Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 2 další ukázky

Časopis Čtyřlístek:

Pozor na roboty - Jiří W. Procházka, Jaroslav Němeček. To, že mají kamarádi ze Čtyřlístku domeček plný různých vynálezů a robotů, ví každý. Ale jednoho dne se stane něco nečekaného. Roboti a vynálezy si postaví hlavu a rozhodnou se, že si domeček nechají jenom pro sebe. Jak tohle dopadne?

Hubert & Hugo - Krčmelound, Nikkarin. Huberta v novém příběhu nařknou z podvodu, a on, aby dokázal, že mluví pravdu, musí vyrazit do amazonského pralesa vyfotit velmi vzácného motýla. Povede se mu to?

Kňour a Mník - Dan Černý. Opět se setkáte s rozvernými kocoury Kňourem a Mníkem.

Dinosauříci: Doktor Trex - Roman Kliský. Dinosauříci od Modré skály se vydají na velkolepý výlet zaoceánským parníkem. Ovšem nastane problém. Lodě se chce zmocnit proradný a krutý doktor T-Rex.

Morgavsa & Morgana: Jednosměrný Džin - Petr Kopl. Morgavsa a Morganka dál putují pouští a najdou džina. Ten by je mohl dostat zpátky domů, ale všichni víme, jak to s džiny chodí. Dělají jenom problémy a jsou nevyzpytatelní.

Číslo 5/2022, ročník 54.

Scénář
Krčmelound, Dan Černý, Roman Kliský, Petr Kopl, Jiří Walker Procházka
Art
Nikkarin, Dan Černý, Roman Kliský, Petr Kopl, Jaroslav Němeček
Obálka
Jaroslav Němeček
Redakce
Radim Krajčovič, Veronika Růžková
Žánry
dětský, magazín
ISBN/ISSN
ISSN 1211-4219 (Čtyřlístek)
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
190 x 260 mm
Tisk
barevný
Stran
36
Cena
45 Kč
  • Redfoxik
    Neobjevné opakování tématiky robotů, která se ve Čtyřlístku již mnohokrát v lepším pojetí objevila. Hubert a Hugo včetně obou kocourů tradičně vynikající.
111