Ukázka
Ukázka
Ukázka
Koupit
Šmoulinku mají všichni rádi, ale nikdo ji nebere vážně. Nebo si tak Šmoulinka připadá. Když musí Taťka Šmoula na několik dní odejít, přenechá vedení vesničky právě Šmoulince. Budou ji kamarádi poslouchat, nebo se zařídí po svém, protože Šmoulinka je přece... holka!

Scénář
Pierre Culliford (Peyo), Thierry Culliford
Art
Pascal Garray
Barvy
Nine Cullifordová
Překlad
Michal Lázňovský, Tomáš Vondrovic
Redakce
Zuzana Drahovzalová, Lubomír Kuba
Žánry
dětský, humorný
ISBN/ISSN
978-80-00-04763-8 (Albatros (Albatros Media a.s.))
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
210 x 295 mm
Tisk
barevný
Váha
222 g
Stran
48
Cena
169 Kč
Originál
Les Schtroumpfs #28: La Grande Schtroumpfette (Le Lombard, 2010)
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš15.9.2023 22:35Šmoulové #28: Hvězda Šmoulinka
    Poslední příběh se Šmouly v rámci základní série. Škoda. Docela mě to chytlo a těšil jsem se na další, a to už jsem dopředu věděl, že se to konat nebude. Přestože poslední, dopadl u mě rovněž na výbornou. I když poslední příběhy hodně poukazují na určité problémy ve společnosti, nedělá to okatě a hlavně cíleně na korektnost. Vše působí nenuceně a přirozeně a já to Šmoulince věřil a fandil jsem ji. Tohle se také povedlo a humor parádní.
  • james89
    Spolu se sešitem Černí Smoulové, ke kterému mám vztah už od dětsví, patří tenhle mezi moje nejoblíbenější. Zde se mi líbily vtipně vykreslené mezilidské vztahy (Šmoulové vs. Šmoulinka). Dost jsem se nasmál.
  • kaylin
    Sešit "Šmoulové 28: Hvězda Šmoulinka" se vyznačuje docela zajímavým příběhem, humorem, kterým se nešetří a tou jemnou kritikou společenských vztahů. A přitom je to pořád docela roztomilé a zábavné, aby to bavilo děti. Více: http://www.comics-blog.cz/2017/08/1511-smoulove-28-hvezda-smoulinka-70.html
231