Ukázka
Ukázka
Ukázka
Koupit
Další kniha od autorky komiksů Dospělost je mýtus a Ubulená hromádka štěstí. Nezbytná pro všechny, kteří nemají rádi větší společenství lidí, navazování nových vztahů je děsí, nejlepší kamarád je pro ně kniha – a samozřejmě milují huňaté svetry a kočky.

Třetí kniha ze série Sbírka komiksů "Sarah's Scribbles"

Scénář
Sarah Andersen
Art
Sarah Andersen
Lettering
Pavel Beneš
Překlad
Romana Bičíková, Zuzana Bičíková
Redakce
Michal Kolezsar, Lubomír Kuba
Žánry
dětský, humorný, stripy
ISBN/ISSN
978-80-7544-590-2 (Cooboo (Albatros Media a.s.))
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
160 x 200 mm
Tisk
černobílý
Váha
254 g
Stran
112
Cena
199 Kč
Originál
A Sarah's Scribbles Collection #3: Herding Cats (Andrews McMeel Publishing, 2018)
  • deefha
    deefha mecenáš2.8.2023 11:30Kočky útočí
    Mám rád kočky a na těch Internetech se mi občas líbí i něco od autorky (a Tesáky mi vyloženě sedly). Kočky v téhle publikaci by se ovšem daly spočítat na prstech jedné ruky, takže název, který mě nalákal ke koupi, považuju za lehce zavádějící :-) Navíc poslední pětinu útlé brožurky zabírá "Tvorba ve 21. století - příručka pro mladého kreativního člověka", která je zde naprosto zbytečná. Takovéhle cancy bych čekal někde u terapeuta. Každý máme něco - třeba já, když mám depku a nebo mě prostě někdo nasere, tak si dám panáka a nebo si přečtu knížku. A nebo komiks. A když si chci číst komiks, tak si (obvykle) nechci číst o tom, jak je někdo přecitlivělej a všechno si moc bere. Ach jo... Pokud jsou předchozí díly Sarah's Scribbles lepší, tak jejich pořízení zvážím. Tohle je ale těžký průměr.
  • Walome
    Walome mecenáš24.6.2020 17:11Kočky útočí
    Nemám tolik komplexů a sociálních úzkostí jako autorka a nemyslím si, že každé kočičí uprdnutí je k popukání. Takže #nejsemcilovka

    A už vůbec si nemyslím, že jsou podobné stripy hodny fyzického vydání.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin8.8.2018 12:03Kočky útočí
    Miluju kočky, miluju Andersonovou... leč trochu slabší než první dva díly.

    Celkový dojem: 70%
  • cyboy
    cyboy mecenáš3.8.2018 18:55Kočky útočí
    Nechal jsem se zblbnout v knikupectvi, ze prej je to bajecny. Hm, tak neni. Dvakrat mi to prislo usmevne a jinak nic, tedy kdyz pominu zaverecnou cast "Tvorba ve 21. stoleti", ktera ma mnohdy pravdu, ale na nekolika mistech si doslova protireci a celkove zavani bezduchym optimismem, kdy neni dulezite co tvorite, ale hlavne ze vas to bavi a tudiz by se to melo vystavovat (coz je parafrazovana citace). To je problem dnesni doby. Vsechno musi bavit, hlavne zadne drilovani. Tak urcite, to se daleko dostaneme, kdyz diky tomu mame problem s psanim a vyjadrenim myslenky v rodne jazyce. O matematice a jinych oborech radeji ani nemluvme. Urcite byste taky chteli jit k doktorovi, ktery nedriloval a vsechno si googluje, nebo jit na koncert kde hudebnici nedrilovali ani noty, natozpak aby drilovali samotne hrani. Proste je bavi mlatit do strun a toho doktora zase rezat do lidi. Hlavne ze to bavi! Rozbor eleboratu o tvorbe v 21. stoleti by si zaslouzil vetsi prostor. Az se budu nekdy nudit, tak ho napisu.
    50%
32411
  • filozof
    filozof3.8.2018 22:57Kočky útočí
    Naštěstí máme svobodné tržní prostředí ve kterém existuje umění pro každého zájemce. Já jsem při četbě bavil poměrně dobře. Chápu že to nemusí platit pro každého, ale psát kvůli vlastnímu dojmu nějaké úvahy o úpadku umění je opravdu úsměvné. Rozdíl mezi doktory umělci bude asi stejný, jako rozdíl mezi matematikou a postmodernismem. ;-)