Čtyřlístek speciál.

Strašidla v nesnázích - Tomáš Nový, Jaroslav Němeček
Kapitola 1 - Na hradě
Kapitola 2 - Vodník
Kapitola 3 - Kdo z koho
Kapitola 4 - Strašidelná hostina
Kapitola 5 - Vánoce jsou svátky klidu

Scénář
Tomáš Nový
Art
Jaroslav Němeček
Žánry
dětský
ISBN/ISSN
80-85389-17-7 (Čtyřlístek)
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
210 x 297 mm
Tisk
barevný
Váha
164 g
Stran
48
Cena
39 Kčs
Varianty
Čtyřlístek: Strašidla v nesnázích (2. vydání) (2005)
Čtyřlístek: Strašidla v nesnázích (1992)
  • Kabukiman
    Čtyřlístek už strašidlům pomohl mnohokrát a zrovna tahle strašidelná varianta mi nepřišla dějově nejlepší. I přesto jsem ale našel pár míst u kterých jsem se celkem slušně pobavil. Například když Bobík našel pod vodou lahváče s "dušičkama" nebo pankáčská kapela s hejkalem a ohnivý muž pálící jedno cígo od druhého byl taky cool (čtyřlístek sice při pohledu na žváro v hubě prudil,ale zdaleka ne tak, jako později s drogama. Bobík mu dokonce připálil! Hejkal taky hulil, ale jemu čtyřlístek neřekl nic). Vtipné a od trpaslíků velmi nápadité bylo použít Bobíka jako beranidlo a rozmlátit jeho hlavou dveře!:) No a jak zmínil Connor, nakonec je tu super scénka s policajtem a pokutou za neplacení parkovného (což je také od čtyřlístku docela nečekaná rebelie!).
  • J.Connor
    J.Connor mecenáš18.7.2011 23:50Čtyřlístek: Strašidla v nesnázích
    Velkoformátové Speciály sice stojí obecně dost za prd, neboť začaly vycházet v době úpadku Třeskoprsk, ovšem těch prvních pár porevolučních označených jako "... dobrodružství" se ještě neslo v celkem solidním duchu. V tomhle poměrně obsáhlém příběhu mě bavil hlavně Hejkal co zpíval v punkové kapele a okamžitě se samozřejmě dal do holportu s Bobíkem a taky věčně čadící Ohnivák. Vrcholem je čtyřlístek, který nejen že nezaplatí pokutu za parkování, ale ještě pak tuplovaně poníží policajta s připraveným bločkem. Chtěl bych to vidět tři roky dozadu.
  • Markyz de Sade
    Markyz de Sade3.1.2008 22:48Čtyřlístek: Strašidla v nesnázích
    Myslím, že na tomhle a na Večerníčkách jsme vyrůstali všichni. MdS
  • kinak
    Snad jen dodám, ze je zajímavé, ze se do tisku dostalo s opačným řazením stránek 40 a 41 :) nevím jak v druhem vydání, ale v tom prvním to je prohozene...