Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
HON NA MRTVÉ ZAČÍNÁ!

Hluboko v temném srdci mnohovesmíru stojí zářivá strážná věž. Z ní se kybernetičtí vojáci známí jako Deathlokové vydávají řešit smrtící hrozby nespočtu světů. Nyní zamířili na Zemi, aby předali Avengerům děsivé poselství: Black Skull, Ghost Goblin, mladý Thanos, Nejvyšší Doom a další mnohovesmírní Pánové zla přicházejí. Asgard i Hora Avengers jsou pod útokem, a proto se do boje musí zapojit další mocní spojenci. Přivítejte Podmořšťana Namora a Jane Fosterovou alias Valkýru! A… Starbrand? Není ještě moc malá na to, aby se stala Avengerkou? Mezitím – co plánuje Nighthawk a nově zformovaná Hadí společnost? Dokážou se dvě verze Jane Fosterové – Valkýra a Mocná Thor – spojit, aby zachránily svou duši? A jako bonus: odhalení Thorova tajemného původu!

Obsahuje materiál z Free Comic Book Day 2021: Avengers/Hulk (srpen 2021), sešity série Avengers (Vol. 8) #51-56 (prosinec 2021 - květen 2022) a Avengers 1,000,000 B.C. (srpen 2022) [Fresh Start]

Scénář
Jason Aaron
Art
Iban Coello, Juan Frigeri, Javiér Garrón, Kevin Walker (Kev Walker)
Ink
Iban Coello, Juan Frigeri, Javiér Garrón, Kevin Walker (Kev Walker)
Barvy
David Curiel, Brian Reber, Dean White
Obálka
David Curiel, Javiér Garrón
Lettering
Petr Schwarz
Překlad
Filip Drlík
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7679-462-7 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 x 9 mm
Tisk
barevný
Váha
450 g
Stran
176
Cena
469 Kč
Originál
Avengers by Jason Aaron #10: The Death Hunters (Marvel Comics, 2022)
  • mearez
    Je to takový úchylný. Prostě taková superhrdinská hovadinka, ale mě to baví. Kresba je v pohodě. Příběhy pokud si zvyknete na úroveň scénáře jako v sedmdesátkách, tak taky ujdou. Co mi vadí je, že Crew odmítá vydávat vedlejší eventy, který se s tímto dost proplétají. Což je trochu divný vzhledem k vytrvalosti, se kterou vydávají tyto Avengers. Dost mě tedy děsí, že Crew nevydá Aaronovy Avengers Forever, a tato série tak nebude mít konec. U Heroes Reborn to zas až tak nevadilo, ale když vyšla Válka říší, proč nevychází zbylé eventy?
  • radimisko
    radimisko16.12.2023 21:51Avengers #10: Lovci mrtvých
    Akční souboje střídají dramatické scény (ne)přátelství mezi členy týmu. Napjaté vztahy mezi Avengers mají stejně velký prostor jako mocné rány pěstí.
1241
  • Azalin
    Azalin mecenáš26.4. 17:18Avengers #10: Lovci mrtvých
    Naprosto souhlasím. Proč se CREW rozhodla vydávat zrovna tuhletu sračku od Aarona mi hlava nebere.
  • mearez
    Fakt by mě zajímalo, kdy konečně Crew začne vydávat fakt dobrej ongoing. A mohli by taky šáhnout třeba do minulosti, mezi satrší Avengers. Jestli chtěli vydávat nějákou epickou Avengers ságu, tak měli sáhnout po Avengers od Hickmana.