Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 6 dalších ukázek

Koupit
Když se Maki Akagi probudí v laboratoři plné mrtvol, dozví se od umírajícího vojáka, že je výsledkem posledního zoufalého pokusu vyléčit lidi z nákazy, která je proměnila v zombie.

Za doprovodu malého chlapce, který léčbu taktéž zázračně přežil, se bude muset pokusit dostat do samotného centra zdevastovaného Tokia plného krvelačných příšer. Tam, v Dómu, se nachází poslední přeživší. Přeživší, jejichž budoucnost závisí jen na několika málo kapkách zázračného séra…

Originálně vycházelo pod nakladatelstvím Editeur JP inconnu v letech 2011 až 2015.

Scénář
Tsukasa Saimura
Art
Kôzô Takahashi
Obálka
Kôzô Takahashi
Lettering
Kristýna Kamlarová, Jan Schejbal
Překlad
Sabina Dudová
Redakce
Katarzyna Niemiec, Veronika Nováková (Špendla), Jan Schejbal
Žánry
horor, postapokalyptický
ISBN/ISSN
978-80-88438-11-3 (ZANIR)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
210 x 148 mm
Tisk
černobílý
Váha
260 g
Stran
208
Cena
249 Kč
Originál
Crueler than Dead 1/2 (Glénat, 2015)
  • Django
    Django mecenáš31.12.2023 21:18Crueler than Dead 1/2
    Hm pěkná obálka dobrý název to je tak všechno
  • KarlosJB
    KarlosJB1.2.2023 08:24Crueler than Dead 1/2
    Hodně mě bavila kresba. Díky ní se k tomu určitě ještě vrátím. Měl jsem ale při čtení občas problém, že jsem se musel vracet o pár stran, protože jsem najednou nechápal, co se vlastně děje. A nepřijde mi, že by to byla moje chyba, že bych četl nepozorně. Spíš mezi jednotlivými "obrázky" oběhlo víc děje, než by bylo dobré.
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš1.12.2022 21:59Crueler than Dead 1/2
    Nebavilo, nuda, nezáživné a unikala mi podstata příběhu. Prostě rubanice se zombíky a ne nijak zvlášť dobře zmáklá.
  • Sagikkun
    Sagikkun26.8.2022 21:38Crueler than Dead 1/2
    Zaplnila se u nás žánrová mezera co se "zombie v manze" týče, ale to je asi tak všechno. Samotná manga je hrozně tuctová, prostě typická zombie akce, která ale nedělá nic navíc, nenabízí (a ani se nepokouší nabízet) v žánru něco nového, není tu nic, na co byste si po dočtení později vzpomněli. A ano, sice to má tempo a odsýpá to, na druhou stranu je to často až moc zkratkovité a žádné situace ani postavy se tu více nerozvíjí. Čistočistý průměr.
  • Gmork
    Gmork18.8.2022 19:29Crueler than Dead 1/2
    Pěkně nakreslená manga, která poslala logiku na dovolenou. Ale uteče to tak rychle, že si toho člověk v podstatě ani nevšimne. Prostě zombie béčko ala Z Nation, což můžu, druhý díl si taky pořídím.
  • Fort
    Fort14.8.2022 18:32Crueler than Dead 1/2
    Je to rychlovka, než se nadějete jste na konci knihy. Není tu prostor pro poznání postav, kresba je slušná, dějově je to podprůměr. Jedná se o autorovu prvotinu a bohužel jde to znát. V hodnocení mang se nachází aktuálně na 27979 místě a mě hlava nebere, proč u nás vychází právě tohle, když jsou mnohem lepší věcí k uvedení na náš trh.
  • Gaming Professors
    Gaming Professors14.8.2022 11:55Crueler than Dead 1/2
    Přestože má Crueler than Dead 1 několik chyb, není to špatná manga. Pokud máte rádi ženské hrdinky, které zabíjejí nemrtvé, bez váhání doporučuji. Jen mě mrzí, že postavy nedostávají tolik prostoru, kolik by si zasloužily, protože samotná Maki je docela zajímavá osobnost. Jsem zvědavý, kam se posune druhá část, která má vyjít následující měsíc.

    Celá recenze: Crueler than Dead 1 – recenze
  • Good Games
    Good Games mecenáš18.7.2022 17:02Crueler than Dead 1/2
    Crueler than Dead je zombie horor plný brutálnych šťavnatých nechutností a ja osobne som ešte v žiadnom komikse či mange nevidel lepšie nakreslené zombie. Autor sa s ich výzorom naozaj pohral a celkovo je kresba na veľmi vysokej úrovni. Svojím štýlom sa podobá na Masasumi Kakizakiho (autor Skrýše či Green Blood) a je určite vysoko stráviteľná aj pre nemangistov. Vadilo mi pár skokov, inak má však dej spád a je akčnejší ako by ste možno čakali. Teším sa na ukončenie príbehu, ktoré by malo vyjsť už budúci mesiac. Celá recenzia
6912