Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

Dvojčíslo časopisu Čtyřlístek:

Stopa sněžného muže - Tomáš Srb, Jaroslav Němeček. V prvním příběhu se Čtyřlístek podívá až do daleké Himálaje. A tam se, jak jinak, vydají po stopách sněžného muže Yettiho. Podaří se jim ho najít?

Sedmikráskov: Třaskavý balíček - Richard Svitalský. Do Sedmikráskova přiběhne vyděšený poštmistr, že se mu na poště zbláznil balíček. Střílí totiž blesky. Ovšem je tu problém. Balíček se nesmí otevřít. Porušilo by se tím listovní tajemství.

Tryskošnek: Sršňodlak - Dan Černý. Tryskošnek a Píďa se tentokrát budou potýkat s příšerným sršňodlakem. Na toho ovšem nestačí ani náš hlemýždí superhrdina, a tak je třeba zavolat lovce příšer - Van Hrobaříka.

Brána času - Radim Krajčovič, Jaroslav Němeček. V druhém příběhu se oblíbená čtveřice pomocí brány času setká s různými historickými postavami. Na pěknou šlamastyku je zaděláno.

Hubert & Hugo - Nikkarin. Horolezec Hugo s kamarádkou Veronikou jsou zahnáni sněžnou vánicí do útrob hradu Dřímov. Zdejší bílá paní se do Huga zakouká, a Veronika bude muset zachraňovat celou situaci.

Číslo 3-4/2022, ročník 54.

Scénář
Nikkarin, Dan Černý, Radim Krajčovič, Richard Svitalský
Art
Nikkarin, Dan Černý, Jaroslav Němeček, Tomáš Srb, Richard Svitalský
Obálka
Jaroslav Němeček
Redakce
Radim Krajčovič, Veronika Růžková
Žánry
dětský, magazín
ISBN/ISSN
ISSN 1211-4219 (Čtyřlístek)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
190 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
158 g
Stran
68
Cena
75 Kč