Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Koupit
Další várka "hororových" Simpsonů, ve kterých dojde i na vetřelce, příšeru v ledu, Lisu v zemi Oz, opravdu pekelný halloween, děsivé androidy a jiná monstra. A to všechno v podání komiksových legend jako je Garth Ennis, Stan Sakai, Scott Morse, John McCrea, případně Mark "Luke Skywalker" Hamill a Jim Mahfood.

Obsahuje sešity série Bart Simpson's Treehouse of Horror #6-7

Identický dotisk v říjnu 2016


Scénář
Garth Ennis, Mark Hamill, Jim Mahfood, Scott Morse, Troy Nixey, Stan Sakai
Art
Jim Mahfood, John McCrea, Bill Morrison, Scott Morse, Troy Nixey, Stan Sakai
Barvy
Nathan Hamill
Překlad
Petr Putna
Redakce
Filip Gotfrid
Žánry
humorný
ISBN/ISSN
978-80-7449-063-7 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
200 x 275 mm
Tisk
barevný
Váha
370 g
Stran
128
Cena
349 Kč
Originál
Treehouse of Horror: Fun Filled Frightfest (Bongo Entertainment, 2003)
  • Sawyer
    Po letech jsem si to znovu přečetl a musím říct, že mě to moc nebavilo. Čarodějnické speciály mám rád, protože se tam postavy zabíjejí a je to zábavný a drsný. Tady nic takového není. U nějakých příběhů mi kresba přišla opravdu škaredá. Parodie na vetřelce by byla fajn, kdyby byla delší a tak nějak promyšlenější. Přijde mi to hrozně odfláknuté. Bart uvidí pár nakažených postav, ze kterých vystřelí vetřelci, začnou ho honit a on se probudí v posteli ze zlého snu. A TO JE VŠE. Všechno je to nějak uspěchané a nudné. Když jsem byl malý, tak mě to určitě bavilo ale teď už moc ne.

    Celkem-30%
  • George Walker Bush
    Hostující Ennis nebo Sakai, to je celkem zajímavý nápad. Ne, že by jejich příspěvky trhaly bránice, ale je to rozhodně zajímavý a zábavný experiment. A první příběh Homererectus, který bych jako jediný vypíchl, je skvěle nakreslený a má super atmosféru.

    Celkový dojem: 70%
  • luky.kuky10
    Nebylo to špatný ale připadalo mi to spíš víc pro děti. Ale i tak jsem se celkem bavil.
  • Josh
    Povedenej halloweenskej speciál! Úvod slabší, první dva "horory" postrádají jakoukoliv pointu, ale postupně se to jen zlepšuje, i díky hostujícím hvězdám.
    Do nadprůměru pak Srandy plný strašfest táhne příběh z pera samotnýho Lukea Skywalkera!

    Jinak obálka je krásně udělaná, kéž by takovou výtvarnou péči dostávaly i samotný simpsonovský komiksy. Často mi přijdou zbytečně nehezký. I když zrovna tenhle díl patří k těm vizuálně povedenějším, pestřejším.
  • punisher
    Já to čarodějnický speciály prostě žeru.