Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
PŘEŽIJTE PONUROU TEMNOTU VZDÁLENÉ BUDOUCNOSTI SE SESTRAMI BITVY PO BOKU!

JEDNOTKA ADEPTA SORORITAS, vedená kanovnicí Veridyan, dorazí na planetu Siscia, aby tu vyzvedla ztraceného akolytu Inkvizice a potlačila kacířské povstání. Zároveň jde o první misi novicky Ghity. Ale to, co měl být snadný úkol, se záhy promění v noční můru – když z hlubin podzemního města vystrčí svou ohavnou hlavu neznámá síla!

V této zbrusu nové sáze boltery v rukou ženského komanda hřmí a plamenomety dští zkázu. Čeká vás bezuzdná akce, tajemství a démoni, kam se podíváte! Prokažte své zanícení a víru v Císaře tím, že se společně s Marvelem ponoříte do další etapy WARHAMMER komiksů!

Obsahuje sešity série Warhammer 40,000: Sisters of Battle #1-5 (srpen 2021 - leden 2022)

Scénář
Torunn Grønbekk
Art
Edgar Salazar
Ink
Edgar Salazar
Barvy
Arif Prianto
Obálka
David Wilkins
Lettering
Petr Schwarz
Překlad
Zuzana Komprdová
Redakce
Lukáš Černý, Filip Gotfrid, Jolana Tichá
Žánry
herní, sci-fi
ISBN/ISSN
978-80-7679-196-1 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
335 g
Stran
120
Cena
379 Kč
Originál
Warhammer 40,000: Sisters of Battle (Marvel Comics, 2022)
  • Poniczech
    Poniczech mecenáš10.7.2023 15:35Warhammer 40,000: Sestry bitvy
    První comics z Warhammer 40,000 universa, který jsem četl a je to fajn. Kresba docela fajn (hlavně mám ale rád designy uniforem a zbraní), nápad příběhu se mi nejdřív celkem líbil, ale ten konec mi přišel jako hrozně časté sci-fi/fantasy klišé, takže nakonec jen 3/5.
  • Alfi
    Príbeh Adepta Sororitas je výrazne horšie napísaný ako prvý komiks zo sveta WH40K. Sledujeme komando Sestier bitvy (Sisters of battle) ako sa noria do podzemia aby našli pomocníka inkvizitora na svete, kde pôsobí kacírstvo. To znie, tak v čom je problém? Sú nim nevýrazné postavy, ku ktorým som si nedokázal vybudovať väzbu, neprehľadná tuctová kresba a na 5 zošitov roztiahnutá nuda. Škoda príležitosti.
  • Gaming Professors
    Gaming Professors3.3.2023 12:12Warhammer 40,000: Sestry bitvy

    Warhammer 40 000: Sestry bitvy jsou skvělý komiks, který sráží dolů především neoproštění se od značky Marvel a vsazení na klasický příběh. Přesto je kresba velmi dobrá, pečlivá a barevná. Postavy jsou sice velmi své, přesto je stále starý vlčák a mladé štěně kombinace, jež bude bavit navěky. Pokud bych měl něco vypíchnout, je to další zpestření a otevření světa Warhammer 40 000, protože to skutečně Sestry bitvy dokázaly. Zvládnou se přiblížit se svému divákovi, bez nutné znalosti jakéhokoliv jiného příběhu z tohoto univerza, a to si myslím, že je stále dobrá práce.

    Celá recenze: Warhammer 40 000: Sestry bitvy – násilné, marvelácké, zábavné

  • Good Games
    Good Games mecenáš27.2.2023 22:05Warhammer 40,000: Sestry bitvy
    Som rád, že Crew pokračuje vo vydávaní komiksov z tohto populárneho univerza. Síce bol prvý komiks Marneus Calgar o úroveň lepší ako aktuálny s názvom Sestry bitvy, no aj napriek tomu je to stále fajn jednohubka. Hlavné čaro to má samozrejme pre fanúšikov značky a pre nich je to ideálny darček. Oba komiksy sú však vyrobené tak, aby si ich vedeli užiť aj neznalci. Sestry bitvy však u mňa doplácajú hlavne na nevýrazné a zameniteľné hlavné hrdinky, ktoré neboli dostatočne vykreslené a bolo mi úplne jedno, čo sa s nimi vlastne stane. =►Celá recenzia◄=
  • Spacecore
    Spacecore14.2.2023 15:35Warhammer 40,000: Sestry bitvy
    Škoda, že série nepokračovala Marneus Calgarem, ten mě bavil o poznání víc. Sice jsem se na Adepta Sororitas těšil více (zejména na zjevení Saint Celestine, které se -pochopitelně- nekonalo), tak mi to přišlo takové moc "Marvelovské". Zkrátka, chybí mi tam větší warhammerovský šmrnc. Chápu, že série má fungovat jako lákadlo na warhammerem netknuté a zároveň i potěšit fandy, ale čekal jsem trošku lepší příběh. Každopádně i tak super, že u nás Crew Warhammer vydává a dalšímu kousku opět neodolám.
482