Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Věnuj mi své poprvé.
Kazusa je společně se svými kamarádkami členkou literárního klubu. Když jednoho dne probírají, co všechno by chtěly vyzkoušet před smrtí, jedna z nich nadhodí... „sex“. Od té doby na tohle téma narážejí na každém kroku.

Série je známá především pod názvem O Maidens in Your Savage Season (anglický název), než pod originálním názvem Araburu Kisetsu no Otomedomo yo.
Vydáno ve spolupráci s Animefestem.


Scénář
Mari Okada
Art
Nao Emoto
Obálka
Nao Emoto
Lettering
Petr Charvát, Lenka Košutová, Tomáš Kulík, Daniel Řezníček (DanQ)
Překlad
Jakub Jezdinský
Redakce
Matyáš Anton, Markéta Audy Masopustová, Petr Kabelka (Astrak), Eliška Kabelková Vítová
Žánry
drama, young adult
ISBN/ISSN
978-80-7679-451-1 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 x 13 mm
Tisk
černobílý
Váha
240 g
Stran
204
Cena
249 Kč
Originál
Araburu Kisetsu no Otomedomo yo #01 (Kodansha Ltd., 2017)
  • trudoš
    trudoš editor15.11.2023 15:54Ach, vy dívky mládím zmítané #01
    Úsměvné povídání o proměně dívky v ženu a snech o prvním sexu, které má daleko k dvojsmyslné erotické komedii jako je třeba Láska ve střihu cosplaye. Scenáristka Mari Okada je sympaticky civilní, zároveň vtipná a s nonšalancí pouličního vypravěče umí perfektně vystihnout ty nejtrapnější okamžiky puberty, aniž by to celé sklouzlo k nějakému obhroublému pitvoření. Právě tohle se mi na komiksu líbilo nejvíc, třebaže je jinak dívčí obsahem i formou. Ještě štěstí, že holky jsou o tolik zajímavější než kluci, takže se nemám za co stydět, když něco podobného čtu.
    Naneštěstí jednotlivé zápletky sklouzávají ke krapet obehraným motivům, ale při něčem podobném vám absence originality zas až tolik nevadí. Hrdinky jsou správně střelené, žádná nevyčnívá nad ostatní a každá má nějaké vlastní vnitřní trápení, o kterém ostatní nic netuší. V rámci toho se však trochu děsím délky série, protože jestli je hrdinek pět a každá má nějak dospět k naplnění svého „snu“, čeká nás ještě dlouhá osmidílná cesta.
  • Fry
    Myslel jsem si že mám docela přehled jaké série nyní trendují na Dálném východě, ale tohle mi uniklo. Super že si toho Crew všimla a palec nahoru za tuhle fungující spolupráci s Animefestem. Příběh rozhodně nenudí a baví mě jak jsou postavy nadržené tak jako já v patnácti (nebo ve čtrnácti).