• Carnage
    Nakonec lepší než jsem čekal, poslední 3 sešity byli z mého pohledu lepší protože mam raději ty 90. léta a tam to docela rychle odsýpalo a o akci nebyla nouze a celkově jsem se bavil.
  • Carnage
    Na tohle jsem se moc netěšil ale nakonec mě to příjemně překvapilo. Kresba se mi líbí a když jsem si přečetl že Banshee (pro mě béčkovej X-men) vede tým teenagerů docela sem měl strach a nakonec se to četlo rychle svižně a postavy se mi dost líbí, hlavně Chamber a jakým stylem je ilustrován. Škoda že v komiksu teda chybí ta poslední stránka a celkově pro mě je většina postav neznámá takže počítám že moc velkej úspěch tahle třetí generace nezaznamenala ale já tyhle 90. fakt můžu.
  • Carnage
    Carnage8.12.2018 14:07Pochmurný kraj #02: Zrcadlení
    Z počátku trochu slabší jak první kniha ale po příchodu Kami se to celkem rozjede a člověk se těší na to co bude dál. Akorát konec nebyl pro mě dost uspokojující a jsem zvědavej co se bude dít dál protože tahle kniha mi přijde jako uzavřená kapitola a člověk se nedočká takovýho toho "pokračování příště". Jako u první knihy žeru tu kresbu a určitě koupím další.
  • Carnage
    Po fenomenální Dětský Křížový Výpravě z UKK jsem se na tuhle knihu dost těšil a bohužel přišlo trochu zklamání, protože jak se čtenář dozví tak první sešit je od stejných autorů a to Heinberga a kreslíře Cheunga kteří dělali právě tu skvělou Křížovou Výpravu a zbytek knihy už psali jiní autoři a prostě to neni tak dobrý. Potom co jsem si na konci knihy v užitečných informacích přečetl jak se dál Marvel popasoval s Young Avengers na mě přešlo další menší zklamání... spousta původních postav tým opustila a novější verze zahrnují již několikátou variaci Lokiho a něco co si říká Miss America a běhá v obyč teplákovce... takže jakákoliv moje chuť pořídit si ten Omnibus co existuje je ta tam. Zpátky k téhle knize, jako odrazový můstek dobrý ale každýho koho tito mladí hrdinové aspoň trochu zaujmou musím doporučit UKK Dětská Křížová Výprava protože to je teprve kvalita která tomuto týmu dává ten pořádný rozměr.
  • Carnage
    Překvapivě super čtení. Kresba, zápletka, postavy... všechno super. Opravdu to mělo takovej trochu Bond vibe. Akorát jestli to chápu je to spíš takovej filler o tom že se agent Shieldu kdesi potkal s Winter Soldierem. Zajímavý "záporák".
  • Carnage
    Nakonec to nebylo tak hrozný jak jsem se původně obával ale akorát mě to nalákalo na tolik vychvalovaný Alias kterej u nás nevyjde, mimochodem kresba byla občas hodně děsivá.
  • Carnage
    Kresba není můj šálek čaje a stejně jako U Catwoman jsem se toho bál právě kvůli tomu. Jenže on to Cooke vždy vynahradí příběhem a postavama.
  • Carnage
    Strašně moc se mi líbí ten nápad jakým byla postava zavedena do už nastartovanýho Marvel vesmíru, je to originální a nikde jsem to neviděl (v komiksu). Každopádně trochu mě nebavilo prokousávat se vzpomínkama některých postav ale jinak super počin. Další problém kterej nemusí mít každej je ten, že pokud vlastníte UKK Obležení tak vás konečný Twist nijak nepřekvapí a vlastně tušíte jak to dopadne a kromě Obležení jsem Sentryho viděl ještě ve World War Hulk a upřímně mi tady přijde jako trochu jiná postava. Ale pokud to někdo čte jako první seznámení se Sentrym tak si to musí užít.
  • Carnage
    Tohle byl boj, pořád jsem si říkal jeslti se děj náhodou neodehrává v alternativní realitě a on se odehrával v tý hlavní... asi. Noh Varr rozhodně není ten hrdina za kterýho ho prolog v knize považuje a ani se nedočkáme jeho změny názoru na celou podřadnou lidskou rasu. Morrison nebo ne, tohle bylo hodně slabý. Kdyby to nemělo docela svižnej děj a stravitelnou kresbu asi bych to nedal. Dokonce jsem si myslel, že Marvel Boy je pro mě novej ale on je tak strašně nezajímavej že už sem ho vlastně viděl v Thunderbolts chvilku a pak když potkal Skrulla Mar-Vella ale prostě jsem na něj hned zapomněl. Záporák byl celkem zajímavej do chvíle než dostal zbytečnej power up, kterej mu byl k ničemu. Tohle je rozhodně jedno z nejslabších NHM.
  • Carnage
    Málem jsem dal 5 hvězd, ale chybí tomu prostě ten delší děj jako v předchozí knize. To je pro mě jediný minus ale jinak zase super počtení a já prostě žeru to zasazení do evropy. Těším se na další!
  • Carnage
    Musim souhlasit, že retro je tentokrát asi lepší a to i když vlastně War Machine není Rhodes a je to spíš představení toho brnění a jak se k němu Rhodes dostal. Každopádně se to čte dobře, svižně a furt se něco děje a neni tam tuna debilního textu ke každýmu prdu co postava udělá, to už bude asi tou dobou ve který to vyšlo. Druhej příběh mě celkem překvapil, protože jsem měl vždycky za to že Rhodey jako kyborg byl v alternativní realitě a tenhle komiks mě vyvedl z omylu. Každopádně je to těžká destrukce styl Bay a máme tu právě i z War Machina trochu transformera, ale líbilo se mi jak daleko byl Rhodey schopnej zajít a nějaký ztráty na jeho těle ho absolutně nezajímali. Mírně krvavá, celkem ujetá a akční jízda.
  • Carnage
    Na She-Hulk jsem se moc netěšil a ona nakonec příjemně překvapila. Přečetl jsem to ani nevim jak a občas sem se i zasmál, tohle je opravdu takovej Deadpool před Deadpoolem.
  • Carnage
    Hodně dobrý, kresba je pěkná o tom není sporu a příběh je taky docela fajn. Z Jessicy Drew jsem cítil právě Jessicu Jones ze seriálu a možná se právě její charakterový vlastnosti přenesli do tvorby Bendisovo Jessicy Jones. Další věc je to, že příběh je dost surovej a docela brutální co se týče toho jak se Spider-Woman chová a jak bojuje a ten pocit ještě víc umocňuje právě kresba. Potěšila krátká účast Thunderbolts s trochu jiným rosterem než u UKK Thunderbolts. Celý je to takový "nemáš kamarády a nikdo tě nemá rád Jessico" ale ve skutečnosti je na konci ukázán pravý opak. Dost mě to bavilo a rozhodně to patří do těch nejlepších NHM. Bendis ty ženský prostě zvládá na jedničku (ehm dobře Captain Marvel dopadla hůř) každopádně v NHM mě zatim čistě ženský knihy hodně bavili (Black Widow luxus, Mockingbird, Wasp, Valkyrie a teď Spider-Woman)

  • Carnage
    Machine Mana jsem znal z Marvel Zombies kde měl sympatičtější vzhled bez toho deklu na hlavě a rosekával zombíky v kabátu s cirkulárkou místo ruky po boku svojí nevěsty Jocasty. Tady jsem věděl, že bude retro s deklem na hlavě kde akorát natahuje ruce a nohy a byl jsem dopředu zklamanej a vlastně jsem od týhle knihy nic neočekával. O to víc mě nakonec výsledek příjemně překvapil. První 3 retro sešity jsou slabší ale i přesto celkem sympatický a pak přijde nášup v 4 dílný sérii z alternativní budoucnosti. Kresba super a i když byl začátek trochu pomalejší tak se to pak pěkně rozjede a dokonce se objeví i Iron Man 2020 kterýho jsem občas někde viděl ale neznal jsem vůbec backstory. Kniha rozhodně patří mezi ty lepší kousky po bok Punishera, Moon Knighta a několika málo dalších. Poctivý scífko s pěknou kresbou a dobrou zápletkou.
  • Carnage
    Já nevim, docela težce se mi to hodnotí ono je to takový hodně cool, edgy a připomíná mi to kreslený seriály z devadesátek a prostě kdybych měl o 10 let míň asi bych to fakt žral. Ale je to takový nijaký. Rozhodně překvapil ten Harm a jak to s nim dopadlo to skoro jako by do týhle knihy nepatřilo. Ale Super-cykl? Hádající se matky? Ehh?
  • Carnage
    Za mě spokojenost, první sešit byl v UKK a zbytek retra byl taky celkem fajn. Líbilo se mi jak v retru Nova začínal a prostě to byl takovej snažílek a sice byli komiksy hodne naivní a záporáci celkem uhozený jak to tak bývá, ale pak přišla Annihilace a člověk najednou dostal Novu kterej alespoň mě to tak přišlo toho měl sakra dost a najednou to nebyl ten teenager kterej se snažil být druhej Spider-man ve smyslu zodpovědnosti a hrdinství a pak přišel jeho power up kde mimochodem ten design uniformy vypadá luxusně. Po Thanos Nezbytný jsem rád, že jsem dostal nějakej předvoj a docela mam chuť si sehnat i omnibus Annihilation ale bohužel OOP :D
  • Carnage
    Za mě celkem překvapení, pro pro mě průměrný první části jsem neměl příliš velký očekávání a kdyby mi někdo před přečtením řekl že mě bude bavit komiks o Ra's Al Ghulovi tak bych se mu asi vysmál. Ta postava mě nikdy nezajímala, ale tenhle komiks překvapil a jen ten konec v současnosti byl takovej divnej. Kresba mi taky sedla.
  • Carnage
    Všechno to retro bylo už v UKK, takže jsem ho znova nečetl. Hodnotim jen tu modernu a ta je taková že neurazí ale ani nenadchne a když už v NHM vyšla první a třetí část tak je celkem škoda nemít i druhou. Osobně mi už u Black Knighta sedla postava Petera Wisdoma a ten mohl mít třeba ten zbytek příběhu. Každopádně děj je takovej že všechno jede strašně rychle a celkově to i člověk má přečtený za chvilku. Je to slabší průměr a je to horší jak ten Black Knight, takže možná na slabej rozjezd toho příběhu dobrý.
  • Carnage
    Carnage28.4.2018 10:56Pochmurný kraj #01: Hejna běsů
    Ale jo, vůbec to neni špatný a líbí se mi práce s kresbou a jsem hodně zvědavej co bude dál a Ema mě baví. Určitě koupim další.
  • Carnage
    První část je taková hodně naivní jak se na tu dobu sluší a patří ale četlo se to celkem dobře, druhá barevná část je dobrá v tom jak si je Peter vědom toho jak naivní byla ta doba kdy byl Ten Star-Lord, tým který dostanem a je asi nějakym předvojem Strážců má takovou chvílema klesající a chvílema zvyšující se kvalitu. Rocket je pořád Rocket a to stejný Star-Lord, Groot je teda dost otravnej a jeho modernější verze se mi zdá lepší, Mantis je celkem fajn, Deathcry se moc neohřála, Bug ničím kromě erotických vtípků neviniká a Captain Universe je za mě super a člověk moc tuhle entinu nepotkává v komiksech a spíš jen jako alternativní oblek toho a onoho hrdiny v alternativnim světě. Každopádně zápletka mě moc nebavila a pozdější Strážci Galaxie jsou rozhodně lepší ale nejsem si jsit jeslti se to zlomilo až vznikem filmu. Osobně bych si raději přečetl tu Anihilační válku, lepší 3.
  • Carnage
    Luxusní, když jsem kdysi na zahraničnim webu viděl obrázky Pana Knighta tak se mi to moc nelíbilo a hle po asi 4 letech to čtu v češtině a je to hodně dobrý. Faktem je že tohle člověk přečte dost rychle a textu tam neni zrovna moc ale kresba to vynahrazuje a Moon Knight byl vždycky můj oblíbenec. Jsem docela zvědavej jeslti do konce NHM něco MK trumfne a troufám si říct že tohle je strop, alespoň co se 60 čísel týče.
  • Carnage
    Kresba je klenot to je jasný, ale ani příběh nezaostává. Komiks má fakt zajímavou myšlenku a i když vim že záporáci jsou zlý tak očima civila bych jim to i věřil když tam každej druhej dělá ty dobrý skutky. Jsem zvědavej jak to celý dopadne.
  • Carnage
    První dva retro sešity nebyli nic extra ale líbilo se mi jak se Avengers chovali hloupě u konce druhého, Magneto byl nakreslenej úplně hrozně...vypadal jak starší brácha Toada. Hlavní příběh knihy mě ze začátku moc nebavil. Později se to trochu zlepšilo a "twist" byl zajímavý ale ke konci to zas byl celkem guláš. Průměr.
  • Carnage
    Spíš než Elektra je to další Daredevil v NHM, ale ono to vůbec nevadí protože o kvalitách Millerova runu tu není pochyb. A důležitý milníky v Elektřině životě jsou tu. Super delší počtení který nenudí a občas i něčím pobaví. Akorát ten sešit kde Daredevil potírá zločin s berlí a sádrou mi přijde jako dobrá hloupost.
  • Carnage
    Bavilo mě to víc než jsem čekal, první sešit který byl a pokračoval v UKK mě totiž hrozně nebavil a celá ta kniha se Surferem byla hrozná nuda se sebelitujícím a lidstvo litujícím a násilí nevyhledávajícím hrdinou...ale druhej hlavní příběh tady v NHM docela překvapil je neuvěřitelný jak ty devadesátky jsou buď průměr nebo dost dobrý, alespoň u všech NHM to tak mam, že většinou jsou pro mě devadesátky hodně dobrý. 4 hvězdy.
  • Carnage
    Tomuhle musim dát plnej počet už kvůli nostalgii jakou cítím když tohle čtu. Kdysi jsem přečetl celej tenhle run od prvního čísla do čísla 35 a pak ještě pokračování Heavens on fire. Maximální spokojenost a suprová záležitost z Riderovo mytologie, ale to mluvim o celym tom runu. U nás sice vyšla Cesta do Zatracení a Cesta Slz která má luxusní kresbu ale tohle je pro mě srdcovka která pro mě nezestárne. Poslední dva sešity mají sice hroznou kresbu ale dá se to. Moc jsem si to nepamatoval protože je to fakt dlouho co jsem to četl. Takže za mě super.
  • Carnage
    Když mě to začalo hodně bavit a kresba se v půlce knihy fakt hodně moc zlepšila tak nastal konec...a důvod toho všeho nestihnul Hank Pym doříct/ukázat...kdo to v originále vymejšlel ten výběr sešitů by měl dostat facku.
  • Carnage
    Kniha která vlastně skoro ničim nenadchne ale ani neurazí...pro mě osobně je málo zajímavá hlavní postava. Jasně je úžasný že obyčejnej člověk co je ale mistr bojových umění se dokáže dostat do superhrdinských týmů a dokonce vyučovat Spider-mana v umění boje, ale přesto to alespoň pro mě neni postava kterou jsem ve Spider Islandu vidět a řekl bych si "sakra ten by zasloužil vlastní komiks"
  • Carnage
    Nejvíc jsem si užíval jak Doomsday vytíral podlahu s těma alespoň pro mě no name hrdinama, to bylo opravdu uspokojující :) Jinak to bylo celkem čtivý akorát z tohohle komiksu vůbec nevim o co Doomsdayovi šlo a působil akorát jako vypatlanej bijec kterej by vlastně Supermana i ignoroval kdyby se mu nepletl do cesty a trochu mě zklamalo, že smrt byla jen vyčerpáním a teda ubitím.
  • Carnage
    Rozhodně to slabší z NHM...tahle kniha moc nevylepšuje jméno X-menům jako celku (a to je Beast jedinej X-men kterej v NHM u nás vyjde) a pak člověka nemrzí že tam těch X-menů neni víc což je chyba. Příběh mě z počátku celkem bavil, protože jsem opravdu nevěděl kdy přišel ten bod v Hankově životě kdy se změnil na své chlupaté já. Bohužel příběh je opravdu plnej nelogických a hodně nerealných věcí jako např. latexová maska na krytí identity, člověk tak nějak neví jak Hank vyřešil že už nepracuje v Brandu, nevíme jak vysvětlil svojí přítelkyni proč s ní nebude a sama prostě zmizela a v závěru knihy v infu čteme, že Beast číslo 16 byl poslední před zrušením jeho série a neni to žádný překvapení...příběh nemá vlastně ani důstojné zakončení, alespoň podle mě. Chápu že na knihu jenom o Beastovi se nejlépe hodí existující solo série a zároveň náhled na to jak získal víc zvířecí vzhled, ale po tomhle prvnim komiksu bych to přeskočil na nějakou modernu raději...ale to by pak už nebyla kniha o Beastovi ale o jednom z týmů kde pouze figuruje, nevim jestli tedy vůbec šlo vybrat lepší sešity.
  • Carnage
    Tenhle Superman mě z DCKK bavil asi nejvíc.
  • Carnage
    Docela jsem se na tenhle komiks těšil, protože Punisher z 80. byl hodně luxusní ale nakonec to neni stejně dobrý. Kresba je celkem fajn a nijak mi nevadila a příběh má podle mě celkem thrliny a to hlavně v tom, že se mi zdá že Strange je prostě všemocný a všechno zvládá úplně lehce a poslední sešit byl takový nic moc, sice to byl takovej epilog ale rozjela se tam taková linka že člověka trochu mrzí že neví víc. Dávám tomu slabší 4 hvězdy, protože je to určitě to lepší z NHM a líbilo se mi jak si překladatel poradil s těmi verši kouzel :)
  • Carnage
  • Carnage
    Přišlo mi to celkem uspěchaný, ale vzhledem k tomu že to je poslední část je jasný že kecání bude míň a akce víc. Jen nevim proč celkově nebylo celý UKK 2 trochu lépe namíchaný, protože od půlky do konce to byli skoro jen starý věci.
  • Carnage
    Spíš komedie, která se nebere moc vážně ale přesto atraktivní příběh kterej mě bavil od začátku až do konce, jen ta kresba je místama celkem ujetá a nejhůře kvůli ní vypadá Namor. "Pekelný" svět a jeho antihrdinové podle Dormammu byl nejvíc! A Umar je super.
  • Carnage
    Do poloviny knihy mi to silně připomínalo Avengers na Věky Věků co vyšlo v UKK, kde bylo cestování do minulosti za jinými hrdiny atd. Ale je to moje chyba, že jsem ty Avengers četl jako první, protože tohle bylo dřív a rozhodně je to mnohem lepší. Už je to nějakej tejden co jsem to četl, takže se mi to rozleželo v hlavě a nějak nevim co k tomu víc napsat, snad jen že jsem konečně četl smrt jedné z postav která se vrátila až za hodně dlouho a že se těšim na další speciál.
  • Carnage
    Po tom shitfestu co jsem si přečetl tady v komentářích jsem čekal opravdu hrůzu hrůzoucí, ale pro mě osobně tomu tak neni. Kniha je pro mě slabší průměr, ale přesně jak se píše na začátku, jedná se o jedno z prvních románových věcí od Marvelu a musim uznat že je to v tom znát. A proto chápu když někdo kdo čeká že si přečtě komiks a dostane spoustu filozofie a popisů jak se svaly napínají, maso trhá, jizvy praskají a pak lásku, přátelství, rodinu, smrt atd. tak je mírně řečeno možná zklamán. Mě osobně se líbila kresba a barvy Wakandy byli docela pěkný, dvoustránky většinou moc fajn. Příběh jako takovej začíná když na Panthera jeho lidi víceméně kašlou a postupem času se jim vrátí víra ve svého krále a dochází k super změnám prostředí : africká wakanda, zasněžené hory, hustá džungle. Dokonce je vidět, že několik postav prochází vývojem a opravdu jsou jiní než na začátku příběhu...někteří záporáci zajímavý viz. Baron Macabre nebo Sombre. Za mě o fous horší průměr, ale rozhodně bych neřekl že to bylo to nějhorší co v UKK bylo a postupem času začínám těm klasikám přicházet na chuť.
  • Carnage
    Je fakt, že žádnej zázrak to neni a je to prozatim nejtenčí kniha NHM. První dva sešity nekomentuju. Další 3 dílnej kraťas je celkem předvídatelnej, ale gore efekty jsou fakt pěkný a rozhodně tenhle příběh neurazí ale ani ničim extra nenadchne, kresba neni vůbec špatná.
  • Carnage
    Mě se líbí jak tomu někdo háže od začátku do konce kritiku ale stejně tomu dá nadprůměrný hodnocení :D za mě hodně dobrý a kresba mi nevadila ani u první části jako některým. V první části neni jistý kdo je vlastně Královna atd. a tady se to tajemství spláchne během chvilky, ale jinak za mě dobrý a rozhodně bych teda chtěl vidět víc akce s Anti-Venomem, v UKK vyšel akorát Agent Venom, takže jsem rád že něco dalšího s nim vyšlo tady v pavoučím ostrově.
  • Carnage
    Dost dobrý!
  • Carnage
    Deathlok je o něco lepší než sem původně čekal, schovával jsem si ho jako nouzovku protože mě absolutně nezajímal a nic dalšího s nim asi číst nebudu. Ale není to tak hrozný jak se zdá, propojení s ostatníma hrdina Marvelu je nulové a možná je to tak i dobře a skoro vám přijde, že čtete něco od jiného vydavatelství. Hl. hrdina jako takový není vůbec špatný a hází hlášky typu "mám tě kapříku, veselý vánoce" u kterých sem se docela zasmál. Vnitřní monology na první pohled působí ukecaně, ale neni to pravda protože hrdina toho zas tak moc nenakecá, akorát v první 2-3 sešitech byl ještě třetí hlas který naštěstí pak zmizel. Příběh jako takový a motivace záporáka jsou celkem mimo...
  • Carnage
    Rychlý čtení který není úplně špatný a byl jsem dost zvědavej co Valkyrie nabídne. Možná bych tomu dal i 4 hvězdy nebýt toho debilního posledního komiksu, kterej to celý tak nějak zabil a ani se nedivim Misty, že Val nafackovala, protože přesně to mě napadlo že bych po těch plkách taky udělal.
  • Carnage
    Jako na Ultimate Parkera nedám dopustit a už tehdy mě to pěkně s*alo, že umřel a nadával sem i na jeho nahrazení Milesem ale ve skutečnosti to neni tak špatný jak se to zdá. Možná bych jen vytknul to jak mu hned od začátku pomahají ostatní hrdinové a Fury jako kdyby nic a to i když vědí, že Milesovi je tak 13 let...určitě se ale jedná o to lepší co Bendis po Ultimátu napsal a je to celkem čtivý a vyvolá to ve vás pocit že chcete vědět co se dělo dál. Kresba super, rozhodně to lepší z UKK2
  • Carnage
    Jedno z nejlepších retro UKK.
  • Carnage
    New Mutants má neskutečně divnou kresbu a nechápu jak mohlo autorovi připadat dobrý malovat oči jen bílí, ale smysl tenhle komiks v rámci NHM a téhle knihy rozhodně má. Druhá miniserie je super a u některých hlášek jsem se opravdu zasmál, ale s Deadpoolem jsem už četl lepší věci. Punisher byl trochu přitaženej za vlasy. Ostatní hostující postavy taky dobrý. Nadprůměr.
  • Carnage
    Retro tu už bylo a zbytek od Johnse neurazí, ale ani ničím extra nenadchne. Vizuál Visiona při fázování je super.
  • Carnage
    Nebylo to vůbec špatné, rozhodně jeden z těch lepších komiksů z NHM.
  • Carnage
    Příběh rychle odsejpá a měl jsem poměrně rychle přečteno, o malinko slabší jak první část. Je pěkný vidět Phoenixem naboostěný mutanty, ale už z počátku z toho smrdí nějaký průser a jejich ideologie zní dobře, ale něco tam v pozadí stále nehraje nesouhlas řeší vždy násilím. Ovšem zase nikomu neubližují, pokud teda nebude něco dalšího ve třetí knize. Akorát nechápu volbu rozdělit příběh na tři knihy...tahle druhá je kratší jak první a opravdu jsem zvědavý na tu třetí pokud bude tlustá jako tahle nebo první tak to klidně mohlo být jen na dvě tlusté knihy. Taková Dětská Křížová výprava nebo Thanos Nezbytný jsou velký bichle a to je plus.
  • Carnage
    První oldies příběhy s Thorem jsou slušná jednohubka, která celkem rychle odsejpá. Je fakt, že Korvac Ságu jsem nečetl a samotný Korvac na mě ani moc nezapůsobil. Ale rozhodně jsou tyhle příběhy v NHM opodstatněný, ukázka původního týmu je fajn. Druhý moderní pojetí Strážců hodně potěšilo a všechny postavy mají něco do sebe, kdyby Gamora taková byla i ve filmu líbila by se mimnohem víc. Rocket hláškuje co to jde, Cosmo je zajímavej charakter, Drax se s ničím nepáře, Star Lord je no Star Lord, Adam Warlock je super a doufám, že v budoucnu opravdu bude i v MCU, Quasar je taky fajn, ale naposled jsem viděl mužskou verzi. Mantis jako psycholožka týmu s jejíma schopnostma hodně zajímavá. Trochu mě mrzí, že děj ohledně Vance je tak nějak neuzavřen. NHM se ubírá dobrým směrem a jsem rád, že jsem u toho.
  • Carnage
    Nečekal jsem od toho žádný zázrak a dostalo se mi luxusní počtení. První dva retro sešity nejsou nic extra, ale nejsou ani moc dlouhý aby to člověka nějak nudilo. Nechápu, ale v tom Iron Manovi jak každá druhá bublina má jinou barvu, co to jako je? No a návrat domů byl super, kresba je příjemný osvěžení a hlavně žádní superhrdinové a polobohové, no Nat je trochu upravená ale není to takovej superhero hardcore že? Rozhodně super náhled na Widow a něco co nám ve filmech asi neukážou taková surovost ve stylu Netflix seriálů.

    PS: trochu mě mrzí jak trafikanti zacházejí s knihami, když už jsem poprosil o ukázání kusů jestli neni hřbet až moc nakřivo tak jsem doma zjistil, že jak to někdo rozbaloval tak vytlačil, nevyřízl (díky bohu) rejhu do toho hřbetu téměř po celý výšce knihy. Ponaučení pro příště, líp koukejte a hlavně si berte účtenky lidi, já ji naivně odmítnul :). Jo a ještě jsem byl svědkem kdy mi podala místo Spider-Mana, Lanterna a pak toho Lanterna hodila zpět do krabice jak kdyby to byl kus hadru...
  • Carnage
    Pamatuju si že měli problém s logem, zbraní a jménem hrdiny :D ale to nikomu nevadilo že jsou tam Vesmírní Šerifové? :D prakticky Green Lantern Corps.
  • Carnage
    Carnage28.5.2021 02:10Batman Mikea Mignoly
    Takže tohle je o něco delší "DC komiksový komplet #029: Batman: Zkáza, jež postihla Gotham" ?
  • Carnage
    Tyfus: řekl bych že to je úbor tý frakce zlodějů, pamatuju si že ve starym animáku to tam měli všichni a v Rogue to taky bylo vidět :D
  • Carnage
    Musim teda říct že z toho sešitu na konci sem měl pocit jako by mi autor chtěl sdělit že sebevražda je špatná a nepujdu do nebe? Celkem divný.
  • Carnage
    Každopádně velká škoda že u nás nevyšlo Hickmanovo Secret Wars kterou mam v orig. doma a je to 1) neskutečná pecka 2) je to příběh o kterým se tu několikrát zmiňují a předchází Infamous.
  • Carnage
    Copak(:-chceš: schválně jsem se podíval jak je to s Hulkem a WM a oba mají nakonec 9 sešitů, no tak pokud by měl tenhle Iron Man 9 tak to bohužel uškodí příběhu. A o 3 další by to byla pořádná bichle ale osobně bych si vůbec nestěžoval. Pokračování určitě nebude. NHM v zahraničí končí na čísle 130. Těch 10 knih co nám bude chybět už se věnuje jiným záporákům. A třetí UKK pokud u nás bude je zase spíš o eventech než o samostatných hrdinech.
  • Carnage
    Škoda že opravdu není 12 sešitů, občas tyhle rozhodnutí nechápu. U Hulka a War Machine je kniha špalek o 10-11 sešitech a u minisérie která má jen těch 12 sešitů dají jen půlku. Ale jak je znám tak by byli schopní tam dát třeba i 9-10 a zbytek ne.
  • Carnage
    Azalin : to se divim protože v českých zemích takhle byla přeložená od začátku
  • Carnage
    jh666: ano tady došlo k tomu že jí změnili protože nikdy nic takovýho nevykazovala původně

    trudoš: naprosto souhlasím, to je přesně to jak jsem to myslel ale nechtěl jsem být moc vulgární :D a přesně jak píšeš DC se zmiňovat může ale o Image nesmí padnout ani slovo a je to docela zvláštní protože komplet Spider-mana má hodně věcí od McFarlanea takže nevidím důvod proč kolem Image chodit po špičkách ale asi se bojí toho že byl o postavu Angely soudní spor.
  • Carnage
    Zase na jejich obranu, může bejt třeba bisexuálka co já vim :D ale v týhle knížce má romantický vztah se ženou. Mimochodem taková Valkýra je to stejný. Spíš mi jde o to že je to nová postava a hned tam cpou tohle.
  • Carnage
    Můžu se těšit na nějaký pokračovaní nebo je konec? Vím že mají vyjít další věci ze světa Black Hammer ale příběh "hlavních" postav se zdá se tady končí.
  • Carnage
    Carnage22.9.2020 20:15Providence
    Kdybych to veděl tak si ten zmetek nebudu vůbec kupovat. Takže první vlna zmetků jim zaplatila další výtisk...
  • Carnage
    Cyboy je na dovolený nebo už se na to vykašlal? :D
  • Carnage
    Mikei: Souhlas, zatím všechno ucházející knihy McFarlane je občas docela divnej co se týče scénáře když to měl dovolený a nekreslil jenom ale zase je to kus historie Spideyho o kterýho bych nechtěl přijít. Ostatní knihy zatím paráda, zatím dobrý komplet spokojil bych se s 60 knihama bez nějakých dalších rozšíření ale v dnešní době to vidím na 120 možná i víc.
  • Carnage
    Carnage14.7.2020 10:47Berserk #01
    Jo jo přesně tvůrci Dark Souls se několikrát přiznali že jsou fanoušci mangy a hodně věcí v jejich hrách je přímá inspirace a kopírka :D
  • Carnage
    Dočetl jsem do konce první kapitoly a sakra ono se to vážně čte fakt špatně, nevim jestli to je překladem nebo čím nebo ukecaným Batmanem ale něco mi na tom vůbec nesedí :(
  • Carnage
    Je to v knize na papírku napsaný? Já jen že jinde žádný info není.
  • Carnage
    hroubek: Spider-verse je v UKK3
  • Carnage
    Lenny: jo takhle to mě nenapadlo že vlastně UKK3 která u nás bohužel nevychází. Hodně lidí z toho mělo radost ale mě to štve protože tam je dost nových věcí.
  • Carnage
    Dinik: bohužel nevyjde.
  • Carnage
    Dinik: taky jsem čekal spíš tak 5-7 dílů Superior ale zase tam by pak byla škoda že to skončí pro čtenáře otevřeně.
  • Carnage
    Já bych si to zase radši přečetl než něčemu věřil ;)
  • Carnage
    Ale jinak pozor 7-12 vyjde až jako 18. kniha : Poslední Vzdor.
  • Carnage
    Ještě sem to nepřečetl ale vim už teď že se do toho asi ani nepustim vypadá to totiž stejně debilně jako Judas Contract co už vyšel a u toho sem dal snad 1 a půl sešitu a od tý doby jsem na to nešáhnul.
  • Carnage
    Taky jsem si říkal proč se nechala tahle obálka, je to jedna z věcí kterou můžou u nás změnit kluci co to tu překládají a dělají tomu redakci. Změna obálky totiž u nás prošla u Elektry kde teda přišla změna k horšímu ale hodilo se to víc k Millerovo komiksu uvnitř a pak u Jean Grey, většinou lze pokud sem to správně pochopil zaměnit obálku s obrázkem asi na čtvrté straně. Zároveň by změna taky víc seděla k obsahu protože ta titulní je složení týmu z Mise na Mars včetně Novy který se ve zbytku tohohle komiksu už neobjeví jen v prvním čísle co bylo v UKK.
  • Carnage
    Carnage17.12.2019 17:55Cristiano Ronaldo: Striker Force 7
    Hele podle mě tak do sběru :D
  • Carnage
    Carnage14.12.2019 07:19Providence
    farnhajt: Kosmas odeslal kolem 6.12.
  • Carnage
    Carnage11.12.2019 13:01Providence
    Sešit je fialový, průhledný... velký špatný.
  • Carnage
    Carnage7.12.2019 11:53Providence
    Tak sešit je free tak proč ne.
  • Carnage
    Carnage6.12.2019 13:19Providence
    Kdyby ten sešit ale aspoň byl černobílí a ve stejnym formátu, ale je menší a fialovo bílej vypadá to jak kdyby jim došlo že černá barva je drahá nebo už nebyla.
  • Carnage
    Carnage27.11.2019 18:33Providence
    Olwen: to se řešilo na FB, pán z Arga říkal že kvůli množství textu to neni možný, ale můžeš si je tma zkusit vystřihnout ze sešitu :D
  • Carnage
    Carnage27.11.2019 16:46Providence
    TonyT: jasně že to nemůžou podělat znova ale stejně, sešit o 32 stranách vlepit do knihy bez toho aniž by museli předělat vazbu? Jak se to tam bude vejít? Proto počkám na výsledek a buď si nechám psoalt jen sešit nebo tu opravenou ale moc jim nevěřim že to bude vypadat normálně.
  • Carnage
    Carnage27.11.2019 15:46Providence
    Pochybuju že je venku výtisk který je v pořádku :D ale jinak já mam doma Providence s touhle chybou protože Kosmas mi to hned odeslal, osobně uvidim jestli vyměnim až jak uvidim jakou formou je to "opravený" to vlepení může totiž bejt slušnej humus.
  • Carnage
    Carnage27.11.2019 15:00Providence
    Rarita to rozhodně není protože to mají naprosto všechny výtisky.
  • Carnage
    Chválim výběr obálky, originální nevypadá tak hezky.
  • Carnage
    Carnage11.11.2019 14:01Requiem: Upíří rytíř #02
    Upíři s tím nemají nic společného... mě osobně celkově táhne koncept celýho toho pekla, mládnutí a hlavně vizuál.
  • Carnage
    Doppelganger: ty vole zrovna jsem ten jeho koment četl a kroutil jsem u toho hlavou :D ještě 3x to tam měl někam napsat.
  • Carnage
    maerez: O nic nejde, uvidí se ale pořád si myslim že to rozešlou až bude offiko prodej.
  • Carnage
    mearez: Já zatím čtu na facebooku akorát jak si lidi stěžujou že jim to právě nepřišlo a nikdo tam zatim nenapsal že by mu to dorazilo. A někteří si i naivně myslí že SEND bude pak ještě rozesílat jedničku.
  • Carnage
    Dinik: Send začne posílat pravděpodobně až to bude officiálně v prodeji někdy v létě. Dává to smysl protože těžko budou předplatitelům posílat už teď komiksy aby je pak posílali od jedničky znova dalším lidem. Všichni to budou mít ve stejnou chvíli aby se nestalo že někdo bude v létě o 15 čísel napřed. V testovacím prodeji jsou snad jen 3-4 knihy ve vybraných trafikách.
  • Carnage
    Údajně se prodává v trafikách ve Zlíně a Opavě a to ještě v nějakých menších, prej testovací prodej ale proč se testuje tímhle způsobem je mi záhadou navíc Send už má na webu možnost předplatného od druhého dílu.
  • Carnage
    Carnage13.4.2019 22:22Marvel 1602
    Podle všeho to má o 28 stránek víc, takže asi jo.
  • Carnage
    Carnage19.3.2019 06:39Requiem: Upíří rytíř #01
    Týká se to Lovecrafta, takže must buy!
  • Carnage
    Carnage21.11.2018 19:30Ms. Marvel #01: (Ne)normální
    To je bohužel už špatně zavedený trend... nový hrdinové jsou jen kopírky těch starých a nové originální nápady nevznikají. Ono je jednodušší tam plácnout někoho z menšiny nebo ženu místo muže a dát jim jméno jinýho hrdiny jakože přebírá pomyslnou pochodeň.
  • Carnage
    Carnage16.11.2018 16:53Overwatch - Antologie #01
    Nejsou tohle náhodou ty free komiksy co má Blizz na netu?
  • Carnage
    Fimi: když už jsem to začal sbírat chci to dokončit, některý kousky jsou slabší ale jinak prozatím jsem spokojenej a min. je to lepší jak nadpolovina UKK2
  • Carnage
    Fimi: vim přesně, tam roztrhl Carnage :D takže vím ale taky si nevzpomenu na přesnej název ale píšou o tom vzadu v knížce.

    karl:173: Nevím přesně nikde to nemůžu najít, ale je to jedna z nejtlustších NHM. Tlustý to je jako NHM Hulk.
  • Carnage
    Ono celkově tahle postava je tak strašně debilní až to neni hezký... mam to doma jako předplatný už od doby co vyšla WW a ještě jsem se nedokopal k tomu to přečíst.
  • Carnage
    Fimi jasný, ale zase můžu za sebe říct že mě UKK a NHM nastartovalo k tomu si prostě shánět další věci. Jako takovej náhled do komiksů je to za ty peníze fajn. Takže pokud někdo nekupoval vše ale koupil si třeba 1-3 knížky a něco se mu líbilo a díky tomu si pak sehnal třeba celej run tak si myslim že to je docela fajn. Osobně sám sleduju že některý ty komiksy za to nestojí, ale už sem s tím začal a chci si to dokončit.
  • Carnage
    Zase se bohužel celkem projevuje to, že NHM a UKK jsou kolikrát jen takový náhled do příběhu a když se ti to líbí, zbytek si sežeň někde sám.
  • Carnage
    Carnage6.6.2022 11:15Pindárna
    Argo jsou fakt svině, když si vezmu že brečí že udělat nový opravený výtisk se jim finančně nevyplatí a pak stejně bylo v plánu ten nový výtisk vydat ale potřebovali to nějak vymyslet s lidma co si zaslouží výměnu tak raději udělají Omnibus aby to jakože byla celkem jiná knížka. To že vám dají razítko do starý knihy je taky dobrá humoreska. Nevydává Argo náhodou i regulérní knihy? To jsou na tom s prachama tak špatně že se nemohl prostě udělat opravený dotisk a mohli ho dávat lidem já nevim za 500 + vrátit vadný. A to ani nemluvim o jejich trapných komentářích na FB (Leprikon) Tak nějak si myslím že kdyby takovej průser udělalo Comics Centrum věřím že by situaci měli pod kontrolou úplně jinak a lépe a to jsou menší vydavatelství než Argo.
  • Carnage
    Carnage20.2.2021 13:47Herní vlákno
    Darker: a nejvíc na tom že Warcraft remaster dělalo externí studio a to stejný očekávám i u Diabla, oni nedělají ani na vlastních remasterech :D
  • Carnage
    Carnage8.2.2021 19:54Filmový a hudební klub
    Fimi: odkud to máš?
  • Carnage
    Carnage5.2.2021 01:14Slevy, výprodeje, bazary
    Milo_Harwey: teprve se chystám objednávat ale mam pocit že nic se navíc neplatí ale všechno automaticky podražilo tak o 300 kč + - takže už je to asi v ceně.
  • Carnage
    Carnage12.1.2021 19:56Filmový a hudební klub
    Matthew: nejhorší je že ty 80. léta z toho nejsou kromě začátku v obchoďáku vůbec cejtit... nějaká hudba tam vůbec neexistuje, ta super písnička z traileru tam snad ani nehrála a celkově to zasazení do 80. let bylo nevyužito. Postavy se teleportují po světě jak nic, příběh je strašně naivní a vůbec ten film je prostě špatnej :D
  • Carnage
    Carnage30.12.2020 17:00Sběratelský klub
    Fimi: já věřim že to dočasný je ale budou k tomu pak dávat dph a clo takže ceny jako kdyby člověk koupil třeba z US
  • Carnage
    Carnage30.12.2020 16:48Sběratelský klub
    Hádám že Amazon bude asi lepší volba, ale zase u nich nikdy člověk neví v jakym stavu to dojde nebo jeslti to po cestě nevrátí :D (druhá možnost se mi teď stala u Berserk Deluxe 6)
  • Carnage
    Carnage30.12.2020 16:26Sběratelský klub
    Walome: ale objedná, ale bude to tak drahý že se to nevyplatí :D (jo teď v tuhle to ale nejde vůbec)
  • Carnage
    Carnage5.8.2020 17:35Herní vlákno
    Tak Marvels Avengers jsou za rohem (beta tenhle měsíc pro předplatitele a později i pro všechny) a vydání 4.Září. Budete pořizovat? :) já rozhodně ano ale ještě nevím jestli PS4 nebo PC, spíš PC. Každopádně venku je offiko info že hratelný Spider-man bude jen v Playstation verzi hry, podle mě docela nefér pro ostatní platformy. Práva na hry totiž nemá výhradně Sony jako třeba filmy a ani se nejedná o stejnýho Spideyho z poslední PS4 exkluzivity.
  • Carnage
    Carnage22.7.2020 00:50Sběratelský klub
    Fimi: Ta deluxe Hellsing je pěkná je fajn že to dělají stejný jako Berserka, osobně do toho nepůjdu mam nakoukaný oboje anime to starý i to novější s luxusní animací a zbytečně bych četl něco co už jsem viděl :D u Berserka ten problém nemam protože všechny anime mají tak hnusnou animaci že si to radši čtu.
  • Carnage
    Carnage26.6.2020 01:37Sběratelský klub
    Fimi: jen Venoma :D
  • Carnage
    Carnage25.6.2020 18:57Sběratelský klub
    Dneska mi přišel Thanos od Catese z Bookdepo tak sem to jen rychle prolistoval a sakra, Ghost Rider mě bude bavit :D
  • Carnage
    Carnage14.6.2020 21:18Pindárna
    Lenny: nemyslíš Red Goblin? :D
  • Carnage
    Carnage1.6.2020 21:23Sběratelský klub
    Fry: neříkám že to je špatný a pokud toho Fimi nemá načteno víc tak pořád dobrý, horší je když člověk čte nebo kouká na víc shounen věcí a pak už je to všechno dost podobný. Pokud je člověk u jednoho tak proč ne.
  • Carnage
    Carnage1.6.2020 19:59Sběratelský klub
    Fimi: Bleach je celkem fajn ale jede prokletý vzorec který provází všechny shounen mangy a anime. Hl. hrdina zesílí do bodu kdy buď ztratí všechny schopnosti a jede od 0 a stává se zase silnějším nebo se prostě objeví záporák kterej mu nejprve nakope prdel aby hl. zase zesílil a takhle furt dokola :D
  • Carnage
    Carnage1.6.2020 18:28Čtenářský koutek
    seneke: kouknu na to, díky.
  • Carnage
    Carnage1.6.2020 18:05Čtenářský koutek
    Zkusil sem ten Comic Screen a až na reklamy ve spodu docela dobrý.
  • Carnage
    Carnage1.6.2020 16:58Čtenářský koutek
    Díky za info, já totiž naposled kupoval toho Spawna na Humble tu druhou bundle protože to co vyšlo v první mam normálně doma v hardbacku a dál už to v HC nevycházelo tak sem si chtěl doplnit aspoň digitálně než kupovat sešity.
  • Carnage
    Carnage1.6.2020 14:03Čtenářský koutek
    Na čem čtete digital? Nebo jaká appka je dobrá na android? Zkoušel sem to otevřít v PDF a loaduje se to tak pomalu že můj první pokus s digital sem teda zavrhnul :D jedině na PC sem četl ale to není tak úplně ono.
  • Carnage
    Carnage29.5.2020 01:50Herní vlákno
    Osobně se docela těšim ale zároveň mam strach co s tim provedou, nový grafický kabát fajn ale to že rovnou řekli že budou zasahovat do příběhu mi vadí protože Dan to nějak napsal a myslim si že je to furt dobrý, jeho vyjádření sem četl a sám říkal že si to asi zahraje tak sem pak zvědavej co o tom řekne. Zásahy do příběhu bych ocenil maximálně jako flashbacky některých postav nebo větší důraz na přátelství mezi Samem Tomem a Pauliem, protože Sam moc prostoru v originále neměl. Nějaký další prácičky a mise proč ne ale pozměnit hlavní kostru by byl průser.
  • Carnage
    Carnage28.5.2020 18:55Herní vlákno
    Zajímalo by mě jak se stavíte k remaku legendární Mafie? Těšíte se? Bojíte se? Je vám to úplně jedno? Remake bude mít na svědomí studio co udělalo nic moc trojku a i když se má jednat o remake budou prý zasahovat do příběhu a zatím se neví jak moc. CZ Dabing je potvrzen ale zatím se neví jestli se vrátí někdo z orig. dabérů.
  • Carnage
    Carnage27.5.2020 14:21Herní vlákno
    Zack: vidíš mě to zase přijde že ty nemáš moc tušení jak tyhle věci fungují :) tak se shodneme že se neshodneme.
  • Carnage
    Carnage27.5.2020 12:59Herní vlákno
    Zack: Jde o to že nejpoužívanější a nejohranější argument který si i ty použil je to s tím že Epic nebere tolik pěněz jako Steam já zas říkám že málo lidí ví že Steam povoluje svoje "ojebávání" jak ty si to nazval a tím pádem je to že Epic chce míň a nabízí lepší finanční podmínky úplně irelevantní. Každopádně ve většině případů jak říkáš dělají vývojáři co nevěří svému produktu to že vezmou radši peníze předem... většinou to jsou ne úplně AAA tituly a bojí se toho že Steam review system by ukázal jak průměrná jejich hra třeba je, neříkám že všichni to tak dělají ale jsou takový např. tvůrci The Sinking City a teď i Maneater. K smíchu je že lidi co to koupí na Epicu pak jdou brečet na Steam fora dané hry a ptají se na rady tam.
  • Carnage
    Carnage27.5.2020 10:02Herní vlákno
    S představy hrát jakýkoliv FPS na gamepadu je mi zle :D. A to o těch lepších finančních podmínkách pro vývojáře je starej argument kterej nepočítal s tím že na Steamu si můžou tvůrci zadarmo generovat cd-klíče a prodávat je např na humble bundle nebo na gmg a Steam z toho nemá ani korunu takže tak.
  • Carnage
    Carnage27.5.2020 02:03Sběratelský klub
    Sbírám figurky a tohle bych si nekoupil teda... hlavu si možná koupim až bude a hodim si jí do knihovny :D naštěstí je jako první ale za ty prachy mít 60 cm panáka kterýho nemam pomalu kam dát ne díky. Mam předobjednávku na Iron Mana z Endgame od Hot Toys a to je jinej lvl i s obličejem RDJ.
  • Carnage
    Carnage27.5.2020 01:02Herní vlákno
    Zack: Karen statement... wow na tyhle rádoby meme věci sem asi starej takže boomer?. Kdybych měl vypsat všechno co je s Epicem špatně tak to tady napíšu slušnej román takže to dělat nebudu :) a není exklusivita jako exklusivita ;)
  • Carnage
    Carnage25.5.2020 21:04Herní vlákno
    Gmork: já vlastním ještě PS4 na exkluzivní tituly a co se týče služeb a her tak parádáa že právě vše máš na jednom místě.
  • Carnage
    Carnage25.5.2020 19:50Herní vlákno
    Zack: sorry ale nevidím to jako tupí hejt. Vidím to jako silně antikonzumní věc prostě :) několik her který jsem sledoval a měl je v seznamu přání bylo náhle po reklamě na Steamu přesunuto na Epic s tím že za rok teda na Steamu hoši. Chápu že tobě je to třeba jedno ale naštěstí je spousta lidí kterým to jedno není. Mam na Steamu něco málo přes 500 her a spoustu sérii komplet, když nebudu řešit to co si napsal o Číně a kradených účtech což není můj problém a neřešim to tak řeším hlavně to že někde chci mít komplet sbírku a nemůžu protože developeři a markeťáci si řekli že vezmou tu tučnou sumičku napřed a přejdou ke konkurenci. Kdyby to bylo tak že si člověk může vybrat tak v tom nevidím problém, ale někdy prostě nemůže a to mi nepřijde fér vůči zákazníkovi. Epic je objektivně prostě horší obchod a služba a to mi vadí a dělají ze sebe něco extra. Chápu že někoho si koupí free hrama což mi přijde úsměvný když pak někdo řekne jej Epic je fajn dali mi zadara hru, no kdyby tu hru chtěl a chtěl by někoho podpořit koupí to dávno a ne že si to vezme zadarmo potom co má hra už 7 let :D. Přijde mi že ani není cool hejtovat Epic ale spíš je dneska cool hejtit lidi co jim Epic vadí. Nejvíc je to buřt lidem co buď hrají na konzoli (chtěl bych je vidět kdyby ke každý hře pomalu museli stahovat do konzole další spouštěcí program s individuálním přihlášením) nebo lidem co stejně hrajou jen rekreačně a spíš vlastně neví co je špatně. Stejně jako nemam rád Epic nemam třeba rád Origin protože jak říkám jejich klient a jejich obchod je prostě na nic.
  • Carnage
    Carnage25.5.2020 03:03Filmový a hudební klub
    Walome: Sucker Punch mam rád protože pěkný holky a docela zajímavej nápad (škoda že mu nedovolili krev u nácků) jo a ten soundtrack byl moc fajn ale jinak mam ze Snydera spíš srandu (300 se mu ale povedlo) jako spousta dalších. Jeho DC tvorba je pro mě zklamáním... MoS byl fajn ale BvS kromě akčních scén a Zimmera opravdu nuda a ani ta prodloužená verze můj názor nezlepšila. U JL se bojim že se dočkáme toho že i jeho vize bude vlastně taková nic moc, ukáže se v 2021 třeba to bude všechno jinak a opravdu to bude něco revolučního ale kromě Snydera si spíš myslim že si WB a on měli počkat a ne všechno cpát na jistotu do týmovek.
  • Carnage
    Carnage25.5.2020 02:58Herní vlákno
    Darker: Epic je čiré zlo a jsem rád že na tebe zapůsobil chudě svým obchodem :)
  • Carnage
    Carnage12.5.2020 15:56Sběratelský klub
    Fimi: ok díky za info, takže jedině amazon nebo Bookdepo.
  • Carnage
    Carnage12.5.2020 12:42Sběratelský klub
    Jde mi o to že Bookdepo má nějaký info na webu ale nepíše se nic o ČR a na Booksetc není pro změnu vůbec žádný info :D
    Edit: jo tak už to vidím u Booksetc je to napsaný až v košíku.
  • Carnage
    Carnage11.5.2020 22:32Sběratelský klub
    Zeptám se nejpovolanějších, objednával někdo v poslední době z Bookdepo a Booksetc? Chodí to nebo ne?
  • Carnage
    Carnage10.3.2020 22:54Herní vlákno
    seneke: Samozřejmě v dobách mého dětství bych za tu Spawn Armageddon hru dal všechno ale nikde se u nás nedala sehnat a já neměl bricknutý PSko :( teď už bych to nehrál protože to podle všeho nikdy nebyla moc dobrá hra ale jako malýmu smradovi by mi to stejně bylo jedno :D
  • Carnage
    Carnage10.3.2020 18:32Herní vlákno
    seneke: špatně jsem to formuloval, samozřejmě že byl ve videohrách ale ne v moc dobrých a ne moc často :D
  • Carnage
    Carnage10.3.2020 14:09Herní vlákno
    http://www.youtube.com/watch?v=9LmOwEfPHUo
    Spawn konečně ve videohře a kdo čte nebo četl Spawna nemůže si nevšimnout toho jak moc věrný předloze je a kolik je tam easter eggů fakt krásná pocta a to že ho dabuje Keith David ze starýho animáku je další trefa do černého! V pozadí nová hudba od Trivium.
  • Carnage
    Carnage10.3.2020 14:02Filmový a hudební klub
    Dalamar: já právě o předloze nevím zhola nic takže to neřeším. Druhá série je u mě průměr až podprůměr Mackie není špatný ale charisma Joela prostě nemá a místama sem mu toho Takeshiho prostě něvěřil což dá se říct je pochopitelný když je to prostě jiný herec. Akční scény mi přišli slabý... všechno bylo buď střílení na dálku nebo moc krátký, v první sérce byl Takeshi prostě bad ass co se s ničím nes*al a občas tomu dodával i humor. Tady měl být Mackie supervoják podle toho co říkali a zas tak moc se to nové pouzdro nepředvedlo pamatuju si tak 2 případy = možnost přivolat si zbraň a ty reflexy na skále, vlčí geny byli nevyužity z jeho strany jo a měl to léčení ale to mi spíš přišlo jako že nemusí Mackieho maskovat zmlácenýho protože se vlastně mimo kameru vyléčí. Celá série skoro se odehrává ve tmě nebo v interiérech což mi dost vadilo v první sérce jsme byli hodněkrát na světle, míň dílů mi ani tolik nevadí aspoň se furt něco děje ale zase mi chybělo větší rozvětvení, v první byla Ortega a její děj, Takeshi a zvykání na svět, detektivní práce a Meti, flashbacky a sestra. Tady jedeme na jedný lajně najít a chránit Quell a občas se tam mihne ta lovkyně odměn. Nevím možná jsem moc kritický ale bylo vidět že budget byl asi menší tak si nemohli tak vyskakovat. Každopádně jsem viděl že vznikne nějaká animovaná minisérie s dalším doplňujícím dějem z jiný doby.
  • Carnage
    Carnage9.3.2020 07:53Filmový a hudební klub
    Dalamar : Altered Carbon je super teda jinak, první série je super. Dokoukal jsem druhou a jsem mírně zklamán.
  • Carnage
    Carnage9.3.2020 07:52Sběratelský klub
    Fimi: FMA je skvělá manga ale místo čtení sem raději zkouknul obě anime adaptace (kde až druhá se konečně drží předlohy pořádně). Co se týče knih u nás tak mangu bych si osobně tady nekupoval. Na Berserka jsem čekal dlouho a když už byl od Crwe potvrzen tak jsem doma měl první deluxku a nějakej manga paperback si Crew může nechat potom co jsem zakusil tu kvalitní vazbu u deluxek nic jinýho nechci a ve výsledku za to utratím méně.
  • Carnage
    Carnage8.3.2020 16:30Sběratelský klub
    Fimi: myslim si že pokud je příběh pořád kvalitní jako na začátku nenazval bych to natahováním ale normálním vývojem a posunem příběhu :) dokud má autor co říct tak proč ne. To spíš jen lidi neví že Japonci jsou u svých příběhů dlouho ne jako v US kde jeden autor napíše pár sešitů a konec a převezme to zase někdo jinej kdo tomu nastavuje jinej tón, mění origin atd. a pak zase někdo další.
  • Carnage
    Carnage8.3.2020 11:12Sběratelský klub
    Fimi: kolik jich bude jsem se já osobně nedočetl. Hlvní věc je že ta mnaga ještě neskončila :D
  • Carnage
  • Carnage
    Carnage7.3.2020 23:28Sběratelský klub
    Fimi: nemyslim si že jsou drahý za 800 jsem koupil každou knihu ve slevě. A takhle kvalitně nemá desky žádnej Omnibus od DC ani od Marvelu a papír je taky kvalitnější. Angličtina je tam v pohodě a celkově je to hodně zajímavý že to člověka táhne do další knihy :)
  • Carnage
    Carnage7.3.2020 19:44Sběratelský klub
    Milo_Harwey: Jsem hrdým majitelem Berserk Deluxe 1 a 2. Trojka je na cestě, je to skvělá manga a to jak je kniha dělaná je prostě mazec. Ta fake kůže je skvělá.
  • Carnage
    Carnage26.2.2020 07:09Sběratelský klub
    Dočetl jsem House of X/Power of X a musím říct že takhle jsem se u komiksu dlouho nebavil, Hickman ve vrcholové formě a to beze srandy. Takhle mě nebavili ani jeho Avengers.
  • Carnage
    Carnage23.2.2020 19:27Sběratelský klub
    Nevim ani jakou má nosnost BILLY ale mam dvě knihovny billy už pár let narvaný UKK a NHM a i Omnibusama a drží, ke stěně to přidělaný nemam a pohoda.
  • Carnage
    Carnage20.2.2020 06:30Slevy, výprodeje, bazary
    Fimi: Humble Bundle je stránka která dělá digitální bundly her, knih, komiksu, softwaru atd. Většinou jsou bundly na charitu, zaplatíš kolik chceš a dostaneš buď jen něco nebo dáš víc a dostaneš víc věcí. Já tam nakoupil ranec her z Bundle a před Valiantem tam byl Spawn bundle až do ty 300, koupil jsem to ale nemám to na čem číst digitálně :D
  • Carnage
    Carnage19.2.2020 00:02Sběratelský klub
    SNUFKIN: ono to znovu posílání je už zajetej trend pro ně to nic není poslat znovu, ale jde mi o to že vždycky mi přišlo vše ale teď se to nějak sere poslední dobou.
  • Carnage
    Carnage18.2.2020 15:29Sběratelský klub
    Díky za info hoši no celý mi to nějak smrdí a Fimi to si ten komiks jen někdo po cestě k tobě asi přečetl :D
  • Carnage
    Carnage18.2.2020 06:53Sběratelský klub
    Fimi: Když objednáváš docela často jak ti poslední dobou chodí komiksy z Bookdepo? Já už musel reklamovat House of X/Power of X protože po měsíci cca nedorazilo a přítelkyně zase z Books etc objednala Catesovo Thanose a taky musela reklamovat. Na fb ve skupině se teď víc lidí přihlásilo že reklamuje nebo stále čeká... mam dojem že za to může Brexit i když se tvrdilo že nás to zasáhne víc až tak za rok.
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 461 (cca 140539 Kč)
Mám: 477 (cca 151865 Kč)
Chci: 3 (cca 1686 Kč)
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 21
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0