Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
John Doe má rád silné létací motocykly, svou zbraň a ženu. Ví, že lidé vyhynuli, je nucený žít s ufony, a je tím pádem tak trochu osamělý. Nedůvěřuje robotům. Vlastně je to autobiografie.

Obsahuje anglické titulky.
Internetová stránka: http://zkrat.comx.cz


Scénář
Matěj Němeček
Art
Matěj Němeček
Obálka
Matěj Němeček
Překlad
Tomáš Jirků, Matěj Němeček, Lenka Němečková
Redakce
Martin Přibyl
Žánry
humorný, sci-fi, ze života
ISBN/ISSN
Martin Přibyl
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
165 x 230 mm
Tisk
černobílý
Stran
44
Cena
100 Kč
Originál
- (-)
  • willis
    willis17.9.2009 12:59John Doe - Zkrat speciál
    Poprvé jsem četl kousek v Potu 3 a to mně hlava nebrala, ale když se to sjede v kuse a zvyknete si na kresbu, tak se tam najdou jak povedené nápady, tak i správně bizarní postavičky.
  • Draco nobilis
    Draco nobilis admin2.9.2009 12:17John Doe - Zkrat speciál
    Koupila jsem z piety k nedávno zamřelému autorovi. Vzhledem k tomu jak odporná se mi zdála obálka, mě vnitřek příjemně překvapil, je to rychlé svižné úsporné a lehce úporné, ale snad kromě "Kde končí hrdinové" mi to přijde jako to nejlepší co autor vyplodil. Potenciál se bohužel už dál nerozvine a John Doe se nestane vracející se postavou. Pak by to teprve asi bylo zajímavé, bůhvíjaké osudy by měl. Hodně se mi líbila manželka na baterky obyvatelé Ň či vozidla, naopak konec je jakési vyvařené scifi klišé...
  • Kapis
    Kapis mecenáš22.12.2008 13:35John Doe - Zkrat speciál
    no tak mě to taky moc neoslovilo. Kresba ani děj nic moc. Vypadá to, že autor na tom začal dělat a když se to začalo jakžtakž rozjíždět, už ho to nebavilo nebo neměl čas, tak to jednoduše usekl a završil rádoby mystickým koncem.
  • Spacecore
    Spacecore26.1.2008 12:31John Doe - Zkrat speciál
    Mělo to potenciál na originální a zajímavý komiks.Bohužel jsem po prvním přečtení téměř nepochopil vo co tam teda celou dobu vlastně šlo...Jinak kresba dobrá,mělo to dobrou atmosféru a koupě taky nelituju.
    Jo a hodně dobrej je základní popis...
  • Markyz de Sade
    Markyz de Sade3.1.2008 23:15John Doe - Zkrat speciál
    Mě to prostě nesedí, nemůžu si pomoct. MdS
  • Woffce
    Woffce1.11.2007 12:33John Doe - Zkrat speciál
    Koupě nelituju, zajímavá miniatura. Jen se nemůžu zbavit pocitu trochu úporné snahy o originalitu.
  • vasek
    vasek11.6.2007 15:09John Doe - Zkrat speciál
    Výrazně jako plus hodnotím, že se nejedná o klasicky podbízivou komerčárnu. Kresba je docela zajímavá, ale člověk si na to musí zvykat. Postavy fungujou v prostoru (!), jsou pěkně kulaťoučký, ale jakmile dojde na nefigurativní motivy, tak to pěkně skřípe (viz.pistulka). Co mě ale dopálilo, byla zašedlost něktejech papírů (jakoby vylezly z hodně špatný kopírky)- nevim, jestli to byla chyba tisku nebo záměr, každopádně to v relativně čistým prostředí tohohle komisku (kterej je jinak dělenej do pěknejch monochoromních ploch) působilo dost hnusně.
  • DEmnoG
    DEmnoG mecenáš18.5.2006 14:40John Doe - Zkrat speciál
    John Doe mi nesednul ani v Potu, ani ted... Doevuv svet a jeho zakonisti jdou bohuzel mimo me.
  • Slaine
    Slaine admin12.2.2006 16:05John Doe - Zkrat speciál
    Taky se mi to docela líbilo, příjemně poklidná věc - mě zaujalo, jak se v některých obrázcích odehrávají 2 děje zároveň.
  • Zack
    Zack admin8.2.2006 17:10John Doe - Zkrat speciál
    Me to docela bavilo... kresba je na me moc lamerska (fuck the umeleckou licenci, proste nelibi :), ale pribeh je tak roztomile pitomoucky, ze sem to precet docela z chuti... Byt to delsi, tak se asi zacnu nudit, ale takhle ty naivni dialogy s vypiplanyma forkama fakt zabavi... ale taky to je za 15 minut precteny...
  • Michal Opitz
    Michal Opitz mecenáš8.2.2006 09:20John Doe - Zkrat speciál
    Je to zvláštně úsměvná četba tenhle komiks. Celkově se mi to líbí, bral bych víc stran. Ve chvíli kdy si člověk zvykne na autorovu poetiku, tak příběh končí... teda končí... ???? :)
2472