Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

Koupit
ZBRUSU NOVÁ DOBRODRUŽSTVÍ DESÁTÉHO DOKTORA!

Desátý doktor a jeho nová společnice Gabriella Gonzalezová se vydávají na děsivou cestu do historie, když je odbočka v časovém víru vyhodí uprostřed zákopů první světové války!

A není to jen čvachtající bláto nebo bombardování, s čím si musí dělat hlavu... jsou tu děsiví Plačící andělé a krmí se budoucností vojáků na obou stranách! Hvězdný scenárista Robbie Morrison (Drowntown, Nikolai Dante) a omračující kreslíři Daniel Indro (Sherlock Holmes: Year One) a Eleonora Carliniová (Grimm Tales of Terror) připisují další mrazivou kapitolu do Doktorovy ságy!

Obsahuje sešity série Doctor Who: The Tenth Doctor #6-10

Scénář
Robbie Morrison
Art
Eleonora Carlini, Daniel Indro
Barvy
Brian Miller (Hi-Fi Colour Design), Slamet Mujiono
Obálka
Tommy Lee Edwards
Lettering
Jana Jansová, Jakub Škraban
Překlad
Jiří Pavlovský
Redakce
Filip Gotfrid, Jana Jůzlová, Jiří Pavlovský
Žánry
akční, dobrodružný, postapokalyptický, sci-fi
ISBN/ISSN
978-80-7449-662-2 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
356 g
Stran
128
Cena
329 Kč
Originál
Doctor Who: The Tenth Doctor - The Weeping Angels of Mons (Titan Comics, 2015)
  • mearez
    Doctor Who vytvořil během necelých šedesáti let spoustu skvělých příšer a nestvůr, a plačící andělé patří na vrchol pomyslného žebříčku. Nejlépe je jejich koncept zpracován v epizodě Ani mrk! (kde se tedy poprvé objevili), v dalších epizodách, ve kterých se objevovali už takovou hrůzu nenáháněli. Ovšem autoři tohoto komiksu naprosto bravurně vystihli chování andělů a to, jak fungují jejich schopnosti. Nejradši na DW mám to, jak si občas scénáristé hrají s vlastnosti času a zde jsem je mi to naservírováno. Ani nevím, co bych komiksu vytknul. Dialogy frčely a byly skvěle napsaný, nápadama komiks jen přetékal (snad to je tím, že tvůrci téměř vůbec nejsou omezeni rozpočtem, jako je tomu useriálu) a kresba byla skvělá. Prostě matroš pro whoviany.
    Druhý příběh, spíše výplňový, už není tak zábavný, ale kresba je znamenitá, takže se jedná o slušný průměr. Na závěr bych řekl, že bych se nedivil, kdyby někdo ze scénáristů seriálu vzal scénář tohoto komiksu a udělal z něj dvojepizodu. Potvrzuju to, co psali pánové předemnou, ano, jedná se o nejlepší komiks s Doktorem u nás. A nejedná se jen o nějákou fanouškovskou záležitost, tento komiks je napsán fakt slušně. Za mě 5* (ovšem jako zaujatej fanda seriálu).
  • Blackthunder
    Miluji Doctora Who... ale myslím, že komiksová forma mu prostě nesluší.
  • perak
    Určitě nejlepší DW, který u nás vyšel (a to i včetně 12.). Z minulého 10. DW jsem byl spíše zklamán, ale tato kniha vše vynahradila. Výborná ukázka hrůz a nesmyslnosti první světové války, do níž jsou zakomponováni příslušníci mimozemské civilizace, živící se životní energií lidí a kteří ve své andělské podobě opravdu nahánějí hrůzu. K tomu dobrý nápad s přesunem v čase, takže výsledkem je zajímavý a napínavý příběh. Druhý krátký příběh je už jen takový doplněk, který pro svou krátkost nemohl být moc rozveden a v totmo případě mne kresba moc neoslovila.
  • Multiverzum
    Bojovat v blátem a krví nasáklých zákopech první světové války není nic příjemného, když se ale v okolí začnou objevovat kamenní andělé zakrývající si vlastní tvář, velmi rychle se z tohoto místa stane hotové peklo na zemi. Další povedené komiksové dobrodružství ze ságy Doctor Who, které sází především na hrůzu nahánějící protivníky. Fanouškům nelze nedoporučit.
    Viac na webe Multiverzum.sk => http://multiverzum.sk/doctor-who-placici-andele-z-monsu/
  • cyboy
    Urcite lepsi nez prvni kniha, ale neda se rict, ze bych po precteni zacal patrit do tabora fanousku Doctora Who. Dalsi knihu ale asi koupim, abych zjistil jestli to ma stoupavou tendenci, nebo jestli slo o vyjimku.
    Prvnimu dilu jsem sice dal tri hvezdy, ale tady se ctyrmi porad silne vaham a nakonec jeste zustanu u tri, i kdyz je to o chloupek. Snad priste.
    60%