Gantz 37 - sken obálky
Ukázka
Ukázka

+ 6 dalších ukázek

Koupit
Mateřská válečná loď ustupuje a zdá se, že lidstvo v mezidruhové válce zvítězilo. Nyní však spolu budou bojovat jednotlivci a uctívaný mimozemský bojovník Eeva Gund vyzve Kurona k poslednímu souboji. Pokud Kurono výzvu nepřijme, bude s lidstvem konec. Po tomto oznámení zachvátí celou planetu panika...

Scénář
Hiroja Oku
Art
Hiroja Oku
Lettering
Daniel Řezníček (DanQ), Lionel Řezníček
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Filip Gotfrid, Jiří Pavlovský
Žánry
akční
ISBN/ISSN
978-80-7679-487-0 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 x 13 mm
Tisk
černobílý
Váha
255 g
Stran
228
Cena
249 Kč
Originál
Gantz #37 (Shueisha Inc., 2013)
  • VanTom
    VanTom8.3. 13:02Gantz #37
    Nastává finální souboj Kurona s elitním mimozemským bojovníkem o osud veškerého lidstva, (zpočátku) pěkně jeden na jednoho, v přímém přenosu za hurónského skandování (případně hrobového ticha) obyvatel celé planety… a KONEC.
  • p3tris
    p3tris18.1. 11:34Gantz #37
    Tahle jízda začala více než před deseti lety tím, že hlavní hrdina zemřel. Ano, zní to zvláštně, ale v prvním dílu opravdu Kei Kurono spadl pod metro. Jenže pak se to opravdu rozjelo. Fantazie Hiroja Oku je obrovská a on se opravdu nedržel na uzdě. Setkali jsme se s mimozemšťany všech možných druhů a velikostí, ale také třeba s upíry. Krev stříkala proudy a o nějaké to obnažené poprsí také nebyla nouze. A teď jsme ve finále. Kurona čeká poslední, nejtěžší souboj. Je unavený, ale pokud ho nepodstoupí, vesmírná loď mimozemšťanů narazí do Země a vše zničí. A finále je to velkolepé. Až tak, že autor opustil všechny ostatní linky a my se nedozvíme o osudech dalších hrdinů. Což je ale asi moje jediná výtka. Tuhle sérii jsem si zkrátka užil.
621