Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 7 dalších ukázek

Koupit
Krvavý masakr, vylíčený ve svazku Ú. P. V. O. Peklo na zemi #03: Rusko, přežil jeden z ruských vědců, jenž potají založil vlastní okultistický spolek s cílem zničit svět. Podaří se elitnímu týmu včas objevit jeho sídlo a překazit nacistům známým již ze svazku Hellboy: Sémě zkázy jejich snahu o znovuoživení Rasputina, anebo již tak netvory sužovaný lidský svět postihne ještě další pohroma?

Obsahuje sešity série B.P.R.D. Hell on Earth: The Return of the Master #1-2 (srpen 2012 - září 2012) B.P.R.D. Hell on Earth #100-102: The Return of the Master (říjen 2012 - prosinec 2012)

Scénář
John Arcudi, Mike Mignola
Art
Tyler Crook
Ink
Tyler Crook
Barvy
Dave Stewart
Obálka
Mike Mignola, Dave Stewart
Lettering
Martin Trojan
Překlad
Alexandra Niklíčková
Redakce
Veronika Černá, Radek Chaloupka, Václav Dort, Eliška Hanzlíčková (Eli), Tomáš Náprstek, Ladislav Niklíček, Martin Trojan, Milena Vojtková
Žánry
akční, dobrodružný, horor
ISBN/ISSN
978-80-7652-135-3 (Comics Centrum)
Vazba
šitá v tvrdých deskách s přebalem (s lesklým přebalem)
Formát
158 x 239 x 19 mm
Tisk
barevný
Váha
540 g
Stran
160
Cena
599 Kč
Originál
B.P.R.D. Hell on Earth #06: The Return of the Master (Dark Horse Comics, 2013)
  • Walome
    Závěr Pekla na zemi skutečně dává svému názvu za pravdu a jsem zvědavý co se bude dít dál. Líbil se mi mix záběrů na lokální konflikt a na globální ohrožení celého světa. Kresba je samozřejmě moc povedená, jednotlivé interakce mezi postavami mají dynamiku. Nějak nechápu postavu Fénixe, ta mě zatím spíš vadí (taková Liz pro chudý), ale hádám, že její role bude zásadní. Každopádně "uspání" dvou hlavních postav je dobrý nápad, člověku se po nich začne stýskat a těší se na jejich návrat :)
  • faster86
    Sledujeme pátrání po riském vědci, věci se dávají do pohybu, tempo se asi bude v dalších dílech zrychlovat.
  • Fry
    Přituhuje a pomalu to začíná vypadat, že to se světem dopadne opravdu špatně. Snad na všech frontách to s hrdiny a potažmo s celým úřadem jde od desíti k pěti, svět zachvacují katastrofy a z temných hlubin se navrací ti největší nepřátelé. Baví mě to moc a jsem napjatý jak to celé dopadne.