Ukázka
Ukázka
Ukázka
Úplně poslední věc, kterou gotička Raven a její upíří přítel Alexander potřebují, je další překážka v jejich nočním vztahu - ale na obzoru se vznáší velký problém, když Raven s Alexandrem objeví čtyři čerstvě vykopané hroby s prázdnými rakvemi uvnitř. Když se na liduprázdném Dullsvillském hřbitově usadí parta upírů, Alexander zjistí, že tuhle nesourodou bandu vede jeho vlastní upíří bratranec, Claude Sterling. Šokující zjištění! Claude a jeho děsivá parta pro pár představuje jen další problémy, zvlášť když je Raven potká za denního světla na úplně posledním místě, které by ji napadlo. Co by mohl Claude a jeho vetřelci chtít - nebo hledat - v Dullsville?


Scénář
Ellen Schreiber
Art
Priscilla Hamby (Rem)
Překlad
Jana Tučníková
ISBN/ISSN
978-80-86815-92-3 (Zoner Press (ZONER software, a.s.))
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
125 x 190 mm
Tisk
černobílý
Stran
128
Cena
119 Kč
Originál
Vampire Kisses: Blood Relatives #01 ()
  • xflori01
    Je to prostě pro dívky v mladším teenagerovském věku, které touží si přečíst něco o lásce. A upíří - to teď letí. Složitý charakter postav této sérii očividně nic nežitý, mají prostě hlavní vlastnosti a basta. Příběhově to docela jde, proto dávám i ty 3 hvězdy, ale je to hrozně naivní. K tomuhle se už nevrátím.
  • hhannie
    Bohužel mě na 'Upířích polibcích' zatím nic neuchvátilo, kromě propracované kresby. Uvidíme, jak na tom bude druhý díl..
  • DancinPuppet
    líbí se mi styl kresby a piplačka s každou dekorací a postavou. Děj- Tohle není arkham, ale to po Pokrevných příbuzných ani nikdo nemůže chtít. Je to oddechovka, jak i naznačuje časté přehánění hlavních postav a prostota jejich rozhodování v klíčových situací. Člověk musí vědět do čeho jde
  • Azalin
    Azalin mecenáš21.9.2010 09:24Upíří polibky: Pokrevní příbuzní #01
    Jasně, je to naivní čteníčko pro desetileté holky ujíždějící na gotice. Ale když od toho člověk nic jinýho nečeká a když mu to nevadí, tak to v podstatě nemá chybu. Já jsem se bavil hodně.. ^_^ Rozhodně jedna z nejlepších OEL mang, které jsem četl, ať už v češtině nebo angličtině.
  • matrosh
    kresba je parádní ale je to opravdu naivní čteníčko pro desetileté holky ujíždějící na gotice, pobavil jsem se ale nevím jestli to byl tvůrčí záměr
  • Seel
    Není to sice něco převratného, ale je to příjemná, lehce komediální oddychovka. Uvidíme, co přinesou další díly, myslím, že děj by se mohl docela zajímavě rozvinout. Kresbě nemám co vytknout a 119 Kč není zas tak moc peněz.