Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Úspěšná komiksová série, rozvíjející megavtipný animovaný seriál Dana Harmona a Justina Roilanda pro [adult swim] Rick a Morty, pokračuje v krasojízdě!

Jsou tu nová dobrodružství pošahaného génia Ricka Sancheze a jeho vyšinutého vnoučka Mortyho, kteří prozkoumávají ta nejzazší zákoutí času, prostoru i lidské anatomie. V tomto svazku najdete třídílný příběh scenáristy Toma Fowlera a kreslíře CJ Cannona o uříznutých hlavách, apokalyptických galaktických topinkovačích a Jerrym, který (pochopitelně) zase všechno podělá.

Najdete zde také příběh „Ready Player Morty“ od scenáristky Pamely Ribonové a výtvarníka Marca Ellerbyho, a nechybí ani superakční masakrální sportovní kraťas, který napsal a nakreslil Tom Fowler.

Obsahuje sešity série Rick and Morty #11-15 (únor 2016 - červen 2016)

Scénář
Tom Fowler, Pamela Ribon
Art
CJ Cannon (CJ Cannon), Marc Ellerby, Tom Fowler
Ink
CJ Cannon (CJ Cannon), Marc Ellerby, Tom Fowler
Barvy
Ryan Hill
Obálka
CJ Cannon (CJ Cannon), Ryan Hill
Lettering
Tomáš Neubauer
Překlad
Darek Šmíd
Redakce
Filip Gotfrid, Boris Hokr
Žánry
humorný, parodie, satirický, sci-fi
ISBN/ISSN
978-80-7449-791-9 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
352 g
Stran
128
Cena
299 Kč
Originál
Rick and Morty #03 (Oni Press, 2016)
  • sedw
    sedw11.2.2023 16:57Rick a Morty #03
    Asi tady půjdu trochu proti proudu, ale za mě byl tento díl zatím nejhorší. První dlouhý příběh mi přišel poměrně zmatený a celkově mi tento díl přišel méně humorný, než ty předchozí. Průměr.
  • Daw8ID
    Daw8ID21.10.2020 19:48Rick a Morty #03
    Rozhodně lepší než první svazek, ale horší než druhý. Zápletka příběhu "Po hlavě" opět působí jako vystřižená ze seriálu, což je samozřejmě dobře. Také mě zaujalo, že prvních 10 stran je bez hlavních hrdinů, Ricka a Mortyho. "Ready player Morty" přináší skvělé nápady v podobě výměny těl a trénovací videohry, ale bohužel potenciál zůstal nevyužit, věřím, že by z toho šlo "vytřískat" mnohem víc, třeba i na větším prostoru, takhle na 21 stranách se příběh sice pěkně uzavře, ale končí sotva začal a působí tak dost ploše. "Velký zápas" má úplně jinou stylizaci, napsal ho a nakreslil Tom Fowler. Určitě je dobře, že se kreslíři střídají, je to trochu živější, ale příliš mě to neoslovilo, chvílemi to vypadá až moc jako karikatury. Příběhově i celkem napínavé, jen plot twist je trochu klišé. Bonusové kraťasy tentokrát chybí. Celkově v sešitě není humor příliš silný, tentokrát se tvůrci v tomto ohledu drželi při zemi. Na překladu mi vadí jen Mortyho "jakože cože?" a cenzura, kde napsat "děvko" úplně ok, ale zbytek ne, jinak problém nemám, (jo a na straně 12 vypadl překlad na krabici "Time travel stuff", který byl zatím v předchozích dílech vždy přeložený). Celkově mám z třetího svazku lepší pocity než z toho prvního, ale asi už se k němu nevrátím.
  • karl173
    karl173 mecenáš3.3.2020 21:33Rick a Morty #03
    Lepší než druhý díl a kvalitou podobné jedničce s rozdílem, že u prvního dílu jsem se více smál a příběh mě více zaujal. Třídílný příběh je vcelku fajn a připomíná dost seriál, skoro jako bych to už někde viděl. Druhý příběh byla blbost a poslední příběh je slušná jednohubka, která mě asi pobavila nejvíc, ale na druhou stranu měla nejhorší kresbu, kde postavy vypadali víc postiženě než obvykle. Třetí svazek splnil účel a stále u této série zůstávám. Jako doplněk k seriálu to stále funguje. Lepší 3*
  • MerkatTV
    MerkatTV4.2.2020 08:45Rick a Morty #03
    Konečne dobrý diel. Príbeh je konečne na úrovni seriálu. Kresba je zlá a čeština sa tam nehodí ale zatiaľ je to najlepší diel zo série.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin3.12.2019 15:19Rick a Morty #03
    Jo, asi mě to bavilo o něco více než druhý díl. Bez znalosti seriálu bych to ale asi nedával. Ne snad kvůli nějaké časové kontinuitě, ale kvůli celkovému nastavení seriálu a jeho principům.

    Celkový dojem: 70%
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš19.11.2019 21:47Rick a Morty #03
    Trochu změna od předešlých hodnocení. Tady mi ty příběhy už konečně připomínaly seriál a já se opravdu smál. Gagy a satyra v plném proudu. Na pokračování a samostatné příběhy byly vyvážené a už mě to začíná bavit - na rozdíl od knihy 1 a 2. Uvidíme co další knihy. Tohle už je krok správným směrem. Tady už vidím ctění odkazu R&M.
851