• plus-rovnáse
    Lepší než Human Torch. Kratší...
  • plus-rovnáse
    Jako veliký fanoušek seriálu Arrow (Viděl jsem všechny epizody, děkuji pěkně.) jsem se pustil do Green Arrow: Rok jedna s chutí, i když až po 10 měsících od vydání...
    Jízda od začátku až do konce, příběh klišé, ale to už je prostě tak, Robin Hood moderní éry, Oliver Queen mi přirostl k srdci, tady trochu míň než v seriálu, ale přece.
    Kresba je skvostná, barevné pojetí od zelené přes fialovou až po hnědou... Mě se Ollie líbí víc s plnovousem než s tím prd-em kolem pusy, kterému se myslím říká "goatee". Ale jinak krása pohledět. Po ohyzdném Dlouhém Halloweenu slast pro oči...
    Konec s porodem trochu ubíjí celou "vážnost", kterou se příběh pokouší nasadit, ale i přes to dávám 5*
  • plus-rovnáse
    Necelý rok po vydání jsem se konečně dostal ke knize "Human Torch". Kresba je příjemná, kniha sama o sobě je i tlustá, ale příběh mě moc nenadchnul.
    První část je fajn, i když asi je lepší si před smaotným komiksem přečíst Stručnou historii, což já dělám až na konec, takže...
    Druhá část s "zombie" tématem byla fajn, objevila se i F4, ale to je vše, rychle rozehráno, rychle uklizeno.
    Třetí část o Novém Berlíně, mi přišla asi nejlepší, protože... no... je to komiks, kde kdokoli kosí "nácky" (nejsem "social justic warrior"!) Jen škoda, že to bylo nakonec tak jak to bylo, bez spoileru.

    Konec příběhu mi přišel fajn, ale celá pointa o hledání smyslu života androida... Já to tam asi nemám, co ste to četli za komiks?

    Dávám 4* slušné hvězdičky, ani slabé ani skvělé.
  • plus-rovnáse
    Pokud jsem u první části psal, že jsem prozřel, u druhé to už tak slavné není. Přenesl jsem se přes ošlklivost, ale scénář je u druhé části slabší, než u první knihy.
    Konec mě zklamal asi nejvíc, nemám takovéhle věci rád... Co rád, já je nenávidím. Kdyby to končilo tím, že "Věřím v Harvey Denta" ale nic víc by jeho manželka nedodala, slintal bych blahem a komiks zařadil do nejlepších, takhle je to průměř (mluvím o druhé části, první je luxusní)... Sečteno a podrtženo, druhá část pouze 3*

    Kompletně Dlouhý Halloween 4*

    Jo, možná je to s tou manželkou !!spoiler!! a Ticho podle mě bylo lepší (bráno kompletně)...
  • plus-rovnáse
    Tak jsem se konečně přemohl a přečetl jsem Dlouhý Halloween... Jsem z něj rozporuplný, stejně jak Harvey...
    Celkové hodnocení nechám k druhému dílu.
    První část Dlouhého Halloweenu mě pohltila, Čert vem, že to není to nejhezčí na co se dá koukat, ale k příběhu to sedí, takže zde musím prohlásit: "Mýlil jsem se."
    Odsuzoval jsem tenhle komiks podle vzhledu, ale to je chyba. Proto dávám první části 5*
  • plus-rovnáse
    plus-rovnáse30.1.2018 22:18Rocket #01: Chlupatý a nebezpečný
    Rocket byl jeden z mích "jistých" vánočních dárků, koupi jsem zvažoval 5 minut a pak už bylo jasno.
    Kresba: Povedená, barevná a "hravá".
    Zábavnost: Pár momentů jsem se usmíval (většinou to byli spíš ty "dospělejší" vtipy), ale po zbytek času jsem se soustředil jen na příběh a akci.
    Výtka k překladu: Trochu mě vadilo, že překlad je provedený "spisovnou" češtinou, přeci jen by Rocketovi seděla víc ta nespisovná (pro příklad, nejde o citaci: řekl vs řek, divné vs divný)... Ve filmu přeci jen Rocket mluví trochu víc "drsně", tím nemyslím sprostá slova... To ne, to mi nechybělo.
    Příběhy: První se rozjel docela zajímavě, ale jeho rozuzlení mě poněkud zklamalo, i když konec byl fajn. !!Pozor možný SPOILER!! (Je Rocket "canonicky" poslední svého druhu nebo ne?)
    V druhém "kraťasu" jsem v podstatě nevěděl oč jde, snažil jsem se, ale nešlo mi to. Příběh se dá určitě pochopit, ale jeho průběh jsou jen vize beze slov. Na konci jsem měl pocit, že kdyby to bylo 3 minutové video byl by to skvostný skeč.
    Třetí příběh o robotovi byl fajn, lehce jednou věcí navázal na první příběh a byla to akce a pár hlášek.

    Sečteno a podtrženo, můj názor je, že je to skvělý oddechový komiks na zamračené odpoledne (který projasní barvy a akce), trochu mi evokuje svět z her Ratchet and Clank, ale na víc jak na slabší 4* to není. Bez "spisovné" mluvy by to bylo na silné 4* (lépe hovoří 80% procentuálním hodnocením, nebo 8/10*)
  • plus-rovnáse
    plus-rovnáse22.12.2017 21:10Mourrison - Sebrané spisy
    4*

    Sbírka (stripů?) kde každý je o něčem jiném, některé stránky jsou provázané tématem (léto a pláž, výlet...) a celkové je to prostě fajn. U některých se člověk nasměje, u jiných moc ne (nebo to jen není můj styl humoru...)

    Co mě vadí jsou názvy na výšku, já musím pořád otáčet komiksem...
  • plus-rovnáse
    Zázrak (Vol. 1) #25 je průměrný komiks, bohužel, který má potenciál ale nejspíš u něj to i skončí. Páni Macek a Kopl mohli předat Zázraka jiným autorům, jako to dělají v zahraničí (Marvel/DC...) ale je to jejich výtvor a jako autor svých vlastních příběhů, chápu proč to tak asi nechtějí.
    Finále 1. řady (2. řada tomu říkat odmítám, je to pořád ta první = Vol. 1, možná 2. série ale řada pořád 1.) je fajn, ale na zadek jsem si nesednul... Bubliny v některých scénách byly chaoticky umístěné a já to čet cik cak, protože zleva-doprava ze shora-dolů mi to prostě nešlo... Hlášky sem tam dobré, sem tam trapné... Ale mělo to konec a menší "cliffhanger" takže dávám 4* a doufám, že se Zázrak vrátí a v druhé řadě (tedy Vol. 2) poznáme trochu víc soukromí Zázraka, u kterého jsem si za 9 čísel ani nezapamatoval jeho pravé příjmení, protože to byl pořád Zázrak a ne David... no, ehm... No:)

    Doufám, že Vol. 2 bude ještě víc Dechberoucí, někdy...
  • plus-rovnáse
    Nejšerednější komiks DCKK... Ještě jsem to nečetl, ale obrázky jsou hrozný... A Catwoman vypadá spíš jako Mousewoman...
  • plus-rovnáse
    Nejšerednější komiks DCKK... Ještě jsem to nečetl, ale obrázky jsou hrozný... A Catwoman vypadá spíš jako Mousewoman...
  • plus-rovnáse
    Tfuj romantika a Zázrak?
  • plus-rovnáse
    plus-rovnáse8.11.2017 15:36Dechberoucí Zázrak #22: 1591
    Byla to nebožka žena Božena?
  • plus-rovnáse
    plus-rovnáse29.10.2017 00:58NOE #03: Čtyřicet dní a čtyřicet nocí
    Lepší než druhá část, počád slabší než první, ale 5 si to zaslouží.

    Za 29 kč jsem dostal (87 kč celkem) pěknej komiks a koupě nelituji, ale vadí mi, že nevím jak to dopadlo :(
  • plus-rovnáse
    plus-rovnáse29.10.2017 00:56NOE #02: Vše, co se plazí po zemi
    Slabší než první část, ale pořád za 29 kč, takže fajn :)
  • plus-rovnáse
    plus-rovnáse29.10.2017 00:56NOE #01: Trest za krutost
    Koupil jsem to jen jako váhu ke knize o kterou jsem stál. Ale za 29 kč si nemám na co stěžovat :)

    Skvělé post-před-apo. Obálka skvělá, celek Boží... Noe trochu rapl.
  • plus-rovnáse
    Přečteno za 2 a čtvrt hodiny (takže taková filmová stopáž:)
    Lepší než Man of Steel (film), podobné Smallville (seriál, ale ne moc) podoba s filmem z roku 1978 (jen Clarkův obličej).

    Docela se těším na Superman: Brainiac, který je od stejného scénaristy (pokud se nepletu.)
  • plus-rovnáse
    Je pravda, že ten střih kdy se něco děje a v dalším okamžiku je několik dní po všem... To jako proč? Za -2*

    Příběh by si zasloužil prodloužit ještě o jeden sešit. Nějakou rubačku, využít toho "Aquamana" z kádě... Ne, ne, ne.

    Dávám 3* zai: 1. Nejsem svině. 2. Chci u tohohle být (páč první český komiksový superhrdina, je pro mě něco jako svátek:) 3. Citace z Návratu do budoucnosti "Cestu? Tam kam míříme, nepotřebujeme cestu."
  • plus-rovnáse
    plus-rovnáse26.7.2017 14:16Ghost Rider: Cesta slz
    Po druhém přečtení, pořád nějak nechápu pointu celého příběhu... Je to to staré "pomsta, dvě rakve (hroby)..." ???


    Ale na 4* si trvám.


    mearez: Nejspíš to čeká i tu mojí... Přišla mi už rozlepená, možná taky proto stála jen 99,- :D
  • plus-rovnáse
    plus-rovnáse26.7.2017 13:56DC komiksový komplet #004: Batman a syn
    Srovnám-li to s Batman: Ticho, je to o něco příběhově slabší (o dost), ale kresba byla fajn, nápad na příběh se mi zamlouvá a Bruce v novém postavení "otce" a "znovu-playboye" taky není špatné.

    Postavu Barmanova syna Damiana jsem znal jen z filmů Batmanův syn, Batman vs Robin a Teen Titans: Jidášova smlouva, takže jsem očekával, že se o postavě dozvím něco, co ve filmech není (většinou to tak je), ale místo toho jsem dostal příběh ala Pán Prstenů (v knize nejsou bitvy, ve filmu jo). Postava Damiana tu hraje nejspíš 99. housle, protože jsem ho viděl na 5 stránkách z celé knihy(?)...

    Lidmi divné a rychlé přijetí Batmanem jsem nepostřehl, takže to komiksu nevytýkám. Co mě vadilo bylo pár hluchých míst. Příklad: Batman a "nový" Robin skáčí do auta na jedné stránce, na druhé je profesor a Batman a na další už Batman letí v raketě do další akce.

    Vsunutí dalšího Batmana na začátek a konec taky nefunguje. Proč? Co? Jak? Kdo? Nejsem si jistý, ale nebyl v původním vydání ještě jeden komiks po tom Bat-Baneovi?

    Shrnuto. Kresba skvělá, příběh má náběh, ale to je asi tak všechno. 3*
  • plus-rovnáse
    Kniha podle mě obsahuje tři příběhy. 1. o Thorovi a Guardianech, 2. o založení týmu Star-lordem (Starlordem / Star Lordem... Jak se to píše?) a 3. o Skrullech na základně a možném členovi týmu jakožto zrádci.

    Každý z těch příběhů je fajn a kompletně je to skvělé. Jenom mě mrzí, že další pokračování si v češtině nepřečtu. To, co teď začalo vycházet česky je od Bendise (ne?), takže Volume 3...

    Thorův příběh mě docela bavil, sice mi trvalo, která postava je která (ono představit je na začátku nestačí), ale pak to šlo už dobře.

    Druhý příběh kde se dává dohromady proakční tým, mě pobavil. scény, které ukazovali jak jednotlivý členové vstupují do týmu se pěkně prolínali se současnou akcí a mě to vůbec nepřišlo rušivé ani matoucí. Briefingová okénka jsou podle mě skvělá a člověk tak může pořád číst jméno toho a onoho hrdiny a na konci čísla už víte kdo je kdo a nemate vás to jako v Thorovi.

    Třetí část knihy o Skrullech mě bavila nejvíc. Rocket se rozjel, Cosmo se svým přízvukem mě bavil (kdo si ho čet jako Lva z Armagedonu?) a jo, za mě to funguje skvěle.

    Shrnuto. Jedno ze skvělých NHM a je mi líto, že jsem neivestoval do jednoho kusu navíc, protože mi něco říká, že bude cenné. 5*

    PS: Prosím někoho znalého, Star Lord co vyjde v NHM je událost před těmito Strážci (Anihilation?)???
  • plus-rovnáse
    plus-rovnáse11.7.2017 12:15Dechberoucí Zázrak #20: Po nás potopa
    Představení Pružiny proběhlo dle mého dobře, hláškovala ostošest, nebylo to skvěle, ale dobře je taky fajn a já čekám další porci příště :)

    Sám Zázrak je v tomto čísle odstrčen stranou, což mi zase tak moc nevadilo. Co mi ale trošku přišlo na nic - a je to v každém čísle - je ta uspěchanost některých věcí. Sice dávám 5* (je to pochopitelné, český superhrdina je něco, co česko potřebuje) musí to ale být tak rychlé? Třeba scéna s Kellym odehrávající se ve dvou okénkách (nebudu spoilovat, ale kdo četl pochopí o jakou jde scénu). V jednom okénku se nic neděje a v druhém je skoro po všem, chybí mi tak ještě jedno/dvě okénka.

    Easter, který mě pobavil bylo logo z Hellboye.
  • plus-rovnáse
    Po uvážení (a přečtení děsné Black Widow) jsem se rozhodl přidat 1* k celkovému hodnocení, protože "Co bůh miloval, člověk zabil" je prostě nejlepší co NHM zatím přineslo a 3* jsou proto málo. Dávám tomu 7/5*

    U "Premiéry" si trvá na 1* a tom, že je to stejně blbý jako Iron "já chudák miliardář" Man a Black "mužský prasata" Widow. Od toho ruce pryč!
  • plus-rovnáse
    Další ukázkové číslo NHMka.

    Hodnotím knihu tentokrát celkově (znamená, že počítám i starší komiksy) a musím říct, že mě Black Widow nezklamala... Já od ní taky nic nečekal. Za prvé nemám rád rusy, zadruhé jsem šovinistický macho...

    S iron Manem je Black Widow asi nejhorší postava, kterou mi Marvel zatím představil. Nemám ji rád, nemusím ji mít ve filmu a komiks byl děsnej. Hezky nakreslenej, možná dobře napsanej, ale děsnej. Zápletka, je blbá, feministický narážky jsem čekal, moc jich nebylo, ale jsou tam a no prostě slabý a o ničem.

    V podstatě nám NHM předvedlo tři Black Widow. 1. Femme Fatale (bo jak se to píše), 2. rádoby drsnou, která jde na Spidermana a když vyhrává je to "Já jsem dobrá" a po první ráně od Spidermana "On je lepší než já..."

    3. Black Widow je nejhorší. To je samí prasata chlapy... I když, uznejte, kdo se z vás nepodíval na ten zadeček? :)

    No, ta BW je prostě kráva. Chodí mlatí kde koho, pak si zavpomínná na "falešné vzpomínky" na balet, o kterých je pak ve stručné historii napsáno, že jsou pravé...

    Jediné plus bylo mihnutí se Nicka Furyho (bělocha - nejsem rasista) a toho jsem si užíval a těším se na jeho knížku, která mě čeká až přečtu ty mezi BW a ním. Možná si koupím i mírotvůrce...

    3* za ukázkové NHMko, které přineslo víc než Iron Man, ale které je tak blbé, že nemůže dostat víc.

    1* si přidejte pokud jste feministka a máte rádi rudoprdelníky...
  • plus-rovnáse
    plus-rovnáse17.6.2017 23:19Ghost Rider: Cesta slz
    Western plný krve, střev a utržených nebo ustřelených končetin... Navíc s Ghost Riderem, co chtít víc?
  • plus-rovnáse
    Mnou postřehnuté Easter eggy:
    1. Superman vs Spiderman
    2. Miloš (asi Forman) v té sektě (čtu od čísla 16 tak nevím co jsou zač)
    3. jméno Shazam
    4. blonďák v nádrži s žábrama je narážka na Aquamana?
    5. možná to přišlo jen mě, ale ten makléř z Wall Street nevypadal trochu jako Alfred?

    Jinak, moje čtvrté nakouknutí do Zázraka. Jsem spokojenej a už se moc těším na Pružinu.
  • plus-rovnáse
    Pro pořádek, ohodnotím obě části samostatně, ale celé knize dávám 3* jakožto průměr z obou hodnocení.

    Nejprve modernější kousek X-Men: Premiéra.
    Když jsem četl Iron Mana, říkal jsem si "To je ko***," takhle uskuhranýho miliardáře pohledat. Myslel jsem si, že už nebudu číst v komikse nic horšího. Ale X-Men: Premiéra tomu dala novej level. Jean je ta nejhorší postava, o které jsem v komiksu kdy četl. Už jen to, že je někde nová, ale všem pořád rozkazuje "Udělej tohle, udělej tamto!" Asi čtyřikrát někomu řekne ať sklapne... Je to pěkná k*n*a, to vám povím. Chvilkou jsem si nebyl jistej, jestli X-áky vede ona nebo Cyclops.
    Co se týče ostatních postav... Nejvíc k srdci mi přirostl Bobby, Hank a Warren. Těm jsem jejich postavy uvěřil, byli propracovanější než ostatní. Profesor se v tomhle příběhu vyskytuje jen párkrát a to tak, že málo nebo skoro vůbec. Jeho myšlenka o soužití mutantů a lidí je zde vměstnána do dvou bublin a to je asi tak všechno, zbytek je jen plešatý muž, který nic moc neříká a roli nehraje už skoro vůbec žádnou. Magnetovi jsem zase nic moc nežral. Místo charismatického záporáka je zde vyobrazen jako nějakej úchyl co chce týrat puboše a k tomu ovládnout svět.
    Opravdu mě X-Men: Premiéra zklamal. 1* hvězdičku dávám za poměrně povedenou kresbu a za hláškujícího Bobbyho, Warrena a Hanka.


    Teď k staršímu kousku Co bůh miloval, člověk zabil.
    Tohle bylo na jiné úrovni. Čtení už od začátku temné a hutné. První scéna mě přinutila zatlačit slzu a to jsem netušil, že u tohohle komiksu to nebude naposled. Příběh se vydařil a na to jak je starý je secsakra současný a děsivě pravdivý. Povaha "my nejsme rasisti" rasistů, je zde vykreslena tak, že jsem nenáviděl každou padouchem ovlivněnou postavu a říkál jsem si, že je to jak číst komentáře na seznamu u zpráv.
    Hlavní padouch si zde vylévá srdce, proč je proti mutantům, ale upřímně mě nedojal, psychopat každým coulem. Hrdinové mají každý svůj prostor, to je fajn, není to "oneman show Jean Grayové", ale taky to není ten pocit "whííí". Profesor opět na druhé koleji (čekal bych alespoň dvě strany), ale jinak spokojenost. Největším miláčky v tomhle příběhu jsou pro mě Cyclops, Wolverine a překvapivě Magneto, kterej jakožto "dočasný hrdina" mi rozbušil srdce v touze po boji za spravedlnost. Ale tu nakonec zchladil Cyclops.
    Kresbu moc neřeším, protože je to k**va skvělý a těch 5* tomu dávám strašně rád.

    Kdyby tahle kniha přinesla to, co měla obsahovat, asi by to bylo nejlepší co NHM nabízí, takhle je to (jen díky té "Premiéře") průměr, což mě mrzí.
  • plus-rovnáse
    Já se bavil, hlavně eastereggy (Chobotnice, Trump...) :)
  • plus-rovnáse
    Green Lanterna jsem znal jen z animovaného filmu První let a pak z hraného s Deadpoolem Reynoldsem, takže Tajemství původu jsem si přečet rád. Za mě je to fakt dobrej origin, ale trochu mě štve, že ještě před samotným komiksem v předmluvě mi řekli "Tohle je jen začátek, spousta toho, co tu bude je jen nakousnutí." Takže jsem po celou dobu čtení přemýšlel, která další část příběhu je jen nákus a pak jsem jen zalitoval, že nic dalšího nepřečtu...
    Ale zpět ke komiksu.
    Nevím proč někdo tvrdí, že film udělal chybu... Jasně prsten nemluví, ale jinak jsem to srovnával a ten film je skoro úplně stejnej... Nejspíš ho natočili podle tohohle komiksu.
    Sinestro se mi líbil a je hodně těžký si představit, jak se z něj pak stane padouch (nebo ne?) a byl lepší než ve filmu. Až na to vyzrazení budoucnosti už v předmluvě, za kterou by měl někdo dostat do nosu, je to pro mě fajn čtení a já musel dát 5*
  • plus-rovnáse
    Starší příběhy mi přišli trochu nudný, ale nebylo to přímo otřesný. Novější část je o něčem jiným. Užíval jsem si kresbu a čtení odsýpalo. Příběh mě bavil a Power Man mě dostal.
  • plus-rovnáse
    Až na konec skvělá kniha z NHM. Joe čistič mě dostal:)
  • plus-rovnáse
    Je mi líto, že origin a první výskyt v téhle knize není, kdybych jí skládal já dal bych tam Origin, číslo se zmražením v ledu a číslo s rozmražením a pak něco málo z doby mezi 1980 až 2000 (takovej znalec nejsem).

    Ale budu hodnotit tuhle verzy. První příběh byl fajn, konec mě dostal a já padoucha i zalitoval. Další s tankerem... No nic moc. Cap presidentem, to mi přišlo trefný (když byly v US volby).
    Upíří story mě bavil a jen mě navnadil na knihu s Bladem (upíři:)... Poslední příběh, převyprávěný orogin... Já radši příběhy z první ruky.
  • plus-rovnáse
    Mě v téhle knize chyběl nějaký mezi komiks... Škoda. Ale i tak je to Wolverine, který má "koule"... Má je i bez uvozovek, ale to sem nepatří:)
  • plus-rovnáse
    Další první seznámení s dalším komiksem. Za 50 je to skvělý, ale i přes to je to takový průměrný. Příběh odkazuje na čísla, která neznám, i když odkazuje scénami, takže je to drobnější nedostatek. První výskyt je zkrátka starý klasický komiks, který působí spíš komicky, ale pobavil mě. Stránka se smlouvou Avengers, kde jsou podpisy jednotlivých členů je fajn bonus. Těch je i hodně na konci knihy a stojí za to. 1 hvězda navíc za tabulka Avengers:)
  • plus-rovnáse
    plus-rovnáse11.4.2017 16:51Dechberoucí Zázrak #17: Jihlavou dolů
    Druhé nakouknutí do univerza Zázraku a můžu říct, že si přijdu "zasvěcenější"... :)

    Příběh pokračuje a já jsem docela rád jak skončil (ALERT: spoiler nebude:) Zázrak se mi moc líbí a já ho mám v plánu dokoupit a kupovat dál, nemůžu u historicky prvního českého komiksového superhrdiny chybět (klidně se budu hádat, protože jím je), ať pak můžu dělat machra před fakanama až mi bude 70... Něco jako dneska senioři, kteří četli první komiksy od DC, nebo Marvelu.
  • plus-rovnáse
    plus-rovnáse11.4.2017 16:46Dechberoucí Zázrak #16: Krvavá Brána
    Můj první Zázrak. (Nejspíš) proto je to pro mě tak matoucí, navíc neznám Vzkříšence... Ale musím říct, že Zázrak mi přijde dobrý. Někdo píše, že to není "český" superhrdina. Má český jméno? Žije v čechách? Píšou to češi? Tak je to český superhrdina.

    Že to nevypadá jak Marvelovský komiks z roku 2k17? NoA? Má to svůj styl, já osobně bych nenakreslil nic z toho, zkoušel jsem kreslit spoustu věcí a nechtějte to vidět:)
  • plus-rovnáse
    plus-rovnáse11.4.2017 16:24Spider-Man #14 (Speciál X-men)
    Když pominu fakt, že je to komiks podle filmu, který je podle komiksu... Jo, mě se to líbí. Příběh je stejný jako ve filmu (trochu osekanější), ale postavy jsou nakreslený dobře a komiks nevypadá spatně. Bonus o filmu potěší. Škoda že můj kousek prošel časem a vyhrála si s ním i tužka a propiska. Už pár let mi leží v krabici aby vydržel "navěky":)
  • plus-rovnáse
    plus-rovnáse11.4.2017 16:18Scott Pilgrim #02: Proti zbytku světa
    Opět mě mátly postavy, které jsou si podobné. Jinak další porce Pilgrimova boje za lásku...?

    To že je Pilgrim zběhlý v boji ve filmu nebylo, to dává příběhu další úroveň.
  • plus-rovnáse
    Musím říct, že jsem se ke komiksu dostal až po shlédnutí filmu a překvapilo mě, jak jsou si podobný ale taky nejsou...

    Nebudu to okecávat, Scott Pilgrim mě pobavil ale občas jsem nevěděl, která postava je kdo... Za to může fakt, že je to černobílý:)
  • plus-rovnáse
    Nechápu proč starší komiksy jsou za novějšími (koukal jsem, že je to tak i v anglické verzy), tady to měl někdo pomotaný:)
    Novější komiks se mi četl lehce a krásně, kresba byla skvělá a když mi někdo řekl "Zase čteš komiksy pro děti?" ukázal jsem mu dvoustranu s oběšenci a bylo to:)
    Starší komiks byl - stydím se to napsat - blbější. Koza, koza, další koza... a hele Thor! Tak bych to odvyprávěl.
    Bonusy jsou fajn. Historie každého zvlášť byla dobrý nápad (ať už kohokoli) a tak bych to asi ukončil.
  • plus-rovnáse
    Příjemné setkání s komiksovou verzí Fantastic Four. Já je znám jen z filmů, takže jsem byl zvědavej. A ono to bylo dobrý. Jediné co mě mrzí, že v této knize není první výskyt (nekupuju UKK, i kdyby to tam bylo:) a Mister Fantastic, ve kterém první výskyt měl být nevyjde... Za válku mezi studii Fox a Disney zaplatí zase jen fanoušek...
  • plus-rovnáse
    Captain Marvel pro mě byl úplná neznámá, ale tahle kniha mi ho představila a líbila se mi. Sice to není úplná bomba, ale zas takovej shit to není. Dal bych 4 hvězdičky, ale už jen kvůli haterům dávám 5.
  • plus-rovnáse
    Krásné ukázkové číslo NHMka, ale Spider-Man je už tak profláklej a tolikrát zfilmovanej, že to je jako... stokoruna. Každej jí má a nikomu nepřijde výjimečná, ale přesto se i s ní dá pobavit (překvapivě si teď uvědomuju, že Spider-Man stál 100,- náhoda?).
  • plus-rovnáse
    Tohle je absolutní ukázka toho jak má NHM vypadat. První výskyt, vstup do Avengers a následně samostatná série, která se mi líbila. Sice záporáci trapní, ale Hawkeye byl skvělej a Mockingbird (už se těším na její knihu) mě je diváka Agentů SHIELDu potěšila. A konec mě odrovnal:)

    Hawkeye je nejlepší ze všech dosud vydaných NHM.
  • plus-rovnáse
    O něco slabší než první část, ale i tak jsem komiks přečetl na jeden zátah a užil jsem si svého prvního (počítáme-li knihy, druhého) Batmana. Obě části mě zpříjemnili sobotní odpoledne, které jsem nemohl strávit jinak. Co dodat?...
  • plus-rovnáse
    Moje úplně první setkání s Batmanem (i když jednu nebo dvě stránky si myslím pamatuju z Crew2...?) a bavil jsem se. Jediné co bych mohl komiksu vytknut byla velikost písmen, jinak skvěle strávené odpoledne (čteno i s druhou částí, nečtu jako lenochod...:)
  • plus-rovnáse
    Pro mě nejslabší číslo NHM. Nelíbila se mi japonská stylizace komiksu ani příběh. Ten mě neoslovil. Konec jsem (možná svojí blbostí) nepochopil a bonusový materiál mi přišel moc nudný (technické detaily asi zase moji vlastní blbostí). Taky mi přišlo v bonusech divný něco jako "nano-oblek" nebo co... Nic pro mě.
    2 hvězdičky dávám za Origin, který tu má být (NHM přece) a za část příběhu kdy je oblek oživen.
  • plus-rovnáse
    Díky:)
  • plus-rovnáse
    Dotaz: Docela jsem si říkal, že bych si to koupil, ale je Flash v komiksu Barry nebo opravdu podle popisku Wally... Protože já znám jen Barryho a tak Wallyho nechci:D
  • plus-rovnáse
    plus-rovnáse28.7.2018 11:40Strážci galaxie #01: Kosmičtí Avengers
    Tak to se asi budu držet ještě chvíli dál...
  • plus-rovnáse
    3 možná 3a1/2 nebo 4 dotazy: Je na tý knížce někde označený logo DC, nebo to vyšlo tak nějak "no-name"?
    A pokud se mi líbil Ghost Rider: Cesta slz, mohlo by se mi líbit i tohle? A ještě, jak je to odlišný od filmu a postavy v Legends of Tomorrow?
  • plus-rovnáse
    plus-rovnáse28.7.2018 11:28Strážci galaxie #01: Kosmičtí Avengers
    Malý dotaz: Když se mi líbili (jako FAKT líbili) Strážci v NHMku, mohli by se mi líbit i tihle?
  • plus-rovnáse
    S odstupem mám takový pocit, že nebylo ideální začít tímhle... přeci jen je tam spousta odkazů na minulost a tak... takže to jako seznámení moc nefunguje... Kdybych nevěděl, kdo je kdo alespoň z filmů a seriálů, tak bych byl úplně vedle.
  • plus-rovnáse
    plus-rovnáse28.7.2018 11:18Strážci
    Škoda, že nevím kde bych to splašil...
  • plus-rovnáse
    Spíš ta knížka mohla nést název FF...
  • plus-rovnáse
    Ještě jsem to nečet, ale od letmého pohledu mě u téhle knížky napadá jako první slovo "bizár", proč ale? :D
  • plus-rovnáse
    Je tohle New-Earth? Nebo je to nějaká jiná Země? Docela mi přišlo povědomé to s tím Supermanem za oknem Lexe, jako z Utajeného počátku... Pokud se nepletu...
  • plus-rovnáse
    plus-rovnáse7.7.2018 17:20Rocket #02: Tahání za ocas
    Trochu škoda, že názvy jednotlivých sešitů nebyli i v první knize:/
  • plus-rovnáse
    A co když budou tři?
  • plus-rovnáse
    plus-rovnáse7.4.2018 14:01Gotham Central #02: Šašci a blázni
    Můj nick je spíš ironický... :D
  • plus-rovnáse
    Je to vhodný pro někoho kdo nemá s mangou žádný zkušenosti? Pokud se nepočítá Scott Pilgrim...
  • plus-rovnáse
    plus-rovnáse7.4.2018 13:52Gotham Central #02: Šašci a blázni
    Proč je to dražší než 1. knížka? Chápu, že je to 11-22 (o jeden sešit víc...? ta moje matika) Ale ta první stála 500... 150 kč za jeden sešit navíc?
    Ještě ke všemu ani neudrželi podobu písma z první knížky, to mi vadí... Unifikace lidem asi nic neříká...
  • plus-rovnáse
    plus-rovnáse7.4.2018 13:49Dvanáctý Doctor Who #01: Terorformace
    Otázky za všechny prachy: Je tam ta otravná protivná hnusná špatně ukončená postava jménem Clara Oswald?
  • plus-rovnáse
    Není to blbě seřazený? Ten Annual neměl být třeba na konci, nebo na začátku? Ještě jsem to nečet, ale působí to už od pohledu trochu rušivě mezi jednotlivými sešity Upířího státu...
  • plus-rovnáse
    plus-rovnáse7.4.2018 13:45Batman / Želvy nindža Adventures
    Tohle má jen jednu knížku, že jo?
    Tyhle želvy mám rád... Hlavně Donnieho a Mikeyho :D Rapha můžu a Leonardo je děsnej... Toho mám rád snad jen v původních filmech z 90. let...
  • plus-rovnáse
    Je to fuk, ale není hezký v knihovničce... Jen by mě zajímalo, jestli další knížky to budou mít taky... Teda spíš nebudou... Chápete, ne?
  • plus-rovnáse
    Carnage: Já. Doufám, že je to jen ojedinělá vada tisku...
  • plus-rovnáse
    Uvnitř v komiksu to přežiju... Ale já to myslím jako na obálce... Z venku na knize...
  • plus-rovnáse
    Že by reklamní tahák??? :)
  • plus-rovnáse
    Tak jak se na to dívám několikrát denně... Nějak mi to přestává vadit... Není to nejhezčí obálka, ale už s tím nemám takový problém... Asi už stárnu...
    Jinak Elektra asi nebude moje nej-postava... Sice s ní nemám ještě zkušenost z komiksu, ale v Daredevilovi od Netflixu je pěkná k*n*a!

    A ještě menší kritika... Proč je tam to -ová? Elektra Nachios by bylo lepší... Bojím se aby nevyšla Jessica Jones-ová...
  • plus-rovnáse
    Teď nehodnotím komiks, ale proč máme jinou obálku, než jakou ukazují fotky ze zahraničí? Tahle je podle mě nejhnusnější ze všech zatím vyšlých 41 NHMek... Jako vážně, proč???
  • plus-rovnáse
    Koukal jsem na internetu, ten Superman: New Krypton Special #1 má nějak kolem 40 stran, ale tady jich je jen pár... Nejspíš protože má pak od dalších stránek jinou kresbu... A škoda že chybí galerie obálek...
  • plus-rovnáse
    2/3 NHMka za náma... Toto letí...
  • plus-rovnáse
    Máte chybně uvedené sešity... Je to Avengers (Vol. 1) #9, #158-160 a Avengers Two: Wonder Man & Beast #1-3
  • plus-rovnáse
    Všiml si někdo, že Fell, nebo jak se ten záporák z Nového Berlína jmenuje, že se podobá Karlu Schwarzenbergovi???
  • plus-rovnáse
    plus-rovnáse30.1.2018 22:42Spider-Man #16
    Neví někdo jak to pokračuje? Na konci se k polomrtvému Spider-Manovi blíží J.J. a chce ho odmaskovat a v dalším komiksu už bylo něco jiného...
  • plus-rovnáse
    filozof: já třeba nemám Starka rád...
  • plus-rovnáse
    plus-rovnáse22.12.2017 21:04Batman / Želvy nindža (pevná vazba)
    Taky se přidám :)

    Trhač a Tříska ty jsou ve filmech, seriálech, takže to je tak zaběhlí, že měnit to nemá cenu. Proč to tenkrát přeložili to nevím. Ale chápu to. jako Harry Potter, tam jsou taky Bradavice, Brumbál, Famfrpál...

    Klan Foot, tak to bylo snad ve všech verzích Želv, které znám. Noha mi přijde blbý... Napadlo mě, jak je to s Hand-em od Marvelu? Je to Hand nebo Ruka?

    A to by byl crossover - Iron Fist/TMNT vs Hand/Foot :D
  • plus-rovnáse
    Mladá fronta si vytvořila svůj začarovaný kruh... Neprodává se to, protože není 4. díl a není 4 díl, protože se to neprodává...
    Jako když se někdo cpe, protože je mu mizerně a z toho, že se cpe je mu mizerně... :)

    Já to naštěstí mám z Levných knih jen za 29, takže nelituju...
  • plus-rovnáse
    Pokud toto budou vážení a milý Petr a Petr číst, tak bych rád poblahopřál k zakončení 2. série a jen položím takovou řečnickou otázku: Pérák v ABC je váš nápad, nebo vydavatelův způsob jak vytřískat prachy z fanoušků? Protože pokud to bude třeba 30ti stránkový Pérák, vyplatí se vydavateli víc to rozkouskovat a hoblovat prachy za ABC, ve kterém stejně musí být nějaký komiks, tak proč ne Pérák, což...

    Počítáme! Jeden sešit s Pérákem = 59 kč, jedno ABC s 2 stranami Péráka = 45 kč... 30 stránek Péráka to je = 15 ABC = větší vejvar...

    Já nevím jak jiní, ale mě by se líbila taková verze "Giant Size Issue" takovej 1 sešít s Pérákem třeba o 80 stranách za 149 kč... To bych klidně zaplatil, nebo minisérie o 3-5 sešitech... Ale mám peška, tahle o Péráka přijdu:(

    Pokud třeba nevyjde někdy v budoucnu jako speciální knížečka ABC, jako Mourison:)
  • plus-rovnáse
    3* zatím jen za kresbu, ještě jsem to nečetl...
    @Darth Realchi: Infinity War jdou do kina až v březnu příští rok, ne? To spíš u toho Thora to chytli...
  • plus-rovnáse
    plus-rovnáse1.12.2017 17:22Rocket #01: Chlupatý a nebezpečný
    Je to lepený, nebo vázaný s měkkou vazbou? Musím mít přečtený Strážce Galaxie od Bendise? Přemýšlím o koupi k vánocům... Když se prej chystá i 2. díl :)
  • plus-rovnáse
    Vyplatí se to za těch 230 kč? Četl to už někdo?
  • plus-rovnáse
    Ještě jsem to nečet, ale prohlíd jsem si to a dávám 4 za kresbu (šesti rukej kung-fu mistr? no ták!!).
  • plus-rovnáse
    Není to přímo k Beastovi, ale neví někdo jak to bude s číslem 33? 17. listopadu je svátek... A bude to Shang Chi jak je na wikipedii, nebo Ant-Man jak je to v jednom nejmenovaném obchodě?
  • plus-rovnáse
    P.G. : Hawkeye vyšel jako 4. kniha NHMka a byla v něm Mockingbird taky, na konci se dají dohromady a ve stručné historii se dozvíš vše i o Hawkeye-ovi. Stačí číst všechny díly a ono se to nějak nabalí do sebe:)

    Já tohle beru jako takové pokračování rodinné ságy Hawkeye a Mockingbird:)
  • plus-rovnáse
    Carnage: Na wikipedii je u War Machine(a) napsáno chybně - War Machine (Vol. 2) #1-5 a Iron Man #281-285... To je 10 sešitů, ale na francouzském seznamu je sešitů jen 9...
  • plus-rovnáse
    jh666: Jé Scott Lang:) Škoda, že ne i Hank Pym... A War Machine má 9, takže chyba na wikipedii. (Nebo neumím počítat:)
  • plus-rovnáse
    Carnage: V našem Tescu mají už tři měsíce vždycky jen jeden kus... A v trafice vůbec žádnej. A takový UKK neseženu u nás ani v jedný trafice... Ach jo:(

    Doppelganger: Myslím, že nezdá. Já mám na posledních dvou knížkách tenký červený proužek. Ale není to tak zlí.

    Jediné, co můžu vytknout českému NHMku je to nešťastné seřazení knih. Po vypuštění všech Xáckejch knihách máme dva androidy za sebou, tři nejtenčí knihy po sobě... Jinak, neví někdo, co bude 30 a další? Taky jsem koukal, že na wikipedii je War Machine s deseti komiksy... Nějaká blbost, nebo to bude špalek?

    Jo, a neví někdo jestli u nás nevyjde Venom (Flash Thomson) a Ant-Man (Scott Lang)?
  • plus-rovnáse
    Nezačala tou krizí New-Earth?
  • plus-rovnáse
    Jak je to tedy s tím komiksem "Vina", je rozházený, nebo ne? Hledal jsem na internetu, ale nikde není k přečtení...
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 0
Mám: neveřejné
Chci: neveřejné
Sháním: neveřejné
Nabízím: neveřejné
Osobní: neveřejné
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0