Koupit
O Maki, která přináší poslední dávky vakcíny, je postaráno vládnoucí elitou Dómu, kde hrstka vyvolených žije v luxusu, zatímco ostatní přežívají v příšerných podmínkách.

Šóta s Miurou jsou vrženi do strastí každodenního života přeživších, kteří neměli dostatek štěstí, aby se stali vyvolenými. Miura je zařazen do pracovní skupiny a Šóta se pro změnu spřátelí s vůdcem dětského gangu, který mu pomůže najít otce…

Originálně vycházelo pod nakladatelstvím Editeur JP inconnu v letech 2011 až 2015.

Scénář
Tsukasa Saimura
Art
Kôzô Takahashi
Obálka
Kôzô Takahashi
Lettering
Kristýna Kamlarová, Jan Schejbal
Překlad
Sabina Dudová
Redakce
Katarzyna Niemiec, Veronika Nováková (Špendla), Jan Schejbal
Žánry
horor, postapokalyptický
ISBN/ISSN
978-80-88438-12-0 (ZANIR)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
210 x 148 mm
Tisk
černobílý
Váha
256 g
Stran
216
Cena
249 Kč
Originál
Crueler than Dead 2/2 (Glénat, 2017)
  • Gaming Professors
    Gaming Professors3.3.2023 16:58Crueler than Dead 2/2
    Pravdou však zůstává, že ačkoliv je série Crueler Than Death, která se skládá ze dvou knih, velmi krátká a dějově téměř chaotická, je také celkem dobrá a dokáže vás na chvíli zabavit. Pokud máte rádi zombie tematiku a silné ženské hrdinky, vřele vám tuto mangu doporučuji.

    Celá recenze: Crueler than Dead 2 – recenze

  • Sagikkun
    Sagikkun13.10.2022 20:39Crueler than Dead 2/2
    Zajímavé odchýlení od prvního čistě akčního dílu, přičemž zde je tempo mnohem pomalejší a místo zombíků představuje pro přeživší úhlavního nepřítele nově vybudovaný systém. Tyto dva díly jsou tak hodně odlišné, avšak vzájemně se celkem hezky doplňují.
    Nicméně stejně jako jednička, ani druhý díl nepřináší do žánru absolutně nic nového, ale ani nedělá nic vyloženě špatně. Všechny ty základní ingredience, které jste předtím viděli, četli nebo hráli v žánru zombie/post-apo, jsou zde, a nic víc - prostě neurážející jednohubka pro fanoušky tohoto žánru.
    Jediná věc, kterou bych vytkl pouze druhému dílu, je mnohem horší kresba, která si svoje kvality z prvního dílu jakž takž získává zpět pouze v akčních pasážích... a těch tu není tolik.
  • Good Games
    Good Games mecenáš2.9.2022 20:05Crueler than Dead 2/2
    Druhý a zároveň finálny diel tejto hororovej zombie série je už výrazne menej akčný a ponúka aj výrazne menej hororových zombie nechutností. Z priamočiareho akčného príbehu sa stal komplikovanejší, viac sa tu intriguje, politikárči a celkovo je to ukecanejšie. Škoda toho, lebo tá akčná jednoduchosť plná perfektne nakreslených zombíkov na mňa veľmi fungovala. Stále som však spokojný a túto minisériu rozhodne odporúčam fanúšikom manga a zombie hororov. =►Celá recenzia◄=
372