Přivítejte zbrusu nový druh superhrdinského týmu, do boje se právě vrhá Generation X! Jsou neuvěřitelně mocní a mají téměř neomezený potenciál. Jejich síla jako by neznala hranice.

V závěru epického příběhu Phalanxský pakt se zrodila legenda. Ukážeme vám první kroky nové generace X, která pod vedením X-Menů Bansheeho a Emmy Frostové znovu otevírá brány Xavierova institutu. Po stopách mladých mutantů jde však podivný nový nepřítel. Co je Emplate zač? A jak se vůbec může skupinka superschopnostmi nadaných studentů vypořádat s pijavicí, jakou svět dosud nepoznal? To vše se tu dočtete, protože Třetí generace slavných mutantů právě přichází!

Obsahuje příběh:
Třetí generace

Každá kniha obsahuje bonusové materiály, jako jsou soupisky týmů, první výskyty a historii postav, profily tvůrců, shrnutí minulých událostí, náčrtky, seznam zásadních knih a jiné zajímavé informace. Hřbety jednotlivých knih tvoří marvelovskou krajinu, jejímž autorem je výtvarník Adi Granov. Vychází každý druhý týden.

Obsahuje sešity série Generation X (Vol. 1) #1-6


Scénář
Scott Lobdell
Art
Chris Bachalo
Ink
Mark Buckingham
Barvy
Steve Buccellato (Electric Crayon)
Obálka
Arthur Adams
Lettering
Rui Alves, Petr Schwarz
Překlad
Changer the Elder
Redakce
Mirka Jarotková, Karolina Matysová
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 2421-6399 (Hachette Fascicoli)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
175 x 266 mm
Tisk
barevný
Váha
656 g
Stran
168
Cena
249 Kč
Originál
Generation X (Marvel Comics, 1994, 1995)
  • Moon
    Jedna z těch lepších knížek z NHM. Hlavně kresba a zajímavé postavy.
    Bylo to mé první setkání s Generací X a docela mě to nakoplo k tomu si o nich přečíst něco víc.
  • hroubek
    Generation X je celkem povedený komiks, který neurazí a čte se dobře. Příběh má co nabídnout, nové postavy jsou zajímavé a kresba není špatná a dobře se v ní orientuje. Vše je na svém místě a funguje to. Jediný problém mám s tím, že mě to prostě nepřirostlo k srdci, a celé mě to přijde jako obyčejný "tuctoví" komiks. Bavilo mě to, ale vím, že za pár dní si nevzpomenu o čem to bylo. A to mě mrzí. Nicméně, pořád to nemění nic na tom, že komiks si svou pozornost zaslouží.
  • petrsimcik
    Za mě je to docela fajn. Postavy jako takové jsou poměrně zajímavé a klidně bych četl dál (což mimochodem alespoň částečně umožňuje Esential Wolverine 5, který se teď povaluje v Levných knihách). Zvlášť od druhé půlky se někteří vyprofilovali ve vyloženě zajímavé charaktery. Kresba je za mě taky hodně fajn. Jen mě trochu drhnou ty červené uniformy :( Žlutí nejsou prakticky jen proto, kdyby se prodávali dvě série, aby se to nepletlo. Jiný důvod tam nevidím..
  • rewkon
    Dobrá pubertální týmovka která je předlohou pro takové Young Avengers a podobné komiksy s partou mladých superhrdinů chvíli jsem si zas musel zvykat na nevšední kresbu od Bachali můžete znát jeho práci v Aaronovem Doctoru Strangovi která vychází u Crwe.
  • cyboy
    Jako predstaveni postav to celkem funguje, ale jinak zadna slava.
    65%
  • Carnage
    Na tohle jsem se moc netěšil ale nakonec mě to příjemně překvapilo. Kresba se mi líbí a když jsem si přečetl že Banshee (pro mě béčkovej X-men) vede tým teenagerů docela sem měl strach a nakonec se to četlo rychle svižně a postavy se mi dost líbí, hlavně Chamber a jakým stylem je ilustrován. Škoda že v komiksu teda chybí ta poslední stránka a celkově pro mě je většina postav neznámá takže počítám že moc velkej úspěch tahle třetí generace nezaznamenala ale já tyhle 90. fakt můžu.
310193
Četl/a (52)
2scha, Alfred, Benny, calvin10, CaptainCzech, Carnage, Cever, Cinema Ranger, Craxx, cyboy, dajik, Deckard, Doppelganger, erik, Fida, Fox01, Gustik5, hromotlk, hroubek, Hugin, Izmir Čupr, JaroKakashi, Jay-jay, jh666, kaylin, lantan1, Mariomichal, Mart74, Martinb, me, Mercurio, mineralk, MonsterGyre, Moon, NikkiKonig, opytz, Paldini, PatrikTheMighty, pearlxjam, punisher, raenius, rewkon, Rinter, roswelll, Spike, Star36489, Symbi, trudoš, VskPrzk, xxSIMIxx, Zaknafeine, zlejzmrd
(168)
2scha, Abe, adam.ra, afri, Agiru, Al0f0k, Alfi, Alfred, Alikkk, AwatarDK, Azbest, Azik2586, Badgu.y1902, Benny, blackJag, Blackmoor, bmc75, calvin10, CaptainCzech, CaptainL, Carnage, Cever, ConanVJ, Craxx, CSE_AC/DC, cyboy, dajik, Dali, deadpool, Deckard, deefha, DegiCZ, Dexir, disclose, DKoscik, doophy, Doppelganger, DracoAn, Dzoglik, erik, Fida, fifas, filemon, Filip123, Fox01, gezic, Glumal, hahahoho, hicks, hlavathor, Honzin, hromotlk, hroubek, Hugin, hugosnowden, Idy, Infarkt, invape, Izmir Čupr, Jack, JackOneil, James, Jáňa, JaroKakashi, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, José, Joshua_T, kadas97, Karel Sec, karl173, KdG, kendor007, Keno, Kiwi1902, komiksák007, Kouzelnik7, krupan, kucik, Laik, Lenny, listr, Lobok257, Lukyn2810, Mariomichal, Mart74, Martinb, Matio, Maty48, MB, me, meffis, Mercurio, merhyx, mgeralt, MickeyStuma, MIKER65, mimo_provoz, mineralk, miuanek, MonsterGyre, monty.cl, Moon, MP, Mr.Ward, namdnas, NecRoman, Nevimtrebastofi, Nightmare, NikkiKonig, nx, Nyxxie, Olesh, opytz, Paldini, PatrikTheMighty, pearlxjam, pechna, Piros0013, plema, Poseidon1978, punisher, Quentin, Radkos, raenius, RaptoR, rewkon, RicHard. , Rinter, roswelll, Rumburaq, S313, Salien, Saran, semi41, Sick666, Sidi Santini, SiWeX, Skot, slavik38, Spike, Stlucius, StressCZ, suricattaontheway, Symbi, t0mas, tacmud, the.kasztan, TheoDread, Thurin, Tialster, tom99, Tomasino79, tomned, trudoš, tulipstros, Tyfus, vranakx, Vrtule, VskPrzk, xintax, xxSIMIxx, yogi, Zajo original, zdennanek, zikaa, zlejzmrd
Chce (9)
delsemela, Denis1996, Elnie, gwen666, Jason2808, Kil-Khal, Premek, Sebastian the wise, sleepless
Shání (1)
Kil-Khal