Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Nic nemůže rozdělit nejoblíbenější marvelovský tým, že ne?!
Rocket a Groot se dokážou zabavit i v márnici. Jenže ani ta největší zábava nedokáže zakrýt smutek jistého mývala nad smrtí svého učitele podfukářství.

Začíná nová éra oblíbené dvojice Strážců galaxie, a to hned pohledem do Rocketovy tajemné minulosti. Pak se však naši hrdinové ocitnou ve víru druhé Občanské války. Ale klídek, ani tohle nedokáže naše nerozlučné přátele rozdělit, zvláště pak, když je více zajímá chystaná krádež v továrně na dětský pudr kdesi v Georgii. Proč je to tak zajímá… a proč se do toho motá i podivná a neuvěřitelná Gwenpool? Ano, na venkovských silnicích dojde k nelítostnému klání profesionálních lovců hlav! Odměna bude vysoká, ale rizika také! A budou lítat třísky… a to nejen z Groota!

Obsahuje sešity série Rocket Raccoon & Groot (All-New, All-Different Marvel) #7-10 (červenec 2016 - září 2016) a The Incredible Hulk 271 (květen 1982)

Scénář
Nick Kocher, Bill Mantlo
Art
Sal Buscema, Michael Walsh
Ink
Sal Buscema, Joshua Hixson, Bob Sharen, Michael Walsh
Barvy
Michael Garland, Cris Peter, Bob Sharen
Obálka
David López
Lettering
Josef Ládek
Překlad
Jiří Pavlovský
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
humorný, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-906-7 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 255 mm
Tisk
barevný
Váha
374 g
Stran
112
Cena
349 Kč
Originál
Rocket Raccoon & Groot #02: Civil War II (Marvel Comics, 2016)
  • karl173
    karl173 mecenáš15.9.2021 22:23Rocket a Groot #02: Občasná válka
    Od tohoto komiksu jsem moc nečekal. Rocket s Grootem zatím povětšinou plnili roli jen jakési průměrné nenáročné akční komedie. A není tomu jinak ani teď.
    První sešit nebyl nic moc. Slabší děj a ještě slabší kresba. Naštěstí poté se to vcelku zvedlo. Příchod Gwenpool vše oživil a příběh mě kupodivu i poměrně bavil. Kdyby takto vypadala celá knížka, zřejmě bych šel s hodnocením i výše.
    Poslední sešit je spíše do počtu a nějak nechápu jeho výskyt. Tento sešit byl k vidění už v NHM s Mývalem Rocketem a jedná se o blbost s velmi slabou kresbou.
    Celkově tak další díl Rocketa s Grootem je opět spíše průměr, byť v rámci předchozích dílů se jedná o zlepšení. Za mě 3*
143