Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Koupit
Samostatná komiksová kniha ze světa Warcraft tvořící prequel k populárnímu filmu Warcraft: První střet.

Scénář
Paul Cornell, Chris Metzen
Art
Mike Bowden, Mat Broome, Alé Garza, Roy Allan Martinez, Eddie Nunez, Michael O'Hare
Lettering
Josef Ládek
Překlad
Martina Dari Antonínová
Redakce
Jiří Pavlovský, Kateřina Skokanová
Žánry
fantasy
ISBN/ISSN
978-80-7449-492-5 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
310 g
Stran
112
Cena
279 Kč
Originál
Warcraft: Bonds of Brotherhood (Legendary Comics, 2016)
  • Multiverzum
    Multiverzum6.9.2019 11:24Warcraft: Pouta bratrství
    Rýchly príbeh odohrávajúci sa niekoľko rokov pred dianím filmu Warcraft vám poskytne "sneakpeek" udalostí, ktoré viedli k narušeniu vzťahov troch vodcov Stormwindu. Farebný, jednoduchý komiks, ktorý váš však prinúti hádať, ktorá postava je ktorá.
    Viac na webe Multiverzum.sk => http://multiverzum.sk/warcraft-pouta-bratrstvi/
  • karl173
    karl173 mecenáš3.10.2018 19:01Warcraft: Pouta bratrství
    Tento komiks má sloužit především jako takové promo k filmu a přesně tak svůj účel plní. Jedná se opravdu především o akční a svižné promo. Příběh je zde zkratkovitý a hnaný hlavně na zmíněnou svižnost. Pokud ale nečekáte nic jiného, tak dostanete přesně to co jste chtěli. Co mi trochu vadilo je střídání kreslířů. Osobně si myslím že na tak kraťoučký příběh mohl stačit jen jeden kreslíř, ale evidentně šlo o to, aby finální produkt byl co nejrychleji hotov. Za mě 55%
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin6.9.2017 15:49Warcraft: Pouta bratrství
    Škrtitrnové údolí (Stranglethorn Vale)... tyhle překlady vždycky pobaví, i když fakticky asi není co namítat. Namítat lze však proti příběhu a knize samotné. Taková klišoidní a dětsky naivní nudáááá! A to jsem se i trochu těšil. Dialogy trapas, kresba trapas (ale to je Warcraft, zde to beru), válečné scény totální trapas, a to nepočítám šplhání po zdi a snahu prorazit mříže... připadal jsem si, že jsem se ocitl v Helmově žlebu. Nemít rád Hearthstone, tak jdu s hodnocením snad ještě níže.

    Celkový dojem: 40%
  • kaylin
    kaylin15.8.2017 05:58Warcraft: Pouta bratrství
    Dějově to nic zajímavého nepřináší, prostě se zde jen provozuje magie. Mám však pocit, že to ani fanouškům nezaplácá slepá místa v příběhu. Více: http://www.comics-blog.cz/2017/08/1502-warcraft-pouta-bratrstvi-40.html
  • Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo12.6.2017 21:15Warcraft: Pouta bratrství
    První půlka super, konec byl dost klišé. Jediná postava, která byla něčím aspoň trochu zajímavá, byl strážce, zbytek postav byl dost černobílý. Jinak to ale hezky doplňuje film a jako nenáročné čtení to účel splňuje.

  • Schramm
    Schramm12.6.2017 20:29Warcraft: Pouta bratrství
    Klasický prequel se svými klady a zápory. Výhodou je, že není třeba nic moc o světě WarCraftu znát, příběhová linka je naprosto triviální příčina - následek, chyba - platba za ni. Znalost filmu, v lepším případě knižní podoby Christie Golden tomu dává něco maličko navíc, ale opravdu nemnoho.
  • cyboy
    cyboy mecenáš5.6.2017 20:51Warcraft: Pouta bratrství
    Nejsem fanda WarCraftu. Hru jsem nikdy nehral a film se mi zrovna dvakrat nelibil. Knihu jsem si koupil ciste ze zvedavosti a to protoze ma, podle anotace, predchazet filmu a tak jsem si rikal "OK, byla to ptakovina, ale alespon budes trochu tusit ktera bije". Tolik moje vychozi pozice.
    Dej je trivialne jednoduchy, stejne jako ve filmu, s tim ze tady to vypada, ze autori film primo vykradaji. Nektere sceny totiz vypadaji jakoby filmu z oka vypadly. Napr. smrt krale - ve WarCraftu asi musi kazdy kral umrit v boji s Orky, nebo jak se ta rasa vlastne jmenuje a pokazde to asi vypada prakticky stejne.
    S predstavovanim sveta se nikdo moc nepare, coz je podle me dost velka chyba, ale autori asi usoudili, ze fanouskovska zakladna je dost velka na to, aby nemuseli.
    Nabizi se srovnani s jinou herni serii, kterou jsem cetl a dokonce i hral a to Assassins Creed, kde me prvni dil komiksu prilis neuspokojil, druhy mi prisel jako uplna blbina a do tretiho asi nepujdu. WarCraftu je potreba priznat, ze mi jeho cteni nevadilo a ani me neurazelo. Holt nejsem cilova skupina, ale rict ze je to uplne pitome nemuzu. Dalsi dil si s obrovskym "mozna" koupim.
    65%
11126