Příběhy dvou chytrých a statečných myšek patří jak z literárního, tak z výtvarného hlediska k tomu nejlepšímu, co na poli komiksu v Čechách pro děti kdy vzniklo.
V tomto svazku vychází vůbec první příběh, který vznikl ve spolupráci s Ivanou Lomovou, dnes již velmi respektovanou výtvarnicí. Obě sestry pracovaly tak, že Lucie kreslila postavičky a Ivana malovala pozadí – vynikající akvarely, jejichž výtvarnou hodnotu již čas dávno prověřil. Vymýšlením chytrých příběhů plných fantazie se pak bavily obě originální autorky.

Scénář
Lucie Lomová
Art
Lucie Lomová
Obálka
Lucie Lomová
Žánry
dětský
ISBN/ISSN
80-86283-00-5 (Meander)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
170 x 240 mm
Tisk
barevný
Váha
442 g
Stran
164
Cena
228 Kč
  • Kazumaki
    Kazumaki mecenáš15.5.2018 12:02Anča a Pepík opět v akci
    Třetí sebrané myšky jsou již rozjeté v plné parádě. Těžko bych mezi nimi hledal nějaké příběhové favority, protože všechny jsou super. Pamatuji si na tu nedočkavost, když jsem musel čekat do příštího čísla kvůli tomu, že některé epizodky byly na pokračování (Fantom Ušína, Studnou do pohádky). V téhle knize se navíc konečně objevuje původní IS – Na stopě.
    Takže spokojenost.
    Škoda, že Anča a Pepík nikdy nedostali v komiksu větší prostor, slušelo by jim to. Zasloužili by si vlastní řadu alb jako třeba Tintin nebo Lucky Luke.

  • lukascus
    lukascus6.11.2011 00:48Anča a Pepík opět v akci
    Další příběhy Anči a Pepíka a pořád skvělé...
  • Azalin
    Azalin mecenáš17.9.2010 10:53Anča a Pepík opět v akci
    Celkem fajnová, lehce nadprůměrná knížka. Přečetl jsem v čajovně. Ovšem na koupení to není. To mám trošku jiné favority.
331