Koupit
Hank Pym je nejen nejlepší věděcká kapacita Marvelu, ale také Ant-Man - přední vědec, který inspiraci čerpá v říši hmyzu a má intelekt génia. Můžeme tedy s klidem říci, že je silný jak na těle, tak i na duchu.

V tomto čísle se s námi podíváte do hlubin mraveniště v jedněch z nejúžasnějších Tales to Astonish, který kdy Marvel vydal! Stanete se svědky toho, jak se z vědce vyklube superhrdina - Hank Pym začne kariéru v boji se zločinem coby úctu vzbuzujícíc Ant-Man! A na závěr se zase jednou připojíme k nejlepšímu týmu na světě - Pym totiž povede Avengers na několik misí, které jednou pro vždy dokážou, že jsou vskutku nejmocnějšími hrdiny světa!

Obsahuje příběhy:
Muž, který spadl do mraveniště - Stan Lee, Larry Lieber, Jack Kirby
Nejmocnější na světě - Dan Slott, Koi Phama

Každá kniha obsahuje bonusové materiály, jako jsou soupisky týmů, první výskyty a historii postav, profily tvůrců, shrnutí minulých událostí, náčrtky, seznam zásadních knih a jiné zajímavé informace. Hřbety jednotlivých knih tvoří marvelovskou krajinu, jejímž autorem je výtvarník Adi Granov. Vychází každý druhý týden.

Obsahuje sešity sérií Tales To Astonish (Vol. 1) #27, #35 a Mighty Avengers (Vol. 1) #21-26


Scénář
Stan Lee, Larry Lieber, Dan Slott
Art
Paco Diaz Luque, Jack Kirby, Khoi Pham, Rafa Sandoval, Stephen Segovia, Harvey Tolibao
Ink
Richard Bache Ayers (Dick), Roy Allan Martinez, Roger Bonet Martinez, Danny Miki, Noah Salonga
Barvy
Jean-Francois Beaulieu, June Chung, Jason Keith, Matt Milla, John Raunch
Lettering
Rui Alves, Petr Schwarz
Překlad
Viktor Páč
Redakce
Changer the Elder
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 2421-6399 (Hachette Fascicoli)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
175 x 266 mm
Tisk
barevný
Váha
690 g
Stran
192
Cena
249 Kč
Originál
Mighty Avengers: Earth's Mightiest (Marvel)
  • louza
    Ant-Manův origin je příběh z hlubokých předpočátků Marvelu, ale na svojí letitost je to příjemné a dobře nakreslené dobrodružné čtení pro děti a dospělé v dětství zastydlé. První příběh mocných Avangers o boji se šíleným bohem je brutální plebs, kde se druží snad všechno co na Avangers nemusím. Jejich pěkně kreslený konflikt konflikt s Osbornovou úderkou a následné obléhání Baxterovy budovy nakonec vytahuje knihu alespoň do průměru.
  • karl173
    Tato kniha má dvě strany. Tak jako se dělí na retro a moderní komiks, se tato kniha dělí na vzdělání se o postavě, jednoduchému zjištění jak to kdysi bylo a pak na zjištění že nemáte páru co všechno se v Marvelu stalo. Mluvím o tom že retro část je zkrátka fajn příběh o tom jak vlastně vznikl Ant-man a jak začal Hank Pym. Je to dobré a velmi povedené retro, které patří k těm lepším a opravdu jsem se bavil. Horší je to ale s moderní částí. Mighty Avengers jsou míle daleko od toho co z Marvelu znám, co jsem si za ten rok dokázal načíst. Samozřejmě ti co Marvel mají načtený si budou moci vychutnat čistě příběh který je celkem fajn a pobaví, i když je to samozřejmě klasicky jen část něčeho většího, ale ti co tenhle svět nemají tak načtený nebo se v něm už ztratili, což není u Marvelu žádný problém, tak si budou užívat tentýž příběh, jelikož není moc složitý, ale zároveň budou také často nechápavě kroutit hlavou co se to vlastně všechno za tu dobu stalo. Dle mého názoru autoři této série nevybrali zrovna vhodný příběh o této postavě, protože čtenáři toho bude spoustu unikat. A ještě aby ne když dostane jen část příběhu. Navíc to není ani o Ant-manovi jako takovém, takže moc počtení o tomto superhrdinovi nedostanete. S tímto jsem měl asi ten největší problém. Jinak ale jak jsem již napsal, příběh je celkem fajn. Docela jsem se u toho bavil a to i když jsem často neměl páru co a jak a proč. Kresba bych ohodnotil lehce nadprůměrnou. 70%
  • P.G.
    Tak tohle se opravdu povedlo - kdo v originále sestavoval výběr sešitů?? Ten konec fakt stojí za to... A to zrovna v okamžiku, kdy mě příběh z Mighty Avengers celkem chytl a díky kresbě v posledních dvou sešitech hodně zaujal. Jako jestli si někdo z vydavatelství myslí, že zrovna tenhle způsob (ukončení příběhu v rámci knihy NHM) mě přiměje nějakým způsobem k pokračování (v sérii, zájmu o postavu), šeredně se plete.
  • S4TW
    Tahle postava je hrozně zajímavá. Superhrdinské alter ego Hanka Pyma je vlastně celkem bídný superhrdina a je jedno, jestli to je Ant-Man, Giant-Man, Yellowjacket nebo další. Prostě průměrný suprák, ne moc zajímavý doplněk do týmu. Ovšem Hank Pym sám osobně je jednou z nejlepších kladných postav (ač má na triku spoustu kontroverzních činů), jakou v Marvelu máme. Za touhle postavou je neuvěřitelný vývoj a posun a jestli se povedla nějaká postava hodně polidštit, tak je to právě on. Hrozně mě baví a když jsem si pročítal na konci jeho historii, tak mám chuť si projet všechny jeho komiksy, abych ho ještě lépe pochopil. Teď ke komiksu. Retro patří bezesporu mezi ty povedenější, především díky svým výjevům (kresbě), které ve své době musely působit fenomenálně a já v nich vidím kouzlo ještě dnes - prostě bavilo. Hlavní příběh patří mezi dnešní nadprůměrné standardy, bohužel s tím souvisí to, že je příběh roztahán na desítky sešitů a mi zde dostáváme pouze jeho část. Je to škoda, protože sešit od sešitu je série lepší a lepší. Hank zde dostává slušnou porci prostoru a mi si můžeme udělat obrázek i o této postavě, musím říct, že Slottovy se povedl vystihnout. První zápletka je fajná, tým se dává dohromady, zároveň balancuje mezi tím, co je správné a co už je trochu za hranou. Poslední dva sešity dostávají ještě větší šťávu, ale když nám má být odhalena největší záhada, tak je konec, ale co už, na to jsme si mohli za ten čas již zvyknout. Celkově mě to dost bavilo, je to hodně ukecané, spousta textu a rádoby odborné terminologie, ale to k Hankovi prostě patří. Kresba moc nezaujala, v posledních dvou sešitech se to trochu zlepší, ale na zadek neposadí. Celkově určitě lehký nadprůměr a příjemná Avengerovská zábava.
  • mearez
    Obsahuje spoilery Zase budu hodnotit hlavní příběh. Prostě průměrný Avengeři, a to nemyslim špatně. Slott napsal skvělej příběh, ketrej by byl i zapamatovatelnej, kdyby ho neustřihli v nejlepším (jak už zmiňoval Carnage, ten co to vybíral, by měl dostat facku). Tak mi přijde dost divnej ten konec souboje s FF. Valerie odrovná Amadea, ale nakonec se zjistí, že se Hank a Reed usmířili jen proto, že byli uvězněni někde v prdeli, a taky proto, že Hank Reedovi ukázal něco, co Reeda přimnělo změnit názor, jenže mi se nedozvíme, co to bylo, protože kniha skončila ve fakticky nesprávnou chvíli. Navíc už poněkolikáté si říkám ,p roč nevybrali třeba nějákou jejich sólo sérii místo nějákých výřezů sérií, které potom ještě minimálně dva roky běželi. Taky si myslim, že tahle kniha ukázala Hanka ve špatnym světle, a to jest jako debila, egocentrika, narcise a sobce, což asi neni úplně dobrý, když tyto knihy mají upoutat fanouškovu pozornost na určitou postavu aby ji začal číst víc. Čtyři hvězdy bohužel nechávám, i když mi ruka sklouzává na tři, ale je to další book Avengers u nás, a já Avengers tuze rád, takže nemůžu jinak. 4*
  • Carnage
    Když mě to začalo hodně bavit a kresba se v půlce knihy fakt hodně moc zlepšila tak nastal konec...a důvod toho všeho nestihnul Hank Pym doříct/ukázat...kdo to v originále vymejšlel ten výběr sešitů by měl dostat facku.
  • Tyfus
    Docela dobré čtení, akorát škoda, že to nemá konec. Jdu si přečíst zbytek.
  • cyboy
    Je to jiste velkolepa udalost ke ktere kniha smeruje, jen se o ni jaksi nedozvime, protoze v tu chvili to konci. Bajecne.
    65%
4281521
Četl/a (83)
2scha, Abbott, ADM1, Alfred, AlmightyMates , calvin10, CaptainCzech, Carnage, chuckboris, cyboy, dajik, deadpool, Deckard, Dexir, Doppelganger, dvory, Fives, Fox01, Gustik5, gwen666, hromotlk, Hugin, hypermlok, invape, Izmir Čupr, Jack, JaroKakashi, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, kadas97, kallenved, karl173, kaylin, KdG, kendor007, Kitykatyn, Knowho/Wullcann38, Knuckless, Koci, Lachvos, lantan1, Leo159, Mariomichal, Mart74, Martinb, Mates17, Mato, mcezik, me, mearez, MEGA, Mercurio, mineralk, miuanek, MonsterGyre, Moon, Mr.Bolt, NikkiKonig, opytz, Osimchin, Paldini, PatrikTheMighty, pearlxjam, petad, petrSF, punisher, raenius, rewkon, Rinter, roswelll, S4TW, slavik38, Standis0202, Star36489, SteveCZ, trudoš, Tyfus, vita, VskPrzk, xxSIMIxx, Zaknafeine, zlejzmrd
(212)
2scha, Abbott, Abe, adam.ra, ADM1, afri, Agiru, Al0f0k, Aldo26, Alfi, Alfred, Alikkk, AlmightyMates , Azbest, Azik2586, Badgu.y1902, batoo, beanek, blackJag, Blackmoor, bmc75, calvin10, CaptainCzech, CaptainL, CaptainMarty, Carnage, Choky86, chuckboris, ConanVJ, Craxx, CSE_AC/DC, cyboy, dajik, Dali, Davidkkk, deadpool, Deckard, deefha, DegiCZ, Denis1996, Dexir, disclose, DKoscik, Doctor_Sk, Doncek4321, doophy, Doppelganger, DracoAn, Dzoglik, Elizabeth, ertefol, fifas, filemon, Filip123, Fives, Fox01, Fry, gezic, Glumal, gwen666, hahahoho, Hebled, henrycruel, hicks, hlavathor, holubdema, Honzin, hromotlk, Hugin, hugosnowden, hypermlok, Idy, ikshorm, Infarkt, invape, Izmir Čupr, Jack, JackOneil, James, james dixon, Jáňa, jardoom, JaroKakashi, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, jjjirik, José, Joshua_T, kadas97, kallenved, Karel Sec, karl173, KdG, kendor007, Kitykatyn, Kiwi1902, Knowho/Wullcann38, Knuckless, Koci, komiksák007, Kouzelnik7, krupan, kucik, Laik, Lenny, Leo159, Lobok257, Lukyn2810, Mariomichal, Mart74, Martinb, Mates17, Matio, Mato, Maty48, MB, me, meffis, MEGA, Mercurio, merhyx, mgeralt, MickeyStuma, mikado, MIKER65, mimo_provoz, mineralk, miuanek, MonsterGyre, monty.cl, Moon, MP, Mr.Bolt, Mr.Ward, mywiel, namdnas, NecRoman, Nevimtrebastofi, Nightmare, NikkiKonig, novass, nx, Nyxxie, Olesh, opytz, Osimchin, Paldini, PatrikTheMighty, pavel, pearlxjam, pechna, pennywise, perper, petrSF, Piros0013, pk123x, plema, Poseidon1978, punisher, Quentin, Radkos, raenius, rewkon, RicHard. , Rinter, rockyt, roswelll, royan, Rumburaq, S4TW, Salien, Saran, semi41, Sick666, Sidi Santini, Skot, slavik38, Standis0202, SteveCZ, Stlucius, StressCZ, suricattaontheway, t0mas, tacmud, the.kasztan, TheoDread, Tialster, tom99, Tomasino79, tomned, tomntp, trudoš, tulipstros, Tyfus, Valis, vallyslayer, Viking, vita, vranakx, vrazdinek, Vrtule, VskPrzk, xai, xintax, xxSIMIxx, yogi, Zajo original, zdennanek, zdoog, zikaa, zlejzmrd
Chce (10)
10milda, BreakingAway, delsemela, JanSekeraCZ, Jason2808, Keno, Marthy76, Premek, Sebastian the wise, sleepless
Shání (1)
SiWeX
Nabízí (4)
filemon, Fox01, Fr3d_K, www.foxbazar.cz