V případě zájmu o komiksy ze sekce ,,Nabízím'' pište na e-mailovou adresu v biu.
  • mearez
    Pokračuju s doplněním restů ve Spider-Manovi a jeho další knihou z počátků Venoma. Kvalita komiksu jako taková je stejná, jako u předchozí knihy, narazíme na fakt zajímavé postavy a některé dějové linky jsou excelentní, ale tak něják název komiksu ve mě budil dojem, že v knize bude mimo Spideyho hlavní postavou Venom, kterej se nakonec ukázal na jeden dvojsešit. Co? Rád si přečtu osmdesátkovýho Spideyho, ale ať mě editoři nekrmí tim, že v knize bude Venom, když je v ní stejně dlouho jako jiný hostující charaktery (třeba Chance). Jo a radioaktivní králík? To bylo hrozně směšný, to se fakt omlouvám. Ale i přes hejt v mém komentáři jsem si komiks užil, kvalita kresby byla stejná jako u předchozí knihy. Prostě standard Spidey. Za mě 4*.
  • mearez
    Fajn osmdesátkový počteníčko. Osmdesátky mám rád a tenhle komiks byl strašně fajn. Jediné co mě doopravdy mrzí je, že Spideyho cesta k naleznutí skutečné podstaty kostýmu byla strašně krátká, vždycky jsem si totiž představoval, že tato dějová linka s novým kostýmem travala alespoň několik let. No co už, i tak se jedná o kvalitního Spider-Mana, místy mi moc nesedla kresba (člověk by čekal, že jedna z největších sérií Marvelu bude mít lepší kreslíře), ale celkově to byl fajn komiks. Za mě 4*.
  • mearez
    mearez12.5.2020 12:08Punisher MAX #08: Vdovy
    Asi nejnudnější Ennisovo Punisher. Punishera je tu zatraceně málo, a je to vidět, protože tím vynikají ne úplně propracované charaktery záporaček. Hodně mě mrzela absence Punishera, a asi se to odrazí na mém hodnocení. Tento book je kvalitní, ovšem když už Ennis napíše něco s premisou hodně úzce provázanou s Punsiherem a jeho činy, tak bych očekával, že Punisher bude v událostech hodně zapletený. Namísto toho dostaneme spoustu jednorázovejch postav, který nakonec jsou v podstatě k ničemu. Za mě 4*.
  • mearez
    Solidní retro zábavička. Z nějákého důvodu jsem si myslel, že mě to bude bavit jako Spider-man: Team-up, kterej psal taky Claremont, ovšem Iron Fist nedosahuje kvalit jiných Claremontovo prací. Kresba klasický retro. Za mě 3*, solidní.
  • mearez
    První seznámení se Sin City. Musim říct, že se mi to celkově líbillo, ovšem příběh nebyl něják extrémně exkluzivní a ani kresba se mi nelíbila. Ovšem zábavné to bylo a já se skvěle bavil, jak atmosférou zkaženého města, tak zajímavými postavami. Za mě 4*.
  • mearez
    Kvalitní výlet do normálního pracovního týdne nejvyššího čaroděje. Tenhle pohled na Strange se mi prostě líbí. Taxíky, bary, newyorkské ulice, no prostě pravej street level superhero jak má bejt. Hlavně po výtvarné stránce je tenhle komiks vyjímečný, protože Bachalo si pořádně vyhrál s designem všech příšer a záporáků, no prostě paráda. Lehčí mínus za slabší konec, ale neni to nic hroznýho. Za mě 4*.
  • mearez
    Doctor Who vytvořil během necelých šedesáti let spoustu skvělých příšer a nestvůr, a plačící andělé patří na vrchol pomyslného žebříčku. Nejlépe je jejich koncept zpracován v epizodě Ani mrk! (kde se tedy poprvé objevili), v dalších epizodách, ve kterých se objevovali už takovou hrůzu nenáháněli. Ovšem autoři tohoto komiksu naprosto bravurně vystihli chování andělů a to, jak fungují jejich schopnosti. Nejradši na DW mám to, jak si občas scénáristé hrají s vlastnosti času a zde jsem je mi to naservírováno. Ani nevím, co bych komiksu vytknul. Dialogy frčely a byly skvěle napsaný, nápadama komiks jen přetékal (snad to je tím, že tvůrci téměř vůbec nejsou omezeni rozpočtem, jako je tomu useriálu) a kresba byla skvělá. Prostě matroš pro whoviany.
    Druhý příběh, spíše výplňový, už není tak zábavný, ale kresba je znamenitá, takže se jedná o slušný průměr. Na závěr bych řekl, že bych se nedivil, kdyby někdo ze scénáristů seriálu vzal scénář tohoto komiksu a udělal z něj dvojepizodu. Potvrzuju to, co psali pánové předemnou, ano, jedná se o nejlepší komiks s Doktorem u nás. A nejedná se jen o nějákou fanouškovskou záležitost, tento komiks je napsán fakt slušně. Za mě 5* (ovšem jako zaujatej fanda seriálu).
  • mearez
    Závěr a tak dále. Jo a mimochodem, otvírák je asi nejlepší Daredevil co jsem kdy četl. Fakt. Nejlepší by asi bylo udržet to stále civilnější, ale musim říct, že teda první polovina Desatera je teda fakt silnej nářez, kde Bendis vzal můj asi úplně nejoblíbenější styl vyprávění superhero komiksů, tedy pohled obyčejných lidí, a nechal je, ať popisují Daredevilův vliv na jejich život. Nehorší bylo, že jsem všechny ty příběhy jejich vypravěčům skoro věřil. Trochu škoda, že se z toho vyklubalo to, co se z toho vyklubalo.
    Zbytek Bendisova runu je taky neskutečně skvělej, o tom žádná, ale už to Bendis nedokáže vytáhnout na úrověň Desatera. Závěr byl hrozně silnej a celej run obecně má strašně konzistentní kvalitu, kterou čtenář Marvelu zaznamenal asi jen u Claremontových X-menů a u Capa od Brubakera. Hned mám chuť přečíst si pokračování.
    Zbylé příběhy navíc, takovej zákusek, jsou jen takové menší odrazy Bendisovo éry. What if je milej příběh, ale odráží se na něm problémy, který s takovejhlema příběhama mám; jsou hrozně uspěchaný, ukecaný a nic moc nepřidávaj, a jen se na nich autoři ještě dodatečně vyřádí, aby se neřeklo. Ultimate Team-up byl celkem milý překvapení, kde mě teda nejvíc zajímal Punisher, ovšem Spideyho role byla... No byla přesně taková, jakou bych mu v takovym příběhu dal.
    Kresba hlavní série je skvělá, to už všichni ví, ovšem Team-up měl kresbu spíše artovou, tudíž někdy by mohl mít čtenář pocit, že se ztrácí, potažmo občas fakt zmatečná byla.
    Skvělej konec, jedný z nejlepších komiksových sérií od Marvelu. Za mě 5*.
  • mearez
    Ale jo, šlo to. Přijde mi, že je tento komiks velice dobře hodnocen jen kvůli nostalgii, protože v nějákých scénách vidíme Indianu řídit sajdkáru, běhat po lanových mostech nebo bojovat s obrovskou převahou ať už v podobě siláka ze Španělska, nebo arabský ninji. Všechno v komiksu je strašně fajn, je z toho chvílema fakt cítit Indiana Jones, ovšem chvílema mi už přišlo trošičku otravný, jak se Indy ocitá stále ve stejných situacích, potažmo že vždycky vytáhne svůj býkovec a zhoupne se do bezpečí.
    Taky se mi k Indymu upřímně moc nesedl styl klasické ongoing série, působilo to na mě trochu superhrdinsky. Místy taky byl komiks trochu víc ukecanej.
    Kresba byla obecně celekm ok, ovšem v jednom příběhu byla celkem špatná. Taky jsem si všimnul, že ze začátku v prvních asi 5-ti sešitech, se autoři snažili trochu pracovat s panelama, což mi přišlo celkem pěkný.
    Profanoušky Indiho povinnost, pro zbytek neuškodí, protože tahle série je kvalitní oddechovka, takže by si jí měl užít každej, kdo má rád dobrodružství a/nebo Indianu Jonese. Za mě 4*
  • mearez
    Nářez. Asi jsme všichni schopní se dohodnout, že Brubakera nikdo v psaní Capa nikdy nepřekoná. Ovšem Nick Spencer zde (občas i doslova) čaroval s postavou Capa a vytvořil mu skvělej příběh, kterej dává smysl a není jen nesmyslná mlátička. Vysvětlení Hydra Capa zde dává skvělý smysl v rámci širšího univerza a přináší svěží, originální a zábavný příběh, u kterého jsem zase dostal chuť si přečíst Brubakerův run. Kresba byla fakt skvělá a už jen kvůli pěknému maistreamu bych tenhle book doporučil. Rozhodně budu pokračovat. Za mě 4*.
  • mearez
    Ohledně tohoto omnibusu mám velice rozporuplné pocity. Prvotně mě štve moje osobní blbost, že jsem si nekoupil lepší omnibus, který by se mi líbil více, ovšem netřeba plakat nad rozlitým mlíkem.
    Úplně první věc, která mi z prvu vadila skutečnost, že v knize nebylo moc odpichových bodů pro fanouška Star Wars, aby se zorientoval. Samozřejmě nepotřebuju žádné rasy, co už jsme viděli ve filmech, ale ze začátku jsem spoustu věcí moc nechápal, protože se moc neorientuji ve SW lore před Skrytou hrozbou. Jedie taky moc nemusim (což je celkem ironický), takže spousta věcí mi zde připadala hodně zkratkovitých, a hlavně otravný a nedůležitý žvásty o Síle mi strašně vadily (třeba neustále opakovaný fakt, že jedna z postav vidí jen pomocí Síly). Ovšem klobouk dolů autorům, že dokázali vystavět ke konci i kvalitní příběh (samozřejmě v rámci SW Expanded universe), kterej jsem si ke konci užil. Za sebe můžu říct, že poslední část odehrávájící se deset let po hlavních událostech této knihy, je podle mě nejlepší částí knihy. Konečně autoři upustili od nudných a nedůležitých bezcharakterních postav a uzavřeli příběh důležitým a propracovaným postavám.
    Ovšem pro filmového fanouška, nebo člověka, kterej se sotva orientuje v Legendách i v novym kánonu je tahle kniha spíše napodobenina SW s více světelnejma mečema, která v kontextu filmový ságy neni absolutně důležitá. Na čtyři to neni, ale 3 jsou zase moc málo. V tuhle chvíli za mě teda lepší 3*.
  • mearez
    Tak jo. Ekhö nemůže vycházet do nekonečna, to je jasný. Ovšem zde čtenář pozoruje velký pád kvality. Nic moc originálního autor nepřinesl, jen možná trošku více dospělého Usagiho, o což upřímně řečeno vůbec nestojim. Hrdinové jsou čtenáři naprosto ukradený, příběh se pousouvá jen ve chvílích kdy někdo umírá, což platí i u vývoje charakterů, příšery vystřihnuté jak z nějáké levné mangy dává dohromady komiks, který byl aspoň pro mě zklamáním. Aspoň teda, že se to rychle četlo, jinak bych Okko snad ani nedočetl. Kresba absolutně nezajímavá. Za mě 2*.
  • mearez
    mearez10.11.2019 08:04Skalpy #10: Konec cesty
    Asi jeden z nejuspokojivějších konců, co jsem zatím četl. Dostal jsem přesně to, co jsem chtěl a ještě spoustu navíc. U prvních dva sešitů jsem se trošku bál, že už nebude žádné větší vyvrcholení, ale můj strach nebyl na místě, protože zbytek knihy je nabytý akcí a dějem. Kresba je jako vždy úžasná a je škoda, že už nevyjde další kniha. Za mě 5*, jak za knihu, tak za sérii.
  • mearez
    mearez9.11.2019 10:34Skalpy #09: Zatni pěsti
    Asi zatim nejnabitější kniha z celé série. Už je cítit, že se blížíme ke konci a jde do tuhého, zvrat střídá zvrat a nevím jak ostatní, ale já jsem komiks zhltnul na posezení. Skvělá práce s postava (jako vždy), skvělá kresba (jako vždy) ale hlavně skvělej scénář (jako vždy) mě extrémně nabudil na další knihu. Za mě 5*.
  • mearez
    Stan Lee mě nikdy moc nechytal, ovšem ve Spider-manovi ho vyloženě žeru. Tento sedmdesátkový Spidey je prostě klasika, ne že ne. Skvělá, ale bohužel černobílá, kresba doplňuje sice ne moc propracovaný příběh, který je ale hodně zábavný a akcí nabitý. Sice Spideyho nemusím, ovšem tohle je prostě klasika, která obstojí i v dnešní době. Za mě 4*.
  • mearez
    Toto je asi ,,nejhorší'' komiks s Daredevilem. Příběh je originální, o tom žádná, ovšem přiznám se, že někam do 5-6 sešitu jsem byl přesvědčen, že Ďábel strážný bude hovadinka. Poslední sešity zachránily komiks, který mi přišel takový všelijaký, místy nudný, a kdybych tohle četl v klasické sešitové formě, asi bych komiks odložil po dvou sešitech. Textu je tu strašně moc, a celkevě je z toho cítit, že se Smith pokoušel o něco přelomového, což, v porovnání s Bendisem nebo Millerem, mu moc nevyšlo. Komiks totiž má myšlenku, skvělé finále a celkem slušnou kresbu, ale cesta ke konci příběhu je lemována trny v podobě nudných pasáží, dlouhých dopisů a ještě delších rozhovorů na střeše. Kresba je celkem slušná, Quesada a Palmiotti odvedli skvělou práci, ovšem moc mi nesedla k postavě Daredevila a tónu komiksu.
    Pro fanoušky Daredevila povinnost, normální smrtelník by mohl být zklamaný. Za mě 3*.
  • mearez
    Pokračování je kvalitativně stejný, nejlepší okamžiky jsou ty s Furym, kterýho jsem si celkem užil, konec je takový milý, ale taky strašněj mind fuck, ale jinak mě zbytek knihy celkem nudil a nutil jsem se komiks dočíst. Kresba od Portera byla super, ke zbytku jsem se vyjádřil už u predešlé knihy. Žádný posun. Za mě 3*.
  • mearez
    Další FF, meh. Ač komiks obsahuje celkem dobrý nápady, prostě mě nechytnul a nejvíce se mi líbila část s Doctorem Strangem. Upřímně to ,,Nemyslitelné'' se vyřešilo celkem rychle a abych řekl pravdu, tak můj oblíbený Doom zde působil celkem nudně, potažmo jako další záporák na jedno brdo. Ovšem místy mě to bavilo, konkrétně okolo sešitu číslo 500. Kresba byla fajn, ovšem Doomovi moc neprospěla, protože vypadal celkem vtipně/divně a rozhodně by si komiks s Doomem zasloužil ,,vážnější'' kresbu. Za mě 3*.
  • mearez
    Jojo, tak tomuhle říkám superhrdinský crossover. Skvělá věc, plná neskutečnejch nápadů, o kterou by měl zavadit i člověk nezanlý DC vesmíru (jako já). Bravurní příběh, který vám opravdového viníka vytvoření Flashpointu odhalí na konci, v kombinaci se skvělou kresbou, dávají vzniknou celkem legendárnímu komiksu. Ovšem malinko mě mrzelo, že Johns neprozkoumal více svět Flashpointu, protože spousta věcí a zmínek vypadal fakt zajímavě. Za mě 5*.
  • mearez
    Bendis zase skvěle pokračuje. Prostě neskutečný. Crossovery v této knize možná tahají příběh dolů, ovšem to vůbec nevadí, protože poslední příběh je skvělá věc. Neskutečný počtení. Za mě 5*.
  • mearez
    Svoje chyby komiks má, ale něják jsem nebyl schopen je vnímat. Je to takový pěkný Avengers komiks, Ant-man a Jack of Hearts měli skvělou linku, souboj Thora a Iron Mana mě celkem bavil. Pro fandy crossoverů doporučuju, ostatním moc ne. Za mě ale 4*.
  • mearez
    Bendis skvěle pokračuje a definuje Matta Murdocka pro čtenáře 21. století. Skvělá práce s postavama, bravurní příběh a skvělá kresba je prostě minimálně pro mě absolutní kombinace. Za mě 5*.
  • mearez
    Občas se mi stává, že nedokážu pořádně popsat, proč se mi komiks líbil. A tentokrát je to Daredevilův případ. Série začíná prostě bravurně, a myslim si, že jestli chce někdo vědět, jestli je tento komiks dobrý nebo špatný, popřípadě spíše jak moc dobrý je, zbývá mu si prostě Daredevila užít po svém. Skvělej start skvělý série. Za mě 5*.
  • mearez
    mearez9.9.2019 20:40Banda #01: Karty jsou rozdaný
    Po seriálu jsem se rozhodl, že si dám komiks. No a nezklamal, i přes to, že se mi seriál líbil víc. Furt je z toho cítit Ennis, z čehož jsem byl spokojenej. Kdo má rád Ennise, ten si pošmákne, kdo nemá bude asi kroutit hlavou. Naápad skvělej, provedení skvělý, kresba horší. Podtrženo sečteno, za mě pěkný 4*.
  • mearez
    Tak kresba je určitě hlavním tahounem celého komiksu, protože příběh ač originální a reágující na politicku 21. století není nic závratného. Takže ve finále je to pěkně nakreslená hovadinka, s myšlenkou, ale horším provedením. Přecejenom to mohl Bendis roztáhnout do více sešitů. Za mě 4*.
  • mearez
    Parádní vyvrcholení skvělý série. Za mě 5*.
  • mearez
    OK, takže si to shrňme. Zde na databázi se jedná asi o celkem rozporuplný komiks, protože buď se vám Nový Úděl líbí, nebo ne. No tak jsem si komiks přečetl, no a přijde mi, že někteří lidé, s určitou averzí vůči americké propagandě, si přečtou komiks s vlasteneckým nádechem bijícím do očí, ještě ke všemu nepochopí jeho poselství, a pak jsou tu strašně salty, že si američani dovolujou po 11. září trošku zvednou náladu aspoň pomocí populární kultury.
    První věc, která se mi na komiksu strašně líbila, byla samotná postava Capa, který je očividně zdrcený z událostí 9/11. A dívat se, jak sám Cap zachraňuje před explozí člověka, který se ho vteřinu předtím snažil zabít, je prostě skvělý. Pastva pro oči, zahřeje na srdci. S tím se pojí rámečky, které popisují Capovo myšlenky. Občas skrývají skvělé názory a postoje, které určitě zastáváme všichi (tento pocit jsem měl hlavně ke konci), což je hodně skvělý. Příběh by mohl být lepší, přecejenom zase se do toho trošku zamíchaly sci-fi prvky, a to se vůbec nemuselo stát. Čte se to svižně a kresba a hlavě obálky jsou super, takže už jen kvůli kresbě by čtenář komiksů o tento kus měl alespoň zavadit. Za mě pěkný 4*.
  • mearez
    mearez2.9.2019 22:27Američtí bohové #01: Stíny
    Long time no see, you dirty Gaiman. Dal jsem si od Gaimana pauzu, protože Sandman mě moc nenadchl, no a po nějáké té době jsem sáhl po komiksu Američtí Bohové, no a asi můžu říct, že s tímto autorem končím. Kniha má skvělou kresbu, obálky jsou taky skvělý a to je tak něják všechno. Jinak jsou Američtí Bohové nudný příběh o podivných lidech z různých koutů USA, jejichž příběhy na sebe v ideálním případě jen volně navazují, a ve finále se jedná o jeden velkej clusterfuck, kterej pomalu ani nedává smysl. Tento komiks z roku 2017(!) dost připomíná retro, protože popisných rámečků je tam tolik, že se čtenář cítí, jako by četl knihu, potažmo je zde prostě ignorováno pravidlo ,,show, don't tell'', což se může chvíli zdát celkem příjmené, ovšem v druhém sešitě už komiks začíná být celkem nuda, a už jsem se nutil komiks dočíst. Toto by tolik nebylo do očí, kdyby prvních pár sešitů nebylo prakticky o ničem. A pokud někdo, kdo tento komentář čte, chce začít být salty, tak věz, že se jedná o můj naprosto subjektivní názor. Za mě 1*, Gaimana na dlouhou dobu vysazuju.
  • mearez
    mearez1.9.2019 23:16Liberty Meadows #01: Ráj
    Zde si opravdu nevím rady. Celý komiks, který má mimochodem něco přes 100 stran materiálu, jsem se zasmál párkrát, a to ani ne pořádně, takže v hlavním úkolu tento komiks selhává. Stripy jsou občas originálněji provedené, za což palec nahoru, kresba je prostě super, ovšem vtipy (které mi ani napoprvé nepřišly vtipné) jen tlačily na pilu, a ke konci už všechny ty opakující se gagy trošku lezly na nervy a díky tomu vidim poslední 3 hodiny jako ztracený čas. Ale humor je extrémně subjektivní, takže pokud tohle někdo čte, tak berte můj komentář s rezervou. Za mě 2*.
  • mearez
    Z celého komiksu je asi nejlepší cliffhanger na konci, ovšem jedná se celkově, alespoň podle mě, o nejlepší díl série. Těšim se na další díl. Za mě 5*
  • mearez
    Komiks si drží kvalitu i ve 4. díle série, a pokud se bojíte opakujících se motivů v prupběhu série, rozhodně se nemáte čeho obávat, komiks překvapuje stále víc a víc. Za mě 4*.
  • mearez
    Tak toto bylo bájo. O sérii Spider-Men vím už delší dobu, ale čekal jsem, až vyjde v češtině. Musim říct, že tentokrát se fakt jedná o výstavní kousek. Skvělé intro do postavy (ovšem pro ty, co četli UKK s Milesem Moralesem, to není nic nového) a pak následuje skvělá série o Spider-menech dvou světů. Plus se český čtenář po dlouhé době konečně podívá do Ultimate Universe. A ta kresba! No prostě lahoda. Nejedná se o další Spider-man rip-off, ale o skvělý komiks, který by si měl koupit nejen každý fanda pavoučí hlavy. Za mě 5*.
  • mearez
    Tahle série je každým dílem nadupanější a šílenější, a můžu říct, že tenhle díl byl žůžo. Nečekal bych, že by mě tahle série na jeden zátah bavila, ovšem tahle série se drží hlavně díky originalitě každého dílu. Tak trošku jsem totiž čekal, že až dojde na souboje, budou nudné a stejné, ovšem to jsem byl úplně vedle. Za mě 4*.
  • mearez
    Tak tento díl je lepší, energičtější, nabitější a zábavnější. Konečně se nám příběh začal lišit od filmu, takže jsem se jestě o trošku víc bavil. Skvělý pokračování. Za mě 4*.
  • mearez
    Je to celkem ukecaný, místy nudný, akce přijde až opravdu pozdě, ale na začátku je pár skvělých nápadů, které nelze zavrhnout. Taky to není jen bezduchý komiks, krásně ukazuje vývoj postav Wolverina a Cyka. Za mě 3*.
  • mearez
    No tak jsem se konečně dostal ke Scottu Pilgrimovi. I přes to, že se mi film od Edgara Wrighta moc líbil, tak bych si komiks nekoupil, kdybych v knihkupectví nenašel balení všech šesti dílů za pěti kilo. No a to by byla chyba, protože tenhle komiks je přesně jako film; energickej a zábavnej. Sice nejsem hráč videoher, ale i přes to jsem si komiks užil. Kresba je skvělá, ovšem se mi místy dělal bordel v postavách, protože všichni jsou si hrozně podobný. A taky je škoda, že je komiks černobílý. Za mě 4* a hned jdu na další díl.
  • mearez
    Tak tentokrát vůbec nevim, jak mám tenhle komiks hodnotit. Jsou to dobrý Avengers, ale rozhodně to neni špionskej thriller, jak o tomto komiksu mluvili v předmluvě. Některý nápady byly skvělý, některý ani moc ne. Spousta postav v komiksu vůbec nevynikla (Moon Knight, Valkyrie, Agent 13), celá zápletka okolo Marsu smrdí pořádnym klišé, no a obecně žádná sláva. Ale příjmně se to četlo a věřim, že série mohla do budoucna dostat ten slibovaný špionážní nádech. Ovšem pokud bychom pracovali jen s tímto bookem, tak se jedná prostě o průměr, klasický Avengers v jiný sestavě. Pro fanoušky Avengers (jako jsem já) tohle bude příjmený komiks, ovšem ostatním se tento komiks bude zdát nudný a neoriginální. Za mě 3*.
  • mearez
    Co na to říct. Já takovýhle crossovery postav z různých světů úplně žeru, Dredda mám rád a obecně mi tento crossover zněl celkem dobře. No ovšem asi jsem se přepočítal, protože na interakce Batman/Dredd moc nedocházelo, popřípadě byly spíše slabé, ne jako ostatní crossovery těchto dvou postav. Prostě skvělej oddech, ale nic moc úžasnýho. Za mě 3*.
  • mearez
    Tato série je jedna z mojich nejoblíbenějších sérií, a to převážně díky skvělému startu Ricka Remendera. Je možná nefér porovnávat tuto knihu s Remenderovým začátkem, ale myslím si, že minimálně u mě to bylo nevyhnutelné. Už to prostě není o vládním agentovi, ale z agenta Venoma se (bohužel) stal prostě klasický superhrdina. Pokud od NHM čekáte to, co jste dostali v UKK, tak na to rovnou zapomeňte, ale to nic nemění na faktu, že tato postava je stále zajímavá a svěží. Takže i když můj komentář vyzní negativně, pořád jsem si NHM užil a můžu doporučit. Za mě 4*.
  • mearez
    Oproti předchozích dílech značně slabší. Trošku jsem zapomněl první díl, plus se na příběhu komečně podepsalo vydávání ob jedno číslo, takže jsem se místy ztrácel ve jménech, postavách atd. Wonder Woman mě poprvý nudila, což mě zklamalo a jediná celkem zábavná postava byla ,,počítačová ženská”. Ale jinak komiks akcí překypoval, příběh byl slušný a rychle se četl. Za mě 3*.
  • mearez
    mearez22.7.2019 09:02Rick a Morty #01
    Zde mám trošku dilema. Jsem fanoušek seriálu, ale od tohohle komiksu jsem asi čekal něco trošku jinýho. Knihu jsem si užil, občas jsem se i zasmál, ale vzhledem k tomu, že na komiksu nepravoval nikdo z originálních tvůrců, tak z toho strašně smrdí jen výplňovej komiks pro fanoušky, který nechtěj čekat dva roky na novou sérii. Taky kvalita příběhů byla dost podivná, něco bylo skvělý, něco ne. Komiks hodně působil, jako kdyby se chtěli autoři neúspěšně přiblížit šílenosti seriálu. Za mě pěkný 3*, k zahození to není, ale pokud máte rádi seriál, a čekáte tohle i od komiksu, nejspíš budete zklamaní.
  • mearez
    Komiksového Spider-mana nemám moc rád, ovšem pořád se s ním tak něják setkávám, tu v retru, tu v Avengers, tak jsem si řekl, že si ongoing sérii Spideyho vyzkouším. Kniha mě příjemně překvapila, ať už ostatními superhrdiny, Peterovou sestrou, novými postavami a i příběhem. Iron Heart si v našich luzích a hájích odbyla svojí premiéru, a na to, jak na ní všichni hejtí, se mi tady celkem líbila. Poslední sešit byl skvělej, pro mě, jakožto fanouška JJJ, to byl naprostej skvost. Ale komiks není dokonalý, protože (možný spoiler) informace ukryté v krevním řečišti? To fakt ne, to je slušná hovadinka i na mě.
    Ale jinak skvělá série, a budu rozhodně pokračovat dál. Za mě 4*.
  • mearez
    Můžu říct, že si tento komiks svojí kvalitu drží, ovšem kdybych já byl autorem tohoto díla, asi bych zůstal při zemi a nepouštěl se do historie tohoto fiktivního světa, protože pasáž, kde je vysvětlena historie Ekhö je asi nejslabší část knihy. Obecně příběh z Říma byl celkem slabý (až teda na Prikóny, konečně jsem se o nich něco dozvěděl), ale druhý příběh se mi líbil a celkové téma komiksu bylo pěkně zpracované. Kresba jako vždy úchvatná, tam není co vytknout. Za mě 4*.
  • mearez
    mearez15.7.2019 09:47Wolverine: Starej dobrej Logan
    Když jsem Old Man Logan četl poprvé, moc mě neuchvátil, proto jsem byl napodruhé připravenej, že mě znovu bavit nebude. No ovšem byl jsem příjemně překvapen. Old Man Logan je prostě guilty pleasure pro fanoušky Marvel Universe. Za mě 5*.
  • mearez
    Wow, tak tohle jsem nečekal. Teď odsunu stranou všechny námitky, které mám vůči Watchmenům zasahujícím do DC Universe, protože si myslim, že navzdory tomu, co si Moore myslí, DC podle mě dokáže toto střetnutí světů ukočírovat. Ale samozřejmě by bylo lepší, kdyby Watchmeni byli na vždy stand alone komiks.
    Odznak jsem si chtěl přečíst už dlouho, takže jsem se patřičně těšil, ovšem trošku jsem se bál, že se budu ztrácet, protože jsem s Batmanem i Flashem skončil hned po první knize. No a ukázalo se, že k tomuto komiksu potřebuji jen Watchmeny a Flashpoint, což mám oboje zmáknuté. Výlet do Flashpointu byl skvělej, rád jsem zase jednou viděl aspoň kus této reality, a obecně se mi komiks hodně líbil, až tedy na ,,běžecký pás'', což byla slušná hovadina.
    Kresba Batman série se mi líbila, ovšem ta ve Flashově sériiuž tolik ne, místy se moc nehodila k vážnému tónu komiksu.
    Tak vzhledem k tomu, že jsem na Odznak byl slušně hajplej a Flash je můj oblíbenec, tak jsem si komiks užil. Ovšem lidé, kteří nečetli Watchmeny nebo Flashpoint si komiks asi tolik neužijí, a lidem, kteří mají na současnou politiku DC comics stejný názor, jako Alan Moore, bych taky nedoporučoval tento komiks číst. Za mě 4*.
  • mearez
    První příběhy byly zase o něco slabší, ovšem jakmile se do toho všeho zamíchal Gen, začala být kniha stránku od stránky lepší a lepší, s tím že poslední kapitola byla ze všech nejlepší. Za mě 5*.
  • mearez
    mearez6.7.2019 20:33Usagi Yojimbo #06: Kruhy
    Skvělé pokračování legendární série. Krátké příběhy, jimiž kniha začíná, se mi líbily o něco míň, než hlavní příběh, ovšem se stále jedná kvalitní počin. Hlavní příběh byl brilantní, a to ne díky záporákovi, ale díky komplikovaným vztahůmezi jednotlivými postavami, které jsou skvěle napsané. Za mě 4*.
  • mearez
    Na Warriors jsem se těšil, protože jsem o nich nic moc nevěděl, prakticky jen to, že zapříčinili Občanskou válku superhrdinů. Proto pro mě tento komiks byl velkou neznámou, ovšem chtěl jsem si o týmu něco zjistit, tak jsem sáhnul po tomto kousku.
    Dvě čísla samostatné Thorovy série jsou skvělá věc, Juggernauta mám rád a je to skvělý intro do New Warriors, společně ještě s prvním sešitem. Jak Thor, tak první sešit New Warriors jsou kousky nabitý akcí a vůbec jsem se nenudil. Potom přichází druhý sešit který byl přinejmenším zajímavý. Nejedná se o něco, co jsem něják moc chtěl číst, upřímně mě origin Night Trashera vůbec nezajímal, plus záporák byl naprosto debilní. Třetí číslo bylo strašně ukecaný a nudný, ale Mad Thinker se mi celkem líbil. Čtvrté číslo bylo zábavné, ale zase nic, co by stálo za to. Poslední dvě čísla byla nadprůměrná, Star Thief byl zajímavej, i když měl neskutečně hloupou motivaci.
    Teď bych se asi vyjádřil k postavám. Night Trasher si u mě tímto komiksem odbyl premiéru, no a musim říct, že nebýt toho skateboardu, tak by to pro mě byla taková víc kůl verze Bruce Wayna. Co mě ovšem fakt vytáčelo byl Kid Nova. Fakt neskutečně tupě napsaná postava, ještě ke všemu se chová jak kretén, no tohle strčit do týmu dětí, to se divim, že si tam ještě navzájem nerozbili huby. Pak mě trošku naštvalo porušení ,,podstaty'' postavy Watchera, který se sám zařekl, že bude jen pozorovat a nezasahovat, ale přitom to na konci komiksu porušil. Ale to už jsou jen hovadinky
    Kresba v Thorovi stála celkem za prd, no ovšem Bagleyho kresba se mi ve zbytku komiksu jako vždy líbila.
    Na seznámení s týmem dobrý, ale pokud vás New Warriors nezajímají, tak si tenhle komiks nekupujte, ušetříte čas, peníze a místo v knihovně. Prostě průměr. Za mě 3*.
  • mearez
    Kdybych tenhle komiks nečetl, nic by se tím nezměnilo, asi by jsem nebyl tolik utvrzený v tom, že je Batman pro mě nezajímavá postava. Ovšem měli to v knihovně tak jsem si to půjčil, a musim říct, že ač to neni špatný, tak o nějákou hitparádu se taky nejedná. Je extrémně průměrný mainstream, u kterého mě ale trošku mrzelo, že v určité chvíli utli příěběh a následovaly výplňový sešity a tie-in k Sovímu Tribunálu. Příběh jako takový je dost na styl New Avengers: Útěk a kresba je teda místy fakt ošklivá. Prostě jen další nepotřebná věc na českém trhu. Do další knihy ne nehrnu, jen kdyby jí měli v knihovně. Za mě 3*.
  • mearez
    Sešit o Nitzovi je skvělá věc a je to jedna z nejlepších věcí, co jsem v rámci Skalpů četl. Zbytek jsou standardní Skalpy, tudíž skvělá věc, která neustále překvapuje svými zvraty, komplexností postav a hlavně samotným vývojem příběhu. Jsem rád, že si tato série stále drží kvalitu. Za mě 5*.
  • mearez
    Vtipné, že s ubývající nahotou klesá této sérii rating.
  • mearez
    Fakt by mě zajímalo, kdy konečně Crew začne vydávat fakt dobrej ongoing. A mohli by taky šáhnout třeba do minulosti, mezi satrší Avengers. Jestli chtěli vydávat nějákou epickou Avengers ságu, tak měli sáhnout po Avengers od Hickmana.
  • mearez
    Milo_Harwey: Mluvil sem snad o cenzuře? Klidně, ať si vlastník této domény prohlašuje, že adevrův názor je ten správnej, je to jeho právo. Jak říkám, já bych cenzuru nezaváděl. Ale adevrovu možnost mlejt hovna fakt do nebes vyzdvihovat jako absolutní pravdu nebudu
  • mearez
    adevr: Cenzura špatná je, ale problém s názorama, který jsou pomatený a založený na nepravdách má snad každej normální člověk, nedivím se tedy, že se cítíš v menšině, když vypouštíš takový hovadiny do světa. Běž se léčit, seš paranoidní
  • mearez
    mearez29.11.2022 21:32Zázraky
    Ter: ne TPB jsou hlavní formát ve kterym jsou vydávaný sebraný edice komiksů a tak to má bejt, cenově dostupný a snadno skladovatelný. Hardbacky jsou nepraktické a drahý
  • mearez
    mearez28.11.2022 20:10Zázraky
    Nechápu, proč sme jedinej národ, kterej se snaží všechno vydávat v HC, vždyť jsou to komiksy ffs. Takhle je to akorát cenové hůře dostupné
  • mearez
    mearez28.1.2022 19:50Batman: Černé zrcadlo
    baatcha: Tak ale já vyloženě až na tu frekvenci vydávání Batmana nemám problém s vybranýma postavama. Jen nechápu, proč prostě zrovna do Legend DC vydat jen Batmana, když dobrý komiksy, který by se tam hodily, mají i třeba Seebevražedný oddíl, Aquaman, Superman, mohli by vydat Flashpoint. Stejně tak s Marvelem. Nemám problém, že tu vycházejí ty postavy co tu vycházejí (vyloženě mám problém jen s Batmanem, protože mi prostě přijde, že bere místo lepším komiksům/postavám), ale prostě vybrat lepší run, když už chci vydávat třeba Iron Mana. Tim, že vydávají třeba Slottovo Iron Mana, tak akorát si nějákej nováček přečte podprůměrnej komiks a nebude chtít číst žádnej jinej s Iron Manem, protože co s čim se setkal v češtině bylo špatný. A to je taky důvod proč padá zájem o mainstream a roste zájem o mangu.
    A na záruku bych se nevymlouval; Loki u nás vyšel ještě před seriálem samotným, takže to jde vydat komiks ještě než čeští fanoušci poznají danou postavu pořádně ve filmu.
  • mearez
    mearez28.1.2022 16:12Batman: Černé zrcadlo
    Doppelganger: Astonishing X-men nebo New X-men?
  • mearez
    mearez28.1.2022 16:10Batman: Černé zrcadlo
    Matthew: tak já neříkám, že nerozumím jejich obchodnímu plánu (kdo by si byl před dvaceti lety v Crwi myslel, že se tolik superhrdinové a komiksy obecně rozjedou), takže chápu, že chtějí z MCU vyždímat co to dá. Pak ale je někdo, kdo si třeba přečte Batmana, dotyčnýmu se Batman nelíbil a ta postava ho nezajímá, ale chce číst DC. Kde začne? Co si přečte, když jediný další dobrý DCčko jsou tak dvě série? Já třeba dlouho DC nečetl, protože nechci číst Batmana, Supermani u nás stojí minimálně z půlky za prd, takže jsem dlouho nepřečet nic z DC. Pak jsem si ale přečet Gotham Central a teď sháním DC v angličtině.
    Jenže to, kolik je tu Batmana a jinejch titulů podle filmů vůbec nevyzývá český čtenáře, protože jim to servíruje jen to co si myslí, že chtěj, jako třeba Iron Mana, Strážce galaxie, Deadpoola. Což by nebyl rpoblém, kdyby se ty série daly číst. Jenže ony nejsou dobré. Takže českej čtenář zůstane u špatnejch/průměrnejch komiksů a nevystoupí z tý komfortní zóny, která je tvořená z filmovýho Marvelu a Batmana. Taky jsme mohli všichni zůstat v první třídě na Honzíkově cestě, ale vzhledem k tomu, že jsme celej život četli komplexnější a komplexnější literaturu, čteme teď to co čteme.
    Kdyby Crew byla rozumná, vychovala by čtenáře, který čtou dobrý komiksy místo těch podle filmů a pak by na tom vydělávali víc, protože by tu mohli vydat i víc komiksů a lidi jako já, ty nebo Fimi by nemuseli číst všechno v angličtině. Mangu taky nevydávaj podle toho jaký seriály vycházej ne (jestli jo tak mě opravte prosím, dik)?
  • mearez
    mearez28.1.2022 15:50Batman: Černé zrcadlo
    baatcha: Ale to je hovadina a moc dobře to víš. Vychází tu spousta sérií mimo Batmana, který se sice neprodávaj jako Batman, ale úspěch mají. To se bavíme o sériích, kde prostě potřebuješ zákazníka neustále lákat na nový knihy. Ale je rozdíl mezi tím neúspěšně vydat New 52 Supermana, a vydat minisérii v jedné knize se Supermanem. Jak Fimi poznamenal, hype na Batmana tu byl s Nolanem, možná ještě před UKKčkama, ale dneska, vzhledem k tomu, že se ve filmech prohánějí už ty nejobskurnější komiksový charaktery (třeba zrovna Gunnovo filmy na tom mají velkou zásluhu), tak padá jakejkoliv argument, že by to lidi nekoupili. Stejně tak bys v roce 2013 řekl, že nemá Harley Quinn série u nás šanci na úspěch. A v roce 2022 tu vyšela celá Harley z New 52 a je tu ongoing, vyšel dokonce i Black Label origin. Vyjde tu Hulkovo ongoing. Kdo by v roce 2010 byl tušil, že u nás bude vycházet ongoing Strážců galaxie? Nebo Deadpool (a Deadpool zrovna vyšel v Legendách Marvel)? Rocket Racoon s Grootem? Jde jen o to, že v Crwi je podle všeho spousta lidí, co je uvězněná v 2000s, kdy u nás mohl vyjít jen Batman a Spider-man s Wolverinem. Koukej kde jsme dneska, lidi v ČR už kupujou různý šílenosti co by před deseti lety nekoupili, takže je škoda, že nás Crew krmí jen Batmanem (a teď teda vyjde dost podivnej event, ale aspoň něco). Vychází teď doslova seriál o Peacemakerovi, o kterym nikdo kromě fanoušků Suicide Squad neměl před covidem nevěděl.
    Ale samozřejmě, asi jsem v menšině. Crew chce vydělat, je to prostě jejich práce, což chápu. Ale pokud jim jde i o to představit dobrý komiksy, tak jde prostě mimo mě, že z DC krmí čtenáře prostě jen Batmanem a tím je uzavíraj v bublině, kdy si pak někdo čtoucí v češtině pak myslí, že DC je temnej Batman a nudnej Superman.
  • mearez
    mearez27.1.2022 23:58Batman: Černé zrcadlo
    Fimi: Na komiksy před rokem 2000 si moc naděje nedělej; když jsem se ptal na FB, tak mi bylo řečeno, že věci z osmdesátek jsou hloupý/zastaralý a neobstojí na českym trhu.
  • mearez
    mearez27.1.2022 23:05Batman: Černé zrcadlo
    baatcha: Samozřejmě že nic. Taky to dělám, ale určitě mi dáš za pravdu, že číst ve svym rodnym jazyce je příjemnější. Protože bych si klidně i rád přečet jiný zajímavý příběhy z DCčka, tak mě mrzí, že poprvý, co se českej vydavatel kmiksů rozhodl jít cestou vydávání komiksů, které byly něčím přelomové/nesednou do ongoing řad/jsou prostě zajímavé, tak z toho všeho co u DC vyšlo za 80 let tvorby, je nejzajímavější... Batman od Snydera a napotřetí vydanej Návrat temného rytíře (za chvíli tu budem mít čtvrtý vydání, co těšíte se
  • mearez
    SteveCZ: Uznávám, na Harleen jsem zapomněl. Ale je to jen minisérie/kniha, tohle je jedinej dobrej ongoing s Harley.
  • mearez
    mearez25.1.2022 21:14Batman: Černé zrcadlo
    Tvl, je fakt super, že Crew je plná lidí, co si myslí, že Batman má ty nejlepší komiksy v DCčku. To tady budou vycházet samý fresh věci, těšim se na dalších stopadesát Batmanů, který jsou jeden víc edgy než druhej.
  • mearez
    mearez8.9.2021 00:33Deadpool: Klasické příběhy
    Tyfus: co čekáš no, Crew jede protě to, co se prodá s filmama, naivně sem si myslel, že se to týhle série nedotkne, ale opak je realitou
  • mearez
    mearez12.8.2021 10:16Deadpool: Klasické příběhy
    ah yes, další komiks o Deadpoolovi když tenhle díl legend mohl být věnovaný zajímavějším týmům, postavám, událostem. Zatím celkem slabota, dvě věci co už u nás vyšly a další Deadpool. Paráda.
  • mearez
    mearez21.9.2020 20:42Tankerka #01
    vita: Dneska spatřeno v Dobrovskym
  • mearez
    Karlito_69: Jak píšeš, hlavním příběhem je něco, co u nás nevyšlo, jen úvodní 2 sešity jsou z UKK: Kdo je Miles Morales?
  • mearez
  • mearez
    mearez23.7.2019 16:18Wolverine: Starej dobrej Logan
    Himlik: Omlouvám se, ale problém bude asi u tebe, když to tak řeknu. Co jsem si sjel seznam toho, co jsi přečetl, tak je jasný, že si člověk téměř nepolíbený Marvelem nemůže vzít z Old Man Logan takový zažitek, jako člověk, který má Marvel načtený. Aspoň u mě veškeré nadšení z Old Man Logan pramenilo jen ze všech těch nápadů, které sice nikdy neuvidíme zpravované, ale o to je to lepší, že můžeme fantazírovat o tom, co se ta nimi skrývá. Spousta věcí v tomto komiksu je prakticky pocta Marvel universe a zároveň takový trošku Co kdyby se všichni záporáci spojili. Nad tímto přemýšlel snad každý, kdo je aspoň trošku zapálenější do superhero komiksů.
  • mearez
    Fimi: Tak v tomhle komiksu je Galactus jako záporák prezentovanej, takže je na místě, aby si člověk, který se s Galactusem moc nesetkává (čti ,,český čtenář'') myslel, že je Galactus záporák.
  • mearez
    Carnage: Teď jsem se podíval a máš pravdu, zatim to nikomu nedošlo. Omlouvám se
  • mearez
    Carnage: Já mám pocit, že se to už předplatitelům poslalo, někdo to dokonce už i dostal mám pocit.
  • mearez
    Fimi: Já bych to shrnul asi takto. Já superhrdiny mám rád už jen proto, že spoutu komiksů se superhrdiny (hlavně od Marvelu) mám spojenou s nostalgií, takže ty postavy budu mít vždycky rád. I dneska si rád přečtu dobrý superhrdiny, jak jsou Uncanny X-men od Claremonta a Astonishing X-men od Whedona, Batmana od Stralina, Captaina Americu od Brubakera, osmdesátkový superhrdinský komiksy nebo i novější věci před Marvel NOW. Jenže poslední dobou mi přijde, že zrovna Marvelovský restarty a přečíslování sérií nedělaj postavám dobře, pořád se mění tvůrčí týmy, takže se pořád mění i postavy a ve finále mít dvakrát za rok event, kterej pořádně nic nezmění a pořád do kola oživovat postavy (vvrchol byl v Secret Empire, kde zabili nějákou postavu, jméno si nepamatuju, a hned na konci v epilogu už byl hint, že žije), což je jeden z problémů, který mám s mainstreamem. Chápu, že se to někomu může líbit, ale pro mě jako člověka, kterýmu se líbí nejvíc 70s a 80s Marvel a DC éry je prostě Marvel NOW a freshstart a bůh ví co už jen znásilňování úžasnejch charakterů, který mám tak rád díky jejich retro komiksům a to mě mrzí nejvíc. Už dlouho uvažuju, že bych částečně vysadil superhrdinský komiksy od Crwe, protože i Doctor Strange, kterýho mám jako postavu strašně rád, mě od Aarona nudí, protože v posledních čtyřech letech byla jeho postava několikrát překopaná. Už dlouho uvažuju nad tim, že začnu s Hellboyem, protože mě jeho univerzum hrozně zajímá (protože ho mimo jiné chválí Walome, a když Walome něco chválí, tak to musí být super) a taky bych přeskočil na Mýty, který mě taky hrozně zajímaj.
  • mearez
    Fimi: Tu novou JL jsem četl jen první číslo a jako to jsem si hned řekl, že to fakt ne. Jasný, Avengers od Aarona jsou pořád jinej level, ale je to pořád jen z deště pod okap. Já se obecně těm novejm týmovkám vyhýbám, ale Aaronova sestava Avengers mě zaujala v jednom čísle Immortal Hulka, tak jsem se na tuto knihu dost těšil. No, trošku jsem přestřelil a upřímně nehodlám se v blízké době zase zklamat, takže u mě JL radši na dlouhou dobu končí.
  • mearez
    mearez13.2.2019 16:00Deadpool #07: Osa
    Lenny: Ok, já se řídil tim, co jsem našel na comicspriceguide.com, tam to končí osmou knihou...
  • mearez
    mearez20.12.2018 15:40Star Wars Magazín 2018/06
    cyboy: Na fb někdo postoval dopis, kterej dostali předplatitelé od Egmontu a ve kterym stojí, že Star Wars sešity už u nás vycházet nebudou a předplatné prý Egmont vrátí. Takže nejde ani o přejmenování, Star Wars Magazín prostě končí. Jestli si to chceš dohledat, tak to někdo dával do fb skupiny Comics čtu, šířím, sbírám, miluju.
  • mearez
    mearez20.11.2018 16:54Ms. Marvel #01: (Ne)normální
    Grim: Já zastávám názoru, že je naprosto přirozený, aby byli superhrdinové jiného vyznání nebo barvy pleti. Ve světě, kde je superhrdina každej druhej je naprosto přirozený, že je někdo ze superhrdinů muslim, černoch nebo asiat.
  • mearez
    mearez17.11.2018 10:24Overwatch - Antologie #01
    Killingjoke: Musíte se vžít do zdejších komiskových vydavatelů. Logicky nebudou vydávat Parkera, na kterém prodělají, ale budou vydávat pitomosti typu Rocket. Jsem v jedný fb skupině marvelovských fandů, je tam 9000 lídí, přičemž tak 200 lidí čte komiksy pravidelně. Denně je tam příspěvek typu ,,Spider-man/Deadpool #2 je hrozně boží" nebo ,,Rocket je hrozně super série", potom se je zeptám jestli četli alespoň Zázraky a oni řeknou buď že ne, a nebo že jo, a že je to sračka. Takže pro Crew je výhodnější vydávat série jako Overwatch, Doctor Who, Mass Effect, Simpsonovi nebo třeba zmíněného Rocketa, protože prostě se to prodá, narozdíl od věcí jako Chew nebo Parker, popřípadě zmíněný Gotham Central, protože prostě puberťáček v obchodě nebo na e-shopu radši sáhne po komiksu z jeho oblíbeného herního světa, než po komiksu z DC univerza o policistech v Gothamu, protože ruku na srdce, na první pohled tento komiks vypadá nudně. Takže Pavlovský a spol radši vydají tunu sraček, který se prodají, protože v ČR jsou obrovský fanouškovský základny různých seriálů, než komiks, který by si koupili jen skalní komiksáci, a ještě ke všemu ne všichni, protože je by to byl třeba pátý díl ze série. A český fanoušek dvou nejprofláklejších postav Marvelu si radči koupí Spider-man/Deadpool než Gotham Central.
  • mearez
    Navíc zas tak hrozný to nebylo, to akorát jediný co v souvislosti se Shadowlandem člověk slyší jsou hejty od skalních fandů jako je Lenny. Ti si vždycky musí prosadit svou a tak vyřvávaj na netu, že Shadowland pohřbil podstatu DD. Ale stačí se podívat na zdejší hodnocení, a člověk si udělá svůj názor.
  • mearez
    Darth Raelchi: Podle mě jde jen o názor skalních fandů Daredevila. Já Daredevila mám hodně rád, je to jeden z mých nejoblíbenějších superhrdinů. Shadowland podle mě neni špatnej. Je to průměr, ale neni to vůbec špatný. Nesrovnával bych to jako Fimi s Brubakerem, Bendisem nebo Millerem. Fandové, kterým se Shadowland nelíbil používají dost tyto argumenty:
    1. Absence Avengers, i přes to, že jsou v komiksu, a je tomu věnovaná jedna část. Jde tam prostě jen o to, že spoustě lidí nedává smysl, že nezakročili Avengers. Jenže sami Avengers říkali, že není potřeba zasáhnout. A spousta Marvelovských událostí Avengers taky neobsahuje (kde byli Avengers když řádil syn Moiry Mactaggert, když řádila Phoenix nebo Equinox ničil New York?). Takže dle mého je tohle naprosto invalidní argument.
    2. Zbytečně moc tie-inů. Ano, v době vydání Shadowlandu a vlastně i dnes ještě někdo brečí, že Marvel jde po penězích :o. Řekl bych, že i Secret Invasion měla trošku víc tie-inů, než by si zasloužila.
    3. Tento komiks byl málem důvodem zrušení DD. Ano, lidi dokážou řešit i věci, který se nikdy nestaly. A nejhorší je, že se tim ohání spousta lidí. Ten člověk, co tento komiks napsal, se dál už moc neprosazoval, takže nechápu, proč to někdo řeší. Navíc pak fanoušci dostali skvělýho Waidovo DD.
  • mearez
    jh666: Na comicspriceguide je Annual napsanej jak u týhle knihy, tak u pátý
  • mearez
    Kapis: Ty tu od teď děláš nějákýho gramatickýho Soudce Dredda?
  • mearez
    mearez12.8.2018 21:43Star Wars Magazín 2012/02
    Navíc, když tak čt vaši diskusi, bych rád panu filozofovi něco vysvětlil. Samozřejmě máš pravdu. Proč čtu Kirbyho, když se mi nelíbí. Odpověď: Chci mít načtenou celou historii Marvel universe(Příchod Galactuse) a taky chci mít načtený svoje oblíbený postavy (Mentabomba). Na comicsdb je spousta lidí, který mají podobný názor na Kirbyho jako já, takže říkat, že úmyslně srážim hodnocení Kirbyho komiksů, je trošku zcestné. Jen škoda, že jsem se od tebe nedočkal momentu ,,tak to nečti, když se ti to nelíbí”.
  • mearez
    mearez12.8.2018 21:31Star Wars Magazín 2012/02
    filozof: Jako promiň, ale to je můj názor, a vzhledem k tomu, že na týhle databázi píšou lidi svoje názory, tak bys měl pochopit, že tady někdo bude ,,srážet hodnocení” tvejm oblíbenejm autorům. Uvedl jsem svoje důvody, jestli s nimi nesouhlasíš a chceš mě přesvědčit o opaku, tak mi napiš na můj mail v biu. Mě se taky nelíbí, že X-men od Claremonta tu mají tak malý hodnocení, ale nedělám okolo toho takový scény. Prostě někdo nemá oblíbený autory.
    A ke kvalitě Kirbyho: jeho komiksy byly ,podle slov jeho kolegů, zastaralé už v době vydání (mluvím zrovna o Mentabombě). Své důvody, proč ho nemám rád, jsem vysvětlil v komentářích u konkrétních komiksů.
  • mearez
    mearez9.8.2018 19:31Star Wars Magazín 2012/02
    Venomslav: Ježiši, uvědomuješ si, že tim srážíš úplně bezdůvodně hodnocení komiksu?!
  • mearez
    cyboy: Dva češi píšou Babišovi program ne nějákej brit
  • mearez
    Hele, jestli chceš kvalitu, drž se u těch post-Annihilation Strážců, ale varuju tě, čim víc toho ze Strážců od Abneta načteš, tim bude přechod na Bendisovo run horší.
  • mearez
    plus-rovnáse: Jestli seš na akci a jednoduchej příběh, scífko a hlášky, tak jo, ale nečekej od toho žádnej komplexní příběh, jako měli Strážci v NHMku. Tohle je dost pdobný filmu. Pokud máš rád Guardiany, tak se ti to nejspíš líbit bude, ale jak říkám, radši od toho nic moc nečekej.
  • mearez
    Fimi: vim, ale beru jí jako jedno z jeho nejslabších děl.
  • mearez
    mearez15.6.2018 19:32JLA: Svoboda a spravedlnost
    Light: Mě Ross absolutně minul, vůbec mě nebere, a ten jeho styl mi na komiksy moc nesedí.
  • mearez
    filozof: Neříkám, že celej event díky komiksům, co vyšly v čj, pochopíš, ale jen tim chci říct, že pojmy jako ,,annihilační vlna'' nebo Annihilus může českej čtenář pochopit a znát z jinejch kousků, tim pádem nebude tak zmatenej
  • mearez
    hroubek: Podle mě si Annihiluse a Annihilační vlnu lze lehce vyhledat, a navíc se na to hodně, fakt hodně odkazuje v jinech komiksech, třeba ve Strážcích Galaxie, a Annihilus sám byl ve starých příbězích z šedesátek (Fantastic Four) a sedmdesátek (Kree-Skrull war, Captain Marvel). Takže jestli jsi něco z toho četl, tak by ses neměl ztratit.
  • mearez
    mearez10.5.2018 19:26Znovuzrození hrdinů DC
    Doppelganger: Jo sorry, já četl jen tři sešity Doomsday Clock a vůbec mě to nebavilo a potom jsem to přestal sledovat, takže jsem si myslel, že to končí. Johnsu nás neni moc populární, protože napsal všechny tři New 52 JL řady, který je u nás jsou celkem nešťastné vydaný. Mě osobně se ze všech věcí, který jsem od Johnse četl líbil jen tenhle start Rebirthu a Superman: Secret Origin. A taky si myslim, že si Johns nezaslouží takovou slávu, jakou má, ale kdo jsem, abych soudil někoho takhle úspěšného. Johns je pro mě něco jako Stan Lee-jeho komiksy jsou více méně klasika (Johnsovo komiksy nejsou vyloženě klasika, ale čte je každej), ale neni to nic kvalitního, a jde tam spíš o jejich jméno na obalu knihy.
  • mearez
    Překládá se to tak i jinde, nechápu co je na tom divnýho...
  • mearez
    mearez26.4.2018 21:41Znovuzrození hrdinů DC
    Ježiš, to je takovej propadák :D
  • mearez
    MEGA: No je to pevná vazba, tak trochu omnibus, ale žádný bonusy nečekej. Ale do obchodu se nehrnu, ale jednou si to možná koupim
  • mearez
    mearez11.4.2018 20:24Star Wars Magazín 2018/02
    Lukki22: Já bych řekl, že zítra nebo v pátek, většinou to tak bývá
  • mearez
    Fimi: Je pravda, že u nás vyšlo ze Strange fakt málo dobrejch příběhů, ale já osobně bych Ditkovo Strange Tales nenazval slabým komiksem/příběhem. Ale neberu ti to.
  • mearez
    mike731: Hele, to že nemám rád DC (až na pár vyjímek) neznemená, že čtu Marvel. Čtu převážně Image a Dark Horse, ale v angličtině. A s těma hvězdičkama díky za připomenutí, ještě jsem to nezměnil.
  • mearez
    mearez2.2.2022Prodám
    Pevné vazby od Comics Centra za pár šlupek

    Prodám vybrané pevné vazby (většinou) prvních dílů různých sérií. Většina komiksů je dvakrát čtená ,ale jsou mezi nima kousky, co jsou jetý. Jedině osobní předání Praha nebo České Budějovice.

    Jedná se o následující kousky:
    300 (4. vydání) - 300,-
    Darebák - 300,-
    Goon #1: Nic než utrpení - 250,-
    Jonah Hex: Tvář plná násilí (pevná vazba) - 250,-
    Ragemoor - 200,-
    Sin City/Město hříchu#7: Do srdce temnoty (pevná vazba) - 500,-
    Srdce impéria aneb odkaz Luthera Arkwrighta - 700,-, ale je trochu jetej
    Zámek a klíč #1: Vítejte v Lovecraftu (pevná vazba) - 300,-
    Zámek a klíč #1: Vítejte v Lovecraftu (paperback) - 150,-, tenhle je jetej
    Zámek a klíč #2: Hlavohrátky - 400,-

    V případě zájmu piště prosím na e-mail v biu. Pošlu fotky komiksů a domluvím se na případné slevě pokud by si kupující vybral víc kusů.
  • mearez
    mearez22.1. 14:55Pindárna
    Alfi: Myslíš jako třeba Slottovo Iron Mana? Nebo Aaronovo Avengers který radši vydávaj bez těch důležitých částí celýho runu? Nebo ten veleúspěčný run Ligy z Rebirthu?
  • mearez
    mearez21.1. 23:35Pindárna
    Deži: Crew není schopná přijmout, že komiksy od DC nejsou jen temnota pro padesátníka, co od devadesátek čte jen Loba a Batmana. Jenže to by si jistí lidé v Crwi nesměli myslet o osmdesátkovym DCčku, že je infantilní. Ani nejlepší run Suicide Squad nebo Wonder Woman tu nejsou schopní vydat, protože to by se nelíbilo konzumentům jejich drsných komiksů staré školy Loba a Batmana. Crew tu nevydává jedinej dobrej ongoing trinity, jedinej dobrej ongoing Marvelu, pak ty zásadní příběhy cpou do legend, místo aby to vydali celé, ale hlavně, že tu vychází znovuzrození a pět Marvel sérií, nehledě na kvalitu příběhů, že?
  • mearez
    mearez21.1. 23:24Pindárna
    geek-woman: Je mi líto, že to takhle vidíš. Já bohužel nekoupim cokoliv, co Crew vydá a radši si koupim za stejný peníze dvakrát víc stránek v angličině. 5 Batmanů, tři eventy a jeden Supermanovo origin, to je mi tedy výběr.
  • mearez
    mearez20.1. 21:24Pindárna
    Ne nebudu zbytečně hejtit, Crew mě ke komiksům samozřejmě přivedla, ale mrzí mě, že celkem stagnuje v kvalitě titulů.
  • mearez
    mearez20.1. 21:14Pindárna
    geek-woman: Nemluvil bych o dostupnosti, když jsou to pevný vazby za osum kil. Já už překladový komiksy skoro nekupuju a udělal jsem jedině dobře, je to dražší a je mnohem menší výběr, protože tu od Marvelu pořád vychází to samé a od DC zas jen Batman. Legendy jsou podle mě výběrem tragédie poslední rok dva.
  • mearez
    mearez20.1. 11:45Sběratelský klub
    Alfi: Crew jako přestává vydávat zajímavý tituly? Vydají konečně v legendách něco, co už tu nebylo vydaný a nebo postavu, která tu nikdy třeba neměla sérii? Jako super no, vydají Marvel Zombies podruhý, skoro 4x dražší, ale co takhle vydat něco, co už tu nebylo a je celkem stěžejní příběh Marvelu?
  • mearez
    mearez11.1. 09:03Pindárna
    martin28: Daredevila jsem měl slepenýho jen prvního.
    Jen k tomu Comicspointu bych dodal, že mě dost sere, že jsou schopný poslat omlácenou knihu. Nebudu dělat, že se to neděje, ale nechci aby produkt, který si osobně nemůžu vybrat, byl omlácenej. Když si objednám od Comicspointu paperback za šest kil, tak si tohle samozřejmě můžu objednat na Amazonu nebo někde úplně jinde, takže by aspoň mohli posílat nepoškozený kusy. Tohle mě ale sere obecně, když člověk vidí v knihkupectví Legendy Marvel s roztrhlým přebalem, tak to je falt humus. Ale Comicspoint by v tomhle mohl být profesionálnější. Naštěstí se mi tohle stalo jen párkrát a svý zboží balí skvěle.
  • mearez
    mearez25.3.2023 20:56Pindárna
    Jako jediný zajímavý věci, co ohlásili, jsou Secret Invasion a Flashpoint, obojí jsem osobně už četl (ale invazi asi zakoupím), už jsem si o stihl pořídit. Crew něják přestává vydávat zajímavý věci. Ale nepřekvapuje, dobrým komiksům se vyhýbají od Rebirthu a u Marvelu taky nevzdávají nejzajímavější věci, ale spíš to, co se líbí pár lidem u Crwe. Českej čtenář bohužel ostrouhá a to si pak lidi maj kupovat komiksy, když tu z Marvelu vychází tak dva dobrý onogoingy big two.
  • mearez
    mearez18.1.2023 19:33Pindárna
    Alfi: tvl, jako asi sem zmlsanej, ale… Warcraft, Stranger Things, Warhammer a Kingdom Come? To je zívačka. Jediná zajímavá věc na seznamu Suicide Squad. Crew zklamala
  • mearez
    mearez2.1.2023 17:40Pindárna
    Kdy bude edičák Crwe?
  • mearez
    mearez9.2.2020 09:06Sběratelský klub
    Milo_Harwey: Vim, že hodně chválený je Superior Spider-Man, toho chválí spousta komiksáků, ovšem nevim, jak kvalitní je ten Team-up. Spider-Woman (Gwen Stacy aka Spider-Gwen) je taky hodně chválená část Spideyho mýtu. Pak bych řekl, že celkem kvalitní jsou Secret Avengers (ovšem začátek této série u nás vyšel, takže si kdyžtak najdi receze na comicsdb). Já osobně si koupim jen Nick Fury Jr., agenta Coulsona, Secret Avengers a Spider-Woman. O zbytku toho moc nevim.
  • mearez
    mearez8.1.2020 20:16Pindárna
    Zdravím. Je bezpečný objednávat z německého Amazonu komiksy? Nebo nedoporučujete Amazon?
  • mearez
    mearez31.10.2019 19:44Čtenářský koutek
    Díky všem za tipy
  • mearez
    mearez31.10.2019 15:30Čtenářský koutek
    Měl by pro někdo nějáké kvalitní hororové doporučení? Jak v češtině tak v angličtině
  • mearez
    mearez7.10.2019 07:29Filmový a hudební klub
    Nový trailer na Rick and Morty 4

    http://www.youtube.com/watch?v=Rw6BrzB1drs
  • mearez
    mearez25.9.2019 18:24Filmový a hudební klub
    Fimi: Nemusím se tu snad rozepisovat o rozdílu mezi historickými osobnostmi a fiktivními postavami.
  • mearez
    mearez25.9.2019 17:00Filmový a hudební klub
    A napadlo vás všechny chytráky, že to třeba může být i tím, že ten fiktivní svět nevypadá realisticky, když jsou všichni superhrdinové hetero běloši? Tolik k lidem, který přehnaně řešej realistčnost univerza a pak jsou nasraní, když je Iceman gay.
    filosof: Ano studia se snaží vypadat moderně a upozornit na sebe. A to je něco špatnýho? Kdyby se tím, co jsi naspal řídili komiksový tvůrci, tak by nevznikla ani hrstka toho, co čteme dneska. Zapomínáš, že primárním účelem filmů, potažmo komiksových blockbusterů, je na sebe upozornit a být moderní a ve všem první, což je prakticky účel blockbusteru. A ten se v dnešní době musí zavděčit jak lidem, jako jste vy, tak menšinám.
    A zmiňovat Battle Scars je trošku hloupý, protože jestli syn Nicka Furyho neni uvěřitelnej příběhovej prvek, tak se divim, že sis nad celou frančízou Marvel/DC nevytrhal vlasy. Možná je hloupý přizpůsobovat komiksy filmům, ale přijde mi naprosto v pohodě hodit do filmu černocha v roli Jamese Gordona. Proč ne? Dyť to neni kánon, je to vůči komiksový hlavní linii paralelní vesmír, tak proč sakra řešit černošský postavy? Ale z týhle smyčky neni návratu, protože ve chíli, kdy bude ve filmu Two Face hrát černoch, tak se budou moct všichni podělat, tak studio vytvoří novou postavu, a všichni se budou moct podělat z toho, že nám film podsouvá multikulti. A nakonec, jsou to jen fiktivní postavy, takže proč to vůbec řešit?
  • mearez
    mearez24.9.2019 15:57Filmový a hudební klub
    Fimi: Já vždycky říkám, že jestli je dobrej herec a příběh, uvěřitelná postava, tak nezáleží na tom, jestli Wolverina hraje Jackie Chan nebo Jessica Biel. Navíc v komiksech se tohle děje celkem dost, a Spider-woman (která je mimochodem výborná postava), X-23 nebo Kate Bishop jsou vřele přijatý postavy, i když jsou jasnej rip-off již existujících postav. A vsadim se, že Hawkeye od Fractiona máš rád, takže nebuď salty a počkej, jak se novej Batman vyvine. Třeba se ti bude líbit.
  • mearez
    mearez24.9.2019 14:54Filmový a hudební klub
    Svět se v prdel obrací, to možná jo, ale kvůli lidem, který jsou schopný řešit barvu pleti fiktivní postavy. Geniální fakticky. Navíc je to fiktivní realite, neni to kánon.
  • mearez
    mearez19.9.2019 21:48Filmový a hudební klub
    Friendly reminder: V kinech běží Ad Astra, což je asi k tomuto datu můj nejsilnější zážitek v kině. Rozhodně to není film pro každého, ale okoštujte ho, protože film obsahuje jak skvělý myšlenky, tak spoustu skvělých záběrů a Pitt odvádí skvělou práci.
  • mearez
    mearez17.9.2019 15:44Filmový a hudební klub
    Fimi: co Hyperion nebo Black Bolt? O Adamu Warlockovi už se totiž nějákou dobu jedná, takže by Cavill mohl dostat nějákou jinou roli
  • mearez
    mearez9.9.2019 18:23Pindárna
    Fimi: Iron Fist od Brubakera je dobrej, vrhá to na Fista zase trošku jiný světlo (jako to Brubaker udělal už u Capa), takže jestli čekáš špatnou postavu, tak tě Brubaker rychle vyvede z omylu.
  • mearez
    mearez7.7.2019 22:12Filmový a hudební klub
    karl173: Stranger Things jsem dokoukal včera, no a finále fakt stojí za to. Má to hodinu dvacet minut a je to skvělá podívaná, jak trikově, tak příběhově, můžu vás ujistit, že pokud seriál hodně prožíváte, tak na konci posledního dílu ukápne nejdena slza. Myslim si, že kdyby seriál touto sériií skončil, tak by to sice byla škoda, ale bylo by to skvělý zakončení, jenže je v poslední epizodě je jedna potitulková scéna, která vás rychle vyvede z omylu, protože se jedná o slušnej cliffhanger pro nejednu postavu. Snad jsem toho moc nevyzradil...
    Edit: Novou postavu, Robin, jsem si strašně oblíbil, což jsem vůbec nečekal. Nejvíce prostoru asi dostali Hopper, Joyce, Billy, Max a El. Na mého oblíbence Stevea nezbylo tolik prostoru, jak bych si představoval, no a Hopper je tu nejlepší asi od konce 1. série. Na konec bych dodal: nejlepší je furt 1. série, ten pocit při sledování je nezaměnitelnej, pak je 3., která se tomu pocitu z 1. série dost přiblížila, a úplně poslední je 2. série, která byla dle mého strašně slabá (až teda na postavy Stevea a Dustina).
  • mearez
    mearez6.7.2019 14:44Filmový a hudební klub
    Fimi: Odhalení identity bylo logický, když bylo v celym filmu vidět, že se Peter moc o držení svého tajemství pod pokličkou moc nestará a řekne svoje jméno lidem, který vidí poprvý v životě.
  • mearez
    mearez4.7.2019 23:13Filmový a hudební klub
    Doppelganger: Postava Nick Furyho je založená na tom, že je to v celku badass týpek, kterej je o krok před každým hrdinou i padouchem. Ovšem jak v Captain Marvel tak ve Spider-manovi je jeho postava jen vtipkující idiot (samozřejmě intenzivnější to bylo v Captain Marvel - nejdebilnější bylo asi to, jak přišel o oko).
  • mearez
    mearez4.7.2019 20:37Filmový a hudební klub
    Můj názor na Spider-man: FFH
    Za mě novej Spidey absolutní spokojenost. Jen ten Fury byl zase obětí vtipů, což mi přijde špatně a nesouhlasim s tim, ale ok. Mysterio byl skvělej charakter, ovšem přijde mi, že se zde trošku opakovala motivace jiné postavy. Ovšem Mysterio byla asi nejlepší postava v celém filmu. Praha byla asi nejzajímavější část společně s první potitulkovou scénou, která byla neskutečnej nářez, a za mě jedna z nějlepších potitulkových scén. Druhá byla dostatečně meh, protože nic moc neukázala, a byla celkově nepotřebná a její napojení na film je strašně nucené. Postavy mě byvily všecky, až teda na Flashe a toho divnýho asiata, což byly celkem chabě napsaný charaktery. Zábavný taky bylo, jak Far From Home interpretoval 1. a 2. lusknutí. Za mě by to bylo 8/10.
  • mearez
    mearez8.5.2019 12:02Filmový a hudební klub
    Fimi: Asi tak, v prostředí téměř dokonalejch superbohů je to skvělá změna
  • mearez
    mearez7.5.2019 22:53Filmový a hudební klub
    karl173: Tak u mě teda Captain Marvel úplně potopil promrhanej charakter Mar-vella a ještě plot twist se Skrullama. Řekl bych, že naopak i jedna chyba, která se týká třeba plot twistu, kterej se mi ale nelíbí, tak může celej film potopit, protože tato událost udává další směřování charakterů v budoucnu (zrovna ty Skrullové nabo Mar-vell). Rozhodně neříkám, že se vám ten film nemůže líbit, ale osobně mi přijde, že pokud se mi film nelíbí třeba jen v jednom zvratu tak už to může ovlivnit celej tvůj názor na film. Taky se Infinity War líbí lidem převážně jen kvůli závěrečné scéně, která je jedním z nějvětších cliffhangerů. a ty lidi ten film na základě toho hodnotí a už se tolik neutápěj v tom, že humor byl třeba debilní, postavy blbě napsaný, atd (to jsem jen plácnul a neslučuje se to s názore, který mám na tento film). Abych to shrnul myslim si, že je právě klíčové hodnotit filmy podle i třeba jedné chyby, protože když se ti ten film kvůli té chybě prostě nelíbí a už ti ta chyba zkazí zážitek z filmu, tak už nejseš hejtr, ale prostě jen člověk, co má takový názor na film, protože prostě byl zklamaný. Alejako je jasný, že člověk hodnotící Infinity War na základě toho, že je nedokončená (i když je to jasně jen půlka příběhu) je retardovaný.
  • mearez
    mearez6.1.2019 12:45Filmový a hudební klub
    hroubek: U Shazama mi zatim přijde, že si DC řeklo, že si udělaj komedii ve stylu MCU, ovšem to vůbec nevadí, protože to zatim vypadá na fajn superhrdinskej popcorn. A celkem se mi líbí, že Shazam je prakticky taková ukázka toho, jak by se choval puberťák, kdyby měl superschopnosti. Těšim se na to celkem dost, ovšem ruku na srdce, trhákem dubna budou Avengers, možná Hellboy
  • mearez
    mearez25.12.2018 14:46Pindárna
    Mohla by mi tu nějáká hodná duše shrnout, co se stalo v prvním omnibusu Daredevila od BBartu?
  • mearez
    mearez20.9.2018 20:36Slevy, výprodeje, bazary
    Richie: V ČB v Kanzelsbergeru byl jeden čas Darkhawk #1. Chtěl jsem ho koupit, ale někdo mě předběhl....
  • mearez
    mearez17.9.2018 16:26Filmový a hudební klub
    Doppelganger: Děkuji
  • mearez
    mearez17.9.2018 16:01Filmový a hudební klub
    Zdar. Nemáte někdo nějáké seriálové doporučení? Komiksové i nekomiksové.
  • mearez
    mearez12.9.2018 23:09Filmový a hudební klub
    Fimi: Není to oficiální, navíc Cavillova agentka tuto zprávu popřela a řekla, že nic takového se nedělo.
  • mearez
    mearez9.7.2018 15:49* Připomínky a návrhy
    Skvělý, jdu se podívat :)
  • mearez
    mearez8.7.2018 12:37Pindárna
    aha
  • mearez
    mearez7.7.2018 15:16* Připomínky a návrhy
    Mě taky, už jsem to chtěl taky napsat...
  • mearez
    mearez7.7.2018 15:15Pindárna
    Fimi: Nezmřel dnes, ale před týdnem v pátek. Dnes ho našli
  • mearez
    mearez29.6.2018 10:08Čtenářský koutek
    Co říkáte na konec Kill Or Be Killed? Za mě celkem super komiks, jedno z nejlepších Brubakerových děl, dle mého.
  • mearez
    mearez25.6.2018 18:37Srazy, cony, festivaly
    Doppelganger: Radši si nechám podepsat Soudce Dredda
  • mearez
    mearez17.6.2018 13:07Pindárna
    Kapis: Taky by mě zajímalo...
  • mearez
    mearez17.6.2018 08:48* Připomínky a návrhy
    Chtěl bych jen připomenout, že vyšel nový SW Magazín, a nikde v databázy ani v rozpisu nade mnou není.
  • mearez
    mearez11.6.2018 16:22Pindárna
    Zdarec lidi. Za dva tejdny jedu do Mnichova, tak bych se chtěl zeptat, jestli neznáte nějáký dobrý obchody s komiksama v centru Mnichova?
  • mearez
    mearez1.6.2018 20:21Srazy, cony, festivaly
    Sakra, nechám si podepsat Dredda. To je můj sen!
  • mearez
    mearez21.5.2018 23:32Pindárna
    Tormentr: Když už je řeč o Altered Carbon, podle mě je to slušná slátanina. A jako třeba takovej House of Cards, Stranger Things nebo třeba Brooklin nine-nine jsou originální seriály, které mě překvapí, mají dobrý zápletky, popřípadě super příběh, v případě Brooklin nine-nine je to třeba super kamera a vtipy nejsou téměř vůbec trapný. A seriály odle komiksů začínají být taky dost cringe: Flash jde od 3. sezóny do kopru, na Supergirl se nedá dívat, u Legend of Tomorrow jsem usnul, Defenders jsou prostě sračka, Iron Fist a Luke Cage jsou nezajímavý nudný séroše a Gotham je hrozně podivnej, protože jeho kvalita strašně moc skáče nahoru a dolů.
  • mearez
    mearez21.5.2018 17:59Čtenářský koutek
    Právě jsem sehnal za pár kaček Srdce Impéria. Super stav, všecko super, přijde mi to brzo, asi tak za pár dnů. Sakra, je to fakt tak dobrý, jak všichni říkaj?
  • mearez
    mearez12.4.2018 21:35Čtenářský koutek
    Hele, stejně si spousta lidí kupuje komiksy v angličtině, takže si myslim, že řešit tu už posté BBart a politiku vydávání komiksů je prkotina.
  • mearez
    mearez9.4.2018 23:17Srazy, cony, festivaly
    Fimi: Zase aby pro to někdo hlasoval...
  • mearez
    mearez28.3.2018 22:48Pindárna
    Chtěl bych se zeptat nějákých odborníků na Marvel. Slyšel jsem, že Juggernaut zničil sám dvojčata (prej do do nich něják napálil, WTC spadlo), ale taky že tato událost byla identická ve vesmíru 616 jako v našem vesmíru (zničení dvojčat letadly). Co z toho je legit?
  • mearez
    mearez26.3.2018 19:53* Připomínky a návrhy
    zack: Pokud jsem napsal info k nějákým autorům, jak ti mám dát vědět, aby to nějáký admin aktualizoval? E-mailem nebo příspěvkem ve fóru?
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 473 (cca 137206 Kč)
Mám: neveřejné
Chci: neveřejné
Sháním: 0
Nabízím: 13 (cca 5788 Kč)
Osobní: 9 (cca 4441 Kč)
Sbírka mimo CDB
Četl/a: neveřejné
Mám: 9
Chci: neveřejné
Sháním: neveřejné
Nabízím: neveřejné
Osobní: 0