Ukázka
Ukázka
Ukázka
Koupit
Temná a tragická minulost likvidátora Kidoua provází dál, i když svůj starý život nechal dávno za sebou. Je to však Hadiho podezření o možném vojenském převratu v E-05, které ho vrátí zpátky do nepříjemné reality. Kolem Ilie se něco podezřelého děje a Kidou začíná pochybovat o historce s pastýřkou. Odkud skutečně přišla? Proč ji nikdo nepostrádá? Nebo je všechno nakonec jinak?

Identický první dotisk v roce 2020.

Scénář
Kachou Hashimoto
Art
Kachou Hashimoto
Lettering
Jan Schejbal
Překlad
Jan Schejbal, Kateřina Strnadová
Redakce
Veronika Nováková (Špendla), Jan Schejbal
Žánry
akční, fantasy, postapokalyptický, sci-fi
ISBN/ISSN
978-80-906765-4-1 (ZANIR)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
130 x 180 mm
Tisk
černobílý
Váha
252 g
Stran
224
Cena
199 Kč
Originál
Cagaster #03 (Glénat, 2014)
Varianty
Cagaster #03 (2. vydání) (2024)
Cagaster #03 (2018)
  • Good Games
    Good Games mecenáš22.5.2020 20:28Cagaster #03
    Tretí Cagaster je po tom druhom prekvapivo pomalý a možno až príliš konverzačný, ale na druhú stranu dokáže poriadne prekvapiť odhalením, ktoré som vôbec nečakal. Zatiaľ je to však najslabší diel série a som veľmi rád, že štvrtý diel ma maximálne potešil. =►Celá recenzia◄=
  • VanTom
    VanTom6.5.2020 11:43Cagaster #03
    Větší část knihy se věnuje objasnění minulosti (dokončení původu Kidoua a komplet "vznik" Ilie plus Achta, ještě více o výzkumu viru), které je důležité, nečekané – a trošku zmatené a jaksi "přemyšlené", možná i proto mě úplně nevzalo.
  • Mitsuko
    Mitsuko3.1.2019 00:37Cagaster #03
    Zmiňované rozmazání kresby z minulého dílu se neopakovalo, hurá. :-) A dějově to bylo super. Prostě jsem nemohla přestat číst, dokud jsem nedošla nakonec, a to šlo přitom skoro celou dobu jen o vyprávění minulosti - ale jaké! Dokončuje se příběh Kidoua z minulého volume, dozvídáme se taky víc o Ilii, která toho zjevně skrývá mnohem víc, než se na první pohled může zdát, také o původu viru Cagasteru a dokonce i o tajemném vrahovi likvidátorů! Prostě opravdu nabité volume, pořád se něco dělo a bylo to super, jen tak dál. :-)
  • Darker
    Darker mecenáš22.4.2018 21:43Cagaster #03
    Přečteno během chvilky, jak mě to vtáhlo do děje. Ten sice občas trochu skřípe, ale autorka se snaží a co se týče atmosféry, tak je to paráda. V minulém díle jsme se dozvěděli něco o minulosti Kidoua, tento byl zase více o minulosti Ilie. A navíc se tu postupně vykreslují i ostatní postavy a příběh nabírá na obrátkách.
  • Final
    Final mecenáš25.3.2018 10:53Cagaster #03
    Třetí díl mnohem více propojuje jednotlivé dějové střípky z předchozích dvou dílů a poodkrývá mnohá tajemství z historie fenoménu Cagaster i jedné ze dvou hlavních postav této série. A že to je poměrně drsná a překvapivá historie. I když děj může stále mírně působit nepřehledně, postapokalyptický svět zasažený nemocí Cagasteru získává jasnější kontury. Autorka má namyšlený hodně zajímavý koncept, a ač jsou hlavní hrdinové náctiletí, pohybují se v hodě krutém světě, takže kdo jste tuto sérii nečetli, nečekejte žádnou červenou knihovnu nebo čtení pro nejmladší. K technickému provedení, druhý díl (alespoň můj výtisk) trpěl mírnou, ale otravnou neostrostí kreseb, třetí díl je už naštěstí naprosto v pořádku. Tahle série rozhodně má co nabídnout a drží si svou kvalitu.
2451