http://www.ctukomiks.cz/

Komiksovým fanouškem a nadšencem jsem se na plno stal od doby vydávání prvního UKK. I když ono to začalo už od dětství čtením Čtyřlístku a Kačera Donalda, sledováním animáku se Spider-manem a potom přišly na řadu i legendární Želvy Ninja. Každopádně od zakoupení Spider-man: Návrat (za 49,-Kč a doteď je to jeden z mých nejoblíbenějších komiksových příběhů:-)) jsem postupně komiksový svět začal objevovat víc a víc, až mě úplně pohltil. Nejsem žádný expert ani nepotřebuju vědět každou změnu kreslíře u světových nakladatelství. Komiksy čtu hlavně proto, že mě to baví. Rád rozšiřuju tohle neuvěřitelně chytlavé kulturní medium kolem sebe a i proto jsem se rozhodl založit stránky http://www.ctukomiks.cz/ abych se mohl podělit o své dojmy z přečtených komiksů:-)
  • luky.kuky10
    luky.kuky108.11.2014 19:19Kick-Ass: Nářez
    Rezba tak jako ve filmu! Film je podle me lepsi, ale i kniha je peckovy odreagovani:-)
  • luky.kuky10
    luky.kuky1031.10.2014 23:25Captain America #03: Smrt
    Skvele zakomceni serie omnibusu. Mene nez 5 hvezd dat opravdu nemuzu. Kdo jiny by mohl po Stevovi prevzit stit a stat se novym Captainem Americou?!...
  • luky.kuky10
    Po skvelem "navratu" je tu dalsi dil. Odhaleni se mi libilo velice, a musim priznat, ze ve starsich comicsech tetu May moc nemusim. Vzdycky, kdyz jsem na ni na nejakych strankach narazil, tak to ve me vyvolalo emoce "zase ta baba....", ale tady mi poprve prisla jako supr tetka:)Skvela pasaz byla s doctorem Strangeem, a JMS i v tomto svazku nezklamal. At zije "radioaktivni humr" :-D
  • luky.kuky10
    Skvely pribeh. Napad soupnout zname hrdiny 400 let do minulosti mohl vyjit jako velky pru..r nebo velke dilo. Nastesti toto je ten druhy pripad.
  • luky.kuky10
    Ze začátku mi strašně vydila až úmorná duchovní linka. Teď se nechci vůbec dotknout nikoho věřícího, a rozhodně nechci nikomu cpát svůj názor, nejsem věřící, a proto mi až lezlo krkem všelijaké odkazování na boha. Ale když jsem se snažil omezit vnímání oné náboženské linie, tak musím říct, že příběh je opravdu skvělý! Opět vidět Daredevila když si sáhne na samé dno fyzických i morálních sil stojí za to. Do samého konce si nejste ničím jistí, až potom do sebe hezky začne vše zapadat. Nemám moc rád úmrtí postavt, ale tento příběh by se bez toho neobešel. Ať už příběhem nebo kresbou je toto hodně povedené!
  • luky.kuky10
    Na občanské válce je skvělé to, jak propojí všechny postavy s jejich aktuálními příběhy do jednoho uceleného. Celý Marvel se otřásá v základech a všichni superhrdinové jsou do toho všeho vloženi ať se jim to líbí nebo ne. Více se přikláním k myšlenkám a týmu Captaina Americy, a je neuvěřitelné, jak hodně tyto události pozmění svět Marvelu, jako třeba v comicsu Captain America - smrt...
  • luky.kuky10
    Jak Wolverine k adamantiu přišel... Souhlasím s tím, že překrývání textu je úmysl, tuším že to je i popsáno v bonusech na konci knihy, a dle mého je to hodně zajímavé a propracované. Skvěle na mě působí jak příběh, tak samotná kresba, ke které nemám absolutně co říct, protože k příběhu sedne jak prdel na hrnec. Je pravda, že je to trošku psycho, a hlavně konec je hodně na pochopení. Jsem rád že takto zásadní comics o Loganovi vyšel v UKK.
  • luky.kuky10
    luky.kuky1025.9.2014 21:24Captain America #02
    Cela kniha je bezvadna! Velice me potesila clenitost pribehu, a sesity jako special k vyroci, zimni zabijeni, klan M a obcanska valka. Vsechny pribehy stoji za to, a po prvnim omnibusu je toto obstojne pokracovani. Jedine co jsem vice cekal, bylo vetsi setkani Capa s Buckym. Uvidime co se doctu v knize treti.

  • luky.kuky10
    Vyborna zalezitost. Moderne zpracovany pribeh avengers. Ja to zeru!
  • luky.kuky10
    luky.kuky1025.8.2014 21:33Captain America #01
    Skvělý příběh, už když jsem to četl v UKK, tak se mi to strašně líbilo! Vidět Captaina Americu úplně mimo z událostí, o kterých je celý příběh (nechci moc prozrazovat), je opravdu skvělé. Kresba se mi také hodně líbila. Dobře propracované jsou i "návraty do minulosti". Zimní voják je prostě comics, který by měl každý fanoušek Captaina mít:)
  • luky.kuky10
    Cista zabava v podobe nekompromisniho Punishera je presne to, co dokaze zaujmout ctenare, ktery se chce jen bavit a nad nicim zbytecne nepremyslet.
  • luky.kuky10
    Tento comics me potesil atmosferou i pribehem. Neni mezi top co jsem se Spiderem cetl, kazdopadne myslenka je skvela, a kraven je zde vynikajici. Osobne mam radsi pribehy ktere nejsou az tolik na premysleni, vice akce a mene kecani, ale tento dil ukk mi sedl dobre.
  • luky.kuky10
    Velmi me mrzi, jak je tato kniha poskladana. Jsem rad za vsechny sesity, ktere v knize jsou, ale pokud to ma byt pribeh, kde hlavni roli hraje Venom, tak to melo byt hlavne o nem. Precetl jsem si to po tajnych valkach, kde Spider-man ziska svuj cerny kostym, a v teto knize je super sledovat jeho navrat domu. Me se to celkove libilo, a ikdyz jsou to stare pribehy, tak se to cte skvele. Kresba se mi libila od vsech kresliru, ale musim rict, ze od Todda McFarlaneho asi nejvic (asi se jeste jednou musim vratit k "utrpeni"). Jinak M.J. Jsem mel vzdycky rad, a tak mi jeji vetsi pritomnost v deji vubec nevadila (a dobra byla i black cat):) jsem vdecny za kazdy comics se Spiderem, a tohle retro je hodne fajn.
  • luky.kuky10
    Uzasny! Nevim o kom jinem by to byl tak skvely pribeh, nez o captainu americovi. Libilo se mi, jak kazdy sesit kreslil nekdo jiny (kazda kresba bylo vyborna). 5 hvezdicek mluvi za vse..
  • luky.kuky10
    Stejne jako prvni dil, ktery me potesil, nezklamal ani dil 2. Ten nabizi jeste vice akce. Dej je (aspon pro me) necekany, a jedine, co mohlo byt vice promakane, je finale samotneho pribehu. Jsem rad, ze toto v UKK vyslo.
  • luky.kuky10
    luky.kuky1018.7.2014 12:27JLA: Liga spravedlnosti #1
    Líbilo se mi to! Četlo se to pěkně a mělo to dobrý spád. Je pravda, že některé věci vůbec nejsou vysvětleny, a nikdo se pro to nějak moc netrápí (třeba supermanova nová image...), a vlastně mě to taky moc netrápilo:) Fakt mě to celkem potěšilo, a ikdyž to není kdovíjaký comicsový masakr, tak na zahnání nudy super.
  • luky.kuky10
    Skvely pribeh. To nejlepsi co jsem s FF zatim cetl. Predchozi kniha byla pro me jen ochutnavkou. Tohle je skvele!
  • luky.kuky10
    luky.kuky1030.6.2014 09:28Superman: Poslední syn
    Po prvnim otevreni a prolistovani jsem mel smisene pocity, zda to neni knizka spise pro mladsi rocniky (ikdyz obalka je opravdu mocna). Dal jsem se do cteni, a prvnich par stranek me presvedcilo o opaku. Kresba se mi hodne libi. Je dynamicka a k celemu pribehu mi skvele sedi. Samotny pribeh ma velky napad, a ikdyz jsem vzdycky radsi za "stastnej konec", tak zde, se to dle meho jinak udelat nemohlo. Cela myslenka pribehu je vyborna, a ja se u cteni (ktere utece mozna az moc rychle) dobre bavil!
  • luky.kuky10
    Byl jsem velmi potesen, ze se v pribehu poprve setkame s Betta Ray Billem. Chtel jsem se o tomhle valecnikovi dozvedet vic, a konecne je zde moznost. Celkove pojeti a rozmanitost pribehu mi prijde skvela. A popisky co se zrovna deje, a co kdo dela, k temto starsim comicsum proste patri. S kresbou jsem byl spokojeny, a barvy jsou take moc povedene.
  • luky.kuky10
    Kruh nasili me hodne prekvapil. Serie Temny rytir je mnohem povedenejsi nez detective comics. Pribeh me hodne bavil, a ikdyz je vice o scarecrowovi, vsechno do sebe hezky zapada. Libila se mi i temnejsi kresba.
  • luky.kuky10
    luky.kuky1015.6.2014 23:08Green Arrow: Rok jedna
    Po shlednuti prvnich dvou rad serialu Arrow, jsem se neskutecne tesil na precteni comicsu rok jedna. Cekal jsem zapletku z ostrova, stejne jako v serialu, a trosku jsem byl zklamany, kdyz knihu letmo prolistoval. Kazdopadne jsem se dal do cteni a s kazdou nadchazejici stranou me pribeh chytl vic a vic. Na jednu stranu me mrzi, ze se pribeh netoci kolem toho, jak se Olliver naucil svoje schopnosti, na druhou stranu je comics opravdu akcni, a cela kniha ma skvele tempo. Jockova kresba je vyborna a musim rict ze ma hodne povedene detaily. Pekne jsou i vsechny obalky. U me je naprosta spokojenost a skoda ze pokracovani vyjde az za dlouho..
  • luky.kuky10
    Mam radsi, kdyz je kniha o jednom ucelenem pribehu, nez o kratasech, ale zde si nemohu stezovat. Byl jsem spokojeny, a vetsina pribehu me bavila. Nejmene asi s Harvym Dentem. Nerozumim moc tomu, proc je jako tvurce uveden pouze Tony S. Daniel, kdyz hodne pribehu ma na svedomi mnoho dalsich scenaristu a kresliru. Kniha me bavila a hodnotim za 3 a pul hvezdicky.
  • luky.kuky10
    Ja byl celkem potesen:). Ikdyz po prvnim otevreni, a shlednuti kresby, jsem byl trosku v rozpacich, jestli uz to neni moc kresba pro deti, ale nakonec jsem si na ni zvykl a postupne se mi zalibila. Dej je takovy klasicky - FF4 vs. Doom, coz je jedine dobre. Celkova zapletka je dle meho hodne dobra. A boj Dooma s Mr. Fantasticem je skvele promysleny. Reed musi prijmout to, ze se proti Doomovu musi jinak nez vedecky. Hodne se mi take libilo, jakou roli v pribehu hrali obe deti, a taky byla hezky zpracovana posledni cast s Benem. Davam 3 a pul hvezdicky, a tesim se na pokracovani.
  • luky.kuky10
    Zazrak? Zklamani?... Ja jenom, cekal vic. Nemyslim si ze by to byl nejaky prulom. Kdyz by melo byt podle me, tak bych nechal wolverinovu minulost asi radsi skrytou. Libilo se mi to. Ale po precteni tohoto dilu se vice tesim na wolverine: stary muz Logan. Jinak kresba tuzkou se mi hodne libila. Nemohl bych ji mit v kazdem comicsu, ale v tomto dile je to originalni, a k pribehu se to hodi.
  • luky.kuky10
    luky.kuky109.5.2014 23:20Superman: Pro zítřek #2
    Po precteni prvniho dilu jsem se dal okamzite do cteni pokracovani, ve snaze prijit na to o co vlastne jde. Kdyz bych necetl jednicku, stacila by mi pouze informace o zmizeni lidi, a rovnou bych mohl cist dvojku. Ale i v pokracovani jsou vety ktere je opravdu tezke rozklicovat. I v pokracovani je dej hodne slozity, i pres to, ze tema je dle meho skvele. Ale pro me by to bylo daleko lepe citelne, kdyz by bylo jasne dane co a jak. A Jak jsem napsal uz u prvniho dilu, nejsem moc priznivcem comicsu, u ktery se musi mega zapnout mozek abych si vubec dokazal dat souvislosti do sebe (treba to pro nekoho bylo jasny po celou dobu). Ale fakt moc nemam rad dila, ktere si precte x lidi a tim vznikne x nazoru jak to kazdy pochopil. Obdivuju Leeho, ze dokazal k takto slozitemu scenari nakreslit obrazovy pribeh. Joo to je ale Jim Lee - pan kreslir!
  • luky.kuky10
    luky.kuky109.5.2014 22:55Superman: Pro zítřek #1
    Precetl jsem, pokochal se vybornou kresbou a zjistil, ze tohle neni pro me. Treba nekdy po dalsim precteni prehodnotim svuj nazor, ale ted muzu rict, ze nic tak sloziteho jsem snad jeste necetl! Premyslet pomalu nad kazdou druhou vetou, co tim chtel basnik rici, me moc nebalio. Mam rad akcni comicsy, kde neni tak slozity dej (tim nerikam, ze potrebuju scenar ala kacer donald - nic proti kaceru donaldovi), ale bavi me cist neco, co proste slape tak, ze hltam kazdou stranku, a kdyz to skonci tak bych nejradsi nejakej nasup. Po skonceni pro zitrku jsem si akorat rekl sakra co to je...
  • luky.kuky10
    Stejne jako u prvniho dilu nemohu dat jinak nez 5*. Pravdou je ze se trosku dalo predvidat, a tak nejak me mrzi ze to skoncilo tak jak to skoncilo. Tim se ale da tesit na pokracovani:) Uz u prvniho dilu se mi strasne libila kresba, ktera je fakt pastvou pro oko a cely vymysleny svet je opravdu fascinujici. Pokud chcete precist pribeh, kde je Hulk inteligentni a citici bytost, je tohle to prave.

  • luky.kuky10
    Spolecne s dilem G-jako genocida je celkovy pribeh vyborny. Dej ma dobry spad, a jako celek se cte velmi dobre. Postava xorn, kterou jsem videl poprve je fakt povedena:-) a v tomhle dile me bavil i scott summers. Co se tyce kresby, tak ta mi prisla nejlepsi od Franka Q. Na jednu stranu je skoda, ze knihy ktere uz u nas jednou vysly, jsou znovu zde, misto nich se dalo vybrat neco co u nas nevyslo. Kazdopadne za ten peniz se koupe litovat neda.
  • luky.kuky10
    Po druhem precteni a k tomu i cetba pokracovani ( imperium ) musim trosku prehodnotit svoje dojmy, a dat o hvezdu navic. Celkovy pribeh je velmi povedeny.
  • luky.kuky10
    Vyborny scenar a napad! U mnoha pasazi jsem se musel na chvili zastavit, abych mohl jen "zirat" co se deje:) U jinych pribehu, ktere maji velky potencial, si po precteni clovek rekne jaka to byla slatanina. To ale neplati u klanu M. Tohle je sakra povedeny!

  • luky.kuky10
    luky.kuky1021.4.2014 10:50Comicsové legendy #16: X-Men #03
    Pri teto knize jsem se bavil, nejvice se mi libi posledni pribeh s Arcadem. Colossus proletar:D to me pobavilo. Kazdy z pribehu ma hodne co do sebe. Valka telepatu, hleda se Wolverine, zachrana savage land... Kniha me pozitivne prekvapila:-)
  • luky.kuky10
    luky.kuky1012.4.2014 11:52Comicsové legendy #18: Spider-Man #06
    Nejlepší díl ze všech knih o Pavutčinatci co v CL vyšlo! Jakmile se příběh točí kolem Petra Parkera a jeho trablů v soukromém životě, a více to převládá nad "klasickými fighty" je to vždycky záruka kvality. Stejně tak jako vyšel v UKK Spider-man: smutek. Nevím, jestli se dá u nás sehnat příběh, ve kterém je smrt Gwen ( jestli ano tak mi dejte vědět ). Jinak tento díl se mi hodně líbil.
  • luky.kuky10
    Klasicky Spider-Man, kde kvalita pribehu i kresby roste dil od dilu. Co se pribehu tyce, tak tento dil super. Hodne me bavil prebeh Tajemstvi Schemera, konecne odmaskovan a special o rodicich Petra Parkera.
  • luky.kuky10
    Je videt, ze kvalita pribehu, je s kazdou knihou lepsi a lepsi. Libilo se mi, jak se spider-man musel vyporadat s vetsim poctem padouchu a mrzi me, ze prowler nedostal vetsi prostor, a pribeh s nim byl tak kratky. Designove je tento padouch vybornej. Me se tato kniha libila zatim nejvic.
  • luky.kuky10
    Lepší než první díl, ikdyž nějaké hlášky a popisky panelů jsou někdy hodně ujetý:) Přesto jsem si i tento díl užil.
  • luky.kuky10
    luky.kuky1022.3.2014 12:50Comicsové legendy #02: Spider-Man #01
    Muj oblibenec Spider-man... Vic se mi libi kresba od Romity Jr. A pribehy od Straczynskiho. Ikdyz je to dnes uz retro a vzacny kousek, nebyl jsem z toho zas tak odvarenej. Vic me bavil ze serie CL Wolverine. Jsem zvedavy jak me chytnou dalsi dily Spider-mana.
  • luky.kuky10
    Kdyz jsem se dozvedel, ze tento comics ma na svedomi stejna tvurci dvojice jako Batman: temne vitezstvi, neuveritelne jsem se zacal tesit na cteni. Nejen kresba ( ktera je proste dokonala ), ale i scenar je neco, kvuli cemu musite tuhle knihu mit! Ikdyz to neni kdovijaka rezba nebo akcni comics, ma to proste pribeh a dusi. Dokonale dilo.
  • luky.kuky10
    Na dalsi Avengers v rade UKK jsem se tesil. Konecne byl v tymu muj oblibenec Spider-man, a celkove slozeni "noveho" tymu mi fakt sedlo, stejne jako cely scenar. Comics byl skvele akcni, a hezky plynule se cetl. Co se tyce kresby, tak ikdyz se u me neradi k tomu nejlepsimu, skoro kazdy panel jsem si uzil. Ikdyz ke kresbe bych mel par pripominek. Na par panelech mi pripadal oblicej Captaina Americy jako kdyz by to byla karikatura. A nevim jestli jste si toho nekdo vsiml, ale objevil jsem chyby v kresbe. Napr. Na jednom panelu je Spider-man bez masky, hned na dalsim panelu uz ji ma, a na dalsim zase ne. Potom je tam podobna situace i s Captainem Americou v dome Tonyho Starka, kde na jednom panelu je v bunde a na dalsim ma kostym a v ruce stit, a hned na dalsim zase bundu:) kazdopadne comics super a chtelo by to dalsi pokracovani.
  • luky.kuky10
    Vice se mi libil comics rodinny hodnoty, ktery me vice bavil jako jeden pribeh. Ale i zde jsem si "pochutnal" a byl jsem spokojeny. Vyborny pribeh o modroocce a ikdyz to je kniha hlavne o "kratasech" ja si ji vychutnal:-) a samozrejme nejvetsi lahudka je kresba, kterou povazuju za genialni!
  • luky.kuky10
    luky.kuky104.3.2014 08:50Death Note - Zápisník smrti #02
    Skvela byla 1, a skvela je i dvojka! Maximalne luxusni cteni
  • luky.kuky10
    Musim po case, a po druhem precteni prehodnotit sve hodnoceni. Lepe jsem jej pochopil a myslim ze 4 hvezdy si zaslouzi urcite.
  • luky.kuky10
    Captain America: vyvolení je výborný comics. Ukázalo se, že ikdyž se do psaní comicsu pustí spisovatel, který nemá s comicsem žádné zkušenosti, tak to nemusí vůbec dopadnout špatně! Je to samostatný příběh, a má to hloubku a myšlenku. Při čtení jsem si sám říkal na co bych se asi já Captaina Americy ptal, když bych byl v kůži desátníka Newmana, a co bych se o jeho minulosti chtěl přímo od něj dozvědet. Hodně se mi líbila kresba, kterou jsem si užíval od začátku do konce. Za mě 4 hvězdy.
  • luky.kuky10
    luky.kuky1012.2.2014 22:01Death Note - Zápisník smrti #01
    Dlouho jsem odolaval zakoupit nejakou tu mangu, az se mi do ruky dostal zapisnik smrti. Uz od prvnich stranek me to hodne chytlo a prakticky jsem to cele zhtl na jeden zatah. Velice navykova cetba a hned jsem objednal pokracovani. Kresba je krasne jednoducha a pribeh je dokonalej!
  • luky.kuky10
    Kvalitní řežba!
  • luky.kuky10
    Pribeh kde se setkavame s sedym a zelenym Hulkem, a kde najdeme hodne akce, humoru a hlavne dobreho comicsoveho cteni. Taky me dostala hlaska "cos to hulil, Hulku?" :D jinak opet skoda, ze se u nas neda sehnat nejake pokracovani. Kazdopadne jako prvni setkani s Hulkem si nemohu stezovat. Je dobre ze v UKK vyjde vice pribehu s Hulkem.
  • luky.kuky10
    Moje prvni cteni ze serie sin city a dle meho hodne kvalitni ctivo!
  • luky.kuky10
    luky.kuky103.2.2014 23:15Batman & Robin: Batman znovuzrozený
    Od "restartu" batmana s robinem jsem toho cekal vice. Mozna mela byt kniha zamerena jen na jeden rozvinutejsi pribeh. Meli to udelat bud jen o Pygovi a nebo o Redhoodovi, kde me zklamalo to, ze hned Dick Grayson alias new batman, zjisti jeho pravou totoznost. Kresba se mi libila vice od Quitelyho, ale celkove se mi kresba v cele knize libila. Na rozjezd to bylo dobre a snad se dockame pokracovani.
  • luky.kuky10
    luky.kuky103.2.2014 23:05Batman R.I.P.
    Naprosto souhlasim s komentem od "FRY", dochazi k vetsimu pochopeni proc vysel Batman a syn, a pribeh je proste strhujici! Dokonale me to cele vtahlo do deje a ja hltal kazdou stranku. Skvele bylo obsazeni Jokera, ktery mi prisel genialnejsi a pusobivejsi. Batman je na uplnem dne a kdyz se zda ze uz se z toho nemuze vyhrabat, porad je tu mala nadeje. Vyborna je v teto knize i uloha Alfreda, a kdo vi jaka vlastne je pravda ohledne doktora Hurta a minulosti celeho rodu Waynovych... Kazdopadne je fakt ze samotna smrt Batmana mohla byt o neco vice propracovanejsi. Batman R.I.P. Je dle meho vyborna kniha!
  • luky.kuky10
    Tenhle dil me bavil:-)

  • luky.kuky10
    luky.kuky1030.1.2014 23:28Comicsové legendy #17: Wolverine #05
    Me se tenhle Wolverine libil ze serie comicsovych legend, kde jsem necetl jen prvni dil, spolecne s druhym dilem nejvic. Nejlepsi byl asi pribeh, kde se vratili v case do roku 1937, a je jen skoda ze neni nejake pokracovani. 100% bych bral aby u nas serie Comicsovych Legend vychazela znovu!
  • luky.kuky10
    Lenny: myslel jsem si to. Treba se k tomu v budoucnu jeste vratim, sezenu neco vic ze zahranici, a prehodnotim svuj nazor. Ale kdyz jsem to precetl takhle samotny, nebo i s tim co uz vyslo v ukk, tak to na me zas tolik nezapusobilo. Kazdopadne diky za info:)
  • luky.kuky10
    luky.kuky1016.2.2023Prodám
    Prodám Avengers - do boje! 1x čtené ve 100% stavu. Osobní předání v Praze, případně rád pošlu přes Zásilkovnu (+ 80,-).
    Cena 550,-
  • luky.kuky10
    luky.kuky1023.11.2022Prodám
    Prodám následující komiksy ve 100% stavu:
    Avengers: Do boje! 850,-
    Grandville 1. díl 150,-
    Strážci galaxie #01: Kosmičtí Avengers 150,-
    Fortnite: Bod nula 1. díl (vč. herního kódu) 50,-

    Ideálně osobní předání v Praze, případně Zásilkovna (+80,-)
  • luky.kuky10
    luky.kuky101.9.2022Prodám
    prodám:

    Avengers - do boje 900,-
    Grandville 150,-
    Fortnite 50,-
    Marvelova dobrodružství: Spider-man 150,-
    Legenda o Batmanovi 150,-/kus:
    - Batman Znovuzrozený
    - Batman Rok Nula 1
    - Batman Rok Nula 2

    Ideálně osobní předání v Praze, případně pošlu přes zásilkovnu (+80,-).
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 593 (cca 199980 Kč)
Mám: 713 (cca 272387 Kč)
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0