Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 7 dalších ukázek

Koupit
Čas se krátí. Rukia pomalu míří na popraviště a Soul Society zmítají nepokoje. Vražda kapitána Aizena není dosud vyřešena, a mezi důstojníky dvorní stráže jsou mnozí, kteří nesouhlasí s Rukiinou popravou, a proto jeden po druhém berou věci do vlastních rukou. Mezi ty, kdo se rozhodli jednat, patří i kapitán Hicugaja, který se vydává po stopách Aizenova vraha. Avšak i pro něj má osud nachystáno nejedno ošklivé překvapení...

Scénář
Tite Kubo
Art
Tite Kubo
Obálka
Tite Kubo
Lettering
Makiko Suská
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Filip Gotfrid, Jiří Pavlovský
Žánry
akční, městská fantasy
ISBN/ISSN
978-80-7449-268-6 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
115 x 175 mm
Tisk
černobílý
Váha
180 g
Stran
192
Cena
189 Kč
Originál
Bleach #16: Night of Wijnruit (Shueisha Inc., 2005)
  • Fry
    Fry admin2.5.2020 13:37Bleach #16: Night of Wijnruit
    Bleach #16: Night of Wijnruit - RE-READING po letech, přece jen už je to nějaký pátek, co jsem první kapitoly četl naposled a vzhledem k tomu, že Bleach považuji celkově za jednu z nejlepších manga sérií ever, možná osobně vůbec nejoblíbenější, tak je re-reading docela namístě. Začíná v tom být trochu zmatek, jelikož autor míchá jednu zásadnější dějovou linii přes druhou a pomalé tempo vydávání tomu konaly spíše medvědí službu. Nyní však při kontinuálním čtení mé nadšení roste, kapitáni si volí strany a poprava je téměř za dveřmi ... Za mě 5*!
  • Lobok257
    Lobok25716.8.2016 20:31Bleach #16: Night of Wijnruit
    Nějak se v tom začínám ztrácet... množství postav + japonská jména to nevylepší :D... je opravdu nutné dát každé postavě jméno,minulost,hloubku? Vlastně asi tohle vše je součástí "úspěchu" světa Bleach.
  • Fry
    Fry admin5.3.2016 09:03Bleach #16: Night of Wijnruit
    Bleach #16: Night of Wijnruit - Poprava se blíží a situace se stále více vyostřuje. Kapitáni stojí jeden proti druhému, načež Ičigo stále trénuje a jeho team se jen tak veze na celé té chaotické vlně. Přitom to stále není patetické čtení, a i když některé pasáže můžou vyznívat natahovaně a možná místy i trochu nudně, autor si s tím hlavu neláme a přichází s další dávkou nových zápletek ... Navíc se nakoukneme i do minulosti Rukie Kučiki, odhalíme důvod smrt jednoho z těch vlídných Sběračů duší a celkově se nám příběh docela dost posune ... Za mě 4*!
  • kaylin
    kaylin31.7.2015 07:58Bleach #16: Night of Wijnruit
    Tite Kubo se snaží dát prostor všem postavám, ale stejně to nakonec vyznívá tak, že některé zde mají panely jen proto, aby se na ně úplně nezapomnělo. Hlavně ostatní z Ičigovy party jsou v téhle knize opravdu jen do počtu. Více: http://www.comics-blog.cz/2015/07/970-bleach-16-night-of-wijnruit-65.html
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin23.3.2015 17:02Bleach #16: Night of Wijnruit
    Trošku se nám to tady vyostřuje a drolí, což je asi jen dobře. Nkěteré postavy jsou fakt sympatické a vtipné, což je zase jeden z nemnoha důvodů, proč nad sérií ještě definitivně nelámu hůl.

    Celkový dojem: 50%
  • erik
    Pomaly sa začínajú tĺcť všetci, medzi sebou, proti sebe, sami so sebou (Ičigo) a mňa to zatiaľ baví. Len tá minulostná vsuvka mi prišla otravná.
946