Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Časopis Čtyřlístek.

Vynález na přání - Ljuba Štíplová, Jaroslav Němeček
Deštník pana Semtamťuka - Svatopluk Hrnčíř, Adolf Born
Záhada ztraceného motýla - Velké pátrání - Kateřina Krejčí, Eva Průšková
Kouzelné hodinky - Toník a Vlastík mezi loupežníky - Jiří Čehovský, Ivo Šedivý
Pepík s Pupíkem a drak - Petr Chvojka, Sylvie Vodáková

Koš plný hádanek

Scénář
Jiří Čehovský (Milan Dvorský, Tomáš Nový, Karel Ladislav ), Petr Chvojka, Svatopluk Hrnčíř, Kateřina Krejčí, Ljuba Štíplová
Art
Adolf Born, Jaroslav Němeček, Eva Průšková, Ivo Šedivý, Sylvie Vodáková
Obálka
Jaroslav Němeček
Redakce
Jan Endrýs, Josef Paukert
Žánry
dětský, magazín
ISBN/ISSN
Orbis
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
163 x 233 mm
Tisk
barevný
Váha
73 g
Stran
36
Náklad
131000ks
Cena
7 Kčs
  • Kabukiman
    Bobík zřejmě nemá svůj den, hned na první stránce dostane od Fifinky kvádrem ledu po hlavě na druhé stránce ho Fifinka trefí pukem do kolena, na té samé stránce (stále ještě na druhé!) hodí držku na ledu majzne se hokejkou do hlavy. O dvě stránky dál mu Holmepes mále vybodne oko fajifkou... Jinak pobavila Holmopesova hláška "Už ho pořádá pořadatel." :D Pan Semtamťuk nezklame, Záhada ztraceného motýla má solidní kresbu a je i celkem nápaditá. Hlavně kocour Šoršík s myšákem jsou povedení. Toník a Vlastík jsou borci a Pepík s Pupíkem nejsou borci.
  • J.Connor
    J.Connor mecenáš5.3.2012 22:49Čtyřlístek #054: Vynález na přání
    Klasický díl ze souboru Haló tady Čtyřlístek s účastí Holmepsa. Zajímavé je, že v almanachu byl tenhle díl úplně jinak colorovaný (zejména jiné barvy hadrů všech vedlejších postav, ale třeba i pozadí apod.). Pokračuje Záhada ztraceného motýla z č. 53 (což nebylo ve Čtyřlístku zrovna obvyklé, aby příběhy takto přímo navazovaly), pan Semtamťuk je solidní téměř jako vždy. Hodně mě pobavil také další díl Kouzelných hodinek od mého oblíbence Iva Šedivého, který se ovšem pro mě proslavil hlavně Hradem Kulíkovem. Absolutně o ničem, a to jak výtvarně, tak scenáristicky je opět Pepík s Pupíkem.
  • Spider-man
    Nostalgie a sbírka z dětství.
24