Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 2 další ukázky

Časopis Čtyřlístek:

Poslední ovečka - Zuzana Janků, Jaroslav Němeček. Také jste někdy nemohli usnout? Převalujete se na posteli, a spánek stále nepřichází? A když už ani počítání oveček nezabírá, je potřeba podívat se pěkně zblízka, co se vám honí hlavou. Právě tohle se stane Pinďovi v novém příběhu.

Pazourek a Zoubek: Ruokrap - Filip Škoda. Pravěcí lovci zpohodlněli a jen leží, cpou se a tloustnou. Pazourek se Zoubkem se rozhodnou to napravit. Podaří se jim vymyslet sport, který bude bavit celou tlupu?

Detektiv Vroubek a závod na rohačkách - Zuzana Morkes, Petr Morkes. Detektiv Vroubek se pustí do dalšího zapeklitého případu.

Tryskošnek - Dáma na hnoji - Dan Černý. Tryskošnek hledá nocleh pro vznešenou Kněžnici von Páskov. Problém je v tom, že je to náročná dáma, která miluje čistotu a pořádek, ale jediný hotel v okolí je jen hromada kompostu.

Morgavsa & Morgana: Vínko do vínku - Petr Kopl. Přiznejme si to: tři sudičky byly v pohádkách vždycky komplikace. Tentokrát však udělaly takový kopanec, že se Morgavsa a Morganka pořádně zapotí, než tu spoušť napraví.

Číslo 3/2019, ročník 51.

Scénář
Dan Černý, Zuzana Janků, Petr Kopl, Zuzana Morkes, Filip Škoda
Art
Dan Černý, Petr Kopl, Petr Morkes, Jaroslav Němeček, Filip Škoda
Obálka
Jaroslav Němeček
Redakce
Radim Krajčovič, Irena Vorlíčková (Matěnová)
Žánry
dětský, magazín
ISBN/ISSN
ISSN 1211-4219 (Čtyřlístek)
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
190 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
74 g
Stran
36
Cena
39 Kč