jakmile vyšel, a byla (ano, teď je minulý čas správně) to má první Marvelovka (a navíc v češtině).
    Scénář mi přijde jako klasická hra na hrdiny - někam dojít, něco tam vyzvednout a doručit zase někam jinam. Akorát, že v podání Deadpoola je to taková one-man-show. Což je, vzhledem k tomu, že se to sem a tam trochu zvrtne, naprosto vyhovující, bránící čtenáři odbíhat pozorností a přemýšlet. Protože ani jedno z toho u Výzvy dělat dost dobře nejde. Příběh není o přemýšlení, je především o akci, hláškách, vtípcích a magořinách. Tím vším je Výzva doslova přecpaná. A k tomu vynikající kresba. A samozřejmě "lokalizovaný" překlad. Vše namícháno v silně výbušném mixu - od začátku do konce se jedná o zběsilou jízdu, ke konci plnou dalších postav. Přistupovala jsem k příběhu tak, že z Deadpoola a vlastně i Marvelu nic moc neznám (krom znalostí z filmů) a jen se bavila. Deadpool, upíří, Blade, Shiklah (která je prostě ... úžasná)... Pravda, ke konci začaly přibývat další postavy a já se začala ztrácet, ale šílená Deadpoolova akce a hlášky mi nedovolovaly nad nimi moc přemýšlet. Od desátého sešitu se akce zvrhne v masovou řež (což nejspíše k Deadpoolovi patří), ale nakonec přijde happy end! Výraz Shiklah v knihkupectví nad jednou nejmenovanou knihou (nechci spoilovat) mi zůstane v paměti hodně, hodně dlouho, stejně jako řada dalších scén spolu s hláškami.
    Shrnuto, podtrženo: Ano, je to absurdní, šílené, nelogické. Ale je to také jízda plná výborných hlášek a bláznivého humoru. A navíc jízda pěkně barevná a přehledná (tedy až na tu řež ke konci). Dávám 85 % a 4* (kdyby nebyla ta masová řež, přidala bych).
  • 3DD!3
    3DD!318.7.2016 11:09Deadpool: Drákulova výzva
    Ten co toho rozstřílel až... moc to rozjíždí na plno na domácím hřišti na českém kolbišti a pěkně mu hlavou sviští... kulky. Deadpool byl vždycky exot a dokázal být stejný kretén jako libovolný puberťák (srkající v kině za vámi pivo z plechovky + si u toho dělá selfí) a přitom si ze sebe, (nebo z nich?) dokázal utahovat. Rádi o něm čtete, ale kdyby jste takového vola znali, chtěli by jste ho zabít. A to nejde. Možná proto je to tak fajn zábava narvaná pop kulturními odkazy (výborný překlad i lokalizace humoru) a příběh, který nedává smysl, výborně odsýpá. Bacha, nevěřte autorovi komentáře, dává smysl, jen je prostě hodně free. Dorazí upíři (to vám z názvu jistě došlo) a když dorazí upíři, dorazí i Blade a spousta starých neznámých. Přitom je to zase romanťárna, stejně jako film. Finální kapitolka vysloveně pohladí po srdíčku. Těším se na další jímavé příběhy Wadea Wilsona.
  • xflori01
    xflori0119.6.2016 17:01Deadpool: Drákulova výzva
    První knížka s Deadpoolem, která vyšla v Česku, takže jsem se doposud s tímto hrdinou neměl šanci setkat. A že to bylo setkání. Naprosto šílená jízda po celou dobu. Rozhodně to není nic intelektuálního, ale to občas vůbec nevadí. Vynikající, skvělé, průměrné i horší hlášky se střídají jedna za druhou. K tomu krvavá řezničina, šílené postavy - upíři, vlkodlaci, oživlý minotaur, AIM, atd... Rozhodně to není pro každého, ale komu se líbí např. Lobo, Kick-Ass, tak tomu to vřele doporučuji. (PS: Na podruhé to bylo ještě lepší). Ve jménu George R. R. Martina zdar.
  • S4TW
    S4TW9.4.2016 13:56Deadpool: Drákulova výzva
    Rozhodně se nejedná o nejlepší komiks s Deadpoolem, ale je od dvojice Posehn & Duggane, kterou považuji za ty nejlepší, kteří psali Deadpoola. Jasný, příběh nula, nula nic, ale o to tu přeci nejde! Tohle je především nabité eastereggy, zvráceným a černým humorem, řežbou, různými magořinami, hláškami, vtípky a Deadpoolem. Tomuhle komiksu jde především o to, aby své čtenáři pobavil, a to všemi možnými i nemožnými prostředky. A u mě se mu to z velké části povedlo. První polovina je opravdu skvělá, pak se z toho malinko stane slátanina, ale masová řež k tomu asi taky trochu patří. Tenhle styl humoru určitě není pro každého, takže se dá pochopit, že ne každý mu přijde na chuť, ale můj názor je, že v tom, co se snaží tenhle komiks dělat, je opravdu jeden z nejlepších. Je to minimálně o level lepší než Lobo. Kresba vůbec nezaostává, naopak je správně ulítla, barevná a bláznivá, ale zároveň čistá a přehledná, skvěle korespondující se scénářem. Srážím jednu hvězdu, protože vím, že Deadpool má i ještě lepší příběhy, ale i tak si myslím, že se jedná o jeden z nejzábavnějších (nejvtipnějších) komiksů, které u nás vyšly.
  • Flash
    Flash mecenáš7.4.2016 23:13Deadpool: Drákulova výzva
    Na přebalu knihy je napsáno, že to přípomíná indianu jonese, mi to ze začátku spíše připomělo Conana, takové komediální fantasy. Víc než hlášky mi připadaly směšné některé scény, viz býk na skútru apod. Jediné co mi chybělo, je nějaký větší motiv, proč by měl Deadpool pracovat pro Drákulu. Konec šel celkem dolů, jelikož se z toho stává klasická černobílá mlátička.
  • Black Bro, yo
    Black Bro, yo2.4.2016 16:14Deadpool: Drákulova výzva
    Tak to jsem nečekal, že mi komiksový Deadpool až tak nesedne, jde o skvělou postavu, jsou tam super parodické scény a jen tak mimochodem film se mi hodně líbil, ale toto byla jako celek tak přeplácaná a nefungující slátanina. Beru jednoduchý příběh, všemožný náhody a akci v každé kapitole za každou cenu, ale kdyby to bylo trochu konzistentní, takhle mě to začalo nudit už po pár stránkách a to je to opravdu hodně dlouhý, a věřím tomu, že si z toho za pár hodin nevzpomenu lautr na nic. Těžký zklamání, což neznamená, že mu nedám další šanci, pokud výjde další díl. Lobo mě baví často víc.
  • Saiffer
    Saiffer mecenáš28.3.2016 14:21Deadpool: Drákulova výzva
    Od dôb kvalitného Loba, konečne opäť skvelo nahláškovaný komiks. Skvelé je aj to, že je relatívne aktuálny (vo svete vyšiel 10/2014), takže občas je tam narážka na vec spred ani nie roka a pol :)
  • Fry
    Fry admin27.3.2016 14:36Deadpool: Drákulova výzva
    Deadpool: Drákulova výzva - Původně jsem tomu vůbec nevěnoval pozornost, film mě minul velkým obloukem a o Deadpoola jsem se ani nikdy moc nezajímal ... Nicméně ze začátku to je docela dobré, Deadpool hláškuje, příběh má tempo, mění se lokace, přichází nové nápady i nové postavy. V polovině pak nastává zlom a začíná to dost kolísat. Chápu však, že vymýšlet kvalitní hlášky nejde do nekonečna a tak na konci už jen přihlížíme jedné dlouhé a docela nudné bitvě. Přesto Deadpool napoprvé docela uspěl a dopadl lépe než jsem čekal ... Za mě 4*!
  • Vojtěch 393
    Vojtěch 39319.3.2016 17:18Deadpool: Drákulova výzva
    Pro tenhle komiks bych jako metaforu vybral "překrásné idiotství". Je v tom dokonalá zábavná primitivnost, která mě prostě i jako 27 letýho nastávajícho otce neskutečně baví. Zároveň je to i díky neustále rozkuchané nebo rozstřílené a znovu živé (regenerované) vlastně takovej vtipnej surrealismus. Co si budeme povídat. Jasně, že je to brak... ale překlad je opravdu skvostnej (klobouk dolu před panem Šmídem) a když se člověk naladí na deadpoolovské vlny, zapadne to do sebe jako kostky dětské stavebnice pro dospělé. Kaluž mluví o tom, že to těm dětskám nebere, ale nechápe, jak to může bavit dospělýho chlapa. Tam bych možná doporučil jen maličkost - najít v sobě aspoň na chvíli zase trochu z toho puberťáka, zkusit to s touhle knížkou znova a užít si to, tak jak to kolektiv amerických autorů stvořil.
  • Fimi
    Fimi mecenáš16.3.2016 18:20Deadpool: Drákulova výzva
    No nebylo to tak super jako Deadpool vs Thanos, Deadpool and Cable ale výborně jsem se bavil, moc mi udělala radost přítomnost Bladea, Deadpool válí vtipem a humorem a kresba není špatná, čte se to pěkně a docela to utíká, za hodinu nebylo co dělat
  • luky.kuky10
    luky.kuky1016.3.2016 11:20Deadpool: Drákulova výzva
    Na první komiks v českém jazyce vybrala Crew skvělý kousek! Deadpool je akční, vtipný a pokud chcete čtení, kde nemusíte moc přemýšlet, je tohle to pravé. Více na http://www.ctukomiks.cz/2016/03/deadpool-drakulova-vyzva.html
  • JimmyII
    JimmyII15.3.2016 10:02Deadpool: Drákulova výzva
    Je to zábavné, je to šílené, je to pěkně nakreslené... ale po filmu jsem čekal od první Wadovi knížky v češtině trochu víc. Je to prostě nadupaná jízda, která ale nemá nic navíc.
  • felis
    felis mecenáš14.3.2016 10:46Deadpool: Drákulova výzva
    "Nenáročný" je slovo, které ani zdaleka nevystihuje to, jaký tento kousek doopravdy je. Nudná ptákovina. Musel bych se hodně zhoubovat, aby mi tohle přišlo vtipný. Pokud je vám čtrnáct, přidejte si 2* navíc.
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš6.3.2016 22:47Deadpool: Drákulova výzva
    Nějak nechápu ty negativní komentáře, protože Deadpool byl vždycky infantilní a jemně řečeno nablblý. A není to vada, ale vlastnost. Někdo tu zmiňoval Harley Quinnovou, ale to je špatně, protože to je jen jeho prachsprostá kopie bez známky invence. Navíc je tu překlad Dareka Šmída, který je bezvadně lokalizovaný, invenční a neskutečně zábavný. A stejně odlehčený jako samotné libreto. A co kruci vlastně chcete? Deadpool a sukuba! To je přece boží!!!
  • jh666
    jh6662.3.2016 11:50Deadpool: Drákulova výzva
    První Deadpoolův komiks v Čechách nemohl dopadnout lépe. Drákulova výzva je zábavná a nabitá akcí, což jsou dvě základní věci, které člověk od Deadpoola očekává. Příběh je sice poměrně jednoduchý, ale právě akce a zábava + množství hostování (Blade, Red Hulk...) to velmi dobře vynahrazuje. A pak je tu Markus. Kresba také vcelku dobrá
  • Kaluž
    Kaluž mecenáš2.3.2016 02:59Deadpool: Drákulova výzva
    Tohle je regulérní kokotina. Upřímně, měl jsem problém to vůbec dočíst, čekal jsem rychlou svižnou jednohubku a dostal jsem na třináct(!) sešitů nataženou nudu. Já to těm děckám neberu, ale aby se u tohodle typu humoru ukájel dospělej chlap mi nějak nejde na rozum. Zlatej Lobo se svýma intergalaktickejma kraťasama. Pokud chcete násilí, humor a popkulturní odkazy, dejte si raději něco od Millara, tohle je nízkotučná břečka.

  • baatcha
    baatcha29.2.2016 10:54Deadpool: Drákulova výzva
    Naprostá bomba! Takhle jsem se ještě u žádného komiksu nenasmál, pokud teda nepočítám legendární scénu se zvonkem ve Čtyřlístku "Pinďa za nic nemůže". Lobo nikdy takhle vtipný nebyl a překladatel Darek Šmíd to dal prostě na výbornou (ano, byla to ukázka jeho překladu, co mě přesvědčilo ke koupi). Scénář je fakt jednoduchý a občas i dost chaotický, ale vyvážený takovou haldou vtipů a narážek s tak brutální kadencí, že si prostě nemůžu stěžovat. Poklona patří i kreslíři, který zvládá i ten duchařský monstrbordel v závěru udržet dokonale přehledný. Ve výsledku na mě tenhle komiks - navzdory své absurditě - působil až překvapivě reálně. Jsou i další Deadpoolové takový nářez?
  • Final
    Final mecenáš29.2.2016 09:49Deadpool: Drákulova výzva
    Deadpool je komiks stvořený pro zábavu, a jako takový je úspěšný. Jednoduchý příběh provázený dostatkem akce a spoustou průpovídek (většinou povedenýh a vtipných, ba i několika nadprůměrně vtipných). Stylem humoru je blízký Lobovi, jen má víc popkulturních odkazů a spoustu referencí na Marvel universe. Narozdíl od nevtipné Harley Quinn tenhle komiks nebyl problém dočíst a první návštěvu Deadpoola v CZ si užít. Samozřejmě, styl humoru nemusí sednout každému. Dávám 80%.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin25.2.2016 09:59Deadpool: Drákulova výzva
    Tupější než Lobo to rozhodně není. Některé vtipy jsou sice dost slabomyslné, ale některé hlášky jsou naopak úplně zlaté, některé prima kulturně-internetové narážky nepočítaje. Je to teda blbost, ale místy zábavná...

    Celkový dojem: 60%
  • J.T.honza
    J.T.honza23.2.2016 21:08Deadpool: Drákulova výzva
    Sliboval jsem si od toho hodně, kupoval v den vydání a je to přesně taková bomba, jako jsem doufal. Nechápu, že to trvalo tak dlouho, než tu něco s Deadpoolem vyšlo. Chci další díly hned teď!
  • HEX
    HEX22.2.2016 16:55Deadpool: Drákulova výzva
    Přesně tak jsem se bál, že bude vypadat film. Až moc na pilu tlačící křeč. Filmu se to naštěstí vyhlo, komiks se bohůžel v křeči svíjí na zemi s pěnou u huby...
  • TheWrecker
    TheWrecker21.2.2016 11:20Deadpool: Drákulova výzva
    Myslím, že na první české vydání Deadpoola nemohli v Crwi vybrat lepší kousek. Není to až zas tak náročný pro nového čtenáře (až na odkazy na předchozí události z Dugganových/Posehnových booků, které ale nejsou důležité pro orientaci v příběhu a které u nás snad také vyjdou) a pro někoho, kdo už Deadpoola četl to je také vyhovující. Zápletka super, koření v podobě Deadpoolova humoru snad ještě lepší, kresba komiksu sedne jako hrnec na prdel. Takhle nějak si představuji, že by měl debut postavy u nás vypadat.
  • kaylin
    kaylin19.2.2016 07:40Deadpool: Drákulova výzva
    Pokud už má být mainstream zábava, tak s Deadpoolem se zjistilo, že ta zábava nemusí být jen akční, ale může být i vtipná. Tvůrci knihy "Deadpool: Drákulova výzva" dokázali to, co se například autorům knihy "Harley Quinn 1: Šílená odměna" v takové míře nepovedlo. Dovedli udržet vaši pozornost celou dobu a dařilo se jim udržet úroveň vtipů na velmi dobré úrovni. Více: http://www.comics-blog.cz/2016/02/1105-deadpool-drakulova-vyzva-80.html
  • Walome
    Walome mecenáš18.2.2016 08:33Deadpool: Drákulova výzva
    Tupější než LOBO a méně vtipné než Harley. Jestli mě tohle mělo přesvědčit o tom, abych četl Deadpoola, tak se to nepovedlo.
  • Norri
    Norri mecenáš17.2.2016 16:49Deadpool: Drákulova výzva
    Dobrý příběh a super hlášky a situace. Přečetl jsem to jedním dechem a v podstatě pořád jsem se nahlas smál. S kresbou jsem byl taky maximálně spokojený. Shiklah je naprosto skvělá! Snad jen políčka a bubliny uprostřed moc nepotěšily. Více zde: http://vlcibouda.net/komiks/921-deadpool
  • Gustik5
    Gustik514.2.2016 14:10Deadpool: Drákulova výzva
    Spolu s filmem k nám dorazila i komiksová premiéra tohohle ukecaného žoldáka. Nutno dodat, že na obojí jsem se dlouho těšil jak malý Jarda na Vánoce. Drákulova výzva je fajn, celkem vtipná a zábavná oddychovka. Překlad je kvalitní, někomu možná mohou vadit překlady některých vtipů a narážek, se snahou zasadit je do nám, Čechům bližšího kontextu. Mně to ale nevadilo. Já se bavil a napjatě čekám a doufám v další komiksy s tímhle šílencem v češtině. Protože přečíst si to v rodném jazyce je pro mě příjemnější. :) Mé hodnocení je možná o hvězdičku vyšší, než by bylo záhodno, ale Deadpoola žeru a jsem strašně rád, že se na něj u nás dostalo, takže tak..
  • MrKulda
    MrKulda13.2.2016 14:20Deadpool: Drákulova výzva
    Sakra,takhle jsem se u komiksu dlouho nepobavil! :D Drákulova výzva je skvělé oddechové čtivo,ve kterém je plno akce,bezva výprava,super hlášek u kterých jsem se někdy vážně hlasitě zasmál a skvělá kresba. Jo,myslím,že první Deadpoolova návštěva na českých pultech nemohla dopadnout líp,doufám že mu to tady u nás odstartuje kariéru.
  • cyboy
    cyboy mecenáš8.2.2016 22:15Deadpool: Drákulova výzva
    Pool. Dead Pool. :) Vypnete mozek a nechte se kralovsky pobavit smrsti hlasek, popkulturnich odkazu a nemrtvych monster. Vazne velkokepa jizda. Kdo vaha, at dal nevaha. Kdo nevahal, neprohloupil. ;)
    Vic Deadpoola!
    80%
578332103
Četl/a (236)
2Hitman3, 2scha, 3DD!3, 66pepo66, 81splinter, Abbott, adevr, Al0f0k, Aldo26, Alfred, Alikkk, alois13, anka, Anton Whatever, Babany, Bary02, Benny, Berry, besikv, binnmode, Blackhand47XD, blackJag, Bronn, calvin10, CaptainCzech, Cemino, Chaolinek, charvos, CHROM, Cinema Ranger, ConanVJ, Covenant, Craxx, Cvrdoool, cyboy, D.K.Logic, dajik, DANT3_, Darth Raelchi, Davidos402, dcpatr , deadpool, Delphín, Denis, Devlin2, Doly, Doncek4321, Doppelganger, dvory, Džoworka, Elnie, erik, Fida, fifas, filemon, Filip123, Fima, Final, foudy, Fox01, Fr3d_K, Franta z Čokolády, Fry, Garp, gezic, Goldfinch, Golem, Gustik5, gwen666, Hønzza, H4mpty, Hades, hellblazer, hicks, Horstik, Houbař, hromotlk, hroubek, Hunter, IndyP, invape, Izmir Čupr, Jabba, Jak, James, james dixon, Jáňa, japes, JaroKakashi, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, jindroush, jiskra, Jonathan Arbuckle, JORDY, Joshua_T, Kaaos, kadas97, kallenved, Kaluž, kapicka, karl173, kaylin, KdG, kendor007, Keno, kinak, kindanerd, Kitykatyn, Kiwi1902, Knuckless, Koci, Kokuun, Komiksum, Kubix, L4MIOzZ, Lachvos, lacoste, Ladinek82, lantan1, Librarian, Light, Livia, Loks19, LookAss, lopik, lucmartincova, lukascus, Lukasitch, luky.kuky10, Madao, malylada, Mamut12, MarvelLover, Marvin, massilia, Mato, Matthew, MEGA, Mercurio, MerkatTV, mineralk, miuanek, MonsterGyre, mozzu, Mrtvejbazen, mstefl, namdnas, NecRoman, Nevidal7, NikkiKonig, noovakpetr, Norri, oleav, Olesh, onfr300, Onkel 1928, Osimchin, Ozymandias, Paldini, PatrikTheMighty, paulmuaddib, pavlosson, pearlxjam, perper, Petr, Petrisko911 , PH79, Piros0013, plaštěnkář, PrastenejCitron, punisher, raenius, rafannn1, RaggamuffinSVK, Rezet, Rinter, robert.hladil, rockyt, RudyRod, S313, S4TW, Sagikkun, samuelo12, Scaleo1, schefik, Schimi85cz, Schramm, sedw, SekyCZ, Sharick, Shpeckk, Sir_Pete, SkillJam, slavik38, Son-Goku, Spike, Standis0202, Stara.kryta, štěpin_8, syon, T3ss, taidana, tankgirl, terrordemon, tesilosaurus, the.kasztan, TheDoctor, the_proph, Tomate, Tomzany, Tony TwoDee, TQChose, trudoš, tukak, Tyfus, Ukko, Václav Mikula, Venomslav12stars, vishnar, Vojtěch 393, VskPrzk, VvV, VXP, Walome, WEAPONE, xflori01, xxSIMIxx, YARYNN, yogi, Zbysek2410, Zdendy, Zek, Zemblaff, zlejzmrd
(356)
10milda, 2scha, 665+1, 66pepo66, 81splinter, Abbott, Abe, adam.ra, adevr, afri, Al0f0k, Aldo26, Alfi, Alfonzo, Alfred, Alikkk, alois13, anka, Anton Whatever, Azbest, Babany, BadBoy, Bary02, batoo, bboorreekk, BeeSee, Benny, besikv, binnmode, Blackhand47XD, blackJag, Blair, bmc75, bobo666_2005, Bronn, bronxik, burzum, calvin10, CaptainCzech, Cemino, Chaolinek, charvos, ConanVJ, Corteg, Craxx, CreepyDragon, crush, CSE_AC/DC, cyboy, DANT3_, Davidos402, DAxik, dcpatr , deadpool, DegiCZ, DelonMydrid, Delphín, Denis, Denis1996, disclose, DoctorWho, Doncek4321, doophy, Doppelganger, Doranar, dvoracekpetr1, dvory, Džoworka, Elnie, Erich, erik, felis, Fida, fifas, filemon, Filip123, Fima, Final, Flowtek, Fox01, Fr3d_K, Franta z Čokolády, Fry, gezic, Glumal, Godsmacker, Goeger-Devil007, Goldfinch, Golem, Gustik5, gwen666, H4mpty, Hades, hahahoho, Hebled, hellblazer, herrman, hicks, hiro666, Honza R., Honzin, Horstik, Houbař, hromotlk, hroubek, Hulik, Hunter, hyba1991, I.am.geek, Idy, ikshorm, IndyP, Infarkt, invape, Izmir Čupr, J.T.honza, Jabba, JackOneil, Jak, James, james dixon, Jáňa, japes, JaroKakashi, Jay-jay, jerry67, jh666, Jimbeam90, JimmyII, jindroush, jiskra, jjjirik, Jonathan Arbuckle, JORDY, kadas97, KadetJaina, kallenved, kama_gram, kapicka, Karel Sec, karl173, Kazumaki, KdG, kendor007, keNNoslaw, KINIMODUS, Kitykatyn, Kiwi1902, Knuckless, Koci, komik.sx, Komiksum, Kouzelnik7, Krvavý Patejl, krvinka56, kubanec13, Kubix, Kunden, kybl, L4MIOzZ, lacoste, Lamahe, Librarian, listr, Livia, Lojza, Lokas1998, Loks19, LookAss, lopik, lucmartincova, Luigim, luky.kuky10, m.jedle, maara, Madao, malylada, Mamut12, mangan, Marthy76, Martin18, martin28, Marvin, Masinfira, Matio, Mato, Matthew, Maty48, ma_fecko, meffis, MEGA, Mercurio, merhyx, mgeralt, Mikei, MIKER65, mimo_provoz, mineralk, Miss Amphipolis , miuanek, moiqpiom, monty.cl, mozzu, MP, Mr. Bobeček, Mr.Plysh, MrKulda, Mrtvejbazen, mstefl, namdnas, NecRoman, Nightmare, NikkiKonig, noMster, noovakpetr, Norri, nx, o2t2, octobersa, Odal , Olesh, onfr300, Onkel 1928, oru, Osimchin, OwerLord, Paldini, PatrikTheMighty, paulhunter, paulmuaddib, pavel, pavouk, pearlxjam, pechna, perper, Petr, Petrisko911 , petrsimcik, PH79, Piros0013, pk123x, plaštěnkář, Poseidon1978, PrastenejCitron, Premek, punisher, pusta, Radkos, raenius, rafannn1, RaggamuffinSVK, Ragnarog, Raijin, Rety, Rezet, Ricarderon, Rich, RicHard. , Rickettsia, Rinter, robert.hladil, rockyt, RodRoder, Roiser, Rowan, Roxigor, RudyRod, Rumburaq, S313, Sagikkun, Saiffer, saja, Salien, Sammael, samuelo12, Saran, Scaleo1, schefik, Schimi85cz, sedw, segy, SekyCZ, semi41, seneke, Sharick, Shpeckk, Sidi Santini, Sir_Pete, SiWeX, SkillJam, Skot, slavik38, sleepless, slothest, SmoothNCool, smrtihlav7, Son-Goku, songoku, Spike, Standis0202, StanleyHu, Stara.kryta, štěpin_8, StressCZ, superheroesstuff, suricattaontheway, Symbi, syon, T3ss, tacmud, taidana, tankgirl, terrordemon, tesilosaurus, TheDoctor, TheWrecker, the_proph, Tialster, Till, timek, tomasko33, tomastrejbal, Tomate, TommyBOYER, tomned, Tomzany, TQChose, trudoš, tulipstros, Tyfus, Ukko, Václav Mikula, Valis, vallyslayer, VanTom, Viking, Vojtěch 393, VvV, Wargeron, WEAPONE, WMN, xai, xflori01, xintax, xxaannddeerr, xxSIMIxx, yogi, yojimbo, Zajda, Zajo original, Zaknafeine, Zbysek2410, Zdendy, Zek, Zemblaff, zlejzmrd
Chce (12)
Azik2586, barthez, Blacklarch, Corvus, DracoAn, eseona, kisuke93, Miriyak, RedButton, Sebastian the wise, Tomski, vteco
Shání (2)
Adelheid1, Corvus
Nabízí (8)
66pepo66, Abe, Al0f0k, charvos, Erich, Luigim, sedw, suricattaontheway