Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

Koupit
SUPER-SCHOPNOSTI! SUPER-PROBLÉMY!

Připravovat se na zkoušky na střední škole je už tak dost těžké, ale na Superhrdinské střední škole DC jsou i testy super náročné!
V úplně prvním původním grafickém románu DC Superhrdinek se Supergirl, Bumblebee, Wonder Woman, Batgirl, Harley Quinn, Katana a Poison Ivy zrovna pilně učí, když se jedné po druhé zmocní tajemný zločinec! Podaří se studentkám přelstít jejich věznitele, zachránit Metropolis, a ještě udělat závěrečné zkoušky?

Scénář
Shea Fontana
Art
Yancey Labat
Barvy
Monica Kubina
Obálka
Monica Kubina, Yancey Labat
Lettering
Josef Ládek
Překlad
Kateřina Tichá
Redakce
Filip Gotfrid, Kateřina Skokanová
Žánry
dětský, dívčí, dobrodružný, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-637-0 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
150 x 230 mm
Tisk
barevný
Váha
282 g
Stran
128
Cena
249 Kč
Originál
DC Super Hero Girls: Finals Crisis (DC Comics, 2016)
  • Multiverzum
    Multiverzum25.6.2019 14:56DC Superhrdinky: Zkouškové peklo
    Jednoduché a priame posolstvá, jasná kresba, zoznámenie sa s charaktermi v mladšom, nevinnejšom vydaní. Pekná jednohubka a štart do univerza pre tých najmenších.
    Viac na webe Multiverzum.sk => http://multiverzum.sk/dc-superhrdinky-zkouskove-peklo/
  • karl173
    karl173 mecenáš20.12.2018 13:31DC Superhrdinky: Zkouškové peklo
    Tento komiks jsem pořídil neteři k Vánocům a jako správný komiksový strejda jsem ho před zabalením samozřejmě přečetl. No a musím říct, že mě tento komiks příjemně překvapil. Samozřejmě bavíme se tu o komiksu pro děti nebo spíše pro malé holky. Příběh tedy nemůže být logicky nějaké veledílo, naopak je velmi prosťoučký a jednoduchý. Co mě tedy překvapilo nejvíce je toto. Za prvé je dobré, že celý komiks má jeden celistvý příběh, což je určitě plus oproti jiným komiksům pro děti, které se většinou zaměřují na krátké příběhy, které díky své krátkosti nedávají moc smysl. Zde se autorce této chybě podařilo uniknout. Za druhé, vše přes veškerou jednoduchost dává celkem smysl a navíc se v každém sešitě objevují aktivity superhrdinek ze sešitů minulých či budoucích, tudíž to může děti naučit, aby věnovali pozornost detailům. A za třetí, komiks celkem slušně naučí děti základům několika postav DC. Takže když to vezmu stručně, jedná se o vhodný komiks pro menší a může to být vstupní brána pro čtení superhridnského komiksu v budoucnu ( zde především DC ), zároveň se u čtení děti budou podle mě bavit a to díky svižnému ději, který nemá příliš textu a líbivé a jednoduché kresbě. 60%
  • P.G.
    P.G. mecenáš16.10.2018 19:50DC Superhrdinky: Zkouškové peklo
    Na první seznámení s komiksovými superhrdiny (v tomto případě superhrdinkami) pro děti fajn. Jednoduché a přímočaré. Na druhou stranu, pokud už máte něco načteno, narazíte při čtení na řadu zajímavých souvislostí s "dospěláckými" komiksy. Pro mě příjemné oddychové čtení, k němuž se ráda vracím.
2622